loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
Biden ngaraos

Biden Gaffes

Video gaffe Biden panganyarna ti LifeLine™ Media. Warta anu henteu disensor ogé hartosna gaffes anu henteu disensor, kami nyangking anjeun kagagalan Biden yén média mainstream sieun teuing nunjukkeun ka anjeun. Kami yakin anjeun pantes terang kabeneran ngeunaan saha anu ngajalankeun nagara anu pangkuatna di dunya. Waktosna pikeun ngalaan kénca, pariksa perpustakaan kami ngeunaan gaffes Joe Biden!

TOP 5 Biden Gaffes panganyarna

Réaksi pikeun Pikiran-BLOWING Biden Blunders

5 paling luhur gaffes Biden paling rahang-dropping tina jaman panganyarna. 

Kami ngahontal titik golak kritis pikeun blunders Biden. Gaffes Joe Biden anyar ieu mangrupikeun bukti yén pamaréntahan henteu tiasa nyumputkeun turunna kognitif Biden langkung lami. Upami ieu diteruskeun, sigana Demokrat bakal mimiti naroskeun naha Biden tiasa ngalaksanakeun tugasna:

1) Dina mimiti alamat Nagara Uni, bari anjeunna acknowleding saha hadir, anjeunna mucunghul poho saha pamajikanana. Saur anjeunna, "Nyonya kahiji, sareng salakina, lalaki kadua". Lalaki anu kadua nyaéta salaki Wakil Présidén Harris sareng linggih di gigireun awéwé kahiji, Jill Biden. Éta panginget pikeun blooper Biden ti sababaraha taun ka pengker nalika anjeunna bingung pamajikanana sareng adina.

2) Salila pengumuman aliansi AUKUS antara AS, Inggris, sareng Australia, Biden katingalina hilap saha perdana menteri Australia, ngarujuk anjeunna salaku "éta fella down under". Tanggapan ti PM Australia ngerakeun kagok.

3) Dina kunjungan panganyarna Biden ka Chicago, anjeunna ngadamel pidato dimana anjeunna ngamimitian ku nyarios, "hatur nuhun, Pak Walikota ...". Walikota Chicago, Lori Lightfoot, nyatana awéwé.

4) Dina pidato sateuacan shot booster COVID-19 umumna, anjeunna ngadamel seueur guyonan kagok ngeunaan umurna sareng kumaha anjeunna "langkung" 65. Sakabeh pidato mangrupikeun musibah.

5) Salami wawancarana sareng George Stephanopoulos ABC ngeunaan kaayaan Afghanistan, anjeunna nyobian ngirangan kanyataan yén urang Afghan maot tina pesawat kalayan nyarios "éta opat dinten ka pengker, lima dinten ka pengker". Sakabeh wawancara ieu lega dianggap salaku wreck karéta.

Kusabab debacle Afghanistan, rating persetujuan Biden parantos turun, sareng nalika kaayaan sapertos inflasi sareng krisis wates parah, urang ngan ukur tiasa ngarepkeun turunna popularitas Biden. 5 gaffes taun 2021 ieu mangrupikeun bukti salajengna yén Biden tiasa kaserang bentuk pikun.

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali sorangan!

Balai Kota Biden: REAKSI kana Bits Pangalusna (Biden Gaffes)

Kami REAKSI kana bit pangsaéna ti Balai Kota Biden sareng Don Lemon CNN. 

Biden nyarioskeun seueur topik mimitian ti pandémik, vaksin, imigrasi, sareng bisnis. Sapertos anu diharapkeun, Biden bingung pisan sareng ngadamel sababaraha gaffes anu di luar kapercayaan, bahkan pikeun anjeunna…

Biden Bingung sareng Ngaku Anjeunna BUKAN PRESIDEN !? | Biden Gaffe

Biden bingung nyalira sareng Kamala Harris dina pidato anu anyar nalika anjeunna teu kahaja ngaku yén anjeunna sanés Présidén!? Biasana, urang bakal ngantepkeun salah sahiji gaffe Biden, tapi ieu…

Biden Gaffe: Anjeunna Galau OBAMA Sareng OSAMA Bin Laden!

Biden gaffes nalika pidato bingung dimana anjeunna ngahijikeun Présidén Obama sareng Osama Bin Laden! Dina pidato panganyarna Joe Biden, Présidén ngumumkeun ditarikna ahir sadaya pasukan AS ti Afghanistan…

Biden Gaffe: Anjeunna GASPS pikeun Udara Nalika Biantara

Joe Biden mutuskeun pikeun ngagem topéng na sapanjang pidatona anu sacara harfiah nyéépkeun anjeunna! Nalika pidato diteruskeun anjeun tiasa ngupingkeun anjeunna engap-engapan beuki nyaring nalika anjeunna berjuang pikeun ngambekan…

Biden Gaffes | Ieu BUBUKTI Anjeunna Perlu Dipiceun Ayeuna!

Gaffes Biden beuki pikaseurieun, tilu klip ieu teu dipercaya! Média mainstream sareng Big Tech (anu kami buktikeun dina pidéo ieu) aub dina nutupan ieu pikeun ngajagaan Demokrat. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali tilu gaffes Biden panganyarna ieu… 

Biantara Bingung Dimana anjeunna nyarios bakal Nyageurkeun Kangker

Joe Biden nyarioskeun pidato anu bingung di FEMA nalika anjeunna angkat tina nyageurkeun kanker dugi ka badarat di Mars dugi ka anu aya dina pikiranna ngalatih liga saeutik! Anjeunna ngaluncat tina topik ka topik sareng katingalina hilap pisan yén anjeunna masihan pidato présidén. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali pidato anéh Biden…

Biden néwak Bohong sareng ngahinakeun Dirina!

Biden ngahinakeun dirina di Balai Kota CNN nalika anjeunna katangkep ngabohong ngeunaan nalika vaksin koronavirus sayogi. CNN gagal pikeun ngabenerkeun anjeunna tapi kami pariksa kanyataan naon anu anjeunna nyarios sareng éta leres-leres palsu! 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali pernyataan gélo Biden sareng parios kanyataan lengkep kami…

Pidato lengkepna LINGING Joe Biden anu ditutup ku Média!

Média nyobian nyumputkeun pidato ieu ku cara ngédit éta pikeun asup akal, tapi kami parantos mendakan pidéo lengkep ngeunaan pidato Biden anu bingung sareng ngabingungkeun ngeunaan rencana vaksin Amérika. 

Nalika Présidén Biden narékahan pikeun ngajelaskeun rencana vaksin, anjeunna ngadamel gaffe saatos gaffe bari ngabingungkeun nomerna sareng kaleungitan pamikiran na…

"Kuring henteu terang naon anu kuring asup ka dieu!" - Biden BINGUNG

Kami parantos ningkatkeun audio dina klip viral ieu Biden bingung nalika anjeunna nandatanganan pesenan eksekutif! Éta sanés Biden gaffe ngeunaan anjeunna nyarios yén anjeunna henteu terang naon anu anjeunna ditandatanganan teras Wakil Présidén Harris ngaléngkah sareng nyarios ka anjeunna "Asupkeun waé!" 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali klip viral…

Biden Langsung Bingung Nalika Biantara Pelantikan?

Joe Biden langsung ngadamel gaffe aneh nalika anjeunna ngamimitian pidato pelantikan na. 

Naha anjeunna bingung sareng hilap saha anu aya dina pelantikanana? 

Tonton pidéo lengkepna mendakan…

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna