loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
warta aneh

Warta Aneh

Carita warta anu paling anéh sareng warta anéh sanés di dunya!

Kumaha Rumaja ngéléhkeun Pamaén Catur Juara Dunya Nganggo MANIK ANAL (Disangka)

- Jawara catur dunya Magnus Carlsen, 31, geus nyekel ranking no.1 dunya saprak 2013 tapi shockingly dielehkeun ku rumaja Amérika Hans Niemann bulan panungtungan.

Saatos pertandingan, duanana badé neraskeun turnamén, tapi Carlsen angkat ka Twitter pikeun ngumumkeun yén anjeunna mundur sareng ngagantelkeun klip YouTube José Mourinho, saurna, "Upami kuring nyarios, kuring aya dina masalah anu ageung."

Tweet na dimimitian ...Tingali langkung seueur.

Pesawat Dumps POO on MAN'S Sirah jeung BLANKETS Taman-Na

Pesawat miceun runtah manusa

22 Oktober 2021 | Ku Richard Ahern - Hiji lalaki ditinggalkeun katutupan ku kokotor sanggeus pesawat miceun runtah manusa ka kebon na deukeut London.

Dumping lumangsung nalika pesawat ngalayang leuwih Windsor dina UK dileupaskeun kokotor saméméh badarat, lalaki éta ditinggalkeun splattered di poo, kaasup sakabéh kebon na payung.

A councilor lokal ceuk aya "hiji dina hiji miliar kasempetan" eta kajadian.

Imah lalaki di sentral Windsor sits langsung handap salah sahiji jalur hiber utama pikeun planes datang jeung indit ka bandara Heathrow.

Pesawat biasana nyimpen limbah toilét dina bak khusus sareng miceunna sakali badarat. Di jero tank, runtah dicampurkeun sareng disinféktan cair warna biru pikeun nutupan bau.

Hanjakal, dina pesawat heubeul, tanghi ieu rentan ka leakage. Di dataran luhur, ieu teu biasana masalah sabab hawa tiis langsung freezes cairan kana awak pesawat urang.

Sanajan kitu, kadang ieu 'és biru' ngarecah sareng murag ka Bumi sareng aya kalana nyababkeun karusakan anu ageung.

Hiji awéwé sial pisan…

Dina 2016, lump beku ukuran bal biru tina runtah manusa diturunkeun leuwih désa Aamkoh, India. 

Hiji awéwé India, Rajrani Gaud, sibuk ngalakonan chores na nalika turd beku kolosal blasted kana sisi hiji imah, bouncing kaluar hateupna lajeng pencét dirina. Anjeunna dilarikeun ka rumah sakit kalayan tatu taktak anu parah.

Upami teu aya hateupna anu parah akibatna, bal kokotor biru bakal maéhan anjeunna.

Kanyataan yén kokotor dina bentuk cair nalika nabrak lalaki ieu sareng nutupan kebonna kusabab suhu anu luhur dina dinten éta sareng lebur kokotor beku nalika pesawat ngahontal tingkat anu langkung handap.

Kasempetan katandangan 'és biru' rendah pisan tapi dilaporkeun ku warga anu caket sareng bandara anu sibuk.

Ditabrak ku limbah cair tina pesawat malah langkung teu biasa, tapi anjeun tiasa nyarios yén lalaki ieu untung dina bentuk cair, sanaos anjeunna sigana henteu ningali sapertos kitu!

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Langsung ti sumberna: 1 sumber] [Situs wéb anu otoritas luhur sareng dipercaya: 1 sumber]

Nagara Kahiji Ngalarang MALING (Ngahapus Kondom Nonconsensual)!?

California ngalarang siluman

08 Oktober 2021 | Ku Richard Ahern - Dina warta aneh, pikeun kahiji kalina dina sajarah AS, hiji nagara geus ngalarang aksi cicingeun nyoplokkeun kondom salila kelamin, katelah stealthing. 

Stealthing disangka kabiasaan umum, kalawan a ulikan 2018 ngaku yen 32% awéwé jeung 19% lalaki anu boga kelamin jeung lalaki kungsi ngalaman stealthing. Jelas, cicingeun ngaleupaskeun kondom nalika séks nyababkeun résiko inféksi dikirimkeun séksual sareng kakandungan anu teu direncanakeun. 

Hukum bakal ngidinan jalma pikeun ngagugat palaku stealthing di pangadilan sipil. Harepan éta litigation sipil bakal hartosna korban kalakuan éta tiasa mutuskeun naha atanapi henteu ngahukum palaku. 

Ieu naon anu anjeun antosan…

nu mana US nagara geus ngalarang stealthing?

California!

Teu heran, Gubernur California Gavin Newsom nandatanganan anu rada kooky tagihanana kana hukum dina Kemis. RUU éta ngaluluskeun Sénat sareng Majelis tanpa oposisi, ngajantenkeun California nagara munggaran anu ngaluarkeun undang-undang anti nyolong. 

Masalah anu pikaresepeun pikeun 'digarap'…

Assemblywoman, Cristina Garcia disponsoran tagihanana nyebutkeun, "Kuring geus dipake dina masalah 'stealthing' saprak 2017 sarta kuring bungah yén kiwari aya sababaraha akuntabilitas pikeun maranéhanana anu perpetrated kalakuan".

Hukum nyatakeun yén jalma anu kapendak kaliru tiasa nanggung jawab pikeun karusakan umum, khusus, sareng hukuman.

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Situs wéb pamaréntah: 1 sumber] [Jurnal akademik: 1 sumber] 

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna