loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar

Haters Liberal: 8 Cara JAAW-DROPPING pikeun Debat hiji Kiri sareng WIN (Gampang)

Anjeun gering jeung bosen keur abused ku liberals?

Haters liberal kumaha debat a leftist

Waktosna pikeun KO haters liberal anjeun!

Ieu lembar curang anjeun pikeun nyorong ka liberal dina debat!

[baca_meter]

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Makalah panalungtikan peer-reviewed: 1 sumber] [Jurnal akademik: 1 sumber] [Situs w√©b pamar√©ntah: 1 sumber] [Statistik resmi: 2 sumber] [Situs w√©b anu otoritas luhur sareng dipercaya: 3 sumber] 

12 Juli 2021 | By Richard Ahern - Hayu urang luncat langsung ...

Liberal beuki bodo, ambek, sareng telenges unggal dintenna. Hal ieu ngajadikeun eta harder ti kantos debat aranjeunna tanpa eta robah jadi gelut péso (ulah salempang maranéhna teu boga pakarang).

√Čta langkung parah tibatan √©ta:

Ampir teu mungkin mun ngobrol jeung liberal tanpa aranjeunna bringing up "hak husus bodas" Anjeun, sanajan anjeun teu bodas. Paguneman beradab sareng k√©nca mangrupikeun hal anu kapungkur. 

Sakedap tiiseun mangga:

Urang og√© kudu inget yen aya jalma kaluar aya anu kudu tanggal hiji liberal, ieu kaayaan pisan hanjelu, sarta kami kudu inget pahlawan ieu anu kurban diri unggal poe.  

Sakumaha anjeun tiasa bayangkeun…

Salaku ramatloka warta konservatif jeung parusahaan m√©dia, urang meunang loba haters liberal anu ninggalkeun nyiksa dina m√©dia sosial urang jeung YouTube. 

Ieu ngajantenkeun urang mikir…

Pasti aya jiwa-jiwa miskin anu san√©s anu nampi bagian anu adil tina hate leftist, janten tulisan ieu kanggo aranjeunna. 

Kieu kumaha carana meunang argumen sareng liberal sareng ngarusak ideologi politik anu teu waras. 

Tips ieu pikeun debat k√©nca bakal mangpaat naha anjeun dina debat formal beradab, hiji patandingan shouting jeung murid kuliah pink-haired, atawa argumen kalawan katumbiri aranjeunna / aranjeunna troll on Twitter. 

Gesper sabuk korsi anjeun sabab ieu bakal ngarobah hirup anjeun sarta meureun hubungan anjeun (Hapunten pisan) salawasna!  

Daptar eusi (luncat ka):

  1. Sajarah teu di sisi maranéhna
  2. Biden parantos ngémutan hal-hal
  3. Tong sieun janten pribadi
  4. Mun aranjeunna mawa nepi etika, anjeun mawa nepi aborsi
  5. √Člmu og√© lain sobat maran√©hanana
  6. Hayu aranjeunna ngali diri kana liang
  7. Hak husus Liberal, teu hak husus bodas
  8. Upami aranjeunna ngancem anjeun, émut saha anu gaduh bedil

Kacindekan - Garis handap

Sosialisme sareng komunisme sok gagal

1) Sajarah teu di pihak maranéhanana

Salah sahiji tip munggaran urang pikeun ng√©l√©hkeun liberal dina argumen nya√©ta nunjuk kana sajarah. B√©jakeun maca buku sajarah sabab masarakat sayap k√©nca (sosialisme sareng komunisme) sok gagal. 

Kenca cinta ngajerit "NAZI!" di konservatif, tapi kabeneran aya nu rezim Nazi Jerman √©ta wangun sosialisme, dipikawanoh salaku sosialisme nasional. D√©mokrat sapertos Bernie Sanders, anu reueus nyebat dirina sosialis masih teu acan ngartos ieu. 

Masih henteu yakin?

Uni Sovi√©t, dipar√©ntah ku Joseph Stalin anu kasohor, mangrupikeun conto r√©zim komunis k√©nca-k√©nca anu komitmen Marxisme-Leninisme √©ta deui miserably gagal. √Čta og√© penting pikeun nunjuk kaluar y√©n dina Stalin, sejarawan memperkirakan y√©n rezim ma√©han leuwih 6 juta jalma, meureun leuwih.

Ieu najongna:

Rézim komunis kénca-kénca geus gagal pisan sahingga Wikipédia ngadédikasikeun halaman anu ageung pikeun "Pembunuhan massal dina rezim komunis", nu aranjeunna beautifully nelepon "democide".

Dina waktos salajengna basa Anjeun keur argumentasi jeung hiji démokrasi leftist, tanyakeun aranjeunna naha istilah "democide" aya tur dipaké sacara lega ku élmuwan pulitik, tapi teu aya nu disebut "conservcide" atawa "republicicide"?

Smack! √Čta bakal nutup aranjeunna!

Masyarakat kiri/sosialis/komunis selalu gagal dan masyarakat konservatif/kapitalis selalu berkembang. 

Sajarah nyarioskeun seueur ngeunaan naon anu tiasa dianggo sareng naon anu henteu, terang sajarah sosialisme sareng komunisme anjeun, sareng éta cara debat ka kénca sareng ngancurkeun aranjeunna.

Di jero Stalins kubu kerja paksa gulag
Di jero kubu kerja paksa Stalin, dijalankeun ku Gulag.

2) Biden parantos ngémutan hal-hal

Budak leutik dialungkeun kana t√©mbok wates, sieun inflasi, melejit harga b√©nsin, jeung mesin gaffe. 

Salah sahiji tip kami pikeun debat liberal nya√©ta ngan ukur nunjukkeun kumaha Biden ngancurkeun nagara dina kirang ti genep bulan. Sanaos aranjeunna bakal nyobian nyarioskeun y√©n hal-hal anu sa√© dina Biden, anjeun gaduh statistik di sisi anjeun. 

Ieu basajan…

Tampilkeun aranjeunna harga gas sareng ngabandingkeunana nalika Trump di kantor. T√©mbongkeun aranjeunna ramalan laju inflasi jeung kakuatan dollar AS, tur dibandingkeun jeung nalika Trump √©ta di kantor. T√©mbongkeun aranjeunna video ieu dua katresna leutik keur dialungkeun ngaliwatan wates ku smugglers tur meunangkeun eta n√©angan hal sarupa anu lumangsung dina Trump (aranjeunna moal manggihan nanaon!). Anjeun malah tiasa nunjukkeun aranjeunna perpustakaan kami Biden ngaraos, unggal pidato Biden janten kacau lengkep! 

Buktina di mana waé yén Biden gagal sareng yén hal-hal éta langkung saé dina Trump. Tunjukkeun aranjeunna buktina sareng éta kumaha carana meunang argumen sareng liberal!

Harga béngsin leuwih taun ka tukang
Harga béngsin dina taun ka tukang. Istilah Biden dimimitian dina 20 Januari 2021.

Naha liberals jadi hate?

3) Tong sieun janten pribadi

Naha liberals jadi hate?

Kuring henteu terang, tapi anu kuring terang nya√©ta y√©n liberal gancang janten pribadi nalika debat sareng anjeun kedah siap penc√©t deui, keras. 

Ieu hal anu hébat:

Liberal mangrupikeun salju salju, teu sapertos anjeun, konservatif anu tangguh, liberal gancang ceurik sareng lumpat ka ibuna. Ieu m√©r√© Anjeun kaunggulan decisive lamun datang ka hinaan. 

Inget pikeun ngantepkeun aranjeunna janten pribadi heula, upami aranjeunna tetep beradab, maka anjeun kedah og√©. 

Tapi, upami aranjeunna henteu…

Lajeng hayu eta rip. Ngan inget yen liberals anu utamana s√©nsitip ngeunaan penampilan maran√©hanana (aranjeunna biasana facially ditantang), aranjeunna sering timer loathing sarta aranjeunna salawasna virgins kalawan isu mommy. Upami aranjeunna bodas, anjeun tiasa nyauran aranjeunna bodas, √©ta bakal ngancurkeun aranjeunna. 

Targetkeun salah sahiji fitur ieu sareng upami debat janten pribadi, anjeun bakal diurus. 

Awas! Senjata pamungkas…

Hiji kecap peringatan di dieu sabab kuring henteu yakin naha kalebet ieu kusabab √©ta tiasa nyababkeun karusakan psikologis anu teu tiasa dibalikeun k√©nca atanapi nyababkeun aranjeunna menyakiti diri. 

Sanajan kitu, lamun liberal meunang pisan jahat, anjeun bisa misgender aranjeunna ngahaja. Ieu mangrupikeun senjata anu kuat upami dianggo sacara bijaksana, pastikeun anjeun pariksa bio Twitter na pikeun ningali naon kecap sulur gender anu dipikaresepna teras nyauran aranjeunna sabalikna. 

Upami kaayaan janten parah, éta cara debat hiji démokrasi.

4) Mun aranjeunna mawa nepi etika, anjeun mawa nepi aborsi

Nalika debat liberals sarta aranjeunna nelepon maneh "heartless", ngan ngingetkeun aranjeunna yen aranjeunna pihak ngadorong pikeun aborsi telat jadi legalized. Dina kedok hak aw√©w√©, k√©nca hayang ngamajukeun kujang orok anggota awak kaluar tina heunceut. 

√Čta leres:

The lefties hayang euweuh hukum aborsi sarta éta salaku goréng sakumaha keur disada. Béjakeun aranjeunna pikeun nalungtik prosedur aborsi bedah, tunjukkeun aranjeunna tulisan ieu anu kami lakukeun aborsi jangka telat, atanapi tunjukkeun salah sahiji pidéo dina internét dimana dokter ngajelaskeun prosedur

T√©mbongkeun aranjeunna kasus aborsi Kermit Gosnell, Anu ma√©han orok anu salamet tina aborsi ku cara ngagunting tulang tonggongna ku gunting. Nunjukkeun kasus Gianna Jessen, salah sahiji loba salamet aborsi. 

Nalika liberals nyebutkeun konservatif teu heartless ku ngadorong hukuman pati, ngan inget hiji-hijina penjahat anu meunang hukuman pati anu leuwih awon mutlak. Kami nyarioskeun ngeunaan pembunuhan massal, perkosa, sareng pedofil di dieu - ieu san√©s ngabandingkeun kana kahirupan anu teu lahir anu teu ngalakukeun salah. 

√Čta mangrupikeun prosedur anu matak nyeri, sareng seuseueurna jalma henteu tahan ningali √©ta. Salami liberal teu morally retarded (seueur di antarana) mangka maran√©hanana baris manggihan h√©s√© pikeun ngabantah jeung anjeun. 

Lamun hal meunang etika, éta kumaha carana nungkulan kénca.

VIDEO: Kumaha Debat Kénca sareng WIN (Gampang)

Naha liberal kitu bodo?

5) √Člmu og√© lain sobat maran√©hanana

Naha liberal kitu bodo?

Sabab teu ngarti elmu! 

Konservatif jeung Republicans mangrupakeun pihak nyata elmu. Pikeun ngamimitian, √©mut y√©n vaksin dikembangkeun dina kaayaan Pr√©sid√©n Trump, Biden henteu ngalakukeun nanaon! 

Sakapeung, cara anu pangsa√©na pikeun menangkeun argumen nya√©ta kalayan fakta, statistik, sareng sains. 

Hayu urang nyandak topik gender salaku conto…

√Člmu unequivocally ngabuktikeun y√©n aya ngan dua genders, sanajan urang disregard penampilan fisik, gender anjeun ditulis dina DNA Anjeun. 

Candak s√©l naon wa√© tina awak anjeun sareng kirimkeun ka laboratorium pikeun uji genetik - sadaya s√©l anjeun bakal gaduh 46 kromosom anu sami. Dua kromosom √©ta nya√©ta 'kromosom s√©ks'; aranjeunna nangtukeun jenis kelamin anjeun. Upami anjeun gaduh dua kromosom X (XX), anjeun aw√©w√©, sareng upami anjeun gaduh hiji kromosom X sareng hiji kromosom Y (XY), anjeun lalaki. 

Iwal mun nuju ngawangkong ngeunaan (anu k√©nca) pers√©ntase leutik pisan jalma anu dilahirkeun ku Abnormalitas genetik, mangka √©ta basajan. 

√Člmu nyebutkeun: 2 genders! 

Aya og√© ton data ti ahli biologi sareng psikolog anu ngadokumentasikeun b√©dana antara lalaki sareng aw√©w√©. Henteu ngan √©ta g√©nder biologis b√©da, tapi aya b√©da kapribadian anu geus kabuktian! 

Bedana kapribadian ieu og√© bagian tina naon akun pikeun celah upah gender nu leftists resep ngobrol ngeunaan. T√©t√©la aw√©w√© dibayar kirang sabab kirang satuju (rata-rata) batan lalaki, lain alatan nu disebut 'patriarki'. Nya√©ta, √©ta langkung rumit tibatan √©ta sareng kuring ajak anjeun maca tulisan lengkep kami ngaleungitkeun celah upah. 

Pernah ngantep hiji liberal ngabejaan Anjeun yen gender mangrupakeun konstruksi sosial, √©ta henteu! 

Percanten ka kuring, sains aya di sisi anjeun salaku konservatif, sareng aya seueur statistik padet pikeun nyadangkeun kapercayaan anjeun. √Čta kumaha debat liberal sareng ngancurkeun aranjeunna.

Kromosom séks
Kromosom kelamin nangtukeun jenis kelamin.

Argumentasi sareng liberal sapertos nyobian sabotase Biden ...

6) Hayu aranjeunna ngali sorangan kana liang

Kadang-kadang nalika debat urang k√©nca, kirang langkung. Anjeun teu kedah ngabales unggal tweet atanapi kom√©ntar. Hayu aranjeunna terus ngobrol jeung ngali diri kana liang nu maran√©hna teu bisa kaluar. 

Argumentasi sareng liberal sapertos nyobian sabotase kapersidenan Biden: anjeun henteu kedah ngalakukeun nanaon, anjeunna bakal ngalakukeun sadayana nyalira!

Naon eta sadayana bisul handap pikeun ieu:

Nalika aranjeunna tetep ngagorowok sareng nyentak pendapat anu teu logis dina tikoro anjeun, beuki anjeun tetep tenang sareng kumpul, aranjeunna bakal langkung ambek sareng langkung teu logis. √Čta tiasa dugi ka titik y√©n aranjeunna parantos ngaliwat hal anu sami sababaraha kali dugi ka tungtungna ningali y√©n aranjeunna salah sadayana. 

√Čta leres-leres dianggo‚Ķ

Liberal yakin hiji hal anu aranjeunna nyarioskeun, sigana ku prof√©sor universitas liberal atanapi Hilary Clinton dina Twitter. Aranjeunna teras ngahijikeun ide √©ta nyalira sareng janten bagian tina saha aranjeunna. 

Hanjakal, liberals pernah mikir ngaliwatan hiji gagasan saméméh maranéhna assimilate eta.

Ku alatan √©ta, nalika aranjeunna mimiti arguing jeung batur sarta tetep repeating logika balik kapercayaan maran√©hanana, ujug-ujug eta clicks dina pikiran maran√©hanana y√©n √©ta teu make akal pikiran sarta y√©n maran√©hna geus morons. 

√Čta kumaha debat liberal! Percanten ka abdi, √©ta jalan! 

7) Hak husus Liberal, teu hak husus bodas

Tingali kana jalma-jalma anu paling nyorong politik liberal…

Perhatikeun aya anu sami? 

Aranjeunna paling dipikaresep sadayana aktor Hollywood, moguls m√©dia, sarta b√©ntang pop. √Čta kab√©h euyeub tur kawentar tur teu boga pamanggih ngeunaan kumaha karya dunya nyata. 

Aranjeunna hirup di gelembung a. 

M√©mang, polling nunjukkeun y√©n Am√©rika ditanggap Hollywood salaku pisan liberal jeung dipegatkeun tina masarakat umum. Liberalisme populer sabab seuseueurna pendudukna domba sareng percanten kana naon wa√© anu dicarioskeun ku bintang pilem atanapi panyanyi karesepna. 

Pikirkeun éta sanajan…

Naon anu aranjeunna terang ngeunaan politik, √©konomi, atanapi √©lmu? 

teu nanaon! Ieu mahasiswa liberal kaluar salaku transeksual sabab Demi Lovato tuh, sarta alatan penyanyi pop luhur nalungtik nyebutkeun aya jutaan genders milih ti, kudu aya! 

Ngingetkeun sasama leftist anjeun y√©n mayoritas jalma anu nyorong id√©ologi sayap k√©nca nya√©ta jalma anu teu nyaho nanaon ngeunaan pulitik atawa √©konomi, euweuh ngeunaan kumaha hirup-kelas kerja, sarta sorangan, unequivocally hak husus. 

Témbongkeun ka aranjeunna saha nu hak istimewa sabenerna, éta kumaha carana debat a leftist!

Keledai nyangkut dina liang
Hayu aranjeunna ngali diri kana liang!

Pulitik liberal nyebutkeun pakarang anu goréng

Liberal kaluar gunned
Kaum liberal anu kaluar-gunned!

8) Upami aranjeunna ngancem anjeun, émut saha anu gaduh bedil

Naha urang kénca jadi telenges?

Sakali deui, kuring henteu terang, tapi anu kuring terang nyaéta aranjeunna tiasa nyobian nyerang anjeun sacara fisik atanapi ngancem anjeun. Upami hal-hal janten buluan, ieu kumaha carana meunang gelut sareng liberal.

Nalika liberal kaleungitan argumen, aranjeunna ngalakukeun salah sahiji tina tilu hal: 

1) Ceurik.

2) Ngagorowok 'rasis' sareng ngingetkeun anjeun ngeunaan 'hak istimewa bodas' anjeun (sanaos anjeun hideung).

3) Coba jeung ma√©han anjeun. 

Upami nomer tilu sigana, pikeun nyegah √©ra, pastikeun anjeun nunjuk ka liberal y√©n Republik sareng konservatif mangrupikeun anu gaduh senjata. 

Ieu kedah ngaleungitkeun ancamanna langsung, tapi upami aranjeunna narik bedil anjeun, maka anjeun kedah naroskeun ka diri anjeun ...

Saha anu liberal di dieu? 

Ieu garis handap

Aya anjeun gaduh √©ta, abdi miharep anjeun geus ngarasakeun pituduh ieu kumaha carana meunang argumen pulitik kalawan leftist sarta y√©n anjeun geus kapanggih tips debat kami sarta trik mangpaat. 

Tip ieu pikeun menangkeun argumen sareng anu k√©nca kedah ngamungkinkeun anjeun ngaluncurkeun serangan ti 'pelangi' dina Twitter kalayan gampang sareng tip terakhir kami parantos nunjukkeun anjeun kumaha ng√©l√©hkeun libs upami aranjeunna telenges. 

Upami anjeun nyobian milari kumaha carana meunang debat politik sareng liberal, ngan √©mut √©ta henteu gampang sabab kidal condong ngahijikeun kapercayaan liberalna sareng sadayana mahlukna, anu ngajantenkeun aranjeunna henteu tiasa ningali akal. Ieu cukup teuas nyoba angka kaluar kumaha carana ngobrol jeung liberals dina kahirupan sapopoe, sumawona nyobian sangkan aranjeunna ngarobah pintonan maran√©hanana.  

Janten, entong neunggeul diri upami aranjeunna henteu ngadangukeun (atanapi nyobian ma√©han anjeun), sababaraha jalma henteu pantes disalametkeun, sareng langkung sa√© ngantepkeun gambar Hunter Biden dina calana panjang bodas na. 

Tapi, √©ta kumaha carana nungkulan liberal. 

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka para veteran!  

Artikel anu diulas ieu ngan ukur mungkin berkat sponsor sareng patron kami! Pencét di dieu pikeun pariksa aranjeunna sareng kéngingkeun tawaran ekslusif anu luar biasa ti sponsor kami!

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
100 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

panulis Bio

Poto pangarang Richard Ahern LifeLine Media CEO

Richard Ahern
CEO LifeLine Media
Richard Ahern nyaéta CEO, pangusaha, investor, sareng komentator politik. Anjeunna boga kabeungharan pangalaman dina bisnis, geus ngadegkeun sababaraha pausahaan, sarta rutin ngalakukeun pagawean konsultan pikeun merek global. Anjeunna gaduh pangaweruh anu jero ngeunaan ékonomi, salami mangtaun-taun diajar subjek sareng investasi di pasar dunya.
Anjeun biasana bisa manggihan Richard kalawan sirah na dikubur jero jero buku, maca ngeunaan salah sahiji plethora na kapentingan, kaasup pulitik, psikologi, tulisan, semedi, jeung elmu komputer; dina basa sejen, anjeunna nerd a.
surélék: [email dijaga] Instagram: @Richard.Ahern Twitter: @RichardJAhern

Balik deui ka luhur kaca.

By Richard Ahern - Média LifeLine

kontak: [email dijaga]

Diterbitkeun: 12 Juli 2021 

Panungtungan diropéa: 04 Désémber 2021

Rujukan (Jaminan cek kanyataan):

  1. Marxisme-Leninisme: https://en.wikipedia.org/wiki/Marxism%E2%80%93Leninism [Wewengkon luhur sareng dipercaya]
  2. Pembunuhan massal dina rezim komunis: https://en.wikipedia.org/wiki/Mass_killings_under_communist_regimes [Wewengkon luhur sareng dipercaya]
  3. Harga béngsin: https://tradingeconomics.com/commodity/gasoline10 Taun [Statistik resmi]
  4. Laju Inflasi Impas 10 Taun: https://fred.stlouisfed.org/series/T10YIE [Situs web pamaréntah]
  5. Naha Percobaan Dr Kermit Gosnell Kedah janten Carita Halaman Depan: https://www.theatlantic.com/national/archive/2013/04/why-dr-kermit-gosnells-trial-should-be-a-front-page-story/274944/ [Artikel warta]
  6. Gianna Jessen: https://en.wikipedia.org/wiki/Gianna_Jessen [Wewengkon luhur sareng dipercaya]
  7. Penentuan kelamin kromosom dina mamalia: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK9967/ [Tulisan panalungtikan peer-reviewed]
  8. Tinjauan kasatujuan: https://www.sciencedirect.com/topics/psychology/agreeableness [Jurnal akademik]
  9. Nempatkeun Nomer dina Liberalisme anu Dipersepkeun Hollywood: https://morningconsult.com/2018/03/01/putting-number-hollywoods-perceived-liberalism/ [Statistik resmi]

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
1 komentar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Maryluther
Maryluther
bulan 4 ago

[ NGAHIJI SARENG KAMI ]
Kusabab kuring ngamimitian bisnis online kuring earn $90 unggal 15 menit. Ieu disada unbelievable tapi anjeun moal ngahampura diri lamun teu pariksa kaluar.
Pikeun leuwih jéntré mangga buka BUKA SITUS INI__________ http://Www.OnlineCash1.com

1
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x