warta Britania Raya

Berita Karajaan Inggris

Beja panganyarna ti Britania Raya.

Carita pangbadagna:
UK STRIKES: 1 ti 3 Dewasa Hayang Watesan dina Serikat Buruh

Link ka neunggeul opini publik

Unwrapping jumlahna: Pamuda paling ngadukung mogok, tapi serikat pekerja kaleungitan dukungan umum…Tingali langkung seueur.

Tempo deui tombol

Boris Johnson Nyanghareupan Rating Persetujuan APOKALIPTIK

19 Désémber 2021 - Saatos sababaraha bulan anu tangguh, kaputusan Boris Johnson pikeun ngaktipkeun pésta sorangan ku ngenalkeun pas vaksin ningalikeun rating persetujuanna langkung jauh.

Kira-kira mimiti pandémik, dina April 2020, Boris Johnson rating persetujuan shone kalawan 66% jalma nyebutkeun anjeunna ngalakonan pakasaban alus sarta ngan 26% nyebutkeun anjeunna lakukeun kirang.

Méja-méja geus robah…Tingali langkung seueur.

BRAVO Boris! Boris Johnson Bakal SCRAP Ukuran Draconian

Bravo Boris Johnson

13 Séptémber 2021 - Boris Johnson disarioskeun "mati set" pikeun ngahindarkeun konci anu sanés sareng sigana bakal ngaleungitkeun kakawasaan pamaréntahan. 

Johnson diperkirakeun ngumumkeun dinten Salasa rencana usum usum Covid anyar na anu bakal ngaleungitkeun ukuran anu langkung draconian. 

Saatos kritik parah ngeunaan paspor vaksin pikeun hadir di tempat-tempat ageung, ayeuna sigana pamaréntahan Inggris parantos parobihan sareng Johnson milarian kerok paspor vaksin rencana.

Éta ogé katingalina Johnson negeskeun yén konci anu sanés henteu diperyogikeun sareng anjeunna ngarencanakeun ngaleungitkeun sababaraha kakuatan pamaréntahan pikeun nutup ékonomi. 

Dina Maret 2020, Inggris lulus UU Coronavirus anu masihan pamaréntahan kakuatan darurat anu teu pernah kantos aya pikeun ngaréspon COVID-19. Kalakuan éta kalebet masihan kakuatan ka pulisi pikeun nahan jalma anu tepa sareng nutup usaha. 

Johnson katingalina ngaleungitkeun seueur kakuatan ieu tina pamaréntahan bari tetep ngan ukur sababaraha anu diperyogikeun, anjeunna nerangkeun yén anjeunna "tekad pikeun ngaleungitkeun kakuatan naon waé anu urang henteu peryogi deui".

Tinimbang fokus kana léngkah-léngkah konci, Johnson ngarep-arep ngandung panyebaran Covid salami usum tiris kalayan suntikan booster vaksin anu bakal sayogi pikeun bagian anu langkung kolot sareng langkung rentan. 

Kapala patugas médis Inggris ogé bakal ngumumkeun naha vaksin bakal ditawarkeun ka rumaja umur 12-15.

Usaha Inggris bakal ngabagéakeun pengumuman Johnson sapertos seueur anggota parlemén konservatif. 

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Situs wéb pamaréntah: 1 sumber] [Langsung ti sumberna: 1 sumber]

Dorong Vaksin: Warta JAW-DROPPING ti Menteri Vaksin Inggris

07 Séptémber 2021 -  Menteri Vaksin Nadhim Zahawi, ngumumkeun yén Inggris bakal ngenalkeun paspor vaksin pikeun sadaya tempat Inggris anu ageung, bakal mandat vaksin pikeun pagawé kaséhatan, sareng nyorong vaksin pikeun rumaja.

Dina usaha pikeun nyegah konci anu sanés, pamaréntah Inggris nyarios waktosna parantos ngenalkeun sertipikat vaksinasi ka sadaya umur 18 taun pikeun ngahadiran acara jero ruangan ageung. 

Nepi ka tungtun taun Séptémber…Tingali langkung seueur.

MADNESS: Pulisi Britania Ngan indit FULL hudang

23 Agustus 2021 - Pasukan pulisi Cheshire di Inggris parantos 'hudang pinuh' ku ngalukis pelangi 'Pride' dina mobil reguna!

Budaya gugah deui nyerang deui... 

Mobil anu katelah 'mobil kajahatan hate' parantos dicét ku pelangi pikeun 'ngéléhkeun kajahatan hate' sareng 'masihan kapercayaan ka komunitas LGBT+. 

Mobil-mobilna ngagaduhan rupa-rupa desain, kalolobaanana nganggo katumbiri dicét dina unggal sisi sareng tulisan anu wani nyarios…Tingali langkung seueur.

SPINE-CHILLING: Para ahli ngingetkeun ngeunaan 9/11 'Spectacular' Teror Serangan di Inggris

21 Agustus 2021 - Ahli kaamanan nyatakeun yén Inggris nyanghareupan bahaya langsung tina serangan teror dina gedéna 9/11. 

Kalayan Taliban ayeuna maréntah Afghanistan, éta sanés ngan ukur masalah pikeun warga Afghan nyalira. Sababaraha ahli ngingetkeun yén plot teror arah kulon bakal Hatch di nagara Taliban-dikawasa. 

Warta goréng…Tingali langkung seueur.

ASDA Brawl: INSANE Fight di Supermarket Inggris Dipimpin ku Spider-Man sareng Ali G

24 Juli 2021 - Poto anu pikasieuneun muncul tina tawuran pinuh di pasar swalayan London anu dipimpin ku jalma-jalma nganggo pakéan anu mewah! 

Adegan-adegan éta leres-leres ngabingungkeun, kalayan saurang lalaki dina korsi roda ditabrak sirah sareng saurang anggota staf awéwé ditinju kalayan kejam.

Poto némbongkeun punches keur dialungkeun, staf diserang, sarta objék dibuka di jero a Clapham simpang Asda, poé Kemis, 22 Juli kira-kira jam 10 peuting. 

Mimitina dipercaya mangrupa prank tina sababaraha jenis, grup panyerang dipingpin ku Spider-Man, Ali G, jeung Batman plowed kana toko narajang hijina satpam lajeng ngabalukarkeun rusuh.

Ieu pikareueuseun:

Rakaman tina média sosial nunjukkeun saurang anggota staf awéwé diserang ku Spider-Man, sedengkeun anjeunna ditajong dina tikoro sareng ditinju dina rarayna. The Spider-Man lajeng bisa ditempo pencét leuwih jalma kalawan kruk.

Anu ningali kadéngé ngagorowok ka panyerang, sedengkeun lancah lalaki kadéngé ngagorowok kasar. 

Pulisi sareng ambulan ngahadiran adegan sareng saurang awéwé umur 20an dibawa ka rumah sakit sedengkeun lima deui dirawat pikeun tatu dina adegan.

Lima jalma parantos ditéwak kalebet tilu lalaki umur 30an, awéwé umur 18 taun, sareng budak awéwé umur 17 taun. Aranjeunna ditéwak dina kacurigaan cilaka awak anu parah, cilaka awak anu sabenerna, affray, sareng gangguan kekerasan. 

An Asda spokesperson commented, "Kami teu tolerate sagala bentuk kekerasan atawa nyiksa ka kolega atawa konsumén, sarta kami gawé bareng raket jeung pulisi dina inquiries maranéhanana."

Pulisi naroskeun ka masarakat pikeun maju upami aranjeunna gaduh inpormasi ngeunaan serangan éta.

WTF: Pelangi Dildo Butt Monyét Bakal HAUNT YOU

15 Juli 2021 -  PERHATOSAN PTSD! Teu bisa GHAIB! Hiji perpustakaan di Redbridge, Inggris, mutuskeun pikeun nyewa sababaraha aktor dina pakéan fancy pikeun ajak barudak maca. 

Hanjakal, salah sahiji aktor ieu diasah sakumaha monyét, monyét katumbiri, kalawan imbit bulistir jeung sirit plastik ngagantung dina crotch na! Ieu katumbiri monyét dildo carita jam! 

The pornografi 'pelangi dildo butt monyet' ieu malah digambarkeun twerking jeung behaving inappropriately (seksual) dina hiji acara anu dimaksudkeun pikeun barudak umur 4-11! 

Mimitina, Perpustakaan Redbridge katémbong ngamajukeun acara dina média sosial sareng bahkan ngadamel guyonan ngeunaan kostum anu teu pantes. 

Sanajan kitu, nada gancang robah ...

Nalika perpustakaan narima backlash ti kolotna dina média sosial; perpustakaan apologized sarta ngaku teu terang nanaon ngeunaan costume pantes beforehand. Panyelidikan keur lumangsung. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali kostum anu matak pikasieuneun sareng pidéo anu ngarareunah…

Polling Inggris Ieu Bakal Ngajantenkeun Anjeun Nyiduh Kopi Anjeun!

11 Juli 2021 - Polling anu ngareureuwas ti Inggris sigana nunjukkeun yén jalma-jalma hoyong kirang kabébasan sareng seueur larangan Covid!

perdana menteri Inggris Boris Adang ngarencanakeun pikeun ngeureunkeun seuseueurna larangan Covid dina 19 Juli, anu kalebet wajib ngagem topéng dina angkutan umum.

Éta nyababkeun sababaraha kesel:

Pimpinan politik, pagawé NHS sareng dokter ngadorong deui "dinten kabébasan", nyatakeun yén larangan henteu kedah réngsé dina 19 Juli. 

An Opinium polling nunjukkeun seueur masarakat Inggris anu sami. Jajak pendapat nunjukkeun yén 50% nyarios yén aranjeunna percaya "dinten kabébasan" kedah didorong deui ka ahir taun. 

Tina 2,001 déwasa Inggris anu diwawancara, seuseueurna nyarios yén aranjeunna masih hoyong ngagem topéng pameunteu di masarakat sareng 73% jalma percaya yén ngagem topéng pameunteu dina angkutan umum kedah tetep wajib.

Éta janten langkung héran:

46% jalma nyarios yén aranjeunna masih hoyong ngagem topéng di réstoran sareng 43% nyarios yén aranjeunna masih hoyong ngagem topéng di pub; ngan ukur 30% sareng 27% masing-masing nyarios yén aranjeunna moal ngagem topéng, sareng anu sanésna henteu acan mutuskeun. 

Sanaos kasus varian délta naék di Inggris, éta héran yén seueur jalma anu hoyong larangan, bahkan saatos "dinten kabébasan" parantos ditunda. 

Murid CAPTURES Triangle UFO Hovering Luhureun British Basisir

05 Juli 2021 -  Panganyarna UFO sightings: Hiji murid di Inggris junun snap sababaraha poto pikaheraneun tina hiji objek segitiga ngawangun hovering leuwih basisir saméméh dizum off kana kajauhan. 

Ieu najongna:

Beda sareng seueur poto UFO, anu katingalina dipoto sareng kentang, gambar-gambar ieu (tingali di handap) kualitasna saé sareng jelas nunjukkeun obyék. 

Matthew Evans, 36, ningali UFO ngalayang sakitar 10 detik di luhur basisir di Devon, Inggris. 

Anjeunna ningali éta bari ningali kaluar tina jandela datarna sareng gancang kaluar teleponna pikeun nyandak sababaraha poto. Anjeunna junun meunang sababaraha nembak-kualitas santun saméméh obyék take off dina speed tinggi. 

Cenah ...Tingali langkung seueur.

3 Alesanna Naha Boris Kedah Ngundurkeun Diri (atanapi Janten Langkung Sapertos TRUMP)!

19 Juni 2021 -  Hasil UGLY tina pamilihan umum anyar nunjukkeun yén Boris Johnson kaleungitan dukungan sareng sora. 

Pikeun kahiji kalina saprak 1974, Konservatif geus dielehkeun dina pamilihan leutik pikeun wewengkon Chesham jeung Amersham. Konservatif éléh ka Démokrat Liberal ku langkung ti 8,000 sora di daérah anu dipikanyaho janten benteng Konservatif. 

Ieu confirms klaim kami saméméhna éta Boris parantos ngahianat Konservatif kalayan tindakan panganyarna na sapertos henteu ngangkat larangan COVID, ngadorong vaksin sareng ku nyauran administrasi Biden sayap kénca ekstrim salaku 'ngambekan hawa seger'! Ku jalan-jalan kaluar tina jalur Konservatif, sigana dina harepan pikeun ngarebut pamilih anu condong kénca, Boris malah ngasingkeun pangkalan Konservatif na. 

Di dieu Éta deal:

Boris kedah langkung sapertos Trump upami anjeunna hoyong ngajaga dasarna. Anjeunna kedah ngabuka deui ékonomi Inggris sareng masihan kabébasan ka jalma. Gantina ngadorong vaksin kana sakumna populasi, anjeunna kedah ngantepkeun individu mutuskeun nyalira naha aranjeunna hoyong résiko jab atanapi COVID. 

Boris ogé kedah ngartos yén kalolobaan pamilih Konservatif ngadukung Trump, anu mangrupikeun pameunteu politik konservatif AS sareng anjeunna henteu kedah pander kana administrasi Biden sayap kénca ekstrim.

Boris kedah perhatoskeun ti Trump, atanapi anjeunna kedah mundur sareng gabung ka pésta Buruh. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali hasil pamilihan umum anu éra sareng 3 alesan kunaon Boris kedah mundur atanapi langkung sapertos Trump…

Boris Johnson BETRAYS Konservatif dina Rapat Pertama sareng Biden

11 Juni 2021 -  Boris Johnson sacara figuratif masihan Trump ramo tengah ku ngaku Présidén AS énggal nyaéta 'ngambekan hawa seger' saatos rapat pribadi anu munggaran. 

Sateuacanna gempungan G7, Joe Biden sareng Boris Johnson tepang di Cornwall, Inggris. Biden negeskeun deui komitmenna kana 'hubungan khusus' Inggris-AS sareng Johnson nyarios yén anjeunna moal satuju sareng Biden dina naon waé.

Dua pamimpin ogé sapuk perjanjian anu dingaranan Atlantik Charter, anu jangji dua nagara pikeun gawé bareng dina ngarengsekeun masalah global. Aranjeunna mutuskeun nyandak ieu salajengna ku dilegakeun deal dagang bébas UK-AS pikeun nyieun jobs anyar jeung kasempetan anyar pikeun duanana nagara di mangsa nu bakal datang.

Johnson sigana…Tingali langkung seueur.

COVID-19: Varian TRIPLE MUTANT Anyar Ngan Dideteksi di Yorkshire

21 Méi 2021 - Varian mutant ganda parah (ngan naroskeun ka India), tapi ayeuna urang ningali varian mutant tripel di Inggris.

Pajabat kaséhatan sacara panik nalungtik varian COVID-19 'triple mutan' anu dideteksi di Yorkshire, Inggris. Varian anyar anu disebut VUI-21MAY-01 atanapi AV.1 gaduh "kombinasi mutasi aneh" anu teu acan katingal sateuacanna.  

 Ayeuna…Baca carita lengkep.

HASIL Pemilu 2021: Buruh Dibakar ku Konservatif dina Pemilu Lokal!

Dina hasil pamilihan lokal 2021 di Inggris, Buruh parantos dibuang ku konservatif! 

Dina warta anyar, konservatif meunang Hartlepool ku mayoritas ampir 7,000 sora, ngaleungitkeun Buruh pikeun kahiji kalina dina leuwih 50 taun. 

Langkung seueur hasil tina pamilihan lokal, walikota, pulisi sareng komisaris kajahatan bakal datang dina dinten-dinten salajengna. Sekretaris angkutan bayangan Buruh, Jim McMahon, pohara kuciwa nalika anjeunna nyarios yén partaina "henteu ngaliwat garis" sareng "éta jelas pisan nguciwakeun." Ieu mangrupikeun pukulan anu dahsyat pikeun Keir Starmer sareng usahana pikeun nyegerkeun deui pésta Buruh. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali hasil pamilihan Inggris 2021 dugi ka ayeuna sareng analisa kami.  

Piers Morgan Kaleungitan Ngeunaan Buku Barudak Baru Meghan

Piers Morgan kaleungitan pisan nalika anjeunna nguping yén Meghan Markle ngarang buku barudak anu disebut The Bench. 

Buku téh ngeunaan hubungan bapa jeung anak urang katempo ngaliwatan panon indung. Piers mendakan éta ironis yén Meghan nyerat buku ngeunaan bapa nalika anjeunna teu aya hubunganana sareng ramana nyalira sareng parantos ngaganggu antara Harry sareng na. 

Piers Morgan ogé rada kesel ku kanyataan yén anjeunna nganggo gelar karajaan na 'The Duchess' dina panutup hareup buku. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali gertak Twitter ambek Pier sareng carita lengkep. 

SARI: Boris Johnson KICKS OFF di Keir Starmer Over 'Cash for Curtains' Baris

Dina PMQ anu nyegerkeun tulang tonggong, Boris Johnson ngabeledug kana Keir Starmer ngeunaan carita 'kas pikeun langsir'. 

Keir Starmer sengit naroskeun ka Perdana Menteri Inggris ngeunaan saha waé anu mayar sababaraha renovasi panganyarna anu dilakukeun ku Johnson ka flat Downing Street dimana anjeunna cicing sareng tunangan sareng putrana. 

Komisi Panwaslu ngaluncurkeun pamariksaan ngeunaan renovasi anu dilakukeun di 11 Downing Street nyatakeun aya 'alasan anu wajar' pikeun nyangka pelanggaran parantos kajantenan. Boris Johnson nangtung kuat dina pembelaannya yén anjeunna henteu ngalakukeun anu salah sareng yén 'teu aya anu tiasa ditingali' dina perbaikan datar. 

Tonton sadayana pidéo pikeun ningali klip pikasieuneun Johnson sareng carita lengkep! 

Tweets Ieu RANCID! (Leftists Teu Boga Moral)

Saatos pupusna Pangeran Philip, sajumlah akun Twitter anu kénca sareng 'hudang' nyatakeun gumbira pisan dina pupusna manusa sanés. 

Langsung saatos pengumuman pupusna Pangeran Philip, sajumlah akun Twitter anu diverifikasi ieu nyebat anjeunna rasis, saurang nyebat anjeunna manusa sampah sareng teu aya anu nunjukkeun simpati pikeun kulawarga karajaan anu duka. 

Dina pidéo ieu kami nunjukkeun ka anjeun sababaraha tweet anu pikasieuneun sareng rancid anu asalna ti golongan kénca ieu sareng ngabahas naha sadaya rasa moralitas sigana leungit dina jangjang kénca / liberal. Tonton pidéo lengkep pikeun ningali tweets anu sakitu sareng rant pinuh kami…

LIAR: Rekaman Lagu DAMNING Keir Starmer ngeunaan Kasus Nyiksa Seksual

Ieu 4 kasus panyalahgunaan séks Keir Starmer hoyong anjeun hilap! Kami parantos ngagali catetan baheula Keir Starmer salaku jaksa umum pikeun ningali naha anjeunna leres-leres tangguh dina kajahatan séks sapertos anu anjeunna nyarios. Kami parantos mendakan 5 kasus (4 nyiksa séks) anu nunjukkeun yén anjeunna sabalikna, dimana anjeunna ngantepkeun perkosa, panyalahgunaan sareng pedofil leumpang bébas sareng sigana langkung difokuskeun kana prosecuting ucapan bébas.

Pikeun anu henteu terang, Keir Starmer ngamimitian salaku pengacara sareng taun 2008 janten Diréktur Penuntut Umum sareng Kepala Dinas Penuntutan Mahkota. Hayu urang tingali rekam jejakna.

Pikeun ngamimitian, anjeunna gagal ngagugat perkosa séri John Worboys, anu katelah perkosa taksi hideung anu dihukum tina hiji perkosaan, lima serangan séksual sareng dua belas dakwaan ngeunaan narkoba awéwé. Starmer mutuskeun pikeun henteu ngagugat anjeunna pikeun kasus anu sanés, sareng anjeunna dijadwalkeun dileupaskeun taun 2018. 

Anjeunna malah keukeuh prosecuting lalaki pikeun nyieun lulucon on Twitter nu katelah sidang lulucon Twitter hina. 

Anjeunna maréntahkeun CPS di Wales pikeun leupaskeun gugatan ka guru sakola dasar anu dituduh sexting a 16 taun heubeul. Sedih pisan, éta budak umur 16 taun teras bunuh diri. 

Anjeunna dibuka deui kasus nyiksa seksual ngalibetkeun babaturan politikus buruh kontroversial Tom Watson. Tertuduh dibersihkeun tina sagala tuduhan nyiksa séks dina sajam!

Tungtungna, tangtosna, anjeunna parah gagal ngawangun kasus ngalawan pedofil dihukum Jimmy Savile saatos leungit. loba kasempetan pikeun nyandak kasus ka sidang. Starmer hapunten ka awéwé anu dianiaya.

Di luhureun sakabeh kasus damning ieu, survéy staf CPS manggihan yén ngan 12% nganggap organisasi ieu dikokolakeun ogé dina Keir Starmer!

Nalika anjeunna nyarios di DPR anyar-anyar ieu, anjeunna kedah ngarepkeun masarakat henteu émut kana kasus-kasus anu parah ieu! Tah, ieu refreshing...

Politikus Nyebutkeun Pasang ALL Lalaki dina CURFEW!

Ditengah pembunuhan Sarah Everard anu tragis, anu kénca ngagunakeun éta salaku musabab pikeun nargétkeun sadayana lalaki salaku perkosa sareng pembunuh. Kami nunjukkeun ka anjeun klip aneh tina Partéi Héjo peer Jenny Jones nyarios nempatkeun sadaya lalaki dina curfew jam 6 pikeun ngajaga awéwé aman di jalan! 

Walikota London Sadiq Khan ogé ngadamel pernyataan umum yén sadaya lalaki nyababkeun kekerasan ka awéwé. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali klip gila sareng rant pinuh kami! 

Wawancara ngerakeun | Keir Starmer Nunjukkeun anjeunna TEU terang ngeunaan Ékonomi!

Keir Starmer ngerakeun nunjukkeun kumaha jahil anjeunna ngeunaan ékonomi dina wawancara anyar ieu. Pamaréntah Inggris nembé ngumumkeun yén staf NHS bakal nampi naékna gaji 1%. Nanging, kusabab kasusah ékonomi anu disababkeun ku pandémik, pamaréntah nyarios yén éta henteu ngagaduhan anggaran pikeun langkung luhur ti 1%. Pimpinan Partai Buruh, Keir Starmer, pencét deui nyarios "Ieu ngahina" tapi nalika ditaroskeun langkung seueur ngeunaan kumaha anjeunna bakal masihan staf NHS langkung seueur, anjeunna henteu tiasa ngajawab.

Hiji-hijina jalan pikeun ngabiayaan paningkatan upah salajengna pikeun staf NHS bakal langkung seueur easing kuantitatif atawa pajeg luhur. Bank Inggris parantos ngalaksanakeun jumlah édisi kuantitatif kusabab pandémik anu tiasa nyababkeun inflasi anu signifikan nalika ékonomi dibuka deui. A pound devalued jeung harga nu leuwih luhur bakal ngarugikeun sakabéh Britania Raya.

Dina warta patali, Starmer urang ratings popularitas geus plummeted ka titik dimana Matt Hancock kiwari leuwih populér ti pamimpin Buruh! Sareng di antawis kelas pekerja, konservatif ayeuna gaduh kalungguhan 25 poin pikeun Buruh.

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali klip ngerakeun Keir Starmer ieu.

Gabung Komunitas LifeLine

Gabung jaringan rojongan patriots pikeun FREE sareng kéngingkeun aksés pinuh ka forum ekslusif kami, grup média sosial, sareng buletin.

Ku gabung, anjeun bakal otomatis meunang kasempetan pikeun meunang a bebas LifeLine Komunitas t-shirt na goodies leuwih endah!

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna