warta Britania Raya

Berita Karajaan Inggris

Beja panganyarna ti Britania Raya.

Carita pangbadagna:
Normandia pahlawan SLAMS PM Sunak: D-DAY aib ngajempolan Veterans

Ken Hay Normandia Pahlawan, Rishi Sunak

Veteran Normandia Ngutuk Perdana Mentri Sunak pikeun Kaluar Peringatan D-Day ...Tingali langkung seueur.

See more button