warta dunya uncensored

Warta Dunya Uncensored

Warta dunya anu teu disensor panganyarna.

Carita pangbadagna:
Preseden bahaya? Aturan Pangadilan Spanyol dina ni'mat 'Katuhu' Man pikeun Leumpang di Jalan buligir

pangadilan Spanyol nudist jalu

Pangadilan tinggi Spanyol parantos maréntahkeun hak lalaki pikeun leumpang taranjang di jalan…Tingali langkung seueur.

Tempo deui tombol

Perang Ukraina-Rusia: Skénario KASUS awon (sareng Kasus Pangalusna)

03 Maret 2022 - Perang di Ukraina diteruskeun sareng Rusia ngirimkeun langkung seueur pasukan sanaos aya rundingan perdamaian.

Invasi éta sigana moal ngarencanakeun pikeun Putin sabab Ukrainia parantos nahan résistansi anu beurat.

Tapi, langkung seueur pasukan nuju jalan kalayan konvoi 40 mil kendaraan lapis baja Rusia anu gancang ngadeukeutan ibukota Ukraina, Kyiv.

Rundingan perdamaian parantos lumangsung antara Ukraina sareng Rusia, tapi sakedik kamajuan parantos dilakukeun ku Putin tetep teguh dina tungtutan na.

Naon anu bakal kajadian salajengna?...Tingali langkung seueur.

DI DALAM Kepala Putin: KENAPA Rusia Nyerbu Ukraina?

25 Pébruari 2022 — Dunya hudang dina Kemis pikeun warta yén Rusia parantos ngaluncurkeun invasi skala pinuh ka Ukraina.

Sieun anu paling parah urang janten kanyataan…

Dina 24 Pebruari 2021, Putin ngagagas "operasi militér khusus" di Ukraina, ngirim pasukan ka nagara éta pikeun "demilitarize sareng denazify Ukraina".

Singkatna…Tingali langkung seueur.

"DELTACRON"? Ieu Naha Anjeun Teu Kudu Panik

10 Januari 2022 - Élmuwan di Siprus mendakan galur Covid énggal anu disangka gabungan tina varian Delta sareng Omicron.

Galur Delta sareng Omicron pohara ganas sareng tanggung jawab kana panyebaran inféksi anyar.

Kombinasi tina dua varian éta sigana pikasieuneun…Tingali langkung seueur.

MANDAT Vaksin: 4 Nagara Ieu Bisa Ngungkabkeun Masa Depan Anu Kéngingkeun

05 Désémber 2021 - Nu teu kapikir jadi kanyataan. Naha 4 nagara ieu tiasa masihan urang jandela kana masa depan anu tiis tanpa kabebasan?

Amanat vaksin sigana gélo sataun katukang, tapi sababaraha nagara nunjukkeun yén amanat bakal datang. 

Biden nyobian…Tingali langkung seueur.

OMICRON: TRUTH Uncensored Ngeunaan Varian COVID-19 Anyar

30 Nopémber 2021 - Dunya nyarios, atanapi langkung panik, ngeunaan varian COVID-19 énggal anu disebut Omicron, ogé katelah B.1.1.529. 

Varian Omicron dilaporkeun ka WHO ti Afrika Kidul dina 24 Nopémber 2021, sareng laporan nunjukkeun yén éta munggaran dideteksi di Botswana dina awal bulan. 

Ngaran Omicron asalna tina alfabét Yunani, kawas varian séjén kayaning Alpha jeung Delta. Tapi, WHO mutuskeun pikeun ngalangkungan dua hurup Yunani Nu sareng Xi…Tingali langkung seueur.

CHINA: Perang Dunya Ka-3 Bisa Sakedapan Jauh

07 Oktober 2021 - Cina nyatakeun yén WWIII tiasa dipicu "iraha waé" numutkeun koran anu didukung nagara.

Dina gerakan anu ngancam, Cina parantos ngapungkeun sajumlah ageung pesawat perang ka ruang udara Taiwan dina sababaraha dinten ka pengker. Sababaraha pesawat tempur ieu gaduh kamampuan nuklir.

Hubungan aya dina titik golak kritis…Tingali langkung seueur.

TRANSGENDER Weightlifter Laurel Hubbard Dingaranan SPORTSWOMAN of the Year

02 Oktober 2021 - Angkat beurat Olimpiade Transgender, Laurel Hubbard, parantos ditunjuk salaku olahragawan taun ku Universitas Otago dina panghargaan Blues minggu ieu di Selandia Anyar. 

Kaputusan kontroversial hartosna Hubbard, 43, mangrupikeun atlit transgender munggaran anu meunang panghargaan. 

Laurel Hubbard…Tingali langkung seueur. 

HEBAT: Taliban ngagantung mayit di Alun-alun Utama Kota

Taliban ngagantung mayit

25 Séptémber 2021 - Numutkeun saksi, Taliban ngagantung mayit tina bango di alun-alun utama kota Herat di Afghanistan. 

Saksi, anu ngajalankeun apotik di sisi alun-alun kota, nyarios yén Taliban ngumumkeun pembunuhan opat jalma anu kalibet dina usaha nyulik teras ditelasan ku pulisi Taliban. 

Salah sahiji mayitna digantung di alun-alun kota, sedengkeun anu tilu dipindahkeun ka daérah anu béda-béda kota pikeun ditingalikeun. 

Henteu écés upami aranjeunna tiwas dina tempur sareng pulisi atanapi dieksekusi saatosna.

Mullah Nooruddin Turabi, salah sahiji pendiri Taliban sateuacana nyarios The Associated Pencét yén Taliban bakal sakali deui ngalaksanakeun eksekusi sareng amputasi leungeun pikeun ngalaksanakeun Hukum Islam. 

Geus leuwih sabulan ti Taliban ngawasa Kabul jeung Afghanistan dina 15 Agustus 2021. 

Kusabab mundurna pasukan AS anu kacau, peralatan militer sareng senjata téknologi luhur ditinggalkeun anu ayeuna aya dina panangan. milisi Taliban

Sieun yén Afghanistan anu dikawasa Taliban mempermudah teror grup saperti ISIS jeung Al-Qaeda teu unfounded, memang, bom bunuh diri di bandara Kabul maéhan 13 servicemen AS. 

Nu ngabales neunggeul drone ti tentara AS anu dimaksudkeun pikeun maéhan éta ngebom, gantina, maéhan 10 sipil Afghan, kaasup 7 barudak. 

Kaayaan Afghan terus parah sareng administrasi Biden nyayogikeun sakedik arah pikeun ngalereskeun kaayaan éta. 

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Langsung ti sumberna: 1 sumber]

Bade NUKLEAR: AS, Inggris sareng Australia Nyandak Cina

16 September 2021

AS, Inggris, sareng Australia parantos ngumumkeun pakta kaamanan khusus pikeun ngabagi téknologi pertahanan sareng ngaktifkeun Australia ngawangun kapal selam bertenaga nuklir pikeun kahiji kalina. 

Mindahkeun ieu disangka-sangka pikeun ngaréspon kana hariwang ngeunaan ayana militér Cina anu ngembang di Indo-Pasifik. Sanaos henteu namina nagara mana waé khususna, perdana menteri Inggris Boris Johnson nyarios, "Kemitraan ieu bakal janten langkung penting pikeun ngabéla kapentingan urang di daérah Indo-Pasifik sareng, ku cara ngalegaan, ngajagaan jalma-jalma di bumi".

Pakta nu ngaranna…Tingali langkung seueur.

3 Kajadian NYANGKEUN BULU: Korea Utara Mampuh Senjata NUKLIR?

15 Séptémber 2021 - Koréa Kalér nembé nembakkeun dua misil balistik di basisir wétanna nuju Laut Jepang. Marengan dua kamajuan anyar anu sanés, urang ngagaduhan kaayaan anu pikasieuneun.

Éta datang ngan sababaraha dinten saatos Koréa Kalér ngaluncurkeun misil pesiar jarak jauh énggal anu sanggup narajang seueur Jepang anu aranjeunna disebat "senjata strategis anu penting pisan".

Éta ogé muncul saatos penampilan umum munggaran Kim Jong-un dina sababaraha waktos dina perayaan ulang taun ka-73 nagara minggu kamari. Ieu ngajempolan dunya salaku gambar mecenghul manéhna kasampak leuwih thinner sanggeus dilaporkeun leungitna beurat 20kg. Pamimpin Koréa Kalér henteu nyarios dina parade tapi katingali nyium barudak sareng ngacungkeun jempol ka para palaku. 

Warta goréng…Tingali langkung seueur.

Varian Iota: Varian TAHAN VAKSIN TEU AYA Obrolan!?

25 Agustus 2021 - Nalika pamaréntahan nyorong vaksin langkung keras, teu aya anu nyarioskeun ngeunaan varian énggal anu tiasa nyababkeun vaksin henteu aya gunana. 

Urang sadaya geus ngadéngé varian délta, tapi anjeun geus uninga ngeunaan varian iota?

Varian iota, ogé katelah B.1.526, munggaran dideteksi di New York sareng ngan kadaptar salaku "varian dipikaresep" ku CDC, sanaos sigana anu paling pikahariwangeun sadaya…Tingali langkung seueur.

Apganistan: Naha CHINA Nyaman sareng Taliban?

19 Agustus 2021 - Warta ngeunaan pangambilalihan gancang Taliban ka Afganistan parantos nyerang dunya. 

Seueur anu hariwang ngeunaan warga Afghanistan sareng paningkatan ancaman terorisme. Aya ogé perdebatan sengit ngeunaan ditarikna pasukan AS sareng naha nagara-nagara barat kedah campur tangan. 

Nanging, di antawisna, aya calon juara di dieu anu teu aya anu nyarioskeun…Tingali langkung seueur.

'Misogyny': Kaum Liberal REAKSI kana Gambar Prajurit Ukraina Nganggo Heels Tinggi

03 Juli 2021 - Gambar muncul ti Ukraina anu nunjukkeun prajurit awéwé marching dina sapatu tinggi nalika latihan parade militér. 

Mentri pertahanan Ukraina dituduh nyieun 'nyolok' awéwé. Gambar-gambar éta muncul tina latihan parade militér anu lumangsung dina bulan Agustus.

Parade ieu ngagungkeun 30 taun kamerdékaan pikeun Ukraina saatos runtuhna Uni Soviét. 

"Ayeuna urang latihan dina sapatu tinggi pikeun kahiji kalina. Éta rada hese tibatan sapatu tempur tapi kami ngalakukeun anu pangsaéna, ”saur salah saurang prajurit awéwé anu milu. 

Ieu sorotan…

Gambar Jamur Hideung Ieu Bakal Nyiptakeun Anjeun Ngagigir Sareng Langkung Parah!

05 Juni 2021 - Éta dideteksi di luar India!

Inféksi Jamur Hideung geus dideteksi di luar India jeung éta unggal bit sakumaha disgusting tur pikasieuneun sakumaha keur disada. 

Di India, lonjakan kasus COVID-19 nyababkeun inféksi jamur anu anéh tapi berpotensi fatal anu disebut mucormycosis atanapi 'jamur hideung' dina pasien covid. 

Jamur biasana aya dina taneuh, runtah sato sareng pepelakan tapi biasana henteu cocog pikeun sistem kekebalan urang sareng henteu aya résiko. 

Sanajan kitu ...Tingali langkung seueur.

Israél-Paléstina: Rakaman ngareureuwas Ghaib ti Bumi (UNCENSORED)

15 Méi 2021 - Uncensored tulang-chilling pernah katempo saméméh footage of konflik Israél-Paléstina. Sesah pisan pikeun ningali cuplikan nunjukkeun konflik anu dahsyat sareng korban sipil di darat di Israél sareng Jalur Gaza.

Dina konflik awon katempo dina taun antara Israél jeung Paléstina panas nepi ka titik golak, éta pilari beuki loba kamungkinan yén perang skala pinuh approaching nyebutkeun loba sumber. 

Pikeun sababaraha minggu, démonstran Paléstina geus gelut jeung pulisi Israél di Yerusalem. Dinten Senén, kekerasan éta dicandak ka tingkat ku militan Paléstina (Hamas) di Gaza nalika aranjeunna nembak langkung ti 150 rokét ka Israél. 

Katingalina dua pihak nuju nyiapkeun kekerasan pikeun neraskeun sababaraha dinten kalayan kamungkinan perang skala pinuh sigana numutkeun sababaraha sumber. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali cuplikan ekslusif sareng henteu disensor…

Israél-Paléstina: Perang Skala FULL Ngadeukeutan Sumber

Israel Paléstina perang skala pinuh

12 Méi 2021 - Pikeun sababaraha minggu, démonstran Paléstina geus gelut jeung pulisi Israél di Yerusalem. Dina sababaraha dinten kapengker, ketegangan langkung ningkat nalika pulisi Israél nyerbu Gunung Bait Suci. 

Dinten Senén, kekerasan ieu dilaksanakeun tingkat ku militan Paléstina di Jalur Gaza nalika aranjeunna dipecat leuwih 150 rokét ka Israél kalawan niat nargétkeun sipil. Sahenteuna 5 jalma tiwas sareng langkung ti 100 urang luka tina serangan di Tel Aviv, Lod sareng Ashkelon. 

Israel ngabales serangan udara anu nargétkeun sasaran teror di Gaza. Akun Twitter resmi Angkatan Pertahanan Israel ngingetkeun warga sipil di Gaza nyarios, "Ka warga Gaza: IDF nyerang toko-toko senjata Hamas anu disumputkeun di jero gedong sipil di Gaza… Tujuan kami ngan pikeun nyerang teror."

Langkung seueur rokét ditembak di Tel Aviv jam 3 énjing waktos lokal nalika warga hudang sareng dikirim ka saung bom. Anu langkung parah, gelombang karusuhan sipil ngamuk nalika warga Paléstina Israél nyatakeun amarahna kana serangan udara. 

Dina sababaraha jam panungtungan, IDF ngumumkeun yén maranéhna geus "netralkeun inohong konci kecerdasan Hamas ': Hassan Kaogi, kapala departemén kaamanan intelijen militér Hamas & timbalan na Wail Issa, kapala departemén kontra-spionase militér."

Katingalina dua pihak nuju nyiapkeun kekerasan pikeun neraskeun sababaraha dinten kalayan kamungkinan perang skala pinuh sigana numutkeun sababaraha sumber. Ieu sumping sababaraha bulan saatos pamaréntahan Biden ngambil alih Gedong Bodas salaku musuh Israél henteu sieun deui ku pamalesan ti Amérika Serikat upami aranjeunna nyerang Israél.

Présidén Trump ngadamel pernyataan tina platform énggal na ngabela Israél nyarios, "Amerika kedah salawasna nangtung sareng Israél sareng ngajelaskeun yén Paléstina kedah ngeureunkeun kekerasan, teror, sareng serangan rokét, sareng ngajelaskeun yén AS bakal salawasna ngadukung hak Israél pikeun ngadukung hak Israél. membela diri.”

Présidén Biden parantos sering tweeting ngeunaan vaksin, kaséhatan awéwé sareng hak LGBTQ + tapi henteu acan tweet nanaon ngeunaan konflik dimana seueur anu parantos maot! 

India Coronavirus: FOTO HORRIFIC ieu ti India bakal HAUNT Anjeun

02 Méi 2021 - Jumlah maotna koronavirus di India ngahontal catetan poean dina 2 Mei 2021. 

Kamentrian kaséhatan ngalaporkeun yén 3,689 jalma parantos maot dina waktos 24 jam tina inféksi coronavirus. Nagara ieu aya dina kaributan tina varian anyar COVID-19 sareng rumah sakit berjuang sareng kakurangan ranjang sareng oksigén. Gambar pikasieuneun muncul ti nagara éta ogé janten nagara munggaran anu ngarékam langkung ti 400,000 kasus COVID-19 anyar dina 24 jam. 

Kusabab jumlah kasus ayeuna ampir ngahontal 20 juta, otoritas di Cirebon ayeuna parantos nyauran bantosan ti Angkatan Darat. Pamaréntah Cirebon nyuhunkeun tentara nyandak léngkah pikeun ngajalankeun fasilitas perawatan koronavirus sareng unit perawatan intensif. 

Britania Raya parantos ngirim 1,000 ventilator tapi Boris Johnson nyanghareupan tekanan anu ageung pikeun ngabantosan pasokan vaksin India ku ngabatalkeun pesenan 5 juta dosis AstraZeneca pikeun Inggris. Boris Johnson ngomentaran kaayaan koronavirus di India, nyatakeun "Inggris bakal salawasna aya pikeun India dina waktosna peryogi." Naha India bakal ngajaga 5 juta dosis tetep kedah ditingali tapi Cirebon henteu sacara resmi naroskeun pesenan dibatalkeun.   

Gambar pembakaran pamakaman di tempat parkir leres-leres pikasieuneun sabab krematorium di Cirebon henteu tiasa ngiringan jumlah mayit. Anggota kulawarga katingal ngumpulkeun lebu jalma anu dipikacinta saatos ngaben massal. Baraya pasien COVID-19 katingal ngabela ka pulisi pikeun ngeusian deui suplai oksigén barayana.   

Hiji seuneu peupeus kaluar dina minggu panungtungan di Rumah Sakit Karaharjaan Patel di Bharuch maéhan 17 pasien koronavirus sareng 2 pagawé kaséhatan. Hiji gambar ranjang rumah sakit charred katempo.   

Lonjakan kasus koronavirus parantos dikaitkeun kana sababaraha faktor kalebet varian anyar virus anu disebut B.1.617 atanapi 'mutant ganda', sabab nembongan geus mutated di dua wewengkon béda. Larangan santai tina turunna kasus ogé dipercaya sabagéan tanggung jawab sareng turunna kalembaban ogé tiasa janten faktor.   

India gaduh populasi 1.3 milyar tapi ngan ukur diimunisasi handapeun 150 juta wargana sareng kalolobaanana masih ngantosan jab kadua. Éta peryogi ratusan jutaan dosis gancang pikeun ngajaga sesa populasina. Henteu écés sabaraha seueur vaksin anu aya di nagara éta pikeun nyalira sanaos janten hub manufaktur.

Gabung Komunitas LifeLine

Gabung jaringan rojongan patriots pikeun FREE sareng kéngingkeun aksés pinuh ka forum ekslusif kami, grup média sosial, sareng buletin.

Ku gabung, anjeun bakal otomatis meunang kasempetan pikeun meunang a bebas LifeLine Komunitas t-shirt na goodies leuwih endah!

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna