loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
LifeLine Media warta nyata

Misi urang

MISI URANG MAWA WARTA UNCENSORED

Media sayap kénca mainstream maot, ieu mangrupikeun LIFELINE anjeun pikeun WARTA NYATA sareng UNCENSORED!

Kami nyangking anjeun warta sareng carita dina politik, bisnis, kauangan, sareng masalah global. Kami mangrupikeun sumber warta alternatif anu museurkeun kana nyangking anjeun anu teu disensor FAKTA!

Kami mangrupikeun perusahaan koran sareng média konservatif online sareng salah sahiji tujuan utama kami nyaéta ngamajukeun pidato gratis sareng debat beradab. Média mainstream bias sareng céri-milih inpormasi anu cocog sareng agenda sayap kénca. Ampir teu aya perusahaan warta konservatif anu tinggaleun sareng anu tinggaleun, disensor.

Upami anjeun percanten kana ucapan bébas sareng kabébasan inpormasi sareng milari salah sahiji situs warta konservatif pangsaéna anu masihan anjeun warta anu teu disensor, LifeLine™ Media kanggo anjeun!

Richard Ahern uncensored warta ngeunaan
Richard Ahern - CEO sareng Host of LifeLine™ Media

Nami abdi Richard Ahern sareng abdi nyiptakeun LifeLine™ Media! Kuring nekad milarian jaringan warta anu nyata sareng sakitar burih kuring tina warta palsu. Janten, kuring nyiptakeun perusahaan média kuring sorangan! Abdi pengusaha, investor, binaragawan, bapa, CEO, sareng host di LifeLine™ Media.

Kuring ngamimitian salaku pangusaha kabugaran sareng ngawangun gerakan kabugaran sareng bisnis anu suksés dina sababaraha taun ka pengker. Kuring ninggalkeun posisi pikeun diajar biokimia di Imperial College London pikeun jalan sorangan tur turutan impian kuring ngamimitian bisnis kuring sorangan. Anjeun tiasa maca ngeunaan carita universitas kuring di dieu

Kuring sok resep kabugaran sareng binaraga sareng éta anu kuring ngawangun bisnis munggaran kuring. I am pisan reueus tina physique I kahontal sarta yakin bodybuilding ngajarkeun kuring sababaraha palajaran hirup pohara penting. 

Richard Ahern bodybuilder warta uncensored
Richard Ahern - Binaragawan

Kahirupan abdi janten langkung parah sanajan:


Taun 2020 ngancurkeun kuring sareng ngantunkeun kuring maot. Nalika pandémik COVID-19 pencét, industri kabugaran lumpuh ku konci pamaréntahan sareng gim ditutup sareng sadaya kompetisi binaraga dibatalkeun. Di luhureun éta, supplier kuring pikeun gim merek kuring sareng pakean olahraga ditutup kusabab kasusah kauangan anu disababkeun ku pandémik. Ieu sataun-destroying jiwa, tapi éta teu tungtung, éta awal hal anyar.


Sapertos seueur anu parantos dilakukeun ayeuna-ayeuna, kuring diadaptasi pikeun mekar di dunya anu anyar muncul sareng ékonomi di-bumi. Kuring nyiptakeun LifeLine™ Media pikeun ngalayanan kabutuhan saalam dunya pikeun sumber warta online anu nyata sareng dipercaya. Salaku data jelas nembongkeun, beuki loba jalma flocking jauh ti média mainstream bias-jangjang kénca dina pilarian sumber warta alternatif anyar.

Ieu LifeLine maranéhanana. Ieu LifeLine Anjeun!

Richard Ahern LifeLine Media
Richard Ahern - LifeLine Media

Kuring yakin pisan yén agenda 'hudang' sayap kénca bahaya pisan sareng kuring bakal ngalakukeun sagala anu kuring tiasa pikeun ngalawan éta. Abdi gaduh putra dua taun anu namina Stanley, sareng kuring leres-leres hariwang ngeunaan masa depan anu bakal aya pikeun Stanley salaku 'jalu bodas' dina dunya anu 'hudang' kénca. Di dunya dimana jadi lalaki téh goréng, lalaki salawasna perkosa telenges, sarta unggal jalma bodas téh rasis a. Sarerea kudu diperlakukan sarua jeung hormat, tapi kénca geus indit jauh teuing ka arah nu lalawanan jeung maranéhanana kudu dieureunkeun. Di LifeLine™ Media kami henteu 'hudang' (urang langkung resep koma!), kami adil, jujur, sareng konservatif!


Kuring yakin biantara bébas nyaéta salah sahiji hak urang anu paling sakral, hiji hak anu dirobih sakedik ku pamaréntah sayap kénca, téknologi gedé, sareng média. Kuring geus jadi korban suprési bébas ucapan jeung ngarasa grossly teu adil. Nalika kuring langkung ngora, kuring ditelepon ka kantor pulisi sabab kuring parantos ngirim pesen téks nyauran batur 'saeutik sh * t' nalika aya argumen sareng aranjeunna ngalaporkeun éta pikeun komunikasi anu jahat. Henteu aya lulucon, éta éta sareng pulisi nyarioskeun ka kuring yén jalma-jalma rutin ditéwak kusabab ngeposkeun pesen 'hartosna' (henteu ngancam) dina Facebook sareng Twitter! Upami éta sanés suprési kabébasan nyarios, kuring henteu terang naon éta!

Kamanusaan sarta masarakat moal maju lamun urang sensor ideu anyar jeung pikasieuneun. Silih tukeran gagasan jeung cara mikir anu béda-béda mangrupa suluh kana seuneu kamajuan jeung kamajuan; dunya dimana urang sieun ngomong bakal salawasna jadi teu gerak dina awan gelap. Pamandangan alternatif kedah didangukeun, sanés diteken, sareng éta sababna kabébasan nyarios penting pisan.

Kami ngagambar cai anu teu dipikanyaho dina jaman anu teu pernah terjadi ieu, tapi urang henteu kedah ngantep saha waé anu ngahapus naon anu paling penting pikeun urang sareng masa depan murangkalih…

Kabebasan inpormasi. Kabébasan nyarita. Kabebasan.  

Pikeun leuwih jéntré ngeunaan misi kami, anjeun tiasa nonton video munggaran kami di handap.

Upami anjeun henteu hoyong kantun warta anu nyata sareng henteu disensor, anjeun tiasa SUBSCRIBE di dieu! Pastikeun Anjeun ngirining bel ogé!

Kami nyangking anjeun warta anu nyata sareng henteu disensor gratis, tapi éta ngan ukur mungkin berkat sponsor sareng patron kami! Pencét di dieu pikeun pariksa aranjeunna sareng kéngingkeun sababaraha tawaran ekslusif anu luar biasa ti sponsor kami!

Pikeun ngahubungan kuring, leupaskeun kuring hiji email di [email dijaga]

Anjeun ogé tiasa nuturkeun kuring dina halaman média sosial pribadi kuring:

Twitter - @RichardJAhern

Instagram - @Richard.Ahern

Facebook - @RichardJamesAhern

JAMINAN FACT-CHECK

Jaminan cek kanyataan LifeLine Media
Jaminan cek kanyataan

Kami ANTI-WOKE sareng PRO-FACT!

Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan média anu nyayogikeun a jaminan dipariksa kanyataan dina sadaya artikel sareng video kami anu ngamungkinkeun anjeun pariksa sumber inpormasi anu kami anggo.

Sadaya référénsi bakal dibéréndélkeun di luhur atanapi di handap tulisan. Rujukan nyaéta digariskeun jeung hyperlinked pikeun anjeun pariksa. 

Rujukan disandi warna gumantung kana jinisna. Sistem coding warna kami ngamungkinkeun anjeun ningali artikel sareng langsung ningali naha rujukan tina jurnal akademik, situs wéb pamaréntah, atanapi jinis sumber anu sanés.

Misinformasi mangrupikeun masalah nyata dina média, tapi sering anu ngawadul ngeunaan misinformasi nyaéta anu nyebarkeunana! Kami yakin pamiarsa pinter, ku kituna kami nyayogikeun anjeun sumber anu kami anggo ku anjeun tiasa pariksa aranjeunna nyalira. Ieu hiji-hijina cara pikeun maca 100% kapercayaan dina média.

Kami bakal nyarioskeun ka anjeun naon jinis rujukan anu kami dianggo sareng sabaraha. Urang ngan bakal nyadiakeun a jaminan dipariksa kanyataan upami sumber inpormasi asalna tina salah sahiji ieu:

  • Peer-reviewed makalah panalungtikan: A Peer-reviewed makalah panalungtikan hartina materi palajaran, panalungtikan, jeung gagasan geus scrutinized ku ahli sejenna dina widang pikeun mastikeun kualitas pangluhurna. 
  • Jurnal akademik / situs wéb: Ieu mangrupikeun tulisan ilmiah anu dipedalkeun ku jurnal akademik atanapi situs wéb universitas nganggo domain .edu. Makalah panalungtikan anu henteu diulas ku peer kalebet dina kategori ieu tapi masih sumber inpormasi anu tiasa dipercaya.  
  • Statistik resmi: Kami ngan ukur nyarioskeun statistik anu asalna tina pangkalan data umum anu resmi sareng tiasa diverifikasi. Salaku conto, urang bakal ngadugikeun statistik ékonomi langsung tina situs wéb bank sentral sareng hasil polling bakal langsung ti organisasi anu ngalaksanakeun polling.
  • ramatloka pamaréntah: Sumber tina situs wéb pamaréntah, biasana nganggo domain .gov dianggap kacida dipercaya. 
  • Langsung ti sumberna: 'Leres tina sungut kuda', kitu mun nyarita. Upami urang ngadugikeun hiji hal, urang ngan ukur bakal ngadugikeun sareng ngahubungkeun deui ka sumber aslina.
  • Transkrip resmi: Upami kami ngutip tina wawancara, kami bakal ngutip sareng ngaitkeun deui kana transkrip resmi upami mungkin.
  • Dokumén pangadilan resmiLamun urang nuju ngabahas masalah hukum ngeunaan sidang kriminal jeung kasus pangadilan, urang bakal cutatan langsung tina dokumén pangadilan resmi diterbitkeun ku pangadilan. 
  • otoritas médisUpami urang nyarioskeun inpormasi kaséhatan sareng médis, urang bakal ngaitkeun deui ka otoritas médis resmi sapertos Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA), Déwan Médis Umum (GMC), sareng Organisasi Kaséhatan Dunia (WHO).
  • Otoritas luhur sareng situs wéb anu dipercaya: Ieu mangrupikeun situs wéb sapertos énsiklopédi online anu terkenal sareng dianggap sumber inpormasi anu tiasa dipercaya. Urang ogé nyadiakeun ieu salaku bahan bacaan salajengna pikeun pamiarsa kabetot. 

 

Simkuring nyandak warta pisan serius tur ngarasa éta kawajiban kami pikeun mawa anjeun ngan teh inpormasi kualitas pangluhurna. 

Kami ogé a konservatif pausahaan média anu mikanyaah elmu pangaweruh sarta kami yakin yén debunking nu 'woke' madness kalawan panalungtikan ilmiah padet nyaeta naon anu bakal meunang perang pulitik.

Anjeun moal mendakan urang ngobrol ngeunaan carita anu teu penting, kami nutupan naon anu paling penting sareng moal pernah nyebarkeun naon waé anu teu tiasa dicadangkeun. 

Ieu hak Anjeun sareng kawajiban URANG.  

The forefront inovasi média

Kami terang anjeun sibuk sareng teu salawasna gaduh waktos maca tulisan. Ku alatan éta dina sababaraha eusi panjang-formulir kami, anjeun boga pilihan pikeun ngadangukeun gantina!

Salaku perusahaan téknologi média, kami aya di payuneun inovasi. Kami parantos ngalaksanakeun dua sintésis téks-to-speech AI canggih pikeun maca tulisan ka anjeun kalayan ucapan anu disada sacara alami.

Kami malah masihan anjeun pilihan pikeun ngadangukeun sora lalaki atanapi awéwé. Anjeun tiasa milih pikeun maca tulisan ku AI Darius atanapi AI Emily.

Dengekeun!

AI Darius - Sampel Audio
AI Emily - Sampel Audio

Gabung Komunitas LifeLine

Gabung jaringan rojongan patriots pikeun FREE sareng kéngingkeun aksés pinuh ka forum ekslusif kami, grup média sosial, sareng buletin.

Ku gabung, anjeun bakal otomatis meunang kasempetan pikeun meunang a bebas LifeLine Komunitas t-shirt na goodies leuwih endah!

Donald Trump sareng Richard Ahern LifeLine Media

Présidén Trump sareng LifeLine Media!

Teu aya anu ngadukung warta anu nyata sareng henteu disensor langkung ti Présidén Trump. Éta naon URANG bawa!

CEO kami sareng host LifeLine Media, Richard Ahern sareng Présidén Trump.

VIDEO MISI KAMI

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna