Legal news analysis LifeLine Media uncensored news banner

News Hukum sarta Analisis

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

💥 Acara

Kabijakan BORDER Biden ngagetkeun urang Amerika: Tingkat Kajahatan Soar

Joe Biden: The President The White House

Kabijakan wates Présidén Biden parantos nyababkeun paningkatan dina pameuntasan ilegal. Seueur urang Amerika hariwang ngeunaan naékna tingkat kajahatan anu aya hubunganana sareng panyaluran ieu. Komunitas lokal ngaraosan dampakna, sareng sababaraha warga nyarios yén aranjeunna henteu deui ngarasa aman di lingkunganana sorangan. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Staf KONGRES Diserang di DC Crime Surge

Staf KONGRES Diserang di DC Crime Surge

Early this morning, three men tried to rob one of Rep. Mike Collins’s staffers and a friend at gunpoint in Navy Yard. The attackers took a watch, but one of them was punched in the face by the victims. ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

HUKUM Upah $ 20 California: Naha éta bakal ngarusak Industri Kadaharan Gancang?

California Health Workers May Face, What Is Considered Fast Food?

Hukum upah minimum $20 anyar California ngagoncangkeun industri pangan gancang! Alex Adang, ngatur sapuluh eateries, nyanghareupan hiji tambahan $470,000 di expenses. Karugian padamelan naék sareng nami ageung sapertos Chipotle naék harga. ? Tapi di tengah kaributan, aya lapisan pérak pikeun investor? Panggihan tren pasar anu héran sareng naon hartosna artos anjeun! ? Baca deui ka ......Tingali langkung seueur.

💥 Acara

TRUMP FIGHTS Balik: Pangacara Nuntut Tungtung Orde GAG ​​di New York Case

Donald J. Trump The White House

Tim hukum Donald Trump nyuhunkeun panyabutan paréntah lelucon anu nyegah anjeunna ngoméntaran saksi, juri, sareng anu sanés anu kalibet dina kasus kriminal na. Pengacarana nyatakeun yén larangan dina hak Amandemen Pertama Trump henteu deui diyakinkeun ayeuna yén sidang parantos réngsé. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Pangadilan PBB Nutut Israél Ngaeureunkeun Serangan Gaza

Israel’s war on Gaza updates: In Rafah ’extreme fear and endless ...

Mahkamah Internasional parantos maréntahkeun Israél pikeun ngeureunkeun tindakan militérna di Rafah, Gaza. Kaputusan ieu ningkatkeun tekanan ka Israél, anu parantos nyanghareupan panghukuman internasional. Norwégia, Irlandia, sareng Spanyol nembe ngakuan nagara Paléstina. ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
💥 Acara

ANUGERAH Atas Waran Penangkapan ICC pikeun Pajabat Israél sareng Hamas

OUTRAGE Over ICC’S Arrest Warrants for Israeli and Hamas Officials

Pangadilan Pidana Internasional (ICC) nyanghareupan bantahan pikeun nimbangkeun waran penahanan ngalawan pajabat Israél sareng Hamas. Kritikus ngajawab yén bangsa rogue mindeng kabur scrutiny bari ICC nargétkeun Israel. "Éta ngaluarkeun langkung ti $ 2 milyar. Éta leres-leres henteu efektif, ”saur Orde Kittrie, sasama senior di Yayasan Pertahanan Démokrasi. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

BRITAIN HALTS Penangkapan: Kekacauan Ditengah Krisis Penjara

BRITAIN HALTS Arrests: Chaos Looms Amid Prison Crisis

Déwan Kapolres Nasional (NPCC) parantos naroskeun pulisi Inggris pikeun ngagantungkeun "penahanan non-prioritas" sareng ngeureunkeun operasi anu tiasa nyababkeun seueur panangkepan, numutkeun Times of London. Memo NPCC negeskeun yén perlindungan umum tetep janten prioritas tapi ngusulkeun ngareureuhkeun sababaraha kagiatan pikeun ngagampangkeun tekanan dina sistem kaadilan kriminal. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Pamaréntah Inggris BLASTS ICC Ngeunaan Waran Penangkapan Netanyahu

UK Government BLASTS ICC Over Netanyahu Arrest Warrants

Pamaréntah Inggris ngritik Mahkamah Pidana Internasional (ICC) pikeun milarian waran penahanan ngalawan Perdana Menteri Israél Benjamin Netanyahu sareng pamimpin Hamas. Perdana Mentri Inggris Rishi Sunak nyebat gerakan éta "teu tiasa ngabantosan" nalika rapat di Wina, negeskeun yén teu aya sasaruaan moral antara pertahanan diri Israél sareng terorisme Hamas. Sikep Sunak saluyu sareng Présidén AS Biden, anu ngalabélan tindakan ICC salaku "ngolo-ngolo. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

POLISI NGAREGEPKEUN KAMPUNG PRO-Paléstina Di Universitas Michigan

Ann Arbor, Michigan - Wikipedia

Pulisi ngabongkar kubu pro-Paléstina di Universitas Michigan awal Salasa. Patugas dina helm sareng tameng muka ngabersihkeun Diag, situs protés bersejarah. Video nunjukkeun pulisi ngagunakeun semprotan iritasi pikeun ngabubarkeun demonstran. ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
📰 Artikel

Pindah Harlem Harlem TRUMP: Naha Pertempuran Hukum Bisa Ngaronjatkeun Jalanna 2024?

Donald Trump - Wikipedia , Enormous stakes\

Muatkeun kuring sakali deui" - ieu ogé tiasa janten ceurik rally Donald Trump salaku hukum na ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

TRUMP'S $ 355M Denda: Naha Hukum Tangles bakal ngancurkeun Comeback-Na?

Donald J. Trump The White, An overview of Donald Trump’s

Judul: Pertempuran Hukum Trump sareng Manuver Pulitik: Henteu aya Tanda Mundur ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
📰 Artikel

SERANGAN KIMIA Horor: Naha Kaadilan Bakal Manglaku Saatos Tersangka Misterius Thames Terjun?

U.S. Response to the Reported, Thames plunge of motor motor

Pertimbangkeun dongéng anu pikasieuneun ieu: Abdul Ezedi, anu disangka orkestra serangan kimia anu pikasieuneun ...Tingali langkung seueur.