loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
Spanduk warta hukum LifeLine Media

News Hukum sarta Analisis

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

Naha Johnny Depp WIN? 5 PENGACARA Timbang dina Depp vs Heard Sidang

23 Méi 2022 - Saha anu henteu nyarios ngeunaan sidang fitnah Johnny Depp vs Amber Heard? Ngan buka wae situs média sosial, sarta anjeun bakal bombarded kalawan pamadegan.

A glance dina média sosial nunjukkeun yén pamadegan umum ngeunaan Depp v Heard ni'mat Johnny Depp, kalawan hashtag #JusticeForJohnny konsisten trending.

Masarakat parantos milih…Tingali langkung seueur.

Ngangkat tutup dina sidang Ghislaine Maxwell - FULL ANALYSIS

30 Désémber 2021 - Analisis teleb tina fakta konci sareng momen sidang Ghislaine Maxwell.

Éta naon anu dianggap ku seueur sidang kajahatan séks abad. Éta ogé tiasa janten uji coba anu henteu ngagaduhan perhatian anu pantes ti média mainstream.

Ghislaine Maxwell, awéwé leungeun katuhu tina palaku séks Jeffrey Epstein, dituduh sababaraha tuduhan anu aya hubunganana sareng kajahatan séks sareng budak leutik.

Tuduhan éta didasarkeun kana anjeunna ngabantosan Epstein nyiksa séksual budak awéwé di handapeun umur. Aranjeunna kaasup enticing minors pikeun ngarambat pikeun kalakuan seksual ilegal jeung konspirasi pikeun ngangkut minors kalawan niat kalibet dina kagiatan seksual kriminal.

Kumaha mimitina…Tingali langkung seueur.

Kakeunaan: Produser CNN DITAWA Pikeun Kajahatan Sex ANAK

14 Désémber 2021 - Produser CNN John Griffin, 44 taun, ditahan pikeun mamingan budak awéwé di handapeun umur ka bumi ski Vermont na pikeun latihan "subservience seksual".

Produser senior pikeun CNN saprak 2013, Griffin didakwa ku juri agung di Vermont "kalayan tilu cacah ngagunakeun fasilitas perdagangan antar-nagara bagian pikeun nyobian ngagoda budak leutik pikeun ngalakukeun kagiatan seksual anu henteu sah."

Griffin parantos ditahan sareng nyanghareupan hukuman minimal 10 taun panjara sareng hukuman maksimal panjara saumur hirup.

Éta ngan ukur satengah tina carita…Tingali langkung seueur.

Éta Henteu Umur Muhun! Jussie Smollett Conviction HUMILIATES Liberal

11 Désémber 2021 - Aktor Jussie Smollett kapendak kaliru dina lima tina genep kajahatan pikeun ngadamel laporan palsu ka pulisi yén anjeunna korban kajahatan rasis sareng homophobic dina Januari 2019.

Pelanggaran nyieun laporan kajahatan palsu bisa dihukum nepi ka tilu taun panjara.

Jaksa nyatakeun yén Smollett ngalaksanakeun serangan rasialis sareng homofobik ngalawan dirina pikeun nampi simpati sareng naekeun karirna. Panyelidikan dikabarkan ngabuang sakitar 3,000 jam staf pulisi.

Titik balik konci nalika sidang nyaéta nalika…Tingali langkung seueur.

Kyle Rittenhouse: 5 Alesanna Naha Putusan éta sampurna

21 Nopémber 2021 - Kyle Rittenhouse nangtung sareng nyanghareupan juri nalika vonis diumumkeun…

Teu kaliru dina lima cacah!

Anjeunna ambruk kalayan lega, ceurik bungah nalika anjeunna nangkeup pengacara pembela na Corey Chirafisi. Carita Kyle Rittenhouse ngagaduhan tungtung anu bagja, kaadilan narajang, sareng sistemna jalan.

Henteu sadayana satuju…Tingali langkung seueur.

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna