Berita pegatna

pegatna News

Warta anu teu disensor ti sakumna dunya.

BREAKING WARTA UK...

UK STRIKES: 1 ti 3 Dewasa Hayang Watesan dina Serikat Buruh

Unwrapping jumlahna: Pamuda paling ngadukung mogok, tapi serikat pekerja kaleungitan dukungan umum…Tingali langkung seueur.

Berita sakilas

WARTA AS...

GEORGIA Runoff: Ieu naon Media do ka Hideung Republicans

Ékspérimén pamikiran: Bayangkeun jeritan ngamuk rasisme ti kénca upami peranna dibalikkeun ...Tingali langkung seueur.

WARTA DUNYA NGAREGEPKEUN...

Preseden bahaya? Aturan Pangadilan Spanyol dina ni'mat 'Katuhu' Man pikeun Leumpang di Jalan buligir

Pangadilan tinggi Spanyol parantos maréntahkeun hak lalaki pikeun leumpang taranjang di jalan…Tingali langkung seueur.

WARTA KEUANGAN...

Injeuman Kartu Kredit UK Skyrockets - Pangluhurna Ti saprak 2005

Utamina turunna kana paningkatan biaya hirup, injeuman kartu kiridit di Inggris nyatet angka pangluhurna saprak Oktober 2005…Tingali langkung seueur.

WARTA ANYAR...

Kumaha Rumaja ngéléhkeun Pamaén Catur Juara Dunya Nganggo MANIK ANAL (Disangka)

Jawara catur dunya Magnus Carlsen, 31, geus nyekel ranking no.1 dunya saprak 2013 tapi shockingly dielehkeun ku rumaja Amérika Hans Niemann bulan panungtungan ...Tingali langkung seueur.

NGAREGEPKEUN...

Trump Raid ngabuktikeun Hiji Hal Anu Jalma Pinter Geus Apal

Ngabandingkeun serangan Trump FBI sareng panyelidikan Hunter Biden mendakan korupsi anu teu tiasa dibantah…Tingali langkung seueur.

CIRI HUSUS!

Hiji Carita Mistold: Moral Leres DEPP vs HEARD 

…yén MEDIA Teu Hayang Anjeun Nyaho. Kumaha Urang Kudu Émut Johnny Depp v Amber Heard…Tingali langkung seueur.

NGAREGEPKEUN...

Depp-Heard "JUROR" Nyarioskeun, Tapi naha anjeunna LEGIT?

Hiji dinten saatos putusan Depp v Heard, anu disangka juri nyandak TikTok pikeun ngabagikeun pamikiranana ngeunaan sidang. Anjeunna ayeuna parantos ngahapus akunna, tapi henteu sateuacan urang ningali anu saé…Tingali langkung seueur.

NGAREGEPKEUN...

Johnny Depp Kéngingkeun Percobaan Fitnah Ngalawan Amber Heard

Saatos tilu dinten musyawarah, juri ngabalikeun putusan pikeun Johnny Depp, masihan anjeunna…Tingali langkung seueur.

CARITA TOP...

5 PENGACARA Timbang dina Depp vs Heard Sidang

Bakal johnny meunang kasus? Lima pengacara ahli nimbang dina sidang fitnah Johnny Depp v Heard…Tingali langkung seueur.

Investor CRYPTO: Naha anjeun tungtungna diajar palajaran anjeun?

Pasar cryptocurrency nabrak. Milyaran dollar geus ngejat. Tapi aya palajaran anu berharga pikeun investor crypto tiasa diajar tina ieu…Tingali langkung seueur.

CARITA TOP...

5 PUTIN Gosip Dipeunteun: Ti Autisme ka Roid Rage ka Parkinson

Peunteun téori kaséhatan méntal Putin anu paling dipikaresep, kalebet laporan intelijen anu teu dipikanyaho ngeunaan gangguan pangembangan…Tingali langkung seueur.

Naha Inggris Investasi dina Senjata HYPERSONIC sareng Pertahanan LASER

Pakta AUKUS parantos diperpanjang pikeun ngamungkinkeun Inggris damel sareng AS sareng Australia dina ngembangkeun senjata hipersonik sareng sistem pertahanan laser…Tingali langkung seueur.

Kumaha Republicans ngabongkar Hakim Ketanji Brown Jackson

Di latar tukang perang Ukraina, perang sanés lumangsung dina pamariksaan konpirmasi tina pilihan kaadilan Mahkamah Agung Biden, Hakim Ketanji Brown Jackson.…Tingali langkung seueur.

Pamadegan...

Kunaon Larangan Média Rusia Ngajadikeun Kuring Hariwang

Saatos invasi Ukraina, toko média anu dikawasa ku nagara Rusia parantos dilarang di nagara-nagara barat pikeun "disinformasi". Serangan dina…Tingali langkung seueur.

Perang Ukraina-Rusia: Skénario KASUS awon (sareng Kasus Pangalusna)

Perang di Ukraina diteruskeun sareng Rusia ngirimkeun langkung seueur pasukan sanaos aya rundingan perdamaian. Naon anu bakal kajadian salajengna?…Tingali langkung seueur.

JAMINAN FACT-CHECK

Jaminan cek kanyataan LifeLine Media

Kami ANTI-WOKE sareng PRO-FACT!

Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan média anu nyayogikeun a jaminan dipariksa kanyataan dina sadaya artikel sareng video kami anu ngamungkinkeun anjeun pariksa sumber inpormasi anu kami anggo.

Sadaya référénsi bakal dibéréndélkeun di luhur atanapi di handap tulisan. Rujukan nyaéta digariskeun jeung hyperlinked pikeun anjeun pariksa.

Misinformasi mangrupikeun masalah nyata dina média, tapi sering anu ngawadul ngeunaan misinformasi nyaéta anu nyebarkeunana! Kami yakin pamiarsa pinter, ku kituna kami nyayogikeun anjeun sumber anu kami anggo ku anjeun tiasa pariksa aranjeunna nyalira.

Ieu hiji-hijina cara pikeun maca 100% kapercayaan dina média…diajar deui.

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna