Berita pegatna

pegatna News

Warta anu teu disensor ti sakumna dunya.

Ngembangkeun Carita
. . .

Kabijakan wates administrasi Biden nyanghareupan panilitian anu énggal nalika jumlah catetan migran ngalangkungan AS ... Maca carita patali

Kabijakan wates Présidén Biden parantos nyababkeun paningkatan dina pameuntasan ilegal. Seueur urang Amerika hariwang ngeunaan naékna tingkat kajahatan anu aya hubunganana sareng panyaluran ieu. ... Maca carita patali

Isuk-isuk ieu, tilu lalaki nyobian ngarampog salah sahiji staf Rep Mike Collins sareng réréncangan dina gunpoint di Angkatan Laut Yard. ... Maca carita patali

Berita sakilas

Video Dinten ieu

Krisis BORDER Biden: Kumaha Dampakna Komunitas Amérika

- Kaayaan di wates AS-Meksiko janten langkung parah unggal dinten. Seueur anu percaya yén kawijakan Présidén Biden kedah disalahkeun ...Maca deui.

Nonton pidéo langkung

Briefings ku

Warta panganyarna anu diciptakeun ku wartawan AI LifeLine Media, .

Eusi Panas

Eusi paling luhur ayeuna nuju ditingali ayeuna!

VIDEO HOT
Krisis BORDER Biden: Kumaha Dampakna Komunitas Amérika

83

📰CARITA PANAS
FRONTIER AI: Bom Waktos? Pimpinan Dunya sareng Tech Titans Rapat Ngabahas Resiko

84

trending Ayeuna

WARTA PULSA PASAR RUPA...

KAOS PASAR SAHAM: Naha Investor Boh Bungah sareng Sieun Ayeuna

**Karusuhan Pasar Saham: Naon Salajengna pikeun Investasi Anjeun?**Pasar Saham mangrupakeun maze kontradiksi, ninggalkeun investor bingung. Dinten Kemis, S&P 500 ngahontal catetan anu sanés, tapi seueur saham dipped. Nasdaq nempo gains berkat saham tech, sedengkeun Dow Jones slipped ku 65 titik. Kalayan inflasi langkung gancang ti anu disangka sareng omongan ngeunaan pamotongan suku bunga, naon ... ...Tingali langkung seueur.

NGARUPA WARTA KARAJAAN...

Normandia HERO SLAMS PM Sunak: D-DAY aib Shocks Veterans

Veteran Normandia Ngutuk Perdana Menteri Sunak pikeun Kaluar Peringatan D-Day…Tingali langkung seueur.

Live

KONFLIK Israél-Paléstina: Naon Anu Kajadian di Gaza AYEUNA

Israel-Palestine live

AYEUNA: Déwan Kaamanan PBB nyokong rencana gencatan senjata pikeun ngeureunkeun konflik Israél-Hamas di Gaza, nyirian resolusi kahijina dina…

CARITA TOP...

HUKUM Upah $ 20 California: Naha éta bakal ngarusak Industri Kadaharan Gancang?

Hukum upah minimum $20 anyar California ngagoncangkeun industri pangan gancang! Alex Adang, ngatur sapuluh eateries, nyanghareupan hiji tambahan $470,000 di expenses. Karugian padamelan naék sareng nami ageung sapertos Chipotle naék harga. ? Tapi di tengah kaributan, aya lapisan pérak pikeun investor? Panggihan tren pasar anu héran sareng naon hartosna artos anjeun! ? Baca deui ka...…Tingali langkung seueur.

CARITA TOP...

SUNAK Dituduh Pulitik 'Laras Babi': Naha Pemilih Ditipu?

Sunak Dibakar Pikeun Naékkeun Dana…Tingali langkung seueur.

CARITA TOP...

Jim Carrey’s LUXURY Mansion: Why Its PRICE Slash Could Signal a Market Shift

Agam mewah Jim Carrey di Los Angeles nyanghareupan potongan harga anu sanés, ayeuna turun ka $ 24 juta tina daptar aslina $ 28.9 juta. Naha ieu mangrupikeun tanda krisis kauangan anu badé? Kusabab sipat high-end sering ngagambarkeun kaséhatan ékonomi pembeli jegud, tren ieu tiasa hartosna masalah payun. Samentara éta, pasar global ningali beureum kalayan saham Éropa sarta Asia ragrag amidst rising ngahasilkeun beungkeut. Naon... …Tingali langkung seueur.

CARITA TOP...

Pupusna Misterius: Marinir Mantan Royal Dipanggihan MATI Ditengah Tuduhan Mata-mata

# Matthew Trickett: Pupusna Anu Henteu Dibéréskeun Tilas Marinir Royal…Tingali langkung seueur.

CARITA TOP...

ASIAN MARKETS Shock: Sinyal Campuran Ditengah Kateupastian Global

? **Pasar Asia Ngirimkeun Sinyal Campuran Ditengah Kateupastian Global!**Ngarasa hariwang ngeunaan investasi anjeun? Anjeun teu sorangan. Rebo, pasar Asia ningali rollercoaster émosi nalika Tokyo Nikkei 225 turun ku 0.9%, sareng indéks Hang Seng Hong Kong rada nyusut. Sanajan naékna 8% dina ékspor Jepang, deficit dagang bareuh ninggalkeun analis kuciwa. Tapi antosan ... ...Tingali langkung seueur.

JAMINAN FACT-CHECK

Kami ANTI-WOKE sareng PRO-FACT!

Kami mangrupikeun hiji-hijina perusahaan média anu nyayogikeun a jaminan dipariksa kanyataan dina sadaya artikel sareng video kami anu ngamungkinkeun anjeun pariksa sumber inpormasi anu kami anggo.

Sadaya référénsi bakal dibéréndélkeun di luhur atanapi di handap tulisan. Rujukan nyaéta digariskeun jeung hyperlinked pikeun anjeun pariksa.

Misinformasi mangrupikeun masalah nyata dina média, tapi sering anu ngawadul ngeunaan misinformasi nyaéta anu nyebarkeunana! Kami yakin pamiarsa pinter, ku kituna kami nyayogikeun anjeun sumber anu kami anggo ku anjeun tiasa pariksa aranjeunna nyalira.

Ieu hiji-hijina cara pikeun maca 100% kapercayaan dina média…Diajar deui.