loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar

Biden Gaffes: Naha Ieu BUKTI Pikun?

Biden ngaraos pikun

Waktosna pikeun ngajawab patarosan pikun Biden!

[baca_meter]

02 Agustus 2021 | By Richard Ahern - Biden mangrupikeun mesin gaffe, sadayana terang éta, tapi sanaos para kritikus ngabantah yén éta mangrupikeun tanda pikun, para pendukungna nyatakeun yén aranjeunna kasalahan anu teu bahaya anu urang sadayana lakukeun ti waktos ka waktos. 

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [otoritas médis: 2 sumber] [Situs wéb pamaréntah: 3 sumber] [Situs wéb akademik: 1 sumber] [Langsung ti sumberna: 12 sumber] [Situs wéb anu otoritas luhur sareng dipercaya: 2 sumber] 

Gaffe Joe Biden sanés énggal, tapi tiasa waé gaffes parantos parah sareng langkung sering akhir-akhir ieu.

Teu antaparah deui yén manéhna téh lain ngan saukur calon présidén, geus jadi présidén, patokna ayeuna leuwih luhur! Anjeunna gaduh kode nuklir!

Patarosanna basajan…

Aya seueur conto nalika Biden bingung, tapi naha éta ngan ukur kasalahan konyol anu disababkeun ku saraf atanapi masalah ucapan anu hampang atanapi aranjeunna bukti yén pamimpin dunya bébas aya dina turunna kognitif anu disababkeun ku bentuk pikun? 

Hayu urang tingali naon pikun saleresna, tanda-tanda anu diawaskeun ku dokter, sareng naha Biden nunjukkeun tanda-tanda pikun.

Waktosna pikeun ngajawab patarosan pikun Biden sakali sareng salamina. 

Sadaya bukti sareng rujukan kami pikeun acara konci tiasa dipendakan di handap kaca. 

Naon gejala pikun?

Kahiji, urang kudu nempo naon otoritas médis resmi ngahartikeun pikun jeung naon gejala pikun.

Dumasar ka CDC, pikunna nyaéta lain kasakit husus tapi istilah umum pikeun "kamampuh impaired pikeun nginget, mikir, atawa nyieun kaputusan anu ngaganggu kagiatan sapopoé". Alzheimer mangrupikeun jinis pikun anu paling umum, tapi hayu urang lengket kalayan definisi anu langkung lega di dieu. 

Pikun biasana mangaruhan jalma anu sepuh; Diperkirakeun yén 5-8% jalma anu umurna langkung ti 60 taun kaserang pikun iraha waé waktos. 

Umur mangrupa faktor résiko pangbadagna sarta 1 ti 6 jalma leuwih umur 80 gaduh pikun

Istilah sanésna…

Sakali anjeun ngadeukeutan umur 80 taun, kamungkinan ngembangkeun pikun langkung seueur, langkung luhur. Dina waktos nyerat, Joe Biden yuswa 78 taun.

Aya seueur tanda awal pikun, tapi numutkeun sumber resmi tanda-tanda awal anu paling umum pikun nyaéta:

Janten, naha Joe Biden centang salah sahiji kotak éta?

Pikeun ngajawab éta, hayu urang tingali sababaraha panganyarna Joe Biden ngagaleuh sarta nganalisis aranjeunna kalayan kritéria di luhur dina pikiran.

Hayu urang teuleum ...

Normal vs Alzheimer otak (tipe pikun).

Rugi ingetan

Ieu hiji gampang. 

Aya seueur conto Joe Biden anu bingung pikeun ngabuktikeun yén anjeunna ngalaman kaleungitan ingetan, anjeun henteu kedah milarian jauh pikeun mendakanana. 

Dina sababaraha kali, anjeunna geus slipped up nyebutkeun anjeunna masih teh wakil Présidén ti Amérika Serikat, peran anjeunna ditinggalkeun balik ampir 5 sababaraha taun ka pengker. 

Ieu lucu…

Anjeunna nembe bingung Présidén Trump jeung Obama, nyebutkeun yen anjeunna Wapres handapeun Trump! 

Kami geus katutupan a Biden gaffe dimana anjeunna bingung Présidén Obama jeung Osama Bin Laden bari ngumumkeun ditarikna final pasukan ti Afghanistan. 

Salila balai kota Biden, anjeunna ngadamel klaim anu ngareureuwas yén vaksin éta henteu acan dikembangkeun nalika anjeunna nyandak kalungguhan, nu urang bakal nganggap conto sejen tina leungitna memori tinimbang bohong blatant. Vaksin ieu pinuh dimekarkeun sarta disatujuan pikeun pamakean darurat nalika Trump masih présidén. 

Éta janten parah ...

Gaffe Biden panganyarna nyaéta nalika anjeunna diejek pikeun ngaku yén anjeunna biasa nyetir mobil treuk 18 roda, nu taya pisan buktina. Nalika anjeunna nganjang ka fasilitas Mack Truck di Pennsylvania, anjeunna nyarios ka staf, "Kuring biasa nyetir roda 18, lalaki,".

Sajauh anu urang terang, Biden pernah naék kana roda 18 taun 1973 tapi pastina henteu kantos nyetir. Sababaraha situs web pamariksaan kanyataan ogé nyatakeun yén klaimna leres-leres palsu. 

Mémori goréng Biden jelas mangrupikeun masalah anu disadari ku administrasi Biden, anjeunna jarang kantos diidinan ngajawab patarosan pers sareng nalika anjeunna ngalakukeun, anjeunna sok gaduh catetan éksténsif sareng anjeunna pikeun ngingetkeun anjeunna ngeunaan poin-poin penting. 

Naha Biden kakurangan tina ingetan?

Sumuhun. Henteu asa-asa. Cék! 

Biden kabingungan
Joe Biden "katingali kosong"!

kasusah Concentrating

'Tingali kosong' Biden muncul di dieu, nalika panonna molotot sareng katingalina sapertos lampu hurung, tapi teu aya anu aya di bumi. 

Ieu utamana dibuktikeun dina panganyarna Biden Town Hall sareng CNN, nu urang katutupan. Aya seueur conto nalika Don Lemon nyarios yén Biden ujug-ujug éléh sareng bingung. 

Ieu mangrupikeun tampilan anu umum pikeun Biden dimana anjeunna dipoto glazed. Ningali anjeunna caket nalika paguneman, anjeun tiasa ningali tina ekspresi wajahna waktos-waktos anjeunna lebet sareng kaluar kanyataan.

Kasesahan konsentrasi tiasa dibuktikeun dina pidato Joe Biden anu anjeun pilih nalika anjeunna kaleungitan pamikiran sareng ujug-ujug ngalih topik.

Conto klasik nyaéta nalika anjeunna mopohokeun naon anu diomongkeun sareng nyarios, "Muhun, kumaha waé ..." minangka sarana pikeun gancang maju. 

Kasesahan konsentrasi? 

Pariksa!

Parobihan Saé

Parobihan anu gancang sareng Joe Biden jelas pisan. 

Biasana anjeunna nyarios normal teras ujug-ujug ngangkat sorana dina nada ambek tanpa alesan anu jelas. 

Salaku conto…

Ieu lumangsung dina alun-Alun kalawan CNN urang Don Lemon. Nalika ditaroskeun ngeunaan imigrasi anjeunna ngamimitian jawabanana tenang sareng dikumpulkeun, di tengah jalan anjeunna nyentak sareng ngagorowok, "Naon anu tiasa dilakukeun ku budak!". Éta robih lengkep nada sareng anjeunna katingali ambek ka panongton. 

Kajadian deui nalika Biden nyentak dina wartawan CNN salami puncak Biden-Putin. Wartawan awéwé naroskeun ka présidén naha anjeunna yakin pisan yén Putin bakal ngarobih paripolahna. 

Biden péngkolan katingali jengkel ku patarosan, mimiti ngaléngkah ka wartawan ngacungkeun ramo sareng ngagorowok, "Kuring henteu yakin. Naon sétan! Naon anu anjeun lakukeun sepanjang waktos!". 

Di dieu Éta deal:

Henteu sapertos Présidén Trump, Trump sacara konsistén gelut sareng média, tapi Biden biasana henteu kantos ngaganggu wartawan. Éta parobahan émosi ngadadak ti Pak Biden anu matak ngareureuwas. Anjeunna menta hampura ka wartawan engké. 

Aya conto anu sanés dina jaman baheula dimana Biden parantos nyéépkeun anggota pamiarsa sareng pamilih poténsial. Dina pidato Biden di Iowa, Biden kaleungitan kareueus sareng calon pamilih sareng ngagorowok, "Anjeun tukang bohong embung!” jeung kaciri nyebut lalaki gendut!

Ieu gélo:

Hiji waktos pamilih naroskeun patarosan basajan ngeunaan perubahan iklim nalika Biden ngagaduhan fisik na kalah, ngomong, "balik milih batur" bari maksa ngadorong pamilih jeung poking anjeunna kalawan ramo na!

Téma umum di dieu nyaéta yén Biden pasti nunjukkeun parobihan suasana anu gancang dimana anjeunna tenang sadetik sareng ngamuk ka hareup kalayan henteu aya pemicu anu jelas. 

Ieu mangrupikeun tanda pikun anu umum pisan sareng sanés hal anu anjeun pikahoyong ku batur anu gaduh aksés kana kode nuklir pikeun ditampilkeun. 

Parobahan wanda? 

Pariksa!

Biden ambek ka pamilih
Biden ambek ka pamilih sareng ngadorong anjeunna sacara fisik!

Berjuang pikeun ngalaksanakeun tugas dasar sapopoé

Hésé ningali sakedap kumaha Biden nangkep tugas-tugas sapopoé tanpa aksés kana kahirupan pribadina, tapi aya conto anjeunna berjuang sareng tugas dasar. 

Ieu pikaseurieun:

A Biden blooper pikaseurieun nyaéta nalika fotografer pencét junun moto waktos Biden dipasihan kartu ku ajudan anu nyarios, "Pak, aya naon dina gado anjeun". 

Éta nalika rapat sareng gubernur sareng pejabat anu ngabahas masalah seuneu liar. Nalika Kamala Harris nyarios, kaméra nangkep Biden dipasihan kartu. Engké, nalika anjeunna malikkeun kartu pikeun nyandak catetan, fotografer junun nangkep pesen. 

Éta rada pikasieuneun…

Pidéo éta nunjukkeun yén nalika Biden maca kartu éta, anjeunna ngusap beungeutna ku panangan, ningali pananganana, teras teras tuang naon waé anu aya. Gambar salajengna nunjukkeun anjeunna memang gaduh zat konéng dina gado na. 

Sanajan sababaraha bakal nyebutkeun urang keur nit-picky sarta yén éta hiji kasalahan jujur, ogé enya, éta, tapi teu keur presiden Amérika Serikat! Éta masihan gambar yén anjeunna henteu tiasa miara dirina kalayan leres sareng ngajantenkeun dirina katingali pikeun rapat. 

Berjuang sareng perawatan diri dasar kalebet dina kategori tugas dasar sapopoé. 

Urang ogé tiasa nunjukkeun conto Biden anu berjuang pikeun ngagem topéng kalayan leres, napigasi kamana anjeunna angkat sareng nalika anjeunna murag tilu kali naék naék. tangga Air Force Hiji.  

Perjuangan pikeun ngalaksanakeun tugas dasar?

Pariksa!

Biden blooper hal dina gado
Biden blooper: Pak, aya naon dina gado anjeun.

Berjuang nuturkeun paguneman sareng milarian kecap anu pas

Aya tumpang tindihna di dieu sareng conto sateuacana, tapi Biden sering bajoang milarian kecap nalika paguneman; anjeunna bakal titajong sareng gagap, milarian catetan na, ucapkeun kecap sareng frasa anu teu masuk akal, sareng upami sadayana gagal… "anjeun terang, hal éta!"

Seueur conto dina balai kota panganyarna némbongkeun anjeunna stumbling ngaliwatan kalimat kalawan 'ums' jeung 'ahs' sarta nyebutkeun kalimat jadi incoherent yén Don Lemon kapaksa mantuan manehna make akal pikiran. 

Kantun nyatakeun:

Upami urang nyarios sadaya waktos Biden nyarios kecap anu salah dina paguneman, urang bakal ngarobih halaman wéb ieu. 

Urang tiasa nunjuk kana conto sapertos klasik Joe Biden gaffe, "urang milih bebeneran tinimbang fakta"jeung,"kabéh lalaki jeung awewe dijieun ku… indit… anjeun terang… anjeun terang éta!” sareng tangtosna langkung énggal, "Kuring sumping ka Sénat Amérika Serikat 120 sababaraha taun ka pengker."

Kami nuju dina titik anu langkung saé nalika Biden mendakan kecap anu leres sareng ngawangun kalimat anu koheren tibatan nalika anjeunna ngalakukeun kasalahan. 

Henteu aya ragu dina pikiran saha waé yén Joe Biden bajoang milarian kecap anu leres. 

Pariksa!

Kabingung dina waktos sareng tempat

kotak sejen dipariksa di dieu! 

Sakumaha anu disebatkeun sateuacana, Biden henteu ngan ukur ngabingungkeun waktos sareng tempat, tapi anjeunna ngabingungkeun jalma. Nepi ka titik nu ceuk urang bingung Trump pikeun Obama jeung Obama pikeun Osama Bin Laden teu disebutkeun nalika anjeunna bingung pamajikan jeung adina bari di panggung. 

Kumaha anjeun meunang eta jalma bingung pikeun silih !?

A blunder Biden dimana anjeunna sigana kaleungitan sadaya pamahaman waktos nalika anjeunna ngaku ngagabung ka senat 120 taun ka pengker!

Tapi antosan aya deui…

Dina pidato bingung Biden anu sanés, anjeunna nyarios, "Wilujeng sumping di Pusat Komunitas Kingswood”, kumaha oge, sanggeus neuteup ka luar angkasa kalayan sungutna kabuka lebar, manéhna ujug-ujug sadar yén éta téh teu dimana manéhna, nyebutkeun “sabenerna éta hiji tempat kuring dipaké pikeun digawé.

Biden anu bingung nyobian ngaleungitkeun kasalahan anu ngerakeun salaku lulucon, tapi jelas-jelas jelas yén éta mangrupikeun kabingungan anu sanés tina bumbling Biden!

Éta sanés ngan ukur waktos…

Momen pikun Joe Biden anu sanés nyaéta nalika anjeunna poho kaayaan naon manéhna di nyarios, "... kabutuhan rahayat Arizona", sadayana katingali saé dugi ka bendera di latar tukang nunjukkeun anjeunna leres-leres aya di… Nevada. 

Seueur conto anu ngagambarkeun Biden disoriented kana waktos sareng tempat. 

Pariksa!

Naha Biden ngagaduhan pikun? - Garis handap

Pasti moal aya kakurangan Présidén Biden ngaraos tapi tanpa diagnosis formal ti profésional terlatih, urang moal pernah nyaho 100% lamun Biden nalangsara ti Dementia. 

Nanging, ku ningali sadaya tanda sareng gejala pikun, écés yén Biden nyéépkeun sadaya kotak.

Buktina pasti nunjukkeun yén Biden kaserang pikun.

Éta henteu tiasa disumputkeun deui, tanda-tanda turunna kognitif Biden janten atra pisan, masarakat pantes terang upami présidén Amérika Serikat sareng pamimpin dunya bébas tiasa ngalaksanakeun tugasna. 

Warga Amérika Serikat ngagaduhan hak terang upami pamimpinna tiasa mental, seueur teuing bukti Joe Biden bingung teu malire, tés formal kedah dilakukeun. 

Joe Biden mangrupikeun présidén pangkolotna anu kantos menjabat dina yuswa 78 taun. Umur téh faktor résiko pikun pangbadagna sarta dina umur na pikun mangaruhan sabudeureun 1 di 6 jalma. 

Sanaos urang teu malire sadaya kasalahan sareng kasalahan Biden, umurna nyalira nyababkeun pikun kamungkinan pisan. 

Administrasi Biden tiasa nempatkeun masalah pikun Joe Biden langsung istirahat kalayan penilaian resmi ti dokter sareng éta bakal ngajempékeun para kritikus sakali-kali. 

Kanyataan yén aranjeunna henteu ngajantenkeun langkung dipikaresep yén aranjeunna terang yén anjeunna bakal gagal sareng kedah dipiceun. Aranjeunna henteu tiasa nyumputkeun anjeunna tina pers sareng masarakat salamina sareng urang kedah prihatin pikeun kaséhatan Biden nyalira. 

Éta kejam pikeun dunya ningali lalaki sangsara ngalaksanakeun padamelan anu henteu tiasa dilakukeun deui. Administrasi kedah nyingkirkeun politik sareng reputasi sareng nempatkeun kaséhatan méntal sareng fisik lalaki heula. 

Hanjakalna, pikun ngan ukur hiji jalan, sareng éta henteu langkung saé.  

Hoyong ningali langkung seueur gaffes Biden? Parios perpustakaan Biden gaffes kami di dieu!

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka para veteran! 

Artikel anu diulas ieu ngan ukur mungkin berkat sponsor sareng patron kami! Pencét di dieu pikeun pariksa aranjeunna sareng kéngingkeun tawaran ekslusif anu luar biasa ti sponsor kami!

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
100 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

panulis Bio

Poto pangarang Richard Ahern LifeLine Media CEO

Richard Ahern
CEO LifeLine Media
Richard Ahern nyaéta CEO, pangusaha, investor, sareng komentator politik. Anjeunna boga kabeungharan pangalaman dina bisnis, geus ngadegkeun sababaraha pausahaan, sarta rutin ngalakukeun pagawean konsultan pikeun merek global. Anjeunna gaduh pangaweruh anu jero ngeunaan ékonomi, salami mangtaun-taun diajar subjek sareng investasi di pasar dunya.
Anjeun biasana bisa manggihan Richard kalawan sirah na dikubur jero jero buku, maca ngeunaan salah sahiji plethora na kapentingan, kaasup pulitik, psikologi, tulisan, semedi, jeung elmu komputer; dina basa sejen, anjeunna nerd a.
surélék: [email dijaga] Instagram: @Richard.Ahern Twitter: @RichardJAhern

Balik deui ka luhur kaca.

By Richard Ahern - Média LifeLine

kontak: [email dijaga]

Diterbitkeun: 02 Agustus 2021

Panungtungan diropéa: 02 Oktober 2021

Rujukan (Jaminan cek kanyataan):

  1. Naon Dupi Pikun?: https://www.cdc.gov/aging/dementia/index.html [Situs web pamaréntah] 
  2. Pikun: https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/dementia [Otoritas médis]
  3. Pikun, fakta pikeun média: https://www.alzheimers.org.uk/about-us/news-and-media/facts-media [Otoritas médis]
  4. Ngeunaan pikun: https://www.nhs.uk/conditions/dementia/about/ [Situs web pamaréntah] 
  5. Biden ngabingungkeun Trump & Obama dina kasalahan LAIN salami pidato Made In America saatos nampik ngajawab patarosan vaksin: https://www.thesun.co.uk/news/15722010/biden-confuses-trump-obama-names/ [Langsung tina sumber]
  6. Biden Klaim 'Kami Henteu Gaduh' Vaksin COVID Nalika Anjeunna Ngajabat: https://news.yahoo.com/biden-claims-didn-t-covid-131245718.html [Wewengkon luhur sareng dipercaya] 
  7. FDA Nyandak Aksi Utama dina Ngalawan COVID-19 Ku Ngaluarkeun Otorisasi Pamakéan Darurat pikeun Vaksin COVID-19 Mimiti: https://www.fda.gov/news-events/press-announcements/fda-takes-key-action-fight-against-covid-19-issuing-emergency-use-authorization-first-covid-19  [Situs web pamaréntah] 
  8. Naha Biden nyetir 18 Roda?: https://www.snopes.com/fact-check/biden-18-wheeler-truck/ [Wewengkon luhur sareng dipercaya] 
  9. Biden nyentak wartawan ngeunaan patarosan Putin: 'Anjeun dina bisnis anu salah': https://www.foxnews.com/media/biden-snaps-reporter-over-putin-question-wrong-business [Langsung tina sumber]
  10. 'Anjeun tukang bohong sial': Biden nyerang pamilih sareng sigana nyauran anjeunna gendut: https://www.theguardian.com/us-news/2019/dec/05/joe-biden-iowa-voter-fat [Langsung tina sumber]
  11. Biden janten fisik sareng pamilih dina bursa Iowa anu tegang dina saluran pipa: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-election/joe-biden-push-voter-iowa-climate-change-2020-election-a9307146.html [Langsung tina sumber]
  12. Biden maca 'Pak, aya hiji hal dina gado anjeun' catetan anu dibikeun ka anjeunna ku ajudan gagah: https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/joe-biden-card-meeting-white-house-b1894036.html [Langsung tina sumber]
  13. Présidén Biden ragrag dina Air Force One tangga: https://www.youtube.com/watch?v=U5Mwc12LtRY [Langsung tina sumber]
  14. Biden: "Kami Milih Kaleresan tibatan Fakta": https://www.youtube.com/watch?v=15RjcRJ3Z70 [Langsung tina sumber]
  15. Joe Biden: sadaya lalaki sareng awéwé diciptakeun sami ku anjeun terang "hal": https://www.youtube.com/watch?v=jA89dC8pHew [Langsung tina sumber]
  16. 'Mesin Gaffe' Biden: 'Kuring sumping ka Sénat AS 120 taun ka pengker': https://www.youtube.com/watch?v=1XzpQ3xMxDs [Langsung tina sumber]
  17. Joe Biden katingalina ngabingungkeun pamajikan sareng adina dina ngamimitian pidato Super Salasa na: https://www.youtube.com/watch?v=wacY29iMuUs [Langsung tina sumber]
  18. Wilujeng sumping di pusat komunitas Kingswood: https://www.youtube.com/watch?v=TEE19s7Owto [Langsung tina sumber]
  19. Biden hilap kumaha kaayaan anjeunna… deui: https://www.youtube.com/watch?v=qhUf7YFOm7s [Langsung tina sumber]
  20. Faktor Résiko Pikun: https://stanfordhealthcare.org/medical-conditions/brain-and-nerves/dementia/risk-factors.html [Situs web akademik] 

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x