Alternative political news LifeLine Media uncensored news banner

Warta Pulitik panganyarna

Warta politik alternatif tina salah sahiji situs warta konservatif pangsaéna.

💥 Acara

Krisis BORDER Biden: Lonjakan ngareureuwas dina Pameuntasan Ilegal Ngageterkeun Amérika

Krisis BORDER Biden: Lonjakan ngareureuwas dina Pameuntasan Ilegal Ngageterkeun Amérika

The border crisis under President Biden has reached alarming levels. New data shows a shocking surge in illegal crossings, leaving many Americans concerned. The situation at the southern border is deteriorating, with record numbers of migrants attempting to enter the country. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

KAOS DEMOKRAT dina Pulitik New Jersey: Naon Hartosna pikeun Nopémber

Mill Hill, Trenton, New Jersey - Wikipedia

The indictment of Democratic power broker George E. Norcross III on racketeering charges marks a significant blow to New Jersey’s dominant political party. State Attorney General Matt Platkin accused Norcross of orchestrating tax benefits for entities he controlled, which Norcross vehemently denied. This comes amid ongoing federal bribery charges against Democratic Sen. Bob Menendez, who has pleaded not guilty. ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

DAYA FELONY HUNTER Biden: Pulas Ngareureuwas dina Drama Pemilu

Hunter Biden ngancam ka News, Hunter Biden dihukum tina kejahatan

Hunter Biden, the son of President Joe Biden, has been found guilty on three felony ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Musibah Kabijakan Perbatasan BIDEN: Rékam Migran Surge Sparks Amarah

The Biden administration’s border policies are facing renewed scrutiny as record numbers of migrants overwhelm U.S. border facilities. Critics argue that the administration’s lenient stance has encouraged illegal crossings, leading to chaos and insecurity. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Kabijakan BORDER Biden ngagetkeun urang Amerika: Tingkat Kajahatan Soar

Joe Biden: The President The White House

Kabijakan wates Présidén Biden parantos nyababkeun paningkatan dina pameuntasan ilegal. Seueur urang Amerika hariwang ngeunaan naékna tingkat kajahatan anu aya hubunganana sareng panyaluran ieu. Komunitas lokal ngaraosan dampakna, sareng sababaraha warga nyarios yén aranjeunna henteu deui ngarasa aman di lingkunganana sorangan. ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
💥 Acara

Krisis BORDER Biden: Angka ngareureuwas Nyingkab Kaleresan

Krisis wates di handapeun Présidén Biden beuki parah. Data anyar nunjukkeun jumlah catetan pameuntasan ilegal. Seueur urang Amerika hariwang ngeunaan dampak kana kasalametan sareng ékonomi nagara urang. ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

Normandia HERO SLAMS PM Sunak: D-DAY aib Shocks Veterans

Ken Hay Normandy Hero , Rishi Sunak

Veteran Normandia Ngutuk Perdana Menteri Sunak pikeun Kaluar Peringatan D-Day ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

PENNSYLVANIA: Medan Perang PILIHAN 2024 Anu Bisa Mutuskeun Sadayana

PENNSYLVANIA: The 2024 ELECTION Battleground That Could Decide It All

Pennsylvania bakal janten medan perang anu penting dina pamilihan présidén 2024, numutkeun Sénator John Fetterman. Anjeunna percaya yén tanpa meunang Pennsylvania, euweuh jalur sah pikeun kapersidenan. Fetterman negeskeun yén Joe Biden gaduh hubungan anu kuat sareng pamilih Pennsylvania sareng kamungkinan bakal mawa nagara deui. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Kaluar SUNAK'S D-DAY Sparks Amarah: Nyuhunkeun dihapunten pikeun penampilan TV

SUNAK’S D-DAY Exit Sparks Outrage: Apologizes for TV Appearance

Perdana Mentri Inggris Rishi Sunak hapunten Jumaah pikeun ninggalkeun commemorations D-Day di Normandia, Perancis, mimiti muncul dina TV. Kaputusanna nyababkeun serangan balik di bumi sareng nambihan perjuangan Partai Konservatif ngalawan Partai Buruh Keir Starmer dina jajak pendapat. ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
💥 Acara

TRUMP FIGHTS Balik: Pangacara Nuntut Tungtung Orde GAG ​​di New York Case

Donald J. Trump The White House

Tim hukum Donald Trump nyuhunkeun panyabutan paréntah lelucon anu nyegah anjeunna ngoméntaran saksi, juri, sareng anu sanés anu kalibet dina kasus kriminal na. Pengacarana nyatakeun yén larangan dina hak Amandemen Pertama Trump henteu deui diyakinkeun ayeuna yén sidang parantos réngsé. ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

SUNAK Dituduh Pulitik 'Laras Babi': Naha Pemilih Ditipu?

Rishi Sunak - Wikipedia , Pork-barrel politics-Rent Seeking-Earmarking

Sunak Dibakar Atas Dana Naik Level...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

Pindah Harlem Harlem TRUMP: Naha Pertempuran Hukum Bisa Ngaronjatkeun Jalanna 2024?

Donald Trump - Wikipedia , Enormous stakes\

Muatkeun kuring sakali deui" - ieu ogé tiasa janten ceurik rally Donald Trump salaku hukum na ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
📰 Artikel

Teror Naik Pajak Biden: Kumaha Wall Street Bisa Diguncang ku Parobahan Kakayaan anu Diusulkeun

How Biden’s Corporate Tax Hike, 100+ Wall Street Pictures [HD]

Naékna Pajak Biden Loom Over Wall Street - Kumaha ieu bakal mangaruhan Investasi Anjeun? Stabilitas pasar ngagantung dina kasaimbangan sakumaha anu diusulkeun kanaékan pajeg ngancem ngahupuskeun kakuatan ékonomi. Panggihan saham mana anu naék sareng anu pencét dina iklim kauangan anu guligah ieu... ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

BIDEN vs TRUMP: Perang Duit dina Balapan ka White House

JUDUL: Larian Présidén Kadua Biden: Rapid Fundraising, Grassroots Tactics, sareng PR Gratis Trump EdgeJoe Biden ...Tingali langkung seueur.