loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
warta pulitik alternatif

Warta Pulitik panganyarna

Warta politik alternatif tina salah sahiji situs warta konservatif pangsaéna.

Trump ngancurkeun Kritikus sareng Pernyataan FIERY! Naha MIKE PENCE tiasa salajengna?

Presiden Trump geus on formulir luhur, launching serangan fiery on lawan-Na dina harepan pikeun ngamankeun kameunangan Republik pikeun calon Glenn Youngkin dina pamilihan gubernur Virginia urang.

Trump nunjukkeun ka urang yén anjeunna mangrupikeun réréncangan anu hébat tapi musuh anu brutal! 

Trump ngaluarkeun pernyataan scolding média mainstream pikeun usaha maranéhna pikeun nyieun gambar yén anjeunna jeung Youngkin "pasea" jeung "teu resep silih".

Présidén Trump namina kritikna salaku…Tingali langkung seueur.

Dunya REACTS kana Hukum Aborsi Texas

Réaksi kana undang-undang aborsi Texas énggal anu diberlakukan dina 1 Séptémber parantos ngabeledug!

Hukum aborsi anyar di Texas, nu disebut "Heartbeat Act" ditandatanganan kana hukum ku Gubernur Texas Greg Abbott Méi ieu.

Hukum ngalarang aborsi ti mimiti genep minggu kakandungan nalika denyut jantung fétus biasana tiasa dideteksi. Éta ogé masihan individu kasempetan pikeun ngagugat dokter anu ngalaksanakeun aborsi saatos genep minggu. 

Beulah kénca ngamuk…Tingali langkung seueur.

FOTO Anu Kudu Tamat Kapersidenan Biden

Ayeuna Taliban gaduh kadali Afganistan, aranjeunna parantos nyorong propaganda pikeun nyindiran Amérika Serikat.

Dina poto anu matak éra ka pamaréntahan Biden, pemberontak Taliban katingal ngagem peralatan taktis tentara AS anu nyipta deui poto ikonik Perang Dunya II 'Naikkeun Bandéra dina Iwo Jima'. 

Taliban ngawasa Afghanistan jauh langkung gancang tibatan anu diantisipasi ku administrasi Biden anu hartosna pasukan AS kapaksa ngantunkeun milyaran senjata sareng peralatan. 

Ieu pikasieuneun…Tingali langkung seueur.

Menyeramkan Joe COVER-UP: Ieu Kudu Viral!

Klip Joe Biden anu pikasieuneun ieu kedah janten VIRAL, tapi sanés kusabab éta DILARANG! 

Média henteu pernah nutupan éta sareng Big Tech nahan éta pikeun ngajagi Joe Biden. Éta mangrupikeun pidéo Joe anu paling pikasieuneun, dimana anjeunna cicingeun nyobian nangkep panangan budak lalaki teras katingali ngageser anjeunna barang anu pikasieuneun…Tingali langkung seueur.

Hukum Aborsi: "Éta BUKAN Awak Anjeun" (Élmu Buktina!)

Saatos undang-undang aborsi anyar di Texas, rumaja ngora anu disebut Paxton Smith ngaleungitkeun pidato wisuda anu disatujuan pikeun nyarios ngeunaan hukum aborsi. 

Premis biantara nya éta gawé teuas nya di sakola bisa jeopardized lamun manehna meunang hamil sabab hukum aborsi istilah telat bakal nyegah terminasi a. Anu kénca gancang muji anjeunna, kalebet tweet ti Hilary Clinton. 

Urang ngajawab yén sakabéh argumen manehna jeung pamakéan kénca sagemblengna moronic na mana ngalawan elmu. Hukum aborsi jangka telat diperlukeun tur nyegah hiji prosedur unethical. 

Tonton dugi ka ahir pikeun ningali klip pidéo vulgar anu kami jamin bakal salamina ngajantenkeun anjeun hate aborsi telat…

CREEPY JOE Trending Saatos Biden Nyarioskeun Ngeunaan Budak Sakola!

#CreepyJoe sacara resmi trending berkat gaffe Biden anu sanés!

Dina pidato pang anyarna Joe Biden di Joint Base Langley-Eustis, anjeunna ngadamel sababaraha koméntar anu teu pantes ngeunaan budak awéwé umur sakola anu anjeunna bagikeun di panggung. 

Mimitina anjeunna ngalengkepan rambutna, tapi teras nyarios, "Kuring bakal nyarioskeun ka anjeun, tingali anjeunna, anjeunna katingalina umurna 19 taun, linggih di dinya sareng anjeunna ... sapertos awéwé leutik anu sukuna nyabrang!" 

Saatos anjeunna nyarios sareng sigana sadar kumaha henteu pantesna, anjeunna seuri ku seuri gugup sateuacan anjeunna uih deui kana pidato. Nada umumna katingali sapertos anu gancang ditunjuk ku Twitter…Tingali langkung seueur.

Indung Hudang Ngaheureuyan Orok Keur 'Jalu Bodas'!

Indung anu hudang masangkeun pidéo anu pikasieuneun dina média sosial dimana anjeunna nunjukkeun sababaraha buku anu anjeunna kéngingkeun putra orokna sabab anjeunna 'jalu bodas'. 

Anjeunna nyarios kusabab anjeunna 'jalu bodas' anjeunna nyarankeun buku-buku barudak hudang ieu pikeun nyegah anjeunna janten 'pikasieuneun'! Manehna lajeng proceeds pikeun nembongkeun buku ngeunaan idin, feminisme, sarta gender! Indung anu hudang ieu ngabuktikeun naha kénca radikal bahaya pisan pikeun murangkalih sareng masa depan urang. 

carita sarupa mecenghul ti Australia sababaraha bulan kapengker dimana sakola woke dijieun budak lalaki hapunten ka katresna keur budak! 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali sadayana klip sareng omongan ambek urang!  

ROLLBACK Utama Hak Aborsi: Mahkamah Agung AS satuju pikeun Pertimbangkeun!

Mahkamah Agung AS ngumumkeun yén éta bakal nganggap tawaran pikeun ngalaksanakeun larangan pikeun ampir sadaya aborsi saatos 15 minggu kakandungan! Éta tiasa janten kameunangan utama pikeun pro-lifers sareng konservatif.

Pangadilan konservatif ayeuna mayoritas bakal ngadangukeun kasus éta dina istilah salajengna sareng tiasa gampang ngakibatkeun precedent Roe V Wade dileungitkeun. 

Ieu asalna sanggeus Trump diangkat Kaadilan Amy Coney Barrett ka Mahkamah Agung taun ka tukang, méré konservatif mayoritas decisive 6-3. Kaadilan Barrett, saurang Katolik anu taat ampir pasti bakal satuju sareng larangan aborsi katukang 15 minggu kakandungan. 

Kapala Kaadilan John Roberts, ilaharna dipikawanoh salaku konservatif geus nyokot sisi jeung jangjang kénca pangadilan saméméh dina ni'mat hak awéwé. Sanajan kitu, sanajan anjeunna voting di sisi kénca, konservatif masih boga mayoritas berkat Donald Trump.

Ieu kicker…Tingali langkung seueur.

SARI: Boris Johnson KICKS OFF di Keir Starmer Over 'Cash for Curtains' Baris

Dina PMQ anu nyegerkeun tulang tonggong, Boris Johnson ngabeledug kana Keir Starmer ngeunaan carita 'kas pikeun langsir'. 

Keir Starmer sengit naroskeun ka Perdana Menteri Inggris ngeunaan saha waé anu mayar sababaraha renovasi panganyarna anu dilakukeun ku Johnson ka flat Downing Street dimana anjeunna cicing sareng tunangan sareng putrana. 

Komisi Panwaslu ngaluncurkeun pamariksaan ngeunaan renovasi anu dilakukeun di 11 Downing Street nyatakeun aya 'alasan anu wajar' pikeun nyangka pelanggaran parantos kajantenan. Boris Johnson nangtung kuat dina pembelaannya yén anjeunna henteu ngalakukeun anu salah sareng yén 'teu aya anu tiasa ditingali' dina perbaikan datar. 

Tonton sadayana pidéo pikeun ningali klip pikasieuneun Johnson sareng carita lengkep!  

Réaksi ANEH Chauvin kana Putusan (Sareng Réaksi sareng Analisis Persidangan Chauvin KAMI)

Putusan pikeun sidang Derek Chauvin asup. Réaksi Derek Chauvin heran aneh nalika hakim maca putusan juri pikeun rajapati tingkat kadua, rajapati tingkat katilu sareng tuduhan rajapati. Kami ogé ngaréaksikeun putusan éta sareng masihan analisa ngeunaan sadaya sidang Chauvin sareng hasil ahir. 

Teu aya sidang dina mémori anyar anu langkung dipolitikkeun tibatan anu ieu, khususna ku sayap kénca sabab seueur politikus anu nimbang-nimbang naon putusanna. Présidén Biden malah beuratna sateuacan vonis nyatakeun yén buktina seueur pisan! 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali réaksi anéh Derek Chauvin kana putusan sareng analisa lengkep kami ngeunaan sidang. 

Tweets Ieu RANCID! (Leftists Teu Boga Moral)

Saatos pupusna Pangeran Philip, sajumlah akun Twitter anu kénca sareng 'hudang' nyatakeun gumbira pisan dina pupusna manusa sanés. 

Langsung saatos pengumuman pupusna Pangeran Philip, sajumlah akun Twitter anu diverifikasi ieu nyebat anjeunna rasis, saurang nyebat anjeunna manusa sampah sareng teu aya anu nunjukkeun simpati pikeun kulawarga karajaan anu duka. 

Dina pidéo ieu kami nunjukkeun ka anjeun sababaraha tweet anu pikasieuneun sareng rancid anu asalna ti golongan kénca ieu sareng ngabahas naha sadaya rasa moralitas sigana leungit dina jangjang kénca / liberal. Tonton pidéo lengkep pikeun ningali tweets anu sakitu sareng rant pinuh kami…

Politikus Nyebutkeun Pasang ALL Lalaki dina CURFEW!

Ditengah pembunuhan Sarah Everard anu tragis, anu kénca ngagunakeun éta salaku musabab pikeun nargétkeun sadayana lalaki salaku perkosa sareng pembunuh. Kami nunjukkeun ka anjeun klip aneh tina Partéi Héjo peer Jenny Jones nyarios nempatkeun sadaya lalaki dina curfew jam 6 pikeun ngajaga awéwé aman di jalan! 

Walikota London Sadiq Khan ogé ngadamel pernyataan umum yén sadaya lalaki nyababkeun kekerasan ka awéwé. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali klip gila sareng rant pinuh kami! 

Biden Gaffes | Ieu BUBUKTI Anjeunna Perlu Dipiceun Ayeuna!

Gaffes Biden beuki pikaseurieun, tilu klip ieu teu dipercaya! Unggal waktos Joe Biden ngadamel penampilan umum, anjeunna sigana langkung bingung unggal waktos. Iraha waé kami nunjukkeun ka anjeun gaffe Joe Biden, aranjeunna janten langkung pikaseurieun! 

Media mainstream sareng Big Tech (anu kami buktikeun dina pidéo ieu) aub dina nutupan ieu pikeun ngajagaan Demokrat. Gaffes Joe Biden ayeuna nuju ka titik kritis dimana pikeun kasalametan nagara sareng kaséhatan Présidén Biden, anjeunna kedah dipiceun tina jabatanna sabab anjeunna nunjukkeun tanda-tanda pikun anu jelas.

 Tonton pidéo lengkep pikeun ningali tilu gaffes Biden panganyarna ieu sareng émut pikeun ngabagi pidéo pikeun nyebarkeun pesen! 

Wawancara ngerakeun | Keir Starmer Nunjukkeun anjeunna TEU terang ngeunaan Ékonomi!

Keir Starmer ngerakeun nunjukkeun kumaha jahil anjeunna ngeunaan ékonomi dina wawancara anyar ieu. Pamaréntah Inggris nembé ngumumkeun yén staf NHS bakal nampi naékna gaji 1%. Nanging, kusabab kasusah ékonomi anu disababkeun ku pandémik, pamaréntah nyarios yén éta henteu ngagaduhan anggaran pikeun langkung luhur ti 1%. Pimpinan Partai Buruh, Keir Starmer, pencét deui nyarios "Ieu ngahina" tapi nalika ditaroskeun langkung seueur ngeunaan kumaha anjeunna bakal masihan staf NHS langkung seueur, anjeunna henteu tiasa ngajawab. 

Hiji-hijina jalan pikeun ngabiayaan paningkatan upah salajengna pikeun staf NHS bakal langkung seueur easing kuantitatif atawa pajeg luhur. Bank Inggris parantos ngalaksanakeun jumlah édisi kuantitatif kusabab pandémik anu tiasa nyababkeun inflasi anu signifikan nalika ékonomi dibuka deui. A pound devalued jeung harga nu leuwih luhur bakal ngarugikeun sakabéh Britania Raya. 

Dina warta patali, Starmer urang ratings popularitas geus plummeted ka titik dimana Matt Hancock kiwari leuwih populér ti pamimpin Buruh! Sareng di antawis kelas pekerja, konservatif ayeuna gaduh kalungguhan 25 poin pikeun Buruh.

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali klip ngerakeun Keir Starmer ieu.

Biden Gaffe | Biantara LINGING Dimana cenah bakal Nyageurkeun Kangker !?

Biden gaffe saatos Biden gaffe! Joe Biden nyarioskeun pidato anu anéh sareng bingung di FEMA nalika anjeunna angkat tina nyageurkeun kanker dugi ka badarat di Mars dugi ka anu aya dina pikiranna ngalatih liga saeutik! Anjeunna ngaluncat tina topik ka topik sareng katingalina hilap pisan yén anjeunna masihan pidato présidén. 

Dina pidato anu bingung ieu, Joe Biden nyarios yén anjeunna bakal janten présidén pikeun ngubaran kanker. Parios kanyataan, hanjakalna, urang teu deukeut ngéléhkeun kanker, élmuwan nyebutkeun urang téh 5-10 taun jauh ti malah meunang deukeut ka tamba. Éta kamungkinan yén urang moal pernah tiasa ngubaran kanker sacara lengkep sabab éta mangrupikeun panyakit anu ageung. Aya leuwih 200 jenis kanker sarta masing-masing didiagnosis sarta dirawat béda. Pikeun Présidén Biden nyarios yén anjeunna terang yén aranjeunna bakal ngubaran kanker salami jabatanna nyaéta misinformasi.

Éta mangrupikeun pernyataan anu anéh, nganggap Biden henteu acan ngubaran pandémik COVID, anu masih ngamuk di Amérika Serikat. varian anyar pop up dimana-mana. Upami aranjeunna ngontrol COVID, éta berkat vaksin anu diciptakeun dina kaayaan Présidén Trump. 

Dina ahir pidato Joe Biden ieu, anjeunna sigana hilap dimana anjeunna sareng mimiti nyarios sapertos anjeunna nyobian ngamotivasi sababaraha murangkalih pikeun pertandingan olahraga, henteu masihan alamat présidén. Sakabeh ucapan datang di sakuliah salaku pisan bingung jeung pantes. 

Tragis ningali Biden bingung pisan tapi éta henteu tiasa ditampi pikeun Présidén anu linggih dina kaayaan mental ieu sareng éta sababna penting pikeun video gaffe Joe Biden ieu ditingali ku masarakat kusabab média mainstream nyumputkeunana sareng terlibat dina ieu. nyiksa. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali pidato bingung Biden. 

Demi Lovato SLAMS Génder nembongkeun pihak salaku TRANSFOBIC

Demi Lovato geus membanting gender nembongkeun pihak salaku transphobic, nyebutkeun "Ieu teu ngeunaan keur politis bener, éta ngeunaan bener". Ngarujuk kana tulisan asli aktivis hak transgender Alok Vaid-Menon, teras saurna, "Ngan jalma individu anu tiasa nangtukeun jinis kelaminna."

Nya, anjeunna kedah parios sareng ahli genetika, sabab anu nangtukeun gender nalika lahir nyaéta naha orokna gaduh dua kromosom X (gadis), atawa hiji X jeung hiji kromosom Y (budak lalaki). Lian ti kaayaan anu paling langka, éta saderhana. Éta anu leres. 

Sex biologis mangrupikeun kanyataan genetik, sareng urang kedah tetep saderhana pikeun murangkalih. Sakali murangkalih parantos dewasa kalayan pamahaman anu leres ngeunaan biologi sareng génder, aranjeunna tiasa nyandak kaputusan pikeun ngaidentipikasi salaku transgender.

Ayeuna, naha pésta ngungkabkeun gender anu aman mangrupikeun masalah anu béda-béda sabab saurang lalaki nembé tiwas nalika alat anu anjeunna ngawangun pikeun ngalaan gender teu kahaja ngabeledug, maéhan anjeunna sareng nyiksa lanceukna. 

Séjén génder nembongkeun pihak indit horribly salah nalika dad nu accidently dipecat a confetti canon kana crotch na! 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali sadayana carita! 

Biden néwak Bohong sareng ngahinakeun Dirina!

Biden ngahinakeun dirina di Balai Kota CNN nalika anjeunna katangkep ngabohong ngeunaan nalika vaksin koronavirus sayogi. CNN gagal pikeun ngabenerkeun anjeunna tapi kami pariksa kanyataan naon anu anjeunna nyarios, sareng éta leres-leres palsu! 

Biden nyarios yén aranjeunna henteu gaduh vaksin nalika anjeunna menjabat, tapi vaksin Pfizer-BioNTech Covid-19 diidinan pikeun dianggo darurat dina 11 Désémber 2020. Vaksin Moderna otorisasi sakitar saminggu ti harita.

nu peluncuran vaksin sareng dosis munggaran diumumkeun dina 14 Désémber 2020. Langkung langkung sabulan sateuacan Biden janten jabatan. 

Biden nyalira dipasihan vaksin hirup dina TV tanggal 21 Désémber 2020. Sareng enya, éta nalika Trump janten Présidén sareng peluncuran vaksin parantos dilaksanakeun.

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali pernyataan gélo Biden sareng parios kanyataan lengkep kami…

'Latihan Anti-Bodas' Tulang tonggong-Cilling Ayeuna Diajarkeun Dimana-mana nyaéta Tingkat salajengna Woke

Pelatihan anti-bodas ayeuna mangrupikeun hal anu janten popularitas nyebar di korporasi, amal sareng sakola. 

A whistleblower ti Coca-Cola ngarilis gambar tina kursus latihan anu ngawartoskeun staf "coba janten kirang bodas". 

Leuwih ti 120 amal di Britania Raya geus dilaporkeun bakal masihan staf maranéhanana bias pingsan / anti rasisme / latihan anti bodas. Studi parantos ngungkabkeun yén latihan sapertos kitu henteu tiasa dianggo sareng tiasa ngarugikeun amal ieu dugi ka $ 400 per jalma pikeun ngalatih aranjeunna.

Saurang kapala sakola di New York ngirimkeun pamflet ka kolot anu naroskeun aranjeunna pikeun ngeunteung kana kaputihanna. Sakola ngirimkeun bahan sapertos '8 Identitas Bodas' anu nyorong kolotna janten 'Penghianat Bodas', saurna aya rezim keputihan, urang kedah ngabongkar keputihan sareng nolak ngijinkeun keputihan pikeun negeskeun deui.

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali analisa lengkep kami ngeunaan retorika anu nyegerkeun tulang tonggong ieu…

Gabung Komunitas LifeLine

Gabung jaringan rojongan patriots pikeun FREE sareng kéngingkeun aksés pinuh ka forum ekslusif kami, grup média sosial, sareng buletin.

Ku gabung, anjeun bakal otomatis meunang kasempetan pikeun meunang a bebas LifeLine Komunitas t-shirt na goodies leuwih endah!

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna