loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar

10 UFO Sightings anu mangrupa BUKTI Best of Alien!

File UFO ieu mangrupikeun hal anu paling caket pikeun bukti yén mahluk luar angkasa aya anu anjeun kantos kéngingkeun!

bukti pangalusna mahluk luar angkasa

NOMOR 2 BAKAL NGAJANGKEUN RAHUNG ANDA SARENG NOMOR 9 NYAETA TULUNG!

Bukti pangsaéna pikeun mahluk luar angkasa 2021 ...

[baca_meter]

08 Agustus 2021 | By Richard Ahern - Pamar√©ntah AS tungtungna ngaku y√©n √©ta ngalacak UFO langkung ti 70 taun sareng nemb√© ngaluarkeun seueur bukti UFO √©nggal ka masarakat. 

√Čta sumping saatos angkatan laut ngarilis pid√©o ngeunaan fenomena hawa anu teu dipikanyaho (UAP) anu jauh teuing lincah janten pesawat bumi sareng bentukna sapertos tic-tac. Video anu sami parantos bocor sareng ayeuna diakui janten nyata dina laporan UFO pamar√©ntah AS.

Tapi antosan! √Čta ngan ukur ngagores permukaan‚Ķ

Kami ngagaduhan harta karun bukti UFO anu ku nyalira pikagumbiraeun, tapi patarosan nyata anu urang sadayana hoyong ngawalon nyaéta naon buktina mahluk luar angkasa anu tiasa urang mendakan!?

Kami mendakan éta pikeun anjeun…

Kami parantos ngal√©ngkah ka jero laporan pamar√©ntahan anu nemb√© dikaluarkeun sareng rahasia (kalebet laporan umum panganyarna ti 25 Juni 2021), cuplikan disumputkeun, sareng laporan saksi mata anu disensor. Kami parantos ny√©√©pkeun sababaraha bulan pikeun nyaring data pikeun nyayogikeun anjeun uncensored bebeneran jeung bukti pangalusna sarta paling kredibel urang bisa manggihan. 

Anjeun moal kuciwa sabab kami ngan ukur ngalebetkeun laporan anu gaduh bukti anu kuat, saksi anu kredibel sareng seueur, sareng instansi dimana teu aya katerangan anu wijaksana lian ti mahluk luar angkasa! 

Kami mendakan laporan anu dicadangkeun ku rékaman resmi pamaréntahan sareng sababaraha kasus anu henteu acan katutupan ku média sateuacanna, janten anjeun reuwas!

Bayangkeun waé…

Kami ngagaduhan metode propulsi anu gila, tic-tacs ngalayang, piring terbang lebar mil, sareng 'bulu malaikat'! Teu nyebut bahan radioaktif, pola kaduruk kana kulit, jeung carita pribadi kuring sorangan pikeun top off! 

Hayu urang nyangkut kana bukti alien anu paling narik ...

Daptar eusi (luncat ka): 

  1. Pamaréntah AS negeskeun UFO - Métode propulsion anu teu biasa!
  2. Bulu malaikat - Florence, Italia, 1954
  3. Alderney UFO sighting, 2007
  4. Pentagon negeskeun panempoan UFO (video UFO ku Pentagon)
  5. O'Hare International Airport UFO sighting, 2006
  6. UFO panempoan American Airlines, 2021
  7. pamaréntah AS confirms UFO di 2018 kalawan gambar
  8. Nasa motong siaran langsung nalika UFO muncul, 2016
  9. Kajadian Falcon Lake, 1967
  10. Carita pribadi kuring, Malvern, Inggris, 2006

Kacindekan - Naon anu bakal datang…

1) pamaréntah AS confirms UFOs - métode propulsion mahiwal!

laporan UAP Juni
Laporan UAP Juni - Laporan UFO pamaréntah AS.

Ieu Gedé!

Kacuali anjeun parantos hirup di handapeun batu salami sababaraha bulan kapengker, anjeun panginten nguping ngeunaan laporan UFO ti pamaréntah AS anu dikaluarkeun dina 25 Juni 2021 ngadéklasifikasikeun inpormasi ngeunaan Fénoména Hawa Teu dikenal (UAP).

Laporan UAP 9-halaman henteu lengkep lengkep tapi pesen anu dicandak nyaéta yén aya seueur anu katingali ku militér, tapi teu aya anu tiasa ngajelaskeunana!

Bagian anu paling narik tina laporan éta nyaéta bagian anu nyarioskeun yén 'sakeupeul UAP katingalina nunjukkeun téknologi canggih!

Ieu breathtaking:

Dina 18 kajadian tina 21 laporan UAP, pengamat ngalaporkeun pola gerakan UFO anu teu biasa sareng ciri penerbangan. 

Bukti UAP ieu ngawengku obj√©k tetep cicing dina angin nu kuat, gerak ngalawan angin, maneuvering abruptly, atawa gerak dina laju considerable, tanpa sarana propulsion discernible. 

Aranjeunna nuluykeun ngomong y√©n dina sajumlah leutik tina sightings, sinyal radio pakait sareng sightings UAP. Dina basa sejen, maran√©hanana √©ta obj√©k t√©hnologis. 

Pikirkeun hal:

AS mangrupikeun salah sahiji, upami henteu bangsa paling technologically maju di dunya, pikeun pamar√©ntah AS nyarankeun y√©n UFOs ieu nunjukkeun t√©hnologi narabas t√©h luar biasa. 

Yakin, √©ta bisa jadi Cina atawa Rusia, tapi aranjeunna saperti teu mirip jadi jauh leuwih maju technologically ti AS; sareng AS sigana bakal gaduh intelijen ngeunaan t√©knologi terobosan anu dikembangkeun ku China atanapi Rusia. 

Sigana teu mungkin y√©n nagara mana wa√© parantos ngembangkeun t√©knologi anu mil payuneun milit√©r AS, anu leres-leres nunjukkeun kanyataan y√©n UAP henteu diwangun ku manusa. 

mahluk luar angkasa!?

Laporan √©ta og√© nunjukkeun y√©n seueur paningalan anu dideteksi ku sababaraha s√©nsor, ku sabab √©ta henteu mungkin dikaitkeun kana gangguan s√©nsor. 

Dina bagian anu ditantang kaamanan nasional, √©ta nyarios ayeuna aya sakedik data anu nunjukkeun y√©n 'UAP naon wa√© mangrupikeun bagian tina program kempelan asing atanapi nunjukkeun kamajuan t√©knologi utama ku musuh pot√©nsial'. Pondokna, pamar√©ntah AS yakin √©ta saperti teu mirip nu nagara deungeun jawab sightings UAP. 

Laporan √©ta nunjukkeun y√©n aya lima katerangan anu mungkin pikeun tetempoan UAP, nya√©ta clutter hawa (manuk, balon, jsb.), fenomena atmosfir alam (kristal √©s, Uap, jsb), pamar√©ntah AS atawa program ngembangkeun industri (program diklasifikasikeun ku AS. pamar√©ntah), sistem lawan asing (Cina, Rusia, jsb) jeung kategori lega disebut 'lain.' Sanajan teu disebutkeun husus laporan ngaku aya kasempetan y√©n ieu bisa jadi pesawat ruang angkasa extraterrestrial, disebutkeun 'lain' moal aya. 

Laporan éta pondok, sareng seueur anu ngarepkeun analisa anu langkung rinci ngeunaan UFO tapi éta mangrupikeun bukti UFO pangsaéna anu kami gaduh sabab éta mangrupikeun dokumen resmi anu ngaku yén aya paningalan anu teu jelas.

 

√Čta san√©s buktina alien nyata, tapi √©ta bukti y√©n tetempoan UFO umum ku milit√©r. 

2) Bulu malaikat - Florence, Italia, 1954

Bulu Malaikat Italia UFO sighting
Bulu malaikat kapanggih ti Italia UFO sighting.

Ieu salah sahiji anu pang pikabitaeun sareng teu kapendak Panempo UFO

√Čta tanggal 27 Oktober 1954, sareng sapuluh r√©bu fans ma√©n bal dipak kana Stadio Artemi Franchi di Florence, Italia. 

Klub Fiorentina ma√©n ngalawan Pistoiese, √©ta ngan saatos satengah waktos nalika balar√©a jemp√©. Lajeng ujug-ujug, ngagaur ti balar√©a! 

Pama√©n dieureunkeun ma√©n jeung bal digulung ka nangtung-diam, euweuh nu lalajo pertandingan deui. 

Panon sarerea neuteup ka luhur kalawan ramo-ramo nunjuk ka langit. Salah sahiji pama√©n ma√©n bal nyarios engk√© nyarios, "Kami kaget, kami henteu kantos ningali anu sapertos kitu sateuacanna. Kami kacida reuwasna.‚ÄĚ

Janten, naon éta?

Aranjeunna ningali oby√©k anu ngawangun endog ngalayang sareng gerak lalaunan di luhur stadion nalika glitter p√©rak murag tina langit kana taneuh. 

Panongton émut ningali sababaraha obyék, anu aranjeunna didadarkeun salaku bentukna siga cigars Cuban anu gerak gancang tapi teras lirén. Sakabeh acara ngan lumangsung sababaraha menit saméméh maranéhna indit. Rupa-rupa saksi ngadadarkeun glitter silvery sarimbag jeung kapas wol, nu masihan eta ngaran kawentar na 'bulu malaikat'.

Aya deui ...

Dina dinten anu sami, aya seueur paningalan UFO dilaporkeun ti seueur kota di sakumna daérah sareng sababaraha saksi ngaku ningali sinar cahaya bodas anu nembak di langit. Zat bodas ogé kapanggih dina wangunan jeung tatangkalan caket dieu.

Zat √©ta h√©s√© pikeun ngumpulkeun sabab disintegrated jadi gancang sakali eta penc√©t taneuh, tapi hiji wartawan nekad pikeun nalungtik. Giorgio Batini ngumpulkeun conto 'bulu malaikat' ku cara ngabungkus kana korek api sareng dikirim ka Universitas Florence pikeun analisa kimiawi. 

Hasilna sumping deui sabab ngandung unsur boron, silikon, kalsium, sareng magnesium tapi teu aya anu tiasa ngajelaskeun naon éta.

Teu aya anu tiasa ngajelaskeun √©ta lian ti kahirupan luar angkasa, langkung ti sapuluh r√©bu jalma anu nyaksian √©ta sareng aranjeunna gaduh bukti fisik pikeun nyadangkeunana. 

Aya ngan hiji téori mungkin séjén anu ditawarkeun nya éta migrasi spiders spinning jaba extraordinarily ipis. Salila migrasi lancah, lancah ngagunakeun webs salaku sails na link babarengan pikeun ngabentuk glob masif bahan bodas nu ngalir sabudeureun di langit. Migrasi lancah, sok disebut balon, masih lumangsung nepi ka poé ieu sarta mangrupa tetempoan pikaheraneun.

Sanajan kitu, téori ieu murag…

lancah sutra diwangun ku prot√©in nu ngandung unsur nitrog√©n, kalsium, hidrog√©n, jeung oksig√©n. Bahan 'bulu malaikat' anu dikumpulkeun ngandung boron, silikon, kalsium, sareng magnesium - komposisi anu b√©da pisan! 

Saterusna, boron jeung silikon teu ilahar kapanggih dina bahan organik, nu nempatkeun tanda tanya badag ngeunaan naon zat glittery bisa. 

Ieu mangrupikeun kasus anu luar biasa sareng kredibel anu teu aya katerangan logis. 

3) Alderney UFO sighting, 2007

A sighting UFO utamana metot sarta pohara kredibel √©ta Alderney 2007 tetempoan, nu lumangsung di basisir kidul Inggris, jeung UFOs keur nempo deukeut ka pulo Guernsey. 

Ieu hususna kredibel sabab dua obj√©k anu teu biasa katingali ku dua pilot ngalayang pesawat anu misah dina rute anu b√©da. 

Saterusna, panumpang og√© nyaksian obj√©k og√© dua wisatawan dina taneuh. 

Ray Bowyer, 50 taun, anu parantos ngapungkeun pesawat komersial sakitar 20 taun, nyarios yén nalika hiberna ka Southampton, Inggris, jam 3 sonten, anjeunna nyaksian cahaya konéng-konéng di kuloneun. Alderney, Inggris.

Ieu pikasieuneun…

Saur anjeunna, "Ieu oby√©k anu seukeut pisan, kon√©ng ipis sareng da√©rah kulawu", nalika anjeunna sadar y√©n oby√©k √©ta langkung jauh ti anu disangka anjeunna teras nyarios, "Tadina mah, panginten √©ta ukuran 737. Tapi √©ta pasti langkung ageung kusabab jarakna. √Čta tiasa lebarna sakilo kilom√©ter."

Kalayan teropong pembesaran 10 √ó na, anjeunna tiasa ngadamel bentuk anu pasti. Oby√©k √©ta panjang, ipis, sareng nunjuk dina unggal tungtung. √Čta kon√©ng caang kalayan pita kulawu po√©k anu nutupan sapertilu ti katuhu, kawas pita sabudeureun lisong. 

√Čta henteu sadayana‚Ķ

Nalika anjeunna ngadeukeutan ka Alderney, anjeunna teras ningali obyék idéntik sanés anu katingali langkung alit tapi ngan kusabab jarakna langkung jauh. Anjeunna nyarios ngeunaan kajadian éta, "Kuring henteu acan kantos ningali anu sapertos kitu dina sadaya taun kuring ngalayang."

Pengawas lalu lintas bandara Jersey nyarios y√©n sareng laporan Bowyer, pilot san√©s ngalayang pikeun saluran r√©l Blue Islands sakaligus ngalaporkeun y√©n anjeunna nyaksian UFO sakitar 1,500 suku di handapeun pesawatna. 

Pilot Blue Islands ngalayang ka Jersey sareng ngajelaskeun oby√©k sapertos anu dilakukeun ku Bowyer tapi ningali √©ta ti arah anu sabalikna. 

Kadua pilot nempatkeun obyék dina lokasi sareng jangkungna anu sami.

√Čta janten langkung sa√©‚Ķ

Stasiun radio lokal di Guernsey ngalaporkeun y√©n dua s√©mah di Pulo Sark parantos naroskeun ka hot√©lna ngeunaan naon dua obj√©k kon√©ng terang di langit. 

Jejak radar muncul pikeun ngadaptarkeun dua oby√©k anu saluyu sareng posisi sareng waktos panempoan UFO. 

The pilots ngawangun dua conclusions b√©da: 

Bowyer percaya yén "dua kapal udara padet, anu henteu sareng teu tiasa diproduksi di Bumi, damel babarengan dina dinten éta", sedengkeun pilot Blue Islands percanten kana sababaraha jinis "fenomena atmosfir".

Teu aya katerangan formal anu kantos dipasihkeun, tapi Bowyer jelas yén obyék éta "tangible" sareng sanés fenomena atmosfir.

Nick Pope, anu digawé pikeun Kamentrian Pertahanan Inggris ngomong yén ieu téh salah sahiji sightings paling intriguing anjeunna kantos uninga ngeunaan, tapi Departemen Pertahanan mutuskeun teu nalungtik kajadian salajengna.

Alderney UFO Sighting 2007
Ilustrasi objék dumasar kana catetan Kaptén Bowyer.

4) Pentagon negeskeun panempoan UFO (video UFO ku Pentagon)

pamaréntah AS confirms mahluk luar angkasa?

Teu cukup, tapi aranjeunna ngaku video ieu nyata jeung unexplained! 

Buktina UFO pangsa√©na sok asalna ti pamar√©ntah atanapi milit√©r. Sanajan seuseueurna jalma bakal nyebutkeun pamar√©ntah teu bisa dipercaya, maran√©hna meureun moal ngaleupaskeun gambar photoshopped tina UFO keur laughs. 

Di dieu √Čta deal:

Nalika pamar√©ntahan atanapi milit√©r ngaluarkeun gambar UFO, anjeun tiasa yakin y√©n √©ta san√©s palsu. Nalika Pentagon ngaluarkeun pid√©o UFO, dunya ningali. 

Dina April 2020, anu Pentagon ngaluarkeun tilu sam√©m√©hna bocor video pilot angkatan laut AS encountering UFOs. Aranjeunna ngarilis pid√©o pikeun mupus salah paham ngeunaan naha pid√©o √©ta palsu. Aranjeunna nyarios y√©n pid√©o √©ta nyata sareng y√©n obj√©k anu katingali tetep teu dipikanyaho! 

Tilu video nembongkeun naon pilots nempo salila sesi latihan di 2004 jeung 2015. Aranjeunna lega dianggap salaku sababaraha footage UFO paling ngayakinkeun kungsi direbut.

Video kasebut katelah FLIR (video Nimitz, 2004), GOFAST (2015), sareng GIMBAL (2015).

Video FLIR 2004 nunjukkeun dua pilot bajoang angkatan laut anu mendakan oby√©k oblong ngalayang di luhur cai. Oby√©k √©ta teras ngazum jauh sareng pilot nyarios, "√Čta ngagancangan sapertos nanaon anu kuring kantos ningali". Ieu video UFO angkatan laut kawentar ti USS Nimitz

Pid√©o GOFAST nunjukkeun pilot nyobian ngalacak obj√©k ngawangun tic tac anu gancang ngalayang di luhur sagara. √Čta gerak gancang pisan sahingga sistem pelacakna bajoang pikeun dikonci. Pilot-pilot √©ta kagum pisan kana lajuna bari nyarios, "Tingali √©ta ngalayang"!

Video GIMBAL n√©mbongkeun obj√©k unidentified ngalayang ngaliwatan langit jeung spinning. Pilot bisa kad√©ng√© ngomong, "Tingali hal √©ta, Bung! Puteran!‚ÄĚ

Pikirkeun hal ieu:

Anu matak pikaresepeun nya√©ta pilot terang naon t√©knologi aeroangkasa anu aya, aranjeunna terang industri di luar. Pikeun aranjeunna nyarios, 'Omg tingali √©ta hal' nyarios sadayana. 

Pidéo éta saacanna ngambang di internet tapi ayeuna pamaréntahan negeskeun legitimasina, éta ngajantenkeun aranjeunna sababaraha bukti UFO anu paling pikaresepeun.

5) O'Hare International Airport UFO sighting, 2006

bukti UFO langkung padet sumping di 2006, di Bandara Internasional O'Hare di Chicago. 

Dina tanggal 6 Nop√©mber 2006, otoritas bandara narima laporan y√©n 12 pagaw√© United Airlines jeung hiji saksi ti luar bandara keur nyaksian hiji obj√©k ngawangun piring logam ngalayang dina Gerbang C-17. 

Karajinan √©ta og√© disaksian ku pilot, m√©kanik, sareng karyawan maskapai anu san√©s. 

Oby√©k √©ta ngalayang sakitar 5 menit nalika pagaw√© bergegas kaluar pikeun ningali √©ta nalika aranjeunna ngupingkeun obrolan dina radio. Aranjeunna digambarkeun salaku lengkep jemp√©, oby√©k disc ngawangun logam sabudeureun 6-24 suku diam√©terna jeung abu po√©k dina warna. 

Ieu najongna:

Sanggeus 5 menit, karajinan némbak kaluar dina laju luhur, punching liang dina awan. Ieu ninggalkeun liang biru lengkep jelas dina lapisan awan kandel, nu nutup teu lila afterward.

Narikna, kontrol lalu lintas hawa henteu ningali oby√©k sareng √©ta henteu muncul dina radar. 

Federal Aviation Administration (FAA) ngaku y√©n √©ta mangrupikeun fenomena cuaca sahingga henteu bakal nalungtik langkung jauh, janten henteu aya katerangan formal anu kantos dipasihkeun. 

Sanajan kitu, hiji saksi ti luar bandara nalika ngajéntrékeun disc ngawangun UFO ceuk aranjeunna jelas pisan yén éta "écés sanés awan."

Seueur saksi pisan henteu satuju kana katerangan fenomena cuaca sareng "kesel" dina kaputusan FAA pikeun henteu nalungtik. Pusat Pelaporan Penerbangan Nasional ngeunaan Fenomena Anomali (NARCAP) nyebarkeun laporan 155 halaman sareng nyauran pamariksaan pamar√©ntahan ngeunaan pan√©mbong √©ta. 

pola nu sarupa jeung sightings séjén, a hovering karajinan lajeng a gancang mundur dina laju tinggi, teu hal anu pesawat konvensional sanggup, Anjeun bisa disebutkeun yen bukti kahirupan extraterrestrial ngadatangan kami.

Bandara internasional O'hare UFO
The O'Hare bandara internasional sighting UFO.

6) UFO ningali American Airlines, 2021

Salah sahiji anu pang anyarna Panempo UFO ku pilot American Airlines ngalayang di New Mexico dina bulan Pebruari 2021. 

Pilot ngalaporkeun ningali "obyek silinder anu panjang" sumping langsung ka pesawat, caket pisan dugi ka ampir nabrak!

Pilot panik:

Pilot langsung nyauran kontrol lalu lintas udara sareng naros, "Naha anjeun ngagaduhan target di dieu?" teras neraskeun ngajelaskeun, "Kami ngan ukur ngagaduhan anu langkung luhur anu - Abdi henteu resep nyarios ieu - katingalina sapertos obyék silinder anu panjang."

Pilot √©ta hariwang mikir y√©n √©ta misil pesiar. Cenah √©ta gerakna gancang pisan sareng ngazum pas luhureun pesawat. 

Ieu rada aneh:

FAA nyebatkeun yén pengendali lalu lintas hawa "henteu ningali obyék di daérah éta dina radarscopes na."

FBI nyarios y√©n √©ta sadar kana kajadian √©ta, tapi henteu aya katerangan anu dipasihkeun. 

Aneh pisan y√©n oby√©k √©ta henteu muncul dina kontrol lalu lintas udara nimbangkeun aranjeunna peryogi terang ngeunaan sadayana di langit pikeun ngahindarkeun tabrakan. 

Hiji-hijina katerangan lian ti ieu buktina alien aya t√©h nya √©ta t√©s peluncuran misil ku milit√©r AS anu diteundeun luhur-rusiah, tapi tempo misil ampir nabrak jet panumpang, anjeun kukituna pikir maran√©hna bakal geus informed hawa. kontrol lalulintas. √Čta kedah ngagaduhan t√©knologi siluman canggih pikeun teu kadeteksi. 

Ieu mangrupikeun kasus anu pikaresepeun ngeunaan panempoan UFO di 2021. 

7) pamaréntah AS confirms UFO di 2018 kalawan gambar

Pamaréntah AS ngadéklasifikasikeun UFO 2018
Pamaréntah AS ngadéklasifikasikeun gambar UFO anu dicandak dina 2018.

A poto pamaréntah bocor dicokot tina jero jet tempur némbongkeun objék ngawangun kubus pérak misterius hovering di kajauhan. Obyék ieu didadarkeun salaku ngabogaan "ridges atawa tonjolan séjén sapanjang edges gurat na, ngalegaan ka arah dasarna" sarta tetep sampurna cicing.

T√©t√©la, gambar √©ta parantos disebarkeun sacara √©kst√©nsif di antawis ag√©nsi intelijen AS, tapi aranjeunna henteu terang naon √©ta sareng ngaidentifikasi √©ta salaku UAP. 

Poto éta dicandak ku pilot militér dina telepon sélulér pribadina nalika ngalayang di Samudra Atlantik di 2018.

Pikiran awal éta bisa jadi a GPS turun, Nu mangrupakeun sensor napel parasut nu nyadiakeun informasi cuaca dina badai. Tapi peneliti atmosfir ngomong yén dropsonde sabenerna teu katempo dina poto, ngan objék ngawangun parasut bisa ditempo.

Anu san√©sna nunjukkeun y√©n kusabab √©ta oby√©k cicing sareng katingalina teu kapangaruhan ku arus hawa, sigana pisan y√©n √©ta tiasa janten balon cuaca naon wa√©. 

Janten, naon éta?

√Čta sigana sadayana bingung, kalebet pamar√©ntah. √Čta henteu sapertos pesawat anu urang terang sareng nganggap √©ta stasioner anu ngah√©mat sagala jinis parasut atanapi balon. 

Kami mimiti ningali y√©n seueur paningalan UFO langsung ti militer sareng pamar√©ntahan sareng aranjeunna sami-sami bingung sapertos kami! 

8) Nasa motong siaran langsung nalika UFO muncul, 2016

Dina 2016, bari NASA ieu live streaming ti Stasion Angkasa Internasional, pemirsa perhatikeun hiji oby√©k an√©h ngambang di luhur atmosfir anu katingalina ngajauhan Bumi ka luar angkasa. 

Ieu shocker:

Sateuacan pemirsa tiasa ningali anu leres, NASA ujug-ujug motong aliran langsung. Obyék éta katingalina bentukna segitiga sabab lalaunan ngalih luhureun garis cakrawala.

Kusabab √©ta katingalina langkung gancang sareng langkung √©c√©s pikeun pamirsa, layarna janten bulao, sareng aliranna dipotong. 

Naon kamungkinan kasalahan t√©knis dina waktos anu khusus? 

Geulis langsing Abdi nyebutkeun, tempo dina stream live nyaéta dina 24/7!

Seueur peminat UFO anu ngawaskeun aliran ieu ngaku y√©n ieu parantos kajantenan sateuacanna, sapertos oby√©k anu an√©h muncul, NASA motong aliran. conto sejen √©ta kawentar Video pancaran cahaya ISS.  

Naha NASA ngagaduhan bukti alien yén éta nyobian nyumput ti masarakat?

Panginten henteu, tempo pamar√©ntah AS ngaku UFO tapi ngaku y√©n √©ta henteu terang naon √©ta. 

Panginten NASA ningali oby√©k ieu, henteu terang naon √©ta, tapi panginten langkung sa√© motong aliran pikeun nyegah masarakat panik. 

NASA nyatakeun yén aliran éta henteu ngahaja dipotong sareng stasiun éta samentawis kaluar tina jangkauan sareng satelit anu ngirim sareng nampi pidéo deui ka Bumi.

Kabeneran an√©h sanaos sareng pid√©o √©ta kedah ditingali (tingali di luhur)! 

9) Kajadian Falcon Lake, 1967

Kajadian Falcon Lake
The grid tina kaduruk sirkular on Stephen Michalak.

Ieu tiis!

Dina 20 Méi 1967, saurang lalaki anu ngaranna Stephen Michalak ngalaman patemon anu luar biasa di deukeut Falcon Lake leuweung di Manitoba, Kanada.

Kajadian √©ta nyababkeun anjeunna gering pisan salami sababaraha minggu; nalangsara ti headaches, diare, leungitna beurat, blackouts, sarta pola aneh kaduruk kana beuteung na. 

Kajadian ieu ditalungtik pisan ku militér Kanada sareng pamaréntah AS.

Michalak √©ta hiji g√©ologi amatir anu prospecting nu Wewengkon Falcon Lake pikeun quartz jeung p√©rak. 

Bari mariksa urat quartz, anjeunna ujug-ujug kaget ku gaggle of geese nu bitu jadi frenness of honks. 

Bingung naon anu matak ngageterkeun geese, anjeunna neuteup ka luhur sareng ningali dua barang bentuk lisong di langit, bercahya sareng beureum sengit. Salah sahiji obj√©k ieu mimiti turun sarta landed dina bagian tina batu datar. Oby√©k s√©j√©n tetep ngalayang sababaraha menit sateuacan ngalayang. 

Snelling jeung pick-palu dina leungeun-Na, man√©hna lalajo salaku glow beureum mimiti diudar jadi karajinan logam ngagurilap. Man√©hna nempo hiji hatch kabuka dina hiji sisi karajinan emitting lampu caang. Anjeunna mimiti sketsa karajinan yakin √©ta sababaraha percobaan pamar√©ntah. 

Anjeunna ngadeukeutan…

Anjeunna dicatet y√©n logam tina kapal geus euweuh sigana, bolts, atawa tanda las - √©ta sagemblengna lemes! Anjeunna ngintip kana panto anu caang dimana anjeunna ningali sinar lampu warna-warni, anjeunna malah ngupingkeun sora anu hampang, tapi henteu ningali saha wa√© di jero. Anjeunna ngarasa gushes tina hawa haneut jeung bau kuat walirang. 

Nalika anjeunna stepped jauh hatch dumadakan ditutup, sarta karajinan mimiti ngahurungkeun anti jarum jam. Anjeunna perhatikeun hiji panel di sisi nu ngandung grid liang nu nembak a blast hawa panas dina anjeunna jadi teuas nu knocked anjeunna handap tur nyetel baju na ablaze. 

Anjeunna ny√©√©pkeun baju anu kaduruk nalika karajinan na√©k sareng ngalayang. 

Michalak stumbled deui ka motel na dirawat pikeun kaduruk beuteung na di rumah sakit lokal. Kaduruk ieu engk√© robah jadi bunderan diangkat dina pola grid-kawas, nu digambarkeun. 

Pikeun minggu sanggeusna, anjeunna ngalaman ti panyakit ekstrim, diare, blackouts, sarta leungit beurat badag; sagala gejala tina panyakit radiasi

Bagian aneh ngeunaan kasus ieu nya √©ta robah jadi panalungtikan pinuh ku milit√©r jeung pulisi. Tentara combed sakuliah wewengkon nyoba manggihan lokasi dimana karajinan landed. 

Mimitina, Michalak gering teuing pikeun milu milarian tapi ahirna milu saatos sababaraha dinten. Sanaos bantosan anjeunna, milit√©r henteu tiasa nunjukkeun lokasi dimana UFO ieu disangka badarat dugi ka sakitar sabulan. 

Pilarian nuluykeun pikeun poé kalayan kapala proyék UFO pikeun pamaréntah Amérika Serikat jeung anggota ti Organisasi Panalungtikan Fenomena hawa kabéh ngarah investigations sorangan. Warga lokal henteu kantos ningali anu sapertos kitu sateuacanna.

Aranjeunna mendakan éta…

Nepi ka 26 Juni, aranjeunna tungtungna lokasina situs sareng pulih barang-barang pribadi Michalak, anu kalebet sarung tangan anu dibakar dimana anjeunna ngaku keuna kana karajinan √©ta. Dina 28 Juli maran√©hna geus lokasina satengah bunderan dina beungeut batu, 15 suku diam√©terna dimana lukut geus sagemblengna dipiceun. 

Aya jejak radiasi kapanggih dina sampel taneuh jeung di jero sesar dina batu peuntas titik badarat. Bahan radioaktif kapanggih dina sesar batu √©ta radius-226, mindeng kapanggih dina runtah reaktor nuklir. 

Masalah kas√©hatan Michalak diteruskeun anu antukna dibawa ka Klinik Mayo Minnesota pikeun panalungtikan salajengna. 

Nalika Michalak balik ka bumi sareng dokterna hoyong ngiringan Klinik Mayo, klinik ngaku y√©n aranjeunna henteu kantos mariksa anjeunna, sanaos anjeunna gaduh bukti sareng dokum√©ntasi ngeunaan anjeunna aya di dinya. 

Seueur ahli teori yakin y√©n ieu mangrupikeun panutupan ku pamar√©ntah AS. 

Michalak dikirim ka psikiater pikeun evaluasi, "anu sumping deui kalayan laporan y√©n ieu sasama anu pragmatis pisan, turun ka bumi - hampura pun - sareng henteu ngarang-ngarang carita,". 

Henteu aya katerangan formal anu kantos dipasihkeun ku pamar√©ntah Kanada. Michalak maot dina 1999, yuswa 83. 

10) Carita pribadi kuring, Malvern, UK, 2006

UFO sighting di Malvern UK
Panempoan UFO kuring di Malvern, Inggris, 2006.

Kuring ngab√©r√©skeun laporan ieu sareng carita pribadi sabab kuring mendakan UFO sorangan anu dugi ka ayeuna kuring henteu tiasa ngajelaskeun. 

Ieu salah sahiji pangalaman paling memorable dina hirup abdi. 

Taun 2006 sareng kuring umurna sakitar 14 taun, janten diskon upami anjeun hoyong tapi kuring terang naon anu kuring tingali sareng kuring gaduh buktina.

Wanci sor√©, kolot kuring kaluar, kuring di imah sorangan lalajo TV. Kuring cicing di luhureun √©ta Malvern Hills di Britania Raya, imah urang √©ta sacara harfiah di luhureun pasir sarta miboga pintonan hebat sakuliah Malvern na Worcestershire. 

Ruang tamu katingali ka luar Malvern sareng nalika kuring ningali TV, kuring ningali cahaya caang ngaliwat kana jandela. Kuring √©ta kana sci-fi dina waktos √©ta, jadi mahluk luar angkasa √©ta hal kahiji dina pikiran kuring, sarta kuring teu nyandak waktos pisan pikeun grab kam√©ra abdi tur kaluar. 

Hanjakalna, √©ta san√©s kam√©ra anu pangsa√©na, tapi kuring ngagaduhan sababaraha poto. Nganggap po√©k, sadaya anu anjeun tingali dina poto nya√©ta lampu bodas anu terang pisan sareng lampu beureum leutik di sisi. Hanjakalna, poto-poto √©ta gor√©ng sareng henteu nunjukkeun konklusif lian ti hiji oby√©k anu cahayana. 

Kuring nyaho naon kuring nempo jeung uninga sanajan. Kuring nempo hiji objek badag ngeunaan mil jauh jeung hovering saeutik leuwih luhur ti titik pangluhurna di Malvern Hills. 

√Čta badag, kalayan lampu bodas badag ngawangun kawas panon. Cahya na√©kkeun sajumlah sinar kana taneuh sapertos lampu sorot.

Jarakna cukup jauh, tapi kuring kad√©ng√© sora nu ngagerung, kacida nyaringna nepi ka karasa taneuh oyag. Ieu hovered, lampu sorot na indit ti k√©nca ka katuhu jeung deui pikeun ngeunaan hiji menit, lajeng eta ujug-ujug leungit. 

√Čta surreal pisan‚Ķ

Mémori anu kabur pikeun kuring, kuring ngagaduhan poto anu kuring nunjukkeun ka réréncangan sareng kulawarga pikeun naroskeun pendapat, sareng kuring ngalakukeun panalungtikan pinuh kuring sorangan (pikeun umur 14 taun). Abdi henteu tiasa ngajelaskeun éta, sareng anu sanés tiasa ogé.

Hal pangdeukeutna wijaksana kuring bisa mikir nya √©ta helikopter, tempo noise nyaring jeung sorotan. Tapi tina m√©mori √©ta ageung teuing sareng gancang teuing, √©ta musna dina sababaraha detik. 

Kacindekan kuring nepi ka po√© ieu nya√©ta y√©n kuring teu bisa ngajelaskeun eta, lian ti √©ta sabenerna hiji objek ngalayang unidentified. 

Abdi émut, pamikiran munggaran kuring nyaéta "Invasi parantos ngamimitian"!

Naon masa depan nahan ...

Kami ngarepkeun anjeun resep maca carita-carita anu pikaresepeun ngeunaan patemon UFO ieu.

Ayeuna pamaréntah AS geus ngaku kana nyukcruk UFOs sarta dicaritakeun aya loba sightings unexplained, éta muka nepi kasempetan anyar sakabeh pikeun sawala.

Upami urang tiasa ngaleungitkeun stigma ngalaporkeun UFO, urang tiasa ngadangu carita anu langkung narik ti jalma-jalma di sakumna dunya. Ayeuna y√©n milit√©r parantos ngaku UFO, sigana langkung seueur pilot bakal maju kalayan bukti anu pikaresepeun. 

Aya bukti jelas ngeunaan UFOs nu sabenerna teu bisa dipedar ku nanaon didieu di Bumi. Hiji-hijina katerangan anu wijaksana nyaéta kahirupan extraterrestrial anu ngadatangan planét urang.

Naha pamikiran ngeunaan kahirupan extraterrestrial anu aya di jagat raya anu ageung ieu leres-leres g√©lo? 

plan√©t urang nempel kaluar kawas jempol nyeri, teu disebutkeun yen urang og√© nyiarkeun ayana urang ka angkasa! 

Naha mahluk luar angkasa moal asup pikeun pariksa kami kaluar?

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka para veteran!  

Artikel anu diulas ieu ngan ukur mungkin berkat sponsor sareng patron kami! Pencét di dieu pikeun pariksa aranjeunna sareng kéngingkeun tawaran ekslusif anu luar biasa ti sponsor kami!

Balik deui ka luhur kaca.

By Richard Ahern - Média LifeLine

kontak: [email dijaga]

Diterbitkeun: 08 Agustus 2021

Panungtungan diropéa: 23 Séptémber 2021

Rujukan

  1. Fenomena Udara Teu Dipikawanoh - https://www.dni.gov/files/ODNI/documents/assessments/Prelimary-Assessment-UAP-20210625.pdf
  2. Nagara-nagara anu paling maju dina téknologi 2021: https://worldpopulationreview.com/country-rankings/most-technologically-advanced-countries
  3. Fans anu teu disangka-sangka: https://www.theflorentine.net/2010/06/17/unexpected-fans/
  4. Poé UFO eureun maén: https://www.bbc.co.uk/news/magazine-29342407
  5. Balon (lancah): https://en.wikipedia.org/wiki/Ballooning_(spider)
  6. Struktur molekul sutra dragline lancah: Lipatan sareng orientasi tulang tonggong protéin: https://www.pnas.org/content/99/16/10266
  7. Bisa jadi silikon jadi dadasar pikeun bentuk kahirupan alien, kawas karbon di Bumi?: https://www.scientificamerican.com/article/could-silicon-be-the-basi/
  8. 2007 Alderney UFO panempoan: https://en.wikipedia.org/wiki/2007_Alderney_UFO_sighting
  9. 2007 Alderney UFO panempoan: https://www.routeyou.com/en-gb/location/view/50749100/2007-alderney-ufo-sighting
  10. Pentagon ngarilis 3 pidéo UFO anu katingali ku pesawat Angkatan Laut: https://www.businessinsider.com/pentagon-declassify-ufo-navy-videos-harry-reid-2020-4?r=US&IR=T
  11. USS Nimitz: https://www.navy.mil/USS-NIMITZ/
  12. O'Hare UFO sighting taun 2006 salah sahiji nu kawentar dilaporkeun: https://www.chicagotribune.com/redeye/ct-redeye-xpm-2013-03-20-37880251-story.html
  13. UFO Dilaporkeun di O'Hare; Feds cicingeun: https://www.npr.org/templates/story/story.php?storyId=6707250&t=1628402220857
  14. FAA Teu Bisa Ngajelaskeun Pilot urang UFO Sighting Minggu kamari di New Mexico: https://www.forbes.com/sites/suzannerowankelleher/2021/02/25/faa-cant-explain-pilots-ufo-sighting-last-weekend-over-new-mexico/?sh=69584d5949e1
  15. Poto Pamaréntah Bocor Némbongkeun UFO 'Teu Motion, Bentuk Kubus': https://www.popularmechanics.com/military/research/a34908126/leaked-ufo-photo-motionless-cube-shaped-object/
  16. Naon Dropsonde: https://www.eol.ucar.edu/content/what-dropsonde
  17. Stasion Angkasa Internasional Live Stream: https://www.nasa.gov/multimedia/nasatv/iss_ustream.html
  18. Kumaha Stream TV NASA: https://www.nasa.gov/feature/how-to-stream-nasa-tv/
  19. UFO? Misterius Beam of Light Shoots kaliwat Stasion Angkasa: https://www.youtube.com/watch?v=w1x3W1rolTQ
  20. Kajadian Falcon Lake mangrupikeun 'kasus UFO anu paling didokumentasikeun di Kanada,' bahkan 50 taun saatosna: https://www.cbc.ca/news/canada/manitoba/falcon-lake-incident-book-anniversary-1.4121639
  21. UFO di LAC: Kajadian Falcon Lake - Bagian 1: https://www.bac-lac.gc.ca/eng/news/podcasts/Pages/ufo-falcon-lake-incident.aspx
  22. Panyakit radiasi: https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/radiation-sickness/symptoms-causes/syc-20377058
  23. Organisasi Panalungtikan Fenomena Udara: https://en.wikipedia.org/wiki/Aerial_Phenomena_Research_Organization
  24. Radium-226: https://www.britannica.com/science/radium-226
  25. Malvern Hills: https://www.tripadvisor.co.uk/Attraction_Review-g186423-d657445-Reviews-Malvern_Hills-Great_Malvern_Malvern_Hills_Worcestershire_England.html
  26. Naha Bumi hiji Oddball?: https://exoplanets.nasa.gov/blog/1599/is-earth-an-oddball/
  27. Nyiarkeun pesen: https://www.seti.org/seti-institute/project/details/broadcasting-message
Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
100 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

BIO pangarang

Poto pangarang Richard Ahern LifeLine Media CEO

Richard Ahern
CEO LifeLine Media
Richard Ahern nyaéta CEO, pangusaha, investor, sareng komentator politik. Anjeunna boga kabeungharan pangalaman dina bisnis, geus ngadegkeun sababaraha pausahaan, sarta rutin ngalakukeun pagawean konsultan pikeun merek global. Anjeunna gaduh pangaweruh anu jero ngeunaan ékonomi, salami mangtaun-taun diajar subjek sareng investasi di pasar dunya.
Anjeun biasana bisa manggihan Richard kalawan sirah na dikubur jero jero buku, maca ngeunaan salah sahiji plethora na kapentingan, kaasup pulitik, psikologi, tulisan, semedi, jeung elmu komputer; dina basa sejen, anjeunna nerd a.
surélék: [email dijaga] Instagram: @Richard.Ahern Twitter: @RichardJAhern

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
2 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Maryluther
Maryluther
bulan 4 ago

[ NGAHIJI SARENG KAMI ]
Kusabab kuring ngamimitian bisnis online kuring earn $90 unggal 15 menit. Ieu disada unbelievable tapi anjeun moal ngahampura diri lamun teu pariksa kaluar.
Pikeun leuwih jéntré mangga buka BUKA SITUS INI__________ http://Www.OnlineCash1.com

Mark Andrew Dobuzinsky
Mark Andrew Dobuzinsky
bulan 8 ago

Saatos sadaya waktos sareng sadaya paningalan, naha urang henteu gaduh bukti nyata ngeunaan alien sareng kapal UFO

2
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x