loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
LifeLine Media spanduk warta anu teu disensor

Warta Usaha panganyarna

Warta bisnis alternatif ti sakumna dunya.

Percobaan Elizabeth Holmes: Anu Anjeun PERLU Apal

Sidang Elizabeth Holmes, pangadeg disgraced of theranos start-up tés getih, kick-dimimitian ku seleksi juri di gedong pangadilan California on Salasa. 

Elizabeth Holmes, CEO tilas Silicon Valley sayang Theranos, sakali dipuji salaku "Jutawan awéwé anu pangropéa anu paling ngora di dunya" sareng "Awéwé Steve Jobs." Holmes mangrupikeun superstar média sareng sering dikenal pikeun sorana anu luar biasa jero, anu sacara lega dipercaya palsu. 

Hiji carita inspiratif…Tingali langkung seueur.

Whistleblower ngungkabkeun Pelatihan Anti Rasisme Korup di Bank of America

Dokumén anu bocor nunjukkeun program pelatihan anti rasisme anu teu waras pikeun karyawan Bank of America anu ngaku budak bodas ngembangkeun bias ras nalika umur tilu taun! 

Dina carita anu sanés ngeunaan perusahaan Amérika bakal hudang, whistleblower parantos ngaluarkeun dokumén program pelatihan "Racial Equity Challenge" 21 dinten ku Bank of America (BOA). Program latihan balap ieu…Tingali langkung seueur.

Téknologi DEEPFAKE Anyar ti Facebook nyaéta STAGGERINGLY Realistis (Kalayan FOTO)

Facebook nembé ngumumkeun proyék panilitian AI énggal anu disebut TextStyleBrush, anu sami sareng téknologi pameunteu jero pikeun téks sareng éta realistis pisan.

Aranjeunna nyarios tiasa nyalin gaya téks tina poto nganggo ngan ukur hiji kecap sareng ngarobih kana kecap naon waé anu anjeun pikahoyong. Éta tiasa ngagentos fon tulisan tangan sareng fon buatan komputer. 

Ieu anu ceuk Facebook…Tingali langkung seueur.

Twitter Ngungkabkeun Fitur Anyar pikeun Ngeureunkeun 'MEAN TWEETS'!

Fitur anyar Twitter hartosna tweets

Twitter parantos ngumumkeun yén éta ngembangkeun fitur anu bakal ngingetkeun pangguna upami tweetna 'hartosna'. Fitur otomatis ieu dirancang pikeun ngadeteksi lamun tweet bisa jadi karasa bakal ngingetkeun pamaké kalawan pesen nanya naha maranéhna rék ngirim tweet atawa gantina edit / ngahapus eta.

Numutkeun kana Twitter, nalika pangguna nampi peringatan, 34 persén di antarana bakal uih deui sareng ngarévisi tweetna kana hal anu kirang hartosna! Ieu mangrupikeun bagian tina misi umum Twitter pikeun ngirangan karacunan dina platform, tapi kami bakal ngabantah yén éta mangrupikeun bagian tina usaha maranéhna pikeun ngahalangan ucapan bébas. 

Fitur ieu diluncurkeun dinten Rebo tapi ngan sayogi pikeun pangguna anu nyarios basa Inggris. Twitter henteu rusiah ngeunaan tujuanana pikeun ngontrol pidato pangguna, dina awal taun aranjeunna ngalarang Présidén Trump sareng ti saprak éta aranjeunna nuju perang salib pikeun ngajempékeun saha waé anu henteu 'satuju sareng pandanganna. Organisasi malah parantos dilarang pikeun saukur nyarankeun yén Big Tech kudu diatur. 

Seueur pangguna konservatif parantos bosen ku antik Twitter sareng parantos ngalih ka platform anu ramah ucapan bébas sapertos Gab sareng Parler. Kami henteu nyalahkeun aranjeunna!

TONTON: Monyet Neuralink Elon Musk Maénkeun Pong SECARA TELEPATIS (Monyet MindPong!)

Monyét macaque umur salapan taun, ngaranna Pager, bisa maénkeun video game Pong (MindPong) telepathically jeung uteuk na! Hatur nuhun kana Neuralink implanted dina saban gigir otak na anjeunna bisa ngadalikeun paddles on kaulinan tanpa mindahkeun otot a. 

The neuralinks decode sarta ngirimkeun aktivitas saraf na ka komputer lengkep nirkabel sakumaha anjeunna ngarasakeun smoothie cau salaku ganjaran. Elon Musk ngaharepkeun yén pagawéan anu dilakukeun ku Neuralink bakal ngabantosan jalma anu ngagaduhan kaayaan saraf ngadalikeun komputer sareng telepon sélulér jarak jauh nganggo chip otak. Panaliti ogé ngarep-arep yén téknologi éta tiasa dianggo pikeun ngabantosan jalma anu paralisis meunangkeun deui mobilitas. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali klip sareng Neuralink ngajelaskeun…

Facebook: ALL Eusi Trump bakal SCRUBBED kaluar Platform nu

Facebook parantos ngalarang pidéo wawancara sareng Présidén Donald Trump anu dilakukeun ku minantu awéwé, Lara Trump. 

Sakelompok karyawan Trump nampi email ti karyawan Facebook anu nyatakeun yén tulisan anu mana Donald Trump tiasa didangu nyarios bakal dipiceun tina Facebook atanapi Instagram sareng watesan tiasa ditempatkeun dina akun anu ngeposkeunana. Wawancara kasebut dipasang dina halaman Facebook Lara Trump, tapi éta dihapus ku Facebook teu lami saatosna. 

Kami ogé gaduh warta ngeunaan platform média sosial anyar Donald Trump anu namina 'Trumper'. Markasna bakal didasarkeun di Irlandia sareng bakal diluncurkeun sacara resmi dina 2-3 bulan. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ngadangu carita sareng ningali email anu dikirim Facebook ka tim Trump…

Toko anyar CHECKOUT-GRATIS ti Amazon bakal nyeureud Usaha UK

Sababaraha laporan parantos negeskeun yén Amazon bakal muka toko fisik gratis anu munggaran di Inggris minggu ieu. Ditelepon Amazon Go, Konsep ieu munggaran diluncurkeun di Amérika Serikat dua taun ka pengker tapi ayeuna toko munggaran disetel ka buka di Inggris. 

Toko-toko ieu gratis gratis sareng staf minimal. Nalika asup ka toko, para nasabah nyeken aplikasi Amazon Go dina turnstile. Kaméra ngawas anjeun ti luhur sareng sénsor beurat dina rak nangtukeun naon anu anjeun candak.

Nalika nasabah nyokot hiji item eta otomatis ditambahkeun kana karanjang balanja maya maranéhanana sarta lamun aranjeunna nempatkeun deui item eta otomatis dihapus. Nalika aranjeunna ngantunkeun toko, kartu anu aya hubunganana sareng akun amazonna otomatis ditagih sareng aranjeunna dikirim ku email ku resi.

Sora merenah tapi ieu niup sejen ka toko jalan luhur leutik anu moal pernah bisa bersaing jeung téhnologi ieu. Ku cara nempatkeun paku anu sanés dina peti tina usaha jalanan jalanan leutik sareng karyawan minimal, toko-toko ieu henteu ngalakukeun nanaon pikeun ékonomi Inggris.

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali di jero toko Amazon Go ieu sareng kumaha aranjeunna tiasa nyeureud usaha leutik sareng ékonomi Inggris…

Anjeun moal pernah Percaya saha Twitter ngan ngalarang!

CEO Twitter Jack Dorsey balik deui! 

Twitter ayeuna nyensor akun anu henteu ngalakukeun salah sareng nembé ngajempékeun organisasi anu ngabantosan usaha leutik sareng ngahémat padamelan Amérika. 

Anjeun moal percanten ka saha anu aranjeunna ngalarang, tonton pidéo lengkep pikeun terang sareng terangkeun pikiran anjeun!  

FURIOUS RANT Dina Sénsorship Tech Big | Anjeun bakal salajengna!

Saatos Twitter ngalarang Donald Trump sareng sakumpulan akun konservatif anu sanés, ayeuna jelas yén perusahaan média sosial sareng téknologi ageung nahan kakuatan teuing. Urang kedah nyarios ngalawan sénsor téknologi ageung sabab pendapat ANDA bakal salajengna! 

Tonton rant pinuh kuring ngeunaan sénsor sareng ngabéla ucapan bébas sareng béwarakeun pikiran anjeun!  

Elon Musk ayeuna mangrupikeun jalma anu paling beunghar di dunya!

Saatos rally 8% dina saham Tesla, Elon Musk ayeuna mangrupikeun jalma anu paling sugih di dunya tapi perusahaanna bieu pisan nguntungkeun! 

Tonton pidéo lengkep pikeun prediksi panganyarna sareng kami ngeunaan saham Tesla.

Gabung Komunitas LifeLine

Gabung jaringan rojongan patriots pikeun FREE sareng kéngingkeun aksés pinuh ka forum ekslusif kami, grup média sosial, sareng buletin.

Ku gabung, anjeun bakal otomatis meunang kasempetan pikeun meunang a bebas LifeLine Komunitas t-shirt na goodies leuwih endah!

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna