Alternative business news LifeLine Media uncensored news banner

Warta Usaha panganyarna

Warta bisnis alternatif ti sakumna dunya.

📰 Artikel

DAYA FELONY HUNTER Biden: Pulas Ngareureuwas dina Drama Pemilu

Hunter Biden ngancam ka News, Hunter Biden dihukum tina kejahatan

Hunter Biden, putra Présidén Joe Biden, parantos kapendak kaliru dina tilu kejahatan ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

KAOS PASAR SAHAM: Naha Investor Boh Bungah sareng Sieun Ayeuna

Aya sakedik héran, VC Investment Turun 30% Kahiji

**Stock Market Turmoil: What’s Next for Your Investments?**The stock market is a maze of contradictions, leaving investors in confusion. On Thursday, the S&P 500 reached another record high, but many stocks dipped. The Nasdaq saw gains thanks to tech stocks, while the Dow Jones slipped by 65 points. With inflation cooling faster than expected and talk of interest rate cuts buzzing, what... ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

Normandia HERO SLAMS PM Sunak: D-DAY aib Shocks Veterans

Ken Hay Normandia Pahlawan, Rishi Sunak

Veteran Normandia Ngutuk Perdana Menteri Sunak pikeun Kaluar Peringatan D-Day ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

HUKUM Upah $ 20 California: Naha éta bakal ngarusak Industri Kadaharan Gancang?

Hukum upah minimum $20 anyar California ngagoncangkeun industri pangan gancang! Alex Adang, ngatur sapuluh eateries, nyanghareupan hiji tambahan $470,000 di expenses. Karugian padamelan naék sareng nami ageung sapertos Chipotle naék harga. ? Tapi di tengah kaributan, aya lapisan pérak pikeun investor? Panggihan tren pasar anu héran sareng naon hartosna artos anjeun! ? Baca deui ka ......Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

SUNAK Dituduh Pulitik 'Laras Babi': Naha Pemilih Ditipu?

Rishi Sunak - Wikipedia , Pork-barrel politics-Rent Seeking-Earmarking

Sunak Dibakar Atas Dana Naik Level...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
📰 Artikel

Agam MEWAH Jim Carrey: Kunaon Slash HARGAna tiasa nunjukkeun Pergeseran Pasar

Jim Carrey - IMDb , Architecture for a luxury mansion

Agam mewah Jim Carrey di Los Angeles nyanghareupan potongan harga anu sanés, ayeuna turun ka $ 24 juta tina daptar aslina $ 28.9 juta. Naha ieu mangrupikeun tanda krisis kauangan anu badé? Kusabab sipat high-end sering ngagambarkeun kaséhatan ékonomi pembeli jegud, tren ieu tiasa hartosna masalah payun. Samentara éta, pasar global ningali beureum kalayan saham Éropa sarta Asia ragrag amidst rising ngahasilkeun beungkeut. Naon... ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

Pupusna Misterius: Marinir Mantan Royal Dipanggihan MATI Ditengah Tuduhan Mata-mata

Watch The Mysterious Death Edgar, 11CA4AB3-2FA5-4871-BF72- ...

# Matthew Trickett: Pupusna Anu Henteu Dibéréskeun Mantan Marinir Royal ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

MEDIA BIAS Amarah: Olbermann Ngabatalkeun Langganan NYT Ngaliwatan Liputan Biden

MEDIA BIAS Outrage: Olbermann Cancels NYT Subscription Over Biden Coverage

Keith Olbermann, kapribadian média anu kawéntar, sacara umum ngeureunkeun langganan na The New York Times. Anjeunna nyatakeun yén penerbit koran éta, AG Sulzberger, nunjukkeun bias ngalawan Présidén Joe Biden. Olbermann ngumumkeun kaputusan na dina média sosial, ngahontal ampir sajuta pengikut. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

FREEBIES sareng Rapat RAHASIA: Biden's Business Associate Spills The Beans

FREEBIES and SECRET Meetings: Biden’s Business Associate Spills The Beans

Eric Schwerin, tilas rekan bisnis kulawarga Biden, ngadamel sababaraha pangakuan anu kaget nalika déposisi panalungtikan impeachment House Salasa. Anjeunna ngaku nawiskeun jasa profésional gratis Joe Biden sareng gaduh sababaraha rapat sareng anjeunna. ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
💥 Acara

FRONTIER AI: Bom Waktos? Pimpinan Dunya sareng Tech Titans Rapat Ngabahas Resiko

Industrial artificial intelligence for the Frontier Program - Partners

The buzzword panganyarna dina realm of kecerdasan jieunan, Frontier AI, geus ngabalukarkeun aduk alatan potensi ancaman pikeun ayana manusa. Chatbots canggih kawas ChatGPT geus dazzled kalawan kamampuhan maranéhanana, tapi kasieun ngeunaan resiko pakait sareng téhnologi sapertos anu escalating. Panaliti top, perusahaan AI anu unggul, sareng pamaréntahan naroskeun langkah-langkah pelindung ngalawan bahaya ieu. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Rumah Sakit GAZA BLAST: IDF nunjuk kana Rokét PIJ Salah, Média Gancang Nyalahkeun Israél

GAZA Hospital BLAST: IDF Points to Misfired PIJ Rocket, Media Hastens to Fault Israel

Ledakan panganyarna di Rumah Sakit Ahli Baptist di Gaza éta hasil tina rokét misfired ku Jihad Islam Paléstina (PIJ), nurutkeun Angkatan Pertahanan Israel (IDF). IDF mertahankeun yén grup teror anu didukung Iran ieu nargétkeun Israél tapi teu kahaja nabrak rumah sakit. Tapi, seueur média anu gancang nuduh Israél pikeun ledakan anu parah, sanaos kurang buktina. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

TECH TYCOON'S Angel Slain: Hamas Ngarobah Festival Musik Israél jadi Ngimpi

TECH TYCOON’S Angel Slain: Hamas Turns Israeli Music Festival into Nightmare

Dina péngkolan anu ngareureuwas, Danielle Waldman, putri 24 taun titan industri téknologi Eyal Waldman, ditelasan sacara brutal dina serangan Hamas dina festival musik Israél. The Californian ngora kungsi journeyed ka Israél husus hadir dina festival musik Supernova. Bapana dikonfirmasi ka CNN yén manéhna jeung kabogoh nya Noam anu tragis bray dina crossfire salila rave deukeut Kibbutz Re'im di wates Gaza. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Donald Trump naékkeun $ 7.1M Kusabab Atlanta MUGSHOT Dileupaskeun

Trump mugshot merch

Kampanye pamilihan Donald Trump parantos ngumumkeun paningkatan $ 7.1 juta ti saprak mugshot pulisi na dicandak di Atlanta, Georgia, Kemis kamari, kalayan porsi anu signifikan asalna tina barang dagangan anu nampilkeun wajahna anu scowling. ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
💥 Acara

Pos Twitter munggaran Trump Kusabab Larangan Fitur MUGSHOT

Trump mugshot

Donald Trump geus balik deui ka X (baheulana Twitter) kalawan pos kahijina saprak anjeunna de-platformed dina Januari 2021. Pos éta menonjol diulas mugshot dicokot sanggeus urut présidén diprosés di panjara Atlanta di Georgia. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Pangadeg FTX Sam Bankman-Goreng dipenjara Dihareupeun Sidang Penipuan

Sam Bankman-Fried

Sam Bankman-Fried, pangadeg bursa cryptocurrency FTX ayeuna bangkrut, geus jaminan na dicabut on Jumaah sakumaha anjeunna awaits sidang panipuan Oktober na. Hakim Lewis Kaplan ngumumkeun putusan di pangadilan féderal Manhattan sanggeus jaksa dituduh Bankman-Fried of tampering kalawan saksi. ...Tingali langkung seueur.