loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
LifeLine Media spanduk warta anu teu disensor

kabijakan privasi

A. Perkenalan

Privasi pangunjung halaman wéb kami penting pisan pikeun kami, sareng kami komitmen pikeun ngajagaan éta. Kabijakan ieu ngécéskeun naon anu bakal kami laksanakeun sareng inpormasi pribadi anjeun.

Consenting kana pamakéan cookies kami luyu jeung watesan kawijakan ieu sawaktos Anjeun pertama nganjang ka ramatloka kami ngidinan urang ngagunakeun cookies unggal waktos Anjeun ngadatangan ramatloka urang.

B. Kiridit

Dokumén ieu didamel nganggo citakan ti SEQ Legal (seqlegal.com)

sarta dirobah ku Website Planét (www.websiteplanet.com)

C. Ngumpulkeun informasi pribadi

Jenis inpormasi pribadi ieu tiasa dikumpulkeun, disimpen, sareng dianggo:

inpormasi ngeunaan komputer anjeun kalebet alamat IP anjeun, lokasi geografis, jinis sareng versi browser, sareng sistem operasi;

inpormasi ngeunaan kunjungan anjeun sareng pamakean halaman wéb ieu kalebet sumber rujukan, panjang kunjungan, tampilan halaman, sareng jalur navigasi halaman wéb;

inpormasi, sapertos alamat email anjeun, anu anjeun lebetkeun nalika anjeun ngadaptar sareng halaman wéb kami;

inpormasi anu anjeun lebetkeun nalika anjeun nyiptakeun profil dina halaman wéb kami-contona, nami anjeun, gambar profil, gender, ulang taun, status hubungan, minat sareng hobi, detil pendidikan, sareng detil padamelan;

inpormasi, sapertos nami sareng alamat email anjeun, anu anjeun lebetkeun pikeun nyetél langganan kana email sareng/atawa buletin kami;

inpormasi anu anjeun lebetkeun nalika nganggo jasa dina halaman wéb kami;

inpormasi anu dihasilkeun nalika nganggo halaman wéb kami, kalebet iraha, sabaraha sering, sareng dina kaayaan naon anjeun nganggo éta;

inpormasi anu aya hubunganana sareng naon waé anu anjeun mésér, jasa anu anjeun anggo, atanapi transaksi anu anjeun lakukeun ngalangkungan halaman wéb kami, anu kalebet nami, alamat, nomer telepon, alamat email, sareng detil kartu kiridit anjeun;

Inpormasi anu anjeun pasang dina halaman wéb kami kalayan tujuan nyebarkeun éta dina internét, anu kalebet nami pangguna, gambar profil, sareng eusi tulisan anjeun;

inpormasi anu dikandung dina komunikasi naon waé anu anjeun kirimkeun ka kami ku email atanapi ngalangkungan halaman wéb kami, kalebet eusi komunikasi sareng metadata;

inpormasi pribadi anu sanés anu anjeun kirimkeun ka kami.

Sateuacan anjeun nyingkab ka kami inpormasi pribadi jalma sanés, anjeun kedah nampi idin jalma éta pikeun panyingkepan sareng ngolah inpormasi pribadi éta saluyu sareng kawijakan ieu.

D. Ngagunakeun informasi pribadi Anjeun

Inpormasi pribadi anu dikirimkeun ka kami ngalangkungan halaman wéb kami bakal dianggo pikeun tujuan anu dijelaskeun dina kawijakan ieu atanapi dina halaman halaman wéb anu relevan. Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ieu:

administering ramatloka jeung bisnis urang;

personalizing ramatloka kami pikeun anjeun;

ngamungkinkeun anjeun ngagunakeun jasa anu aya dina halaman wéb kami;

ngirim Anjeun barang dibeuli ngaliwatan ramatloka kami;

nyayogikeun jasa anu dipésér ngalangkungan halaman wéb kami;

ngirim pernyataan, invoice, sareng panginget pamayaran ka anjeun, sareng ngumpulkeun pangmayaran ti anjeun;

ngirim anjeun komunikasi komérsial non-marketing;

ngirimkeun béwara email ka anjeun anu anjeun parantos dipénta sacara khusus;

ngirimkeun buletin email ka anjeun, upami anjeun parantos naroskeun (anjeun tiasa ngawartosan kami iraha waé upami anjeun henteu peryogi deui buletin);

ngirim anjeun komunikasi pamasaran anu aya hubunganana sareng bisnis urang atanapi usaha pihak katilu anu dipilih sacara saksama anu kami pikir tiasa dipikaresep ku anjeun, ku pos atanapi, dimana anjeun sacara khusus satuju kana ieu, ku email atanapi téknologi anu sami (anjeun tiasa nginpokeun ka kami di iraha waé upami anjeun henteu peryogi deui komunikasi pamasaran);

nyadiakeun pihak katilu kalayan informasi statistik ngeunaan pamaké kami (tapi pihak katilu éta moal bisa ngaidentipikasi sagala pamaké individu tina informasi éta);

nguruskeun patarosan sareng keluhan anu dilakukeun ku atanapi ngeunaan anjeun anu aya hubunganana sareng halaman wéb kami;

ngajaga situs wéb kami aman sareng nyegah panipuan;

verifying patuh kana sarat jeung kaayaan jajahan pamakéan ramatloka urang (kaasup ngawaskeun pesen pribadi dikirim ngaliwatan ramatloka urang jasa olahtalatah pribadi); jeung

kagunaan séjén.

Upami anjeun ngalebetkeun inpormasi pribadi pikeun publikasi dina halaman wéb kami, kami bakal nyebarkeun sareng upami henteu nganggo inpormasi éta saluyu sareng lisénsi anu anjeun bikeun ka kami.

Setélan privasi anjeun tiasa dianggo pikeun ngawatesan publikasi inpormasi anjeun dina halaman wéb kami sareng tiasa disaluyukeun nganggo kadali privasi dina halaman wéb.

Urang moal, tanpa idin express Anjeun, nyadiakeun inpo pribadi Anjeun ka pihak katilu mana wae pikeun pamasaran langsung maranéhanana atawa pihak katilu sejenna sacara.

E. Nyingkab inpormasi pribadi

Kami tiasa ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun ka salah sahiji karyawan, patugas, asuransi, panaséhat profésional, agén, supplier, atanapi subkontraktor sakumaha anu dipikabutuh pikeun tujuan anu diatur dina kawijakan ieu.

Kami tiasa ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun ka anggota grup perusahaan kami (ieu hartosna anak perusahaan, perusahaan induk pamungkas urang sareng sadaya anak perusahaan) salaku alesan anu dipikabutuh pikeun tujuan anu diatur dina kawijakan ieu.

Kami tiasa nyingkab inpormasi pribadi anjeun:

dugi ka kami diwajibkeun ku hukum;

patalina jeung nu mana wae nu lumangsung atawa prospektif prosiding hukum;

pikeun ngadegkeun, ngalaksanakeun, atanapi ngabéla hak-hak hukum urang (kalebet nyayogikeun inpormasi ka batur pikeun tujuan pencegahan panipuan sareng ngirangan résiko kiridit);

ka nu meuli (atawa calon meuli) tina sagala bisnis atawa asset nu urang (atawa contemplating) ngajual; jeung

ka sakur jalma anu ku urang yakin bisa nerapkeun ka pangadilan atawa otoritas kompeten séjén pikeun panyingkepan informasi pribadi nu mana, dina pamadegan lumrah urang, pangadilan atawa otoritas misalna bakal alesan kamungkinan mesen panyingkepan informasi pribadi éta.

Iwal sakumaha disadiakeun dina kawijakan ieu, kami moal nyadiakeun informasi pribadi Anjeun ka pihak katilu.

F. Mindahkeun data internasional

Inpormasi anu kami kumpulkeun tiasa disimpen, diprosés, sareng ditransfer antara nagara-nagara dimana kami beroperasi supados kami tiasa nganggo inpormasi saluyu sareng kawijakan ieu.

Inpormasi anu kami kumpulkeun tiasa dialihkeun ka nagara-nagara di handap ieu anu teu gaduh undang-undang perlindungan data anu sami sareng anu berlaku di Wewengkon Ékonomi Éropa: Amérika Serikat, Rusia, Jepang, Cina, sareng India.

Inpormasi pribadi anu anjeun publikasikeun dina halaman wéb kami atanapi kirimkeun pikeun publikasi dina halaman wéb kami tiasa sayogi, ngalangkungan internét, di sakumna dunya. Urang teu bisa nyegah pamakéan atawa nyalahgunakeun informasi misalna ku batur.

Anjeun sacara nyata satuju kana transfer inpormasi pribadi anu dijelaskeun dina Bagian F ieu.

G. Nyimpen inpormasi pribadi

Bagian G ieu netepkeun kawijakan sareng prosedur panyimpen data urang, anu dirarancang pikeun ngabantosan urang matuh kawajiban hukum ngeunaan panyimpen sareng ngahapus inpormasi pribadi.

Inpormasi pribadi anu ku urang diolah pikeun tujuan atanapi tujuan naon waé henteu kedah disimpen langkung lami tibatan anu dipikabutuh pikeun tujuan éta atanapi tujuan éta.

Tanpa prasangka kana artikel G-2, kami biasana bakal ngahapus data pribadi anu aya dina kategori anu dijelaskeun di handap dina tanggal/waktu anu dijelaskeun di handap:

tipe data pribadi bakal dihapus dina 28 poé

Sanaos katangtuan sanés tina Bagéan G ieu, kami bakal nahan dokumén (kaasup dokumén éléktronik) anu ngandung data pribadi:

dugi ka kami diwajibkeun ku hukum;

lamun urang yakin yén dokumén bisa jadi relevan pikeun sagala lumangsung atanapi prospektif proceedings légal; jeung

pikeun ngadegkeun, ngalaksanakeun, atanapi ngabéla hak-hak hukum urang (kalebet nyayogikeun inpormasi ka batur pikeun tujuan pencegahan panipuan sareng ngirangan résiko kiridit).

H. Kaamanan inpormasi pribadi anjeun

Kami bakal nyandak pancegahan teknis sareng organisasi anu wajar pikeun nyegah leungitna, nyalahgunakeun, atanapi ngarobih inpormasi pribadi anjeun.

Kami bakal nyimpen sadaya inpormasi pribadi anu anjeun bikeun dina server anu aman (sandi sareng ditangtayungan firewall).

Sadaya transaksi kauangan éléktronik anu diasupkeun kana halaman wéb kami bakal ditangtayungan ku téknologi enkripsi.

Anjeun ngaku yén pangiriman inpormasi dina internét sacara inherently teu aman, sareng kami henteu tiasa ngajamin kaamanan data anu dikirimkeun kana internét.

Anjeun tanggel waler pikeun ngajaga kecap akses anu anjeun anggo pikeun ngaksés halaman wéb kami rahasia; kami moal menta sandi anjeun (iwal mun anjeun asup ka ramatloka kami).

I. Amandemen

Urang bisa ngamutahirkeun kawijakan ieu ti jaman ka jaman ku medarkeun versi anyar dina ramatloka urang. Anjeun kedah parios halaman ieu sakali-kali pikeun mastikeun yén anjeun ngartos parobihan kana kawijakan ieu. Kami tiasa ngabéjaan anjeun ngeunaan parobihan kana kawijakan ieu ku email atanapi ngalangkungan sistem olahtalatah pribadi dina halaman wéb kami.

J. Hak anjeun

Anjeun tiasa maréntahkeun kami pikeun masihan anjeun inpormasi pribadi anu kami tahan ngeunaan anjeun; Panyadiaan inpormasi sapertos kitu bakal tunduk kana ieu:

Pasokan bukti anu cocog pikeun identitas anjeun.

Urang tiasa nahan inpormasi pribadi anu anjeun pikahoyong dugi ka diidinan ku hukum.

Anjeun tiasa maréntahkeun kami iraha waé pikeun henteu ngolah inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan pamasaran.

Dina prakna, anjeun biasana bakal boh dinyatakeun satuju sateuacanna kana pamakéan kami informasi pribadi Anjeun keur kaperluan pamasaran, atawa kami bakal nyadiakeun Anjeun sareng kasempetan pikeun milih kaluar tina pamakéan informasi pribadi Anjeun keur kaperluan pamasaran.

K. ramatloka pihak katilu

Situs wéb kami kalebet hyperlink ka, sareng detil, situs wéb pihak katilu. Urang teu boga kontrol leuwih, sarta henteu tanggung jawab, kawijakan privasi sarta prakték pihak katilu.

L. Ngamutahirkeun informasi

Punten wartosan kami upami inpormasi pribadi anu kami tahan ngeunaan anjeun kedah dilereskeun atanapi diropéa.

M. Cookies

Situs wéb kami nganggo cookies. Cookie nyaéta file anu ngandung identifier (tali hurup sareng angka) anu dikirim ku pangladén wéb ka browser wéb sareng disimpen ku browser. Identifier ieu lajeng dikirim deui ka server unggal waktos browser requests kaca ti server. Cookies bisa jadi cookie "persistent" atawa "session" cookies: cookie pengkuh bakal disimpen ku web browser tur bakal tetep valid nepi ka tanggal kadaluwarsa set na, iwal dihapus ku pamaké saméméh tanggal kadaluwarsa; a cookie sési, di sisi séjén, bakal kadaluwarsa di ahir sési pamaké, nalika web browser ditutup. Cookies biasana henteu ngandung inpormasi anu ngaidentipikasi pangguna sacara pribadi, tapi inpormasi pribadi anu kami simpen ngeunaan anjeun tiasa dikaitkeun kana inpormasi anu disimpen sareng dicandak tina cookies. 

Ngaran cookies anu kami anggo dina halaman wéb kami, sareng tujuan anu dianggona, diatur di handap ieu:

kami nganggo Google Analytics sareng Adwords dina halaman wéb kami pikeun mikawanoh komputer nalika pangguna nganjang ka halaman wéb / ngalacak pangguna nalika napigasi halaman wéb / ngaktifkeun panggunaan karanjang balanja dina halaman wéb / ningkatkeun usability halaman wéb / nganalisa panggunaan halaman wéb / administer ramatloka / nyegah panipuan sarta ngaronjatkeun kaamanan ramatloka / personalize ramatloka pikeun tiap pamaké / advertisements target nu bisa jadi dipikaresep husus pikeun pamaké husus / ngajelaskeun tujuan (s)};

Kaseueuran panyungsi ngamungkinkeun anjeun nampik nampi cookies-contona:

dina Internet Explorer (versi 10) anjeun tiasa meungpeuk cookies nganggo pangaturan override cookie anu sayogi ku ngaklik "Alat," "Pilihan Internét," "Privasi," teras "Advanced";

dina Firefox (versi 24) anjeun tiasa meungpeuk sadaya cookies ku ngaklik "Alat," "Pilihan," "Privasi," milih "Paké setélan custom pikeun sajarah" ti menu turun-handap, sarta unticking "Nampa cookies ti loka"; jeung

dina Chrome (versi 29), anjeun tiasa meungpeuk sadaya cookies ku ngaksés ménu "Saluyukeun sareng kontrol", sareng ngaklik "Setélan," "Témbongkeun setélan canggih," sareng "Setélan eusi," teras milih "Blok situs tina netepkeun data naon waé. ” di handapeun judul “Cookies”.

Meungpeuk sadaya cookies bakal boga dampak negatif kana usability loba situs web. Upami anjeun meungpeuk cookies, anjeun moal tiasa nganggo sadaya fitur dina halaman wéb kami.

Anjeun tiasa ngahapus cookies anu tos disimpen dina komputer anjeun—contona:

dina Internet Explorer (versi 10), anjeun kedah ngahapus file cookie ku cara manual (anjeun tiasa mendakan petunjuk pikeun ngalakukeunana di http://support.microsoft.com/kb/278835 );

dina Firefox (versi 24), anjeun tiasa ngahapus cookies ku ngaklik "Alat," "Pilihan," sareng "Privasi", teras milih "Paké setélan khusus pikeun sajarah", ngaklik "Témbongkeun Cookies," teras ngaklik "Hapus Sadayana Cookies" ; jeung

dina Chrome (versi 29), anjeun tiasa mupus sadaya cookies ku ngaksés ménu "Saluyukeun sareng kontrol", sareng ngaklik "Setélan," "Témbongkeun setélan canggih," sareng "Hapus data browsing," teras milih "Hapus cookies sareng situs sanés. sareng data plug-in" sateuacan ngaklik "Hapus data browsing."

Mupus cookies bakal boga dampak negatif kana usability loba situs web.

TAROS KAMI

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ngeunaan prakték privasi urang, upami anjeun gaduh patarosan, atanapi upami anjeun badé ngarumuskeun keluhan, mangga ngahubungi kami ku e-mail di [email dijaga], telepon di +44 7875 972892, atanapi ku mail nganggo detil anu disayogikeun di handap:

LifeLine Media ™, Richard Ahern, 77 Old Wyche Road, Malvern, Worcestershire, WR14 4EP, Britania Ageung.

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna