loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
LifeLine Media spanduk warta anu teu disensor

News Financial panganyarna

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

Injeuman Kartu Kredit UK Skyrockets - Pangluhurna Ti saprak 2005

30 S√©pt√©mber 2022 ‚ÄĒ Utamina turun ka paningkatan dina biaya hirup, injeuman kartu kiridit di Inggris nyatet angka pangluhurna saprak Oktober 2005.

In fitur dina pamak√©an kartu kiridit diantara konsum√©n Inggris, Kristy Dorsey ngalaporkeun y√©n injeuman kartu kiridit ngaronjat ku ¬£ 740 juta bulan sanggeus bulan, nu √©ta 13% leuwih luhur ti taun sam√©m√©hna.

Janten dina pikiran éta, tulisan ieu bakal masihan sudut pandang anu langkung jero ngeunaan kumaha injeuman kartu kiridit Inggris ngahontal tingkat luhur sadaya waktos....Tingali langkung seueur.

Investor CRYPTO: Naha anjeun tungtungna diajar palajaran anjeun?

18 Méi 2022 - Pasar cryptocurrency nabrak. Milyaran dollar geus ngejat. Tapi aya palajaran berharga investor crypto tiasa diajar tina ieu.

Sakabeh pasar crypto geus ngalaman hiji ekstrim ngajual-off, kalawan Bitcoin (BTC) handap sabudeureun 10% keur saminggu na ampir 25% keur bulan. Dipirig ku Ethereum (ETH) sareng Cardano (ADA), anu turun 30% sareng 37% masing-masing bulan.

√Čta janten langkung parah‚ĶTingali langkung seueur.

Pasar Saham MELTDOWN: 5 Alesan pikeun Kaluar AYEUNA

13 S√©pt√©mber 2021 - Lampu peringatan anu kedip-kedip nunjukkeun y√©n meureun waktuna pikeun kaluar ti pasar saham ayeuna! 

Seueur ahli hariwang yén kacilakaan pasar saham tiasa dilawan kusabab sajumlah warta goréng ékonomi.

Kusabab kacilakaan pasar saham Maret 2020, nalika pand√©mik dimimitian, pasar saham AS parantos k√©ngingkeun kauntungan ku S&P 500 ngahontal tingkat luhur sadaya waktos langkung ti $ 4,500 sareng NASDAQ 100 na√©k langkung ti $ 15,600, tapi sagala hal anu sa√© kedah dugi ka tungtung. 

√Čta tungtungna tiasa ayeuna‚ĶTingali langkung seueur.

Naha CARDANO Bisa Janten Raja Anyar Cryptocurrency

06 S√©pt√©mber 2021 - Token ADA Cardano nemb√© ngabeledug $ 3, ngahontal tingkat pangluhurna sadaya waktos sareng berpotensi pikeun ngaleungitkeun Bitcoin sareng Ethereum janten raja crypto. 

Cardano, ayeuna rengking salaku cryptocurrency panggedena 3rd di dunya ku cap pasar geus on cimata sakumaha telat.

Samentara Bitcoin, crypto no.1 di dunya, geus gagal pikeun rally deukeut luhur saméméhna na leuwih $60,000, token ADA Cardano urang geus skyrocketed kaliwat luhur saméméhna na ngan leuwih $2, kabeh jalan ka…Tingali langkung seueur.

Boom atanapi Bust !? Waktos KRITIS pikeun Crypto Investor

17 Agustus 2021 - Bitcoin aya dina tingkat t√©knis kritis sareng pasar crypto nemb√© ngaliwat titik psikologis konci anu tiasa nyababkeun kacilakaan crypto anu langkung jero. 

Di sisi anu sanésna…

Ieu tiasa janten waktos anu pangsa√©na pikeun investasi upami pasar nahan dina tingkat ieu. 

Nilai total pasar cryptocurrency ngagaduhan…Tingali langkung seueur.

Konsékuansi Inflasi: Biden Nyauran OPEC nyaéta HIPOKRIS!

13 Agustus 2021 - Dina usaha aneh pikeun merangan inflasi sareng na√©kna harga gas, administrasi Biden parantos nyauran OPEC sareng sekutu-sekutuna pikeun ningkatkeun produksi minyak. 

White House nyatakeun perjanjian Juli pikeun ningkatkeun produksi ku 400,000 tong per dinten "Saukur henteu cekap."

Laju inflasi AS dina 13 taun luhur, alatan konstrain rant√© suplai jeung ngaronjat pam√©nta. 

Teu heran ...Tingali langkung seueur.

Saham Maskapai Bisa Ditataan Permanén Jeung Saeutik Harepan Pikeun Lepas landas

Saham maskapai

07 Juli 2021 - Airlines geus nosedived kalawan sakabeh maskapai utama kaleungitan jumlah vast dimodalan pasar, tapi awon meureun acan datang. 

Nalika COVID-19 penc√©t, industri maskapai paling parah tapi saprak Maret 2020 saham maskapai lalaunan pulih nalika √©konomi dibuka deui. 

warta goréng:

Nanging, pamulihan √©ta lir√©n anu parah dina awal usum panas ieu sareng kalolobaanana maskapai utama turun leuwih 10% ti mimiti Juni. 

Ieu asalna sabagean tina larangan perjalanan anu diperbarui di tengah-tengah lonjakan √©nggal Varian COVID. Canselor Jerman Angela Merkel ngusulkeun larangan UK travelers ti asup ka Uni √Čropa, naha maran√©hna divaksinasi atanapi henteu! 

UK Airlines sempet geus nyokot hit utama nalika Boris Adang nyangsang dibuka deui pinuh pikeun opat minggu deui kusabab varian d√©lta COVID-19 anyar.

√Čta langkung parah:

Soaring harga minyak og√© teu mantuan salaku minyak atah AS penc√©t luhur $77 per barel dina awal Juli. Ieu ngandung harti y√©n harga bahan bakar jet geus surged kalawan eta nu mangrupakeun expense signifikan pikeun Airlines dina luhureun dwindling angka panumpang. 

Tren naek harga minyak sigana bakal diteruskeun kusabab tekanan inflasi, khususna sareng administrasi Biden dina a belanja pamar√©ntah kasenangan. Gabungkeun √©ta sareng percetakan artos √©kst√©nsif ku bank sentral, inflasi datang jeung hartina harga minyak leuwih luhur. 

Sigana teu mungkin y√©n maskapai bakal kantos uih deui ka tilas kamulyaan, COVID-19 jauh tina maot sareng bisnis perjalanan geus nyokot hit perman√©n kalawan loba rapat anu dipigaw√© ampir. 

Dunya boga indit online, Zoom mangrupikeun cara anyar pikeun ngalakukeun bisnis sareng sigana moal robih. 

Ieu garis handap: 

bisnis perjalanan tiasa maot sareng dugi ka larangan perjalanan parantos dicabut sareng harga minyak stabil, sigana saham maskapai didasarkeun ku sakedik harepan pikeun lepas landas.

Ngaduruk Dolar: Biden Hayang LAIN $ 6 Triliun Belanja Pamaréntah!

Biden parantos satuju kana tagihan infrastruktur $ 1.2 triliun, nyarios, "Kami gaduh perjanjian" saatos rapat sareng s√©nator di White House. 

Ieu dikirim Wall Street skyrocketing pikeun catetan highs, tapi sieun inflasi ngan beuki parah. 

Rencanana kalebet dana kanggo transportasi, listrik, jalan, sasak, sareng infrastruktur intern√©t. Biden jangji y√©n pak√©t √©ta bakal ngahasilkeun jutaan padamelan. 

Tapi aya hiji caveat BESAR: 

Biden nyarios y√©n RUU ieu gumantung kana jalanna tagihan belanja anu langkung ageung di hareup. Biden ngusulkeun y√©n ieu mangrupikeun belanja belanja $ 6 triliun anu ditujukeun pikeun prioritas sayap k√©nca sapertos ngurus budak, pendidikan, sareng perubahan iklim. 

Ieu kicker nyata:

RUU belanja $ 6 triliun anu ngerakeun direncanakeun ku sosialis reueus Bernie Sanders! Diperkirakeun y√©n RUU ieu bakal na√©kkeun pajeg sacara signifikan pikeun anu beunghar sareng korporasi pikeun nutupan biaya. 

Tapi éta ngan satengah tina carita…

Speaker DPR, Nancy Pelosi, og√© sapuk y√©n aranjeunna moal lulus hiji tagihan tanpa anu san√©s. Bakal diliwatan ku a rekonsiliasi anggaran pros√©s nu teu merlukeun sora ti Republicans di S√©nat! 

Ieu sadayana nunjuk ka hiji hal:

Inflasi, Biden bakal teras-terasan ngancurkeun dolar sareng √©ta warta gor√©ng pikeun sadaya warga Amerika. 

Naha anjeun bad√© calik bari Biden ngaduruk artos anjeun? INFLASI Datang Ayeuna: Ieu 7 SOLUSI Gampang‚Ķ

Sieun Inflasi: Badai SAMPURNA nyaéta Brewing

"Entong nyimpen artos anjeun di bank atanapi anjeun tiasa mendakan anu kantos tiasa ngagaleuh anjeun Ferrari, ayeuna ngan ukur bakal masihan anjeun skuter mobilitas anu nganggo noda anu diragukeun dina upholsteri."

Ind√©ks saham di sakumna dunya turun dina kasieun inflasi anu paling parah dina sababaraha dekade. 

Saham téknologi AS ngagaduhan musibah dinten katilu berturut-turut. Indéks NASDAQ plummeted ampir 2.5% kiwari alatan ngaronjatna sieun inflasi. harga konsumen AS, diukur ku Consumer Price Index (CPI atawa indéks CPI) acuk dina laju panggancangna saprak 2008, dilaporkeun sanggeus naékna 4.2% ngareureuwas dina April.

Inflasi parantos janten perhatian ti saprak pand√©mik penc√©t nalika pamar√©ntahan sareng bank sentral kedah ngompa artos kana √©konomi. Kabijakan moneter anu gampang mangrupikeun kajahatan anu penting sabab jutaan kaleungitan padamelan tina pand√©mik anu paling parah anu katingal dina 100 taun. 

Présidén Biden parantos nyababkeun kasieun inflasi AS langkung seueur kusabab 'rencana nyalametkeun' $ 1.9 triliun na liar. Jenis belanja pamaréntahan éta ngangkat seueur alis diantara para ekonom sareng leres-leres. Nalika artos éta jalan ngalangkungan ékonomi sareng konsumen ngamimitian belanja, harga bakal naék gancang. Anu persis anu kajantenan dina April sareng dolar AS (ukuran ku indéks dolar) pencét…Baca carita lengkep.

Elon Musk Langsung ngancurkeun Dogecoin sareng Penampilan SNL na!

Elon Musk ngadamel penampilan anu paling diantisipasi dina Saturday Night Live (SNL). Ngan ukur nyandak anjeunna 14 menit dugi anjeunna nyolokkeun cryptocurrency meme liar, Dogecoin. 

Musk ngasuh indungna sareng saurna "Kuring bungah pikeun kado Hari Ibu kuring. Kuring ngan miharep √©ta teu Dogecoin ". Musk ngabales sareng seuri, "√Čta. Ieu pasti, "ieu dikirim Dogecoin plummeting ti sabudeureun $0.70 ka $0.49 per koin, a dahsyat ampir 25% turunna. 

padagang Dogecoin anu ngantosan kalawan napas bated pikeun penampilan SNL Elon kasturi urang nyaho y√©n √©ta bakal ngabalukarkeun sababaraha aksi pasar pindah. Kanyataan y√©n hargana turun nyandak aranjeunna kaget. 

Dogecoin nyaeta cryptocurrency anu dijieun salaku lulucon ku insinyur software di 2013, koin mangrupa turunan Luckycoin. Beda jeung Bitcoin teu boga suplai tetep, tapi babagi loba fitur teknis -na pikeun Litecoin. 

Dina Januari 2021 √©ta ningkat langkung ti 800% berkat Elon Musk sareng kagilaan pasar anu ngurilingan GameStop squeeze pondok. √Čta ngahontal luhur sadaya waktos langkung ti $ 0.7 minggu ieu kalayan kapitalisasi pasar sakitar $ 85 milyar. 

Kusabab jumlah kagiatan dagang anu ageung sakitar penampilan Musk dina SNL, platform dagang Robinhood samentawis nabrak. 

Dogecoin teu rebound sanajan rada ka sabudeureun $0.56. Naha padagang bakal ningali ieu salaku kasempetan 'meuli dip' anu sanés atanapi tungtung rally epik tetep ditingali.

Harga Bitcoin Dileungitkeun ku Présidén Biden!

Harga Bitcoin dibongkar ku Présidén Biden

Bitcoin nyandak pukulan dahsyat kamari nalika murag handap $ 50,000 per koin pikeun kahiji kalina saprak awal Maret. Saatos nganiaya sababaraha sadaya-waktos highs taun sarta ampir ngahontal $65,000 per koin, dina hiji minggu Bitcoin héd ampir $15,000 dina nilai.

Alesan? Pr√©sid√©n Joe Biden! 

Jarang teu pulitik mangaruhan pasar cryptocurrency saprak √©ta umumna teu diatur kalawan pamar√©ntah jeung bank sentral ngabogaan saeutik kontrol leuwih cryptocurrencies. Kurangna kontrol pamar√©ntah mangrupa salah sahiji alesan utama Bitcoin jadi popul√©r.  

Najan kitu, Joe Biden parantos ngumumkeun rencana pikeun ngagandakeun pajak kauntungan modal mun ampir 40% nepi ti 20% pikeun jalma earning leuwih ti $ 1 juta sataun. Tujuanana Biden nya√©ta pikeun ngabeungharkeun pajeg ka Am√©rika anu paling sugih pikeun ngatasi kateusaruaan kauangan sareng ngabiayaan paningkatan belanja pamar√©ntahan kusabab pand√©mik.

Ieu pencét investor Bitcoin teuas salaku koin tumbled on warta. Pikeun investor Bitcoin jegud maranéhna bakal leungit 20% leuwih kauntungan maranéhna pikeun pajeg ti aranjeunna ngalakukeunana ayeuna. Ieu dipicu a sell-off masif salaku investor aimed pikeun gancang ngajual koin saméméh White House sacara resmi ngaliwatan rencana pajeg anyar.

S&P 500 sareng Nasdaq og√© penc√©t sabab pajak kauntungan modal manglaku ka sadaya investasi. Nalika ditaroskeun ngeunaan rencana pajak Biden, Jen Psaki, sekretaris penc√©t White House nyarios y√©n pandangan Biden nya√©ta y√©n √©ta kedah aya dina tonggong Am√©rika anu paling sugih, perusahaan sareng usaha anu mampuh. Anjeunna og√© nyatakeun y√©n tim √©konomi Biden percaya y√©n √©ta moal gaduh dampak negatif kana √©konomi. 

Kalawan ieu kana√©kan drastis dina pajeg ibukota gains sarta nambahan dina pajeg korporasi, outlook pasar pikeun saham na cryptocurrency teu n√©mbongan jadi rosy. Sigana mah penc√©t luhur sadaya waktos san√©s hal anu bakal urang tingali dina masa depan anu tiasa diramalkeun sareng Biden dina pamimpin √©konomi. 

Minggu ieu KRITIS pikeun Bitcoin sareng Pasar Saham (Lampu Peringatan Berkedip!)

Kami dina titik kritis pikeun Bitcoin sareng pasar saham! 

Panginten kamari mangrupikeun peringatan yén gelembung Bitcoin badé ngabeledug sareng nyandak gelembung pasar saham sareng éta. Kami dina titik kritis, minggu hareup bakal penting.

Kamari mangrupikeun peringatan, peringatan kumaha gancangna kauntungan tiasa dipupus di pasar ayeuna. Kami boh nyaksian mimiti kacilakaan Bitcoin sareng pasar saham anu dahsyat atanapi rally sanés anu sanés nyandak urang ka tingkat luhur.

Bitcoin jeung indéks NASDAQ 100 geus pindah rada sinkron sakumaha telat, duanana nganiaya konsisten sadaya-waktos highs anyar. Seueur saham di NASDAQ nguntungkeun tina rally Bitcoin sapertos perusahaan téknologi finansial sapertos PayPal sareng pabrik GPU sapertos Nvidia. Tesla ogé ngumumkeun eta geus langsung invested di Bitcoin sarta geus nyieun kauntungan badag.

Najan kitu, nalika Elon Musk ngaku via Twitter y√©n Bitcoin bisa jadi kacida dibanderol na Janet Yellen disebut cryptocurrency "teu efisien" jeung "kacida spekulatif", koin nyandak koreksi seukeut. Sanajan Bitcoin geus miboga leuwih institusional ditampa taun ieu, √©ta tetep bisa ditempo lamun mata uang nu bisa leungit 20% tina nilaina dina hiji po√© t√©h giat. Ieu masih po√© mimiti sam√©m√©h Bitcoin bakal mangtaun ditampa nyebar.

Digabungkeun jeung perhatian ongkos dipikaresep rising jeung Ngahasilkeun catetan perbendaharaan 10 taun nganiaya 1.36% sareng ngahasilkeun beungkeut perbendaharaan 30 taun maju ka 2.17%, Saham tech kungsi pullback utama.

Patarosan na, naha ieu kasempetan mésér-nu-dip anu sanés pikeun ngahontal langkung luhur sadaya waktos atanapi waktosna pikeun ngajalankeun pasir nalika pasar badé nabrak?

Tonton pidéo lengkep pikeun terang…

Calo Inggris AYEUNA NGAMANIPULASI PASAR pikeun Ngalawan Padagang Reddit Wallstreetbets!

Laporan datang y√©n calo Inggris og√© ngamanipulasi pasar ku ngeureunkeun investor ritel tina pilihan m√©s√©r saham, indeks sareng kontrak berjangka. 

Ieu sumping saatos minggu kamari nalika calo AS sapertos Robinhood dugi ka dagang saham-saham anu tangtu pikeun ngalawan padagang Reddit Wallstreetbets. 

Tonton pid√©o lengkep pikeun warta √©nggal sareng terangkeun pikiran anjeun ngeunaan kaayaan pasar saham ayeuna! 

Dana Pager hirup mangrupikeun Saham Tech DUMPING! | DATA Institusional

Data institusional ti Nasdaq nunjukkeun dana pager hirup, reksa dana sareng manajer dana prof√©sional san√©s anu ngajual saham t√©knologina kalayan gancang! Aranjeunna nuju dumping aranjeunna kana investor ritel! 

Panginten aranjeunna ningali y√©n gelembung pasar saham parantos kabentuk sareng urang bad√© kacilakaan pasar saham pas dina 2021. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali naon anu kami mendakan yén teu aya perusahaan média kauangan sanés anu tiasa nyarioskeun ka anjeun!

DATA Ngaganggu Ngaramalkeun Kacilakaan BITCOIN Anu Ngancurkeun Taun 2021 Bisa Datang!

Nalika kami ngalakukeun panalungtikan pikeun pid√©o anu bakal datang, kami ngayak ton data dina Bitcoin sareng mendakan kanyataan anu pikasieuneun sareng ngareureuwas. 

Faktor ieu tiasa nyababkeun Bitcoin nabrak di 2021 sareng √©ta ngan ukur parah. Bisa jadi ieu nalika gelembung Bitcoin bursts? 

Tonton pid√©o lengkep pikeun ningali panemuan kami sareng terangkeun pikiran anjeun! 

DATA Némbongkeun Pasar Saham CRASH Datang!

Ningali data pasar saham ayeuna sareng dumasar kana data sajarah kacilakaan pasar saham anu kapungkur, sigana ampir teu bisa dihindari y√©n kacilakaan pasar saham bakal datang dina 2021. 

Tonton pid√©o lengkep pikeun ningali naon anu kami mendakan! 

Gabung Komunitas LifeLine

Gabung jaringan rojongan patriots pikeun FREE sareng k√©ngingkeun aks√©s pinuh ka forum ekslusif kami, grup m√©dia sosial, sareng buletin.

Ku gabung, anjeun bakal otomatis meunang kasempetan pikeun meunang a bebas LifeLine Komunitas t-shirt na goodies leuwih endah!

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna