Alternative financial news LifeLine Media uncensored news banner

News Financial panganyarna

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias

📰 Artikel

KAOS PASAR SAHAM: Naha Investor Boh Bungah sareng Sieun Ayeuna

Aya sakedik héran, VC Investment Turun 30% Kahiji

**Karusuhan Pasar Saham: Naon Salajengna pikeun Investasi Anjeun?**Pasar Saham mangrupakeun maze kontradiksi, ninggalkeun investor bingung. Dinten Kemis, S&P 500 ngahontal catetan anu sanés, tapi seueur saham dipped. Nasdaq nempo gains berkat saham tech, sedengkeun Dow Jones slipped ku 65 titik. Kalayan inflasi niiskeun langkung gancang tibatan anu disangka sareng omongan ngeunaan potongan suku bunga ngagedekeun, naon... ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

HUKUM Upah $ 20 California: Naha éta bakal ngarusak Industri Kadaharan Gancang?

Pagawe Kaséhatan California Bisa Nyanghareupan, Naon Anu Dianggap Kadaharan Gancang?

Hukum upah minimum $20 anyar California ngagoncangkeun industri pangan gancang! Alex Adang, ngatur sapuluh eateries, nyanghareupan hiji tambahan $470,000 di expenses. Karugian padamelan naék sareng nami ageung sapertos Chipotle naék harga. ? Tapi di tengah kaributan, aya lapisan pérak pikeun investor? Panggihan tren pasar anu héran sareng naon hartosna artos anjeun! ? Baca deui ka ......Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

Agam MEWAH Jim Carrey: Kunaon Slash HARGAna tiasa nunjukkeun Pergeseran Pasar

Jim Carrey - IMDb, Arsitéktur pikeun agam méwah

Agam mewah Jim Carrey di Los Angeles nyanghareupan potongan harga anu sanés, ayeuna turun ka $ 24 juta tina daptar aslina $ 28.9 juta. Naha ieu mangrupikeun tanda krisis kauangan anu badé? Kusabab sipat high-end sering ngagambarkeun kaséhatan ékonomi pembeli jegud, tren ieu tiasa hartosna masalah payun. Samentara éta, pasar global ningali beureum kalayan saham Éropa sarta Asia ragrag amidst rising ngahasilkeun beungkeut. Naon... ...Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

ASIAN MARKETS Shock: Sinyal Campuran Ditengah Kateupastian Global

? **Pasar Asia Ngirimkeun Sinyal Campuran Ditengah Kateupastian Global!**Ngarasa hariwang ngeunaan investasi anjeun? Anjeun teu sorangan. Rebo, pasar Asia ningali rollercoaster émosi nalika Tokyo Nikkei 225 turun ku 0.9%, sareng indéks Hang Seng Hong Kong rada nyusut. Sanajan naékna 8% dina ékspor Jepang, deficits dagang bareuh ninggalkeun analis kuciwa. Tapi antosan... ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
📰 Artikel

Tech STOCKS Soar to RECORD Highs: Naha Urang Dipingpin pikeun Pasar Meltdown?

Best Tech Stocks In 2024, What Is the Monday Effect

Saham Tech naék, tapi tiasa aranjeunna tetep moméntum? The Nasdaq hits catetan anyar bari "saham meme" kawas GameStop na AMC numpak gelombang liar. Panggihan naon anu nyababkeun kagilaan pasar ieu sareng upami waktosna ngagungkeun atanapi ati-ati. Baca leuwih pikeun manggihan!.......Tingali langkung seueur.

📰 Artikel

PERHATOSAN EKONOMI: Sentimen Konsumén Turun Ditengah Naékna Sieun Inflasi

JPMorgan CEO Issues Economic Alert,, Rising Inflation: Where Will from

Survey Sentimen Konsumen Universitas Michigan Némbongkeun Turunna ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Mayorkas ngadorong pikeun Imigrasi Tinggi, Ékonomi Produktivitas Rendah: Naha Impian Amérika RISIKO?

Mayorkas PUSHES for High-Immigration, Low-Productivity Economy: Is the American Dream At RISK?

Dina diskusi anyar sareng New York Times, Alejandro Mayorkas, pamimpin Departemen Kaamanan Dalam Negeri, nyatakeun pikeun ékonomi anu ngandelkeun imigrasi tapi ngahasilkeun produktivitas anu rendah. Anjeunna ngusulkeun rute anu sah pikeun para migran pikeun nyumponan tungtutan tenaga kerja. Pendekatan ieu, anjeunna yakin, bakal ngaleungitkeun penyelundup sareng nyayogikeun metode terstruktur pikeun individu sumping sareng damel sacara sah. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Inflasi Inggris TUMBES ka 39%: Bank Séntral Bisa Ngaronjatkeun Rates Langkung Langkung Diprediksi

UK INFLATION TUMBLES to 39%: Central Bank May Slash Rates Sooner Than Predicted

Kantor Statistik Nasional (ONS) nembe ngumumkeun turunna héran dina inflasi Inggris ka 3.9% dina bulan Nopémber, panurunan tina 4.6% dina bulan saméméhna. Penurunan ieu, langkung ageung tibatan anu diramalkeun pasar finansial, nandaan tingkat inflasi panghandapna saprak Séptémber 2021. ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
💥 Acara

Panitia bipartisan nelepon pikeun AKHIR Status Dagang Cina: Poténsi Jolt kana Ékonomi AS

Bipartisan Committee CALLS for END of China’s Trade Status: A Potential Jolt to US Economy

Panitia bipartisan, dipingpin ku Rep. Mike Gallagher (R-WI) jeung Rep. Raja Krishnamoorthi (D-IL), geus diajar épék ékonomi Cina on AS salila sataun. Panalitian dipuseurkeun kana parobahan pasar padamelan, pergeseran manufaktur, sareng masalah kaamanan nasional ti saprak China ngagabung sareng Organisasi Perdagangan Dunia (WTO) dina 2001. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Inflasi Inggris DEFIES Prediksi, TINGGAL dina 67%: Naon salajengna pikeun Ékonomi?

UK inflation dips slightly to 10.1% | Business News | Sky News

Laju inflasi Inggris tetep ajeg dina 6.7% dina bulan Séptember, ngalayang dina nyanghareupan prediksi para ekonom pikeun panurunan sakedik. Kantor Statistik Nasional nyorot yén nalika harga tuangeun sareng inuman turun, aranjeunna diimbangi ku paningkatan biaya bahan bakar. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

PERINGKAT APPROVAL Biden Dive: Naha Inflasi Nyalahkeun?

Popularitas Présidén Biden parah parah, kalolobaanana kusabab krisis inflasi anu lumangsung. Jajak pendapat anyar nunjukkeun turunna dukungan umum, kalayan seueur anu nunjuk ramo kana strategi ékonomina salaku panyabab tina kaayaan ayeuna. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Peunteun Persetujuan Biden PLUNGES pikeun Rékam Lemah: Naha INFLASI Anu Disalahkeun?

Polling Gallup anyar ngungkabkeun tingkat persetujuan Présidén Joe Biden. Ditengah naékna inflasi sareng karesahan ékonomi, popularitas Présidén ngirangan. ...Tingali langkung seueur.

🎁 Iklan
💥 Acara

Upah SURGE dina Laju Bersejarah Jeung Prospek Naékna Suku Bunga Salajengna

Ti April nepi ka Juni, gajih soared ku catetan 7.8%, nyirian pertumbuhan taunan pangluhurna saprak 2001. spike kaduga ieu loba ngaramal Bank of England bakal naek suku bunga pikeun counter rising inflasi, nu ayeuna sits di 7.9%. ...Tingali langkung seueur.

💥 Acara

Pangadeg FTX Sam Bankman-Goreng dipenjara Dihareupeun Sidang Penipuan

Sam Bankman-Fried

Sam Bankman-Fried, pangadeg bursa cryptocurrency FTX ayeuna bangkrut, geus jaminan na dicabut on Jumaah sakumaha anjeunna awaits sidang panipuan Oktober na. Hakim Lewis Kaplan ngumumkeun putusan di pangadilan féderal Manhattan sanggeus jaksa dituduh Bankman-Fried of tampering kalawan saksi. ...Tingali langkung seueur.