warta Amérika Sarikat

Amérika Serikat News

Warta Amérika anu teu disensor panganyarna! Sadaya carita beja panganyarna ti Amérika Serikat.

Carita pangbadagna:
GEORGIA Runoff: Ieu naon Media do ka Hideung Republicans

Link ka pamilihan runoff Géorgia

Ékspérimén pamikiran: Bayangkeun jeritan ngamuk rasisme ti kénca upami peranna dibalikkeun ...Tingali langkung seueur.

Tempo deui tombol

Depp-Heard "JUROR" Nyarioskeun, Tapi naha anjeunna LEGIT?

04 Juni 2022 - Hiji dinten saatos putusan Depp v Heard, anu disangka juri nyandak TikTok pikeun ngabagikeun pamikiranana ngeunaan sidang. Anjeunna ayeuna parantos ngahapus akunna, tapi sanés sateuacan urang ningali anu saé!

Lalaki "juror", anu henteu acan ningalikeun wajahna sareng hoyong tetep anonim, masangkeun pidéo teu lami saatos ngantunkeun pengadilan kalayan caption: "Pikiran kuring ngeunaan sidang." Filmed di jero kandaraan jeung kaméra ngarah ka luhur, urang ngadangu anjeunna ngabejaan urang anjeunna salah sahiji tujuh juri anu mutuskeun Depp vs Heard.

Anjeunna henteu mince kecap...Tingali langkung seueur. 

Johnny Depp Kéngingkeun Percobaan Fitnah Ngalawan Amber Heard

01 Juni 2022 - Saatos tilu dinten musyawarah, juri ngabalikeun putusan pikeun Johnny Depp, masihan anjeunna ganti rugi $ 15 juta.

Juri nyatakeun yén Depp parantos nyumponan beban buktina dina sadaya akun sareng yén op-ed 2018 Heard parantos fitnah anjeunna. Singkatna, juri mendakan yén tuduhan Amber Heard henteu tiasa dipercaya.

Depp dileler $ 10 juta dina Karuksakan compensatory sarta $ 5 juta di punitive (dimaksudkeun salaku hukuman) Karuksakan ngalawan Heard. Tapi, Karuksakan punitive bakal capped ku hukum ka $350,000.

Tapi antosan, aya deui…Tingali langkung seueur.

Kumaha Republicans ngabongkar Hakim Ketanji Brown Jackson

29 Maret 2022 - Di latar tukang perang Ukraina, perang anu sanés lumangsung dina pamariksaan konfirmasi ti hakim Mahkamah Agung Biden, Hakim Ketanji Brown Jackson.

Republikan dikritik Hakim Jackson salaku pilihan kaadilan anu paling kénca-kénca sepanjang waktos. Kasus-kasusna salaku hakim féderal ngadukung pandangan ngeunaan ieu, sareng Republicans nyebatkeun anjeunna dina masalah ieu nalika pamariksaan konfirmasi.

Dina garis patarosan anu luar biasa, Sénator Ted Cruz nyéépkeun masa lalu Hakim Jackson…Tingali langkung seueur. 

Baldwin Dituduh KRIMINAL? Milarian JAMINAN tiasa nunjukkeun nyeri pikeun Alec Baldwin

17 Désémber 2021 Pulisi nalungtik shooting fatal dina susunan Rust geus meunang nawaran pilarian pikeun telepon Alec Baldwin urang.

The nawaran nyatakeun yén "bisa aya bukti dina telepon" nu bisa jadi "materi sarta relevan pikeun panalungtikan ieu".

Baldwin sareng pengacarana mimitina nolak nyerahkeun teleponna ka otoritas sareng nyarios ka pulisi pikeun kéngingkeun nawaran upami aranjeunna hoyong. 

Waran éta ayeuna parantos dikaluarkeun…Tingali langkung seueur.

Kyle Rittenhouse: 5 Alesanna Naha Putusan éta sampurna

21 November 2021 - Kyle Rittenhouse nangtung sareng nyanghareupan juri nalika vonis diumumkeun…

Teu kaliru dina lima cacah!

Anjeunna ambruk kalayan lega, ceurik bungah nalika anjeunna nangkeup pengacara pembela Corey Chirafisi.

Carita Kyle Rittenhouse ngagaduhan tungtung anu bagja, kaadilan narajang, sareng sistemna jalan.

Henteu sadayana satuju…Tingali langkung seueur. 

Trump Males Dendam ka Alec Baldwin, "Meureun Anjeunna Dimuat!"

07 November 2021 Dina podcast host radio Chris Stigall, Présidén Trump nyarioskeun panémbak Rust sareng maotna tragis Halyna Hutchins.

Trump nyandak Baldwin ka jagal…Tingali langkung seueur.

Nu Numpak Karéta Ngagandong Télépon jeung ngarékam Awéwé Diperkosa

21 Oktober 2021 - Dina carita anu matak pikasieuneun, saurang lalaki dituduh perkosa awéwé dina karéta di luar Philadelphia. Lalaki éta harassed jeung groped awéwé pikeun 40 menit sarta ahirna diperkosa manehna.

Ieu sakedik gila…Tingali langkung seueur.

HORRIFIC: Walgreens Ngahaja Méré ANAK Vaksin Covid Gantina Flu Jab

15 Oktober 2021 - Kolot di Indiana parantos ngaku yén Walgreens masihan budakna Covid nembak tinimbang jabs flu.

Vaksin COVID-19 henteu disatujuan pikeun murangkalih umur 12 taun.

Alexandria jeung Joshua Harga ceuk maranéhna indit ka Walgreens on St Joseph Avenue on 4. Oktober. Aranjeunna angkat ka dirina sareng murangkalih, umurna ngan lima sareng opat taun, vaksin flu standar tapi engké terang yén aranjeunna sadayana parantos dipasihan jab Pfizer Covid…Tingali langkung seueur.

Lalaki némbak adi Apoteker Pikeun Ngaadministrasi VAKSIN Covid

08 Oktober 2021 - Hiji lalaki maéhan lanceukna tukang apotéker sabab anjeunna "maéhan jalma ku tembakan Covid"!

Jeffrey Burnham, 46, ti Maryland parantos ditéwak pikeun maéhan lanceukna, minantu awéwé, sareng awéwé sepuh. 

Hal ieu dipercaya yén Burnham mimiti tusuk awéwé manula, 83, anu sakelas heubeul indungna, saméméh maok mobil nya jeung nyetir ka imah lanceukna. 

Sakali anjog ka imah lanceukna…Tingali langkung seueur.

Brian Laundrie: 5 Téori ALTERNATIF (jeung Aneh).

30 September 2021 - Nalika vlogger "Van Life" Gabby Petito dilaporkeun leungit dina 11 Séptémber 2021, ramo gancang nunjuk ka tunanganna Brian Laundrie, anu balik ka bumi tanpa anjeunna. 

Saterasna, saatos Laundrie balik ka bumi, anjeunna teras ngaleungit sareng kolotna nyarios yén aranjeunna henteu acan ningali anjeunna salami sababaraha dinten, sakitar tanggal 18 Séptémber. Dina titik ieu, Laundrie geus dingaranan jalma dipikaresep dina leungit Petito urang.

Warta tragis…Tingali langkung seueur.

ngareureuwas: CIA terang barudak aya dina mobil saméméh Drone neunggeul

19 Séptémber 2021 - Dinten Jumaah, Pentagon tungtungna ngaku yén serangan drone anu dilaksanakeun di Kabul dina 29 Agustus henteu maéhan téroris ISIS tapi maéhan sapuluh sipil polos. 

Upami éta henteu cekap, ieu kicker:

Éta ogé dilaporkeun…Tingali langkung seueur.

Biden nembé nyebrang Jalur Hak Asasi Manusa

10 Séptémber 2021 - Biden parantos ngalangkungan garis anu urang terang yén anjeunna bakal, tapi ngarepkeun anjeunna henteu: mandat vaksin pikeun langkung ti 100 juta urang Amerika.  

Pesen Biden ka urang Amerika anu henteu divaksinasi saderhana, "kasabaran urang ngagem ipis" saurna Kemis ieu sareng nyebatkeun yén panolakan aranjeunna nyandak vaksin "geus ngarugikeun urang sadayana".

"Ieu sanés ngeunaan kabébasan ..." saur anjeunna…Tingali langkung seueur.

GURU: Sumpah Satia ka Bandéra Pelangi Gay

29 Agustus 2021 - Guru SMA California aya dina cai panas saatos anjeunna ngungkabkeun yén murid-muridna ngajanjikeun kasatiaan kana bandéra kareueus homo. 

Kristin Pitzen, ti Orange County, ngeposkeun pidéo ka TikTok na dimana anjeunna bangga ngeunaan kumaha anjeunna kaleungitan bandéra AS sareng ngagentos éta ku katumbiri kareueus. 

Anjeunna nyebatkeun yén salah sahiji muridna naroskeun ka mana bandéra Amérika Serikat angkat nalika Sumpah Kasatiaan, janten anjeunna nyarios ka aranjeunna…Tingali langkung seueur.

WTF: Naon anu kajantenan ka Joe?! (Pidato Biden Afghanistan)

29 Agustus 2021 -  Biden nyarioskeun pidato dina dinten anu paling hanjelu tina kapersidenanna nalika 13 tentara AS tiwas dina serangan teror anu pikasieuneun di bandara Kabul, Afghanistan. 

Bom éta dilaksanakeun ku grup Negara Islam sareng kajantenan nalika évakuasi bandara Kabul. Salian ti 13 tentara AS, dua warga Inggris sareng saloba 170 urang Afghan tiwas.

Biden ngintunkeun jangji pikeun males ka jalma anu tanggung jawab bari tetep nanggung tanggung jawab pikeun huru-hara sorangan. Omonganna kacau, teu tulus, jeung bisa disebutkeun ngerakeun. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali naon anu kami maksudkeun…

9/11: Klaim Kulawarga Aranjeunna Boga BUKTI (3,000 Halaman) Menara Ditiup Ti jero

27 Agustus 2021 - Kulawarga korban 9/11 Inggris, didukung ku tim ilmiah, nyatakeun yén aranjeunna gaduh "bukti anu penting" yén menara ditiup ti jero dina 11 Séptémber. 

3,000 halaman bukti…

Dossier 3,000 halaman parantos diserahkeun ka Jaksa Agung Michael Ellies, panaséhat hukum luhur pamaréntahan…Tingali langkung seueur.

GAME OVER: Média Tungtungna Ngahurungkeun Biden

Média hurungkeun Biden

20 Agustus 2021 - Saatos wawancara warta ABC anu ngareureuwas ngeunaan Afghanistan, sekutu pangdeukeutna Biden, média mainstream, nembé ditusuk ti tukang.

The panganyarna Wawancara Biden sareng George Stephanopoulos ABC éta jarami final pikeun média mainstream. Nyadar yén pikeun nyéépkeun kredibilitas sésana sareng pemirsa, aranjeunna henteu gaduh pilihan tapi ngritik présidén AS. 

Dina wawancara sacara lega dianggap salaku musibah monumental, Biden stubbornly nangtung ku kaputusan na mundur pasukan ti Apganistan

Nalika ditaros ku George Stephanopoulos naha kaayaan éta tiasa diurus langkung saé sareng upami aya kasalahan, balesan gancang Biden nyaéta, "Henteu".

Kantun nempatkeun, Présidén sombong sareng ambek…

Biden éta pisan defensif sapanjang wawancara; di kali anjeunna malah datang di sakuliah sakumaha agrésif. Ieu jelas henteu calik sareng média atanapi masarakat.

Ieu najongna:

komo CNN dikritik (lemes) wawancara dina seueur cacah, nyorot naon anu aranjeunna disebut momen langka Biden anu nunjukkeun 'teu aya empati'. Ieu ngarujuk kana réspon Biden ngeunaan jalma Afghan turun tina pesawat, saurna, "éta 4 dinten ka pengker, 5 dinten ka pengker", saolah-olah éta kumaha waé ngajantenkeun langkung saé!

outlet média séjén kanyataan-dipariksa presiden, nunjuk kaluar loba kasalahan sarta inconsistencies dina pernyataan na. Batur disebutkeun yen milikna rating persetujuan geus tilelep alatan kaayaan Afghanistan. 

Ieu mangrupikeun kasempetan anu jarang dimana dua sisi spéktrum média-politik nyentak Biden pikeun wawancara anu cilaka. 

White House katingalina dina modeu kontrol karusakan sareng Biden ngajadwalkeun euweuh appearances publik. 

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Transkrip resmi: 1 sumber] [Statistik resmi: 1 sumber] [Situs wéb pamaréntah: 1 sumber] [Langsung ti sumberna: 2 sumber]

Dr Fauci dina CNN: REAKSI kana Wawancara SHOCKING na

30 Juli 2021 -  Kami REAKSI ka Dr Fauci dina CNN nyentak jalma anu teu divaksinasi dina wawancara langsung anu pikasieuneun

Dr Anthony Fauci nembé muncul dina CNN dimana anjeunna nyalahkeun pandémik ka warga anu henteu divaksinasi ngaku éta "pandémik anu henteu divaksinasi". 

CNN teras neraskeun nunjukkeun wawancara anu sanés ka Gubernur Kay Ivey nyatakeun yén jalma anu teu divaksinasi parantos milih "gaya hirup pikareueuseun nyeri diri" sareng nuduh aranjeunna henteu ngagaduhan akal sehat. 

Bagéan éta réngsé dina cara anu rada kontradiktif, dimana data ti Israél nunjukkeun yén vaksin Pfizer ngan ukur efektif 39% saatos 6 bulan. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali réaksi kami kana koméntar Dr Fauci dina CNN…

VIRAL: Tanda Jalan Biden Gaduh ORANG-ORANG Ngagores Sirahna

19 Juli 2021 - Sadayana pikasieuneun kana tanda Biden anu lucu anu muncul di sisi jalan, tapi teu aya anu yakin naon hartosna. 

Pesen dasar tina tanda éta écés, tapi gambar anu halus di juru gaduh sadayana ngagaruk sirahna ngeunaan naon anu diomongkeunana. 

Urang kedah nerangkeun yén naon waé pesen politik, urang henteu ngadukung rambu-rambu jalan anu vulgar anu berpotensi katingali ku barudak. 

Tanda viral téh nyata dengkul-slapper, sarta kami approve suratna, tapi kudu mastikeun ditangtayungan pikeun audiences sawawa teu on roadside a. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali naha sadayana nyarioskeun tanda jalan lucu ieu…

Mike Pence Panginten Dinas Rahasia Anu 'KONSPIRING' Ngalawan Anjeunna dina 6 Januari

Mike Pence sieun

17 Juli 2021 - Buku anyar nyatakeun yén dina 6 Januari, Mike Pence nolak asup kana kendaraan jasa rusiah sabab sieun ku sababaraha téori konspirasi.

Numutkeun wartawan, Pence moal ninggalkeun gedong Capitol sabab sieun konspirasi "pikeun "ngabenerkeun pemberontakan".

Bapak Pence mimitina diungsikeun ti chamber senat on Januari 6th lajeng dipindahkeun ka kantor upacara na dimana anjeunna ditangtayungan ku layanan rusiah. 

Agén kalungguhan anu tanggung jawab, Tim Giebels, naroskeun ka Pak Pence pikeun ngévakuasi gedong dua kali, anu ditolak ku Pence. 

Pence nyarios, "Kuring henteu ngantunkeun Capitol", nyatakeun yén ningali anjeunna angkat bakal ngabéréskeun pemberontakan. 

Éta henteu sadayana…

Engké, Pence nolak asup kana limousine Armored na nyebutkeun "Abdi henteu naék kana mobil, Tim...Kuring percanten ka anjeun, Tim, tapi anjeun henteu nyetir mobil. Upami kuring naek kana kendaraan éta, anjeun badé angkat." 

Jelas, anjeunna henteu percanten kana detil jasa rusiahna sareng ngarasa aranjeunna nyobian ngusir sareng anjeunna!

Naha akun éta leres tetep diverifikasi, tapi éta pikaresepeun pikeun nguping yén Mike Pence ngira yén jasa rusiah nyobian ngabantosan Trump dina sababaraha cara tinimbang ngajagaan anjeunna. 

Ieu langkung seueur bukti yén hubungan antara Trump sareng Pence langkung saé.

Kalayan sigana kamungkinan yén Trump bakal nyalonkeun présidén dina taun 2024, kasempetan Mike Pence ngajalankeun salaku wakil présidén sigana teu mungkin. Trump geus hinted di Ron DeSantis janten pasangan lari poténsial. 

Email Fauci Ngungkabkeun 2 Hal KUNCI

Email Fauci ngungkabkeun 2 hal konci

03 Juni 2021 - Dina sakedapan reputasi Dr Fauci turun ka solokan tempatna. 

Rébuan email pribadi parantos bocor ti pimpinan panyawat inféksi AS Dr Anthony Fauci. Surélék éta diala ku Washington Post, Buzzfeed sareng CNN ngalangkungan paménta Kabebasan Informasi. 

Langkung ti 3,000 halaman parantos bocor tapi pikeun nyalametkeun anjeun tina masalah maca sadayana, urang badé nyimpulkeun poin-poin konci sareng seuri ka Demokrat bari urang sadayana nyanyi, "Trump leres, Fauci salah!"

Naon anu ditunjukkeun ku email Fauci anu ngerakeun pisan pikeun Dr Fauci nyaéta yén sadaya anu anjeunna nyarioskeun ka masarakat mangrupikeun bohong sareng anjeunna terang!

Anu mimiti, saurang ilmuwan nyarios ka anjeunna dina email anu langsung dikirim ka anjeunna yén "sababaraha fitur (berpotensi) katingalina direkayasa." Élmuwan éta teras nyarios yén kalayan kasapukan kolega-kolegana, aranjeunna "sadayana mendakan génom teu saluyu sareng ekspektasi tina téori évolusionér." Kalayan kecap sanésna, aranjeunna sadayana satuju yén virus katingalina direkayasa sareng sigana henteu alami.

Dr Fauci parantos konsisten dina da'wah yén anjeunna henteu nyangka yén virus éta direkayasa atanapi yén téori bocor lab Wuhan tiasa dipercaya. Tapi, ayeuna urang terang yén anjeunna nyarios sabalikna ku tim ilmuwan dina email tanggal 1 Pebruari 2020. 

Dr Fauci kasohor ku cintana kana masker; anjeunna geus remen ajak masarakat pikeun maké éta sanajan maranéhna geus divaksinasi atawa boga kekebalan alam. Nanging, email anu anjeunna kirimkeun ka batur sapagawean dina bulan Pebruari 2020 nyarios, "Topeng leres-leres pikeun jalma anu katépaan ..." sareng "topeng khas anu anjeun mésér di toko ubar henteu leres-leres efektif ...". Wah! 

Ieu garis handap:

Anjeun tiasa maca email sorangan tapi anu aranjeunna nyarioskeun ka kami pisan sareng jelas nyaéta Dr Fauci nyarioskeun hiji hal ka masarakat teras sabalikna ti babaturan sareng kolega. 

Kumaha urang tiasa percanten deui kana naon anu anjeunna nyarios deui? Urang teu bisa.

Billboard WOKE Ieu Bakal Ngadamel Anjeun FUME! (PIKIR = BULUH)

Papan iklan anu paling gélo anu anjeun kantos tingali! Woke billboard geus dipasang di San Diego, California blaming masalah kaséhatan bayi jeung kalahiran prématur on rasisme jeung diskriminasi! 

Papan reklame ngagunakeun statistik kalahiran prématur sareng ngaitkeun kana rasisme tanpa dukungan ilmiah. Kritikus gancang nunjukkeun yén papan reklame sorangan bakal nyababkeun langkung teu percanten ka awéwé hideung sareng dokterna ogé nyababkeun langkung seueur perpecahan di masarakat. 

Papan reklame malah dibayar ku dolar pajeg sareng dipasang ku organisasi kaséhatan masarakat. Seueur anu ngabantah yén papan reklame anu hudang diturunkeun langsung sareng jalma anu otorisasina dihukum. 

Tonton pidéo lengkepna pikeun ningali papan reklame anu bakal narik pikiran anjeun…

Biden Bingung sareng Ngaku Anjeunna BUKAN PRESIDEN !? | Biden Gaffe

Biden bingung sorangan sareng Kamala Harris dina pidato anu anyar nalika anjeunna teu kahaja ngaku yén anjeunna sanés Présidén!? 

Biasana, urang bakal ngantep hiji Biden gaffe dieunakeun, tapi jenis husus tina Biden blooper ieu ogé kajadian sababaraha minggu saméméhna nalika anjeunna nyauran Wakil Présidén Kamala Harris, Présidén Harris! Éta sadayana tiasa janten salah sahiji seueur gaffes Joe Biden anu lieur sareng teu masuk akal atanapi panginten kaleresan ngeunaan saha présidén henteu jelas sakumaha anu urang pikirkeun.

 Henteu janten rahasia yén bahkan Demokrat terang yén Joe Biden beuki bingung unggal waktos anjeunna ngadamel penampilan umum sareng aranjeunna nyobian ngawatesan waktos siaran na. Naha aya jalma anu bingung ngajalankeun Amérika Serikat sareng dipasihan kode nuklir? 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali Joe Biden bingung…

CHAUVIN MISTRIAL: Poto Muncul Anggota Juri anu bisa ngabalukarkeun Mistrial

Chauvin mistrial ayeuna kamungkinan pisan. Poto anu ngancurkeun (pikeun jaksa) anu gampang nyababkeun mistrial parantos muncul tina anggota juri ti sidang Derek Chauvin. 

Poto nunjukkeun yén anggota juri éta jelas pendukung atanapi aktivis BLM. Éta ogé muncul yén anggota juri mungkin geus ngabohong ka pangadilan ngeunaan naha anjeunna milu dina protés BLM. 

Tim pertahanan Chauvin ayeuna gaduh hak pikeun naroskeun ka hakim pikeun uih deui sareng naroskeun ka anggota juri sareng nimbangkeun deui upami putusan Chauvin masih tetep. Mistrial Derek Chauvin ayeuna kamungkinan pisan sabab henteu ngan ukur anggota juri anu bias tapi ogé kusabab anjeunna henteu nyarioskeun kaleresan. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali poto…

Réaksi ANEH Chauvin kana Putusan (Sareng Réaksi sareng Analisis Persidangan Chauvin KAMI)

Putusan pikeun sidang Derek Chauvin asup. Réaksi Derek Chauvin heran aneh nalika hakim maca putusan juri pikeun rajapati tingkat kadua, rajapati tingkat katilu sareng tuduhan rajapati. Kami ogé ngaréaksikeun putusan éta sareng masihan analisa ngeunaan sadaya sidang Chauvin sareng hasil ahir. 

Teu aya sidang dina mémori anyar anu langkung dipolitikkeun tibatan anu ieu, khususna ku sayap kénca sabab seueur politikus anu nimbang-nimbang naon putusanna. Présidén Biden malah beuratna sateuacan vonis nyatakeun yén buktina seueur pisan! 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali réaksi anéh Derek Chauvin kana putusan sareng analisa lengkep kami ngeunaan sidang. 

Rekaman Dashcam ngaheureuykeun Nangkep Pulisi Ditémbak Di Halteu Lalu Lintas ku Pengedar Narkoba

Kaméra awak sareng kaméra dashcam anu nembé dileupaskeun katéwak saurang pengedar narkoba nembak hiji perwira pulisi di tempat eureun lalu lintas rutin di New Mexico, Amérika Serikat. 

Salila lalulintas rutin eureun pulisi nanya ka disangka dealer narkoba lamun manehna boga senjata api jeung nanya lamun manehna bisa mibanda eta pikeun kaamanan na dugi cék rutin anu réngsé. Pengedar narkoba, anu parantos dibébaskeun tina panjara sababaraha kali, kaluar tina kendaraan sareng ngamimitian nembak petugas nganggo bedil. 

Patugas éta dipukul dina sirah sareng sedih pisan maot. Tonton pidéo lengkep pikeun ningali klip ngareureuwas sareng carita lengkep…

Universitas Cornell ngabolaykeun Déskripsi Balapan ngeunaan Tersangka Pidana

Ieu gélo! Kumaha aranjeunna bade ngaidentipikasi tersangka? Cornell unipersitas parantos pinuh 'hudang' sareng ngabatalkeun panggunaan déskripsi balapan ku pulisi kampus dina email ngageter kajahatan. Teu aya deui warna kulit kasangka anu dianggo salaku faktor anu ngaidentipikasi. 

Fakultas Universitas Cornell nyarios, "Email ieu terus-terusan ngalambangkeun balapan tersangka, sakapeung daptar ras sareng gender salaku hiji-hijina fitur anu ngabédakeun tersangka kriminal anu teu dipikanyaho," sareng ngalakukeun kitu tiasa nempatkeun komunitas hideung dina 'bahaya'. Biasana, pikeun ngaidentipikasi tersangka ti kajauhan pulisi ngagunakeun jangkungna, beurat, ras jeung gender salaku hijina cara éféktif pikeun ngaidentipikasi hiji individu. Craziness ieu nempatkeun sakabeh komunitas dina bahaya! 

Tonton pidéo lengkep pikeun ngadangu carita lengkep sareng ningali pernyataan resmi ti Universitas Cornell…

Biden Gaffe: Anjeunna Galau OBAMA Sareng OSAMA Bin Laden!

Biden gaffes nalika pidato bingung dimana anjeunna ngahijikeun Présidén Obama sareng Osama Bin Laden! Dina pidato panganyarna Joe Biden, Présidén ngumumkeun ditarikna ahir sadaya pasukan AS ti Afghanistan. 

Saatos ayana 20 taun di Afghanistan, Présidén Biden nyarios, "Geus waktuna pikeun ngeureunkeun perang salamina" sareng tujuan utama pikeun nangkep sareng maéhan Osama Bin Laden (Présidén Obama dina sirah Biden!) kahontal. AS boga tujuan pikeun ngaluarkeun sadaya pasukanana ti Afghanistan dina 11 Séptémber 2021. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali gaffe Biden anu lucu sareng pidato anu bingung dimana anjeunna ngabingungkeun Obama pikeun Osama…

Sadulur (Yuswa 3 sareng 5) DIBUNGKANG DI TEMBOK BORDER ku Smugglers!

footage ngareureuwas tur disgusting geus mecenghul dua katresna yuswa 3 jeung 5 keur sacara harfiah dialungkeun ngaliwatan témbok wates 14-suku di bagian terpencil New Mexico ku sapasang smugglers. Katresna nabrak taneuh, tuluy dibikeun bungkusan leutik (narkoba). 

Administrasi Biden terus ngirangan krisis wates, tapi agén patroli wates nembé nyarios yén eksploitasi murangkalih sareng kulawargana kajantenan di sabudeureun wates ku organisasi kriminal. 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali klip ngareureuwas. 

LOL: Kelinci Paskah Nganggo Topeng GIANT salami Biden Biden

Salami pidato Paskah Biden ti balkon White House, administrasi Biden mutuskeun yén éta hadé pikeun nempatkeun topéng konyol anu didamel khusus dina Easter Bunny! 

Biden sareng Jill ogé ngaharepkeun sadayana Paskah anu bahagia dina pidéo anu teu tulus sareng naskah anu dipasang dina Twitter. 

Kami ogé ningali hiji pernyataan Paskah epik ti Donald Trump dimana anjeunna narékahan pikeun 'crazies kénca radikal'! 

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali sadaya beja panganyarna tina Paskah! 

Biden Gaffe | Biantara LINGING Dimana cenah bakal Nyageurkeun Kangker !?

Biden gaffe saatos Biden gaffe! Joe Biden nyarioskeun pidato anu anéh sareng bingung di FEMA nalika anjeunna angkat tina nyageurkeun kanker dugi ka badarat di Mars dugi ka anu aya dina pikiranna ngalatih liga saeutik! Anjeunna ngaluncat tina topik ka topik sareng katingalina hilap pisan yén anjeunna masihan pidato présidén.

Dina pidato anu bingung ieu, Joe Biden nyarios yén anjeunna bakal janten présidén pikeun ngubaran kanker. Parios kanyataan, hanjakalna, urang teu deukeut ngéléhkeun kanker, élmuwan nyebutkeun urang téh 5-10 taun jauh ti malah meunang deukeut ka tamba. Éta kamungkinan yén urang moal pernah tiasa ngubaran kanker sacara lengkep sabab éta mangrupikeun panyakit anu ageung. Aya leuwih 200 jenis kanker sarta masing-masing didiagnosis sarta dirawat béda. Pikeun Présidén Biden nyarios yén anjeunna terang yén aranjeunna bakal ngubaran kanker salami jabatanna nyaéta misinformasi.

Éta mangrupikeun pernyataan anu anéh, nganggap Biden henteu acan ngubaran pandémik COVID, anu masih ngamuk di Amérika Serikat. varian anyar pop up dimana-mana. Upami aranjeunna ngontrol COVID, éta berkat vaksin anu diciptakeun dina kaayaan Présidén Trump.

Dina ahir pidato Joe Biden ieu, anjeunna sigana hilap dimana anjeunna sareng mimiti nyarios sapertos anjeunna nyobian ngamotivasi sababaraha murangkalih pikeun pertandingan olahraga, henteu masihan alamat présidén. Sakabeh ucapan datang di sakuliah salaku pisan bingung jeung pantes.

Tragis ningali Biden bingung pisan tapi éta henteu tiasa ditampi pikeun Présidén anu linggih dina kaayaan mental ieu sareng éta sababna penting pikeun video gaffe Joe Biden ieu ditingali ku masarakat kusabab média mainstream nyumputkeunana sareng terlibat dina ieu. nyiksa.

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali pidato bingung Biden. 

Demi Lovato SLAMS Génder nembongkeun pihak salaku TRANSFOBIC

Demi Lovato geus membanting gender nembongkeun pihak salaku transphobic, nyebutkeun "Ieu teu ngeunaan keur politis bener, éta ngeunaan bener". Ngarujuk kana tulisan asli aktivis hak transgender Alok Vaid-Menon, teras saurna, "Ngan jalma individu anu tiasa nangtukeun jinis kelaminna."

Nya, anjeunna kedah parios sareng ahli genetika, sabab anu nangtukeun gender nalika lahir nyaéta naha orokna gaduh dua kromosom X (gadis), atawa hiji X jeung hiji kromosom Y (budak lalaki). Lian ti kaayaan anu paling langka, éta saderhana. Éta anu leres.

Sex biologis mangrupikeun kanyataan genetik, sareng urang kedah tetep saderhana pikeun murangkalih. Sakali murangkalih parantos dewasa kalayan pamahaman anu leres ngeunaan biologi sareng génder, aranjeunna tiasa nyandak kaputusan pikeun ngaidentipikasi salaku transgender.

Ayeuna, naha pésta ngungkabkeun gender anu aman mangrupikeun masalah anu béda-béda sabab saurang lalaki nembé tiwas nalika alat anu anjeunna ngawangun pikeun ngalaan gender teu kahaja ngabeledug, maéhan anjeunna sareng nyiksa lanceukna.

Séjén génder nembongkeun pihak indit horribly salah nalika dad nu accidently dipecat a confetti canon kana crotch na!

Tonton pidéo lengkep pikeun ningali sadayana carita! 

Gabung Komunitas LifeLine

Gabung jaringan rojongan patriots pikeun FREE sareng kéngingkeun aksés pinuh ka forum ekslusif kami, grup média sosial, sareng buletin.

Ku gabung, anjeun bakal otomatis meunang kasempetan pikeun meunang a bebas LifeLine Komunitas t-shirt na goodies leuwih endah!

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna