loading . . .DITANGGUNG
LifeLine Media spanduk warta anu teu disensor

global News

'Misogyny': Kaum Liberal REAKSI kana Gambar Prajurit Ukraina Nganggo Heels Tinggi

Prajurit Ukraina ngagem heels tinggi

03 Juli 2021 | Ku Richard Ahern - Gambar muncul ti Ukraina anu nunjukkeun prajurit awéwé marching sapatu tinggi nalika latihan parade militér. 

Menteri pertahanan Ukraina dituduh nyieun 'nyolok' awéwé. Gambar-gambar éta muncul tina latihan parade militér anu lumangsung dina bulan Agustus.

Parade ieu ngagungkeun 30 taun kamerdékaan pikeun Ukraina saatos runtuhna Uni Soviét. 

"Ayeuna urang latihan dina sapatu tinggi pikeun kahiji kalina. Ieu rada hese tibatan dina sapatu tempur tapi kami ngalakukeun anu pangsaéna, ”saur salah sahiji prajurit awéwé nyandak bagian. 

Ieu sorotan:

Anggota parlemén Ukraina sayap kénca nyauran menteri pertahanan Andriy Taran, pikeun ngagem keuneung sorangan dina parade militér. Samentara anggota parlemén sanés nyandak pasang sapatu ka parlemén salaku cara protés. 

Salah saurang anggota parlemén nyarios yén maksa prajurit awéwé ngagem keuneung nguatkeun "stéréotip peran awéwé salaku boneka anu geulis". 

Kritikus sanésna nyebat menteri pertahanan "seksis sareng misogynistic" sareng yén sapatu keuneung tinggi mangrupikeun olok-olok awéwé anu ditumpukeun ku industri kageulisan. 

Twitter ngaréaksikeun ogé:

Hiji pangguna Twitter, anu disebut 'VaccinesForAll' (anu heran) tweeted, "Aranjeunna peryogi alat tempur, sanés sapatu tinggi ...". 

Tétéla…

Anjeun teu peryogi alat tempur pikeun parade! Upami anjeun badé perang, enya anjeun peryogi alat tempur, tapi awéwé ieu ngan ukur didamel nganggo keuneung pikeun latihan parade. 

Prajurit anu miluan jelas nyarios yén ieu mangrupikeun latihan pertama kalina dina tumit, janten éta sanés kajadian biasa. Saperti biasa, nu kénca overreacting. 

Nganggap awéwé éta masih ngagem saragam tentara sareng sanés pakéan, sigana mah ieu aya hubunganana sareng standar kageulisan. 

Penjelasan anu paling dipikaresep nyaéta kusabab keuneung ngajantenkeun awéwé langkung jangkung, éta ngajantenkeun aranjeunna langkung menacing. 

Di dieu Éta deal: 

Parades militér sabagean ngeunaan nunjukkeun tentara anjeun ka dunya, kalebet musuh poténsial. 

Tujuanana nyaéta pikeun ngajantenkeun prajurit anjeun janten disiplin sareng kuat-gancang, ngajantenkeun awéwé katingali langkung jangkung bakal ngalakukeun éta sabab nyiptakeun penampilan anu langkung ageung tibatan kahirupan.

Jelas, teu aya anu mikir ngeunaan éta. 

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

balik deui ka warta dunya


3 Kajadian NYANGKEUN BULU: Korea Utara Mampuh Senjata NUKLIR?

misil Koréa Kalér

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Laporan resmi: 1 sumber] [Situs wéb pamaréntah: 1 sumber] [Situs wéb anu otoritas luhur sareng dipercaya: 2 sumber]  

15 Séptémber 2021 | Ku Richard Ahern - Koréa Kalér nembé nembakkeun dua misil balistik di basisir wétanna nuju Laut Jepang. Marengan dua kamajuan anyar anu sanés, urang ngagaduhan kaayaan anu pikasieuneun.

Datangna ngan sababaraha dinten saatos Koréa Kalér ngaluncurkeun énggal misil pesiar jarak jauh anu sanggup nyerang seueur Jepang anu aranjeunna disebut "senjata strategis anu penting pisan".

Éta ogé muncul saatos penampilan umum munggaran Kim Jong-un dina sababaraha waktos dina perayaan ulang taun ka-73 nagara minggu kamari. Ieu ngajempolan dunya salaku gambar mecenghul manéhna kasampak leuwih thinner sanggeus dilaporkeun leungitna beurat 20kg. Pamimpin Koréa Kalér henteu nyarios dina parade tapi katingali nyium barudak sareng ngacungkeun jempol ka para palaku. 

Warta goréng…

Peluncuran misil balistik parantos ngangkat alarm sabab sanggup mawa muatan anu langkung kuat, kalayan jarak anu langkung panjang, sareng kecepatan anu langkung gancang tibatan misil pesiar. 

Boh pesiar sareng misil balistik sanggup mawa hulu ledak nuklir, tapi misil balistik umumna bisa mawa muatan nu leuwih gede. 

Déwan Kaamanan PBB henteu ngalarang nguji misil pesiar, tapi nganggap misil balistik langkung ngancam. Ku launching dua misil balistik ieu Koréa Kalér dina breach langsung tina resolusi PBB-ditumpukeun. 

Di dieu Éta deal:

Beda penting antara dua misil éta nyaéta misil ngamuk nuturkeun jalur anu ngawangun busur sareng nalika bahan bakarna parantos dianggo, arah misilna dibawa ku gravitasi sareng teu tiasa dirobih. 

Misil pesiar digerakkeun diri pikeun sabagéan ageung penerbanganna kalayan jalur perjalananna langkung sapertos garis lempeng sareng lintasan tiasa dirobih dina menit terakhir upami diperyogikeun. 

Rudal balistik digolongkeun dumasar kana jarak maksimum anu tiasa dirambat, anu pangjauhna nyaéta misil balistik antar benua (ICBM). Baheula, Koréa Kalér geus diuji ICBMs nu sanggup pencét ngeunaan satengah tina Amérika Sarikat, sakuliah Jepang, jeung loba Éropa. 

Ieu nunjukkeun yén sanaos krisis ékonomi parah Koréa Kalér, aranjeunna tetep fokus dina ngembangkeun program senjatana. Koréa Kalér nyanghareupan kakurangan pangan nalika éta ngeureunkeun perdagangan sareng China pikeun nyegah panyebaran Covid-19. Sanajan populasi Koréa Kalér dasarna kalaparan, éta masih junun mindahkeun waragad kana program pakarang na. 

Perdana Mentri Jepang Yoshihide Suga disebut peluncuran misil ieu "ngerakeun" tapi US ceuk tés ieu teu ngakibatkeun ancaman langsung ka "personil AS atawa wewengkon, atawa sekutu urang".

"Éta naroskeun patarosan, yén sigana Kim Jong-un ngaraos AS mangrupikeun musuh anu langkung lemah sareng Biden anu tanggung jawab."

Koréa Kidul masihan réspon anu langkung eksplisit…

Sanaos direncanakeun sateuacana, ngan sababaraha jam saatos Koréa Kidul nunjukkeun kamampuan militérna ku ngaluncurkeun misil balistik anu diluncurkeun kapal selam munggaran. Peluncuran rudal balistik di jero cai "akurat pencét target" ngajantenkeun Koréa Kidul ngan ukur nagara katujuh di dunya anu ngembangkeun téknologi militér canggih ieu. 

Présidén Koréa Kidul Moon Jae-in dilaporkeun hadir dina peluncuran jero cai dina kapal selam kelas Dosan Ahn Changho anyar 3,000 ton. Ieu ogé ngajadikeun Koréa Kidul nagara munggaran tanpa pakarang nuklir anu gaduh kamampuan ieu. 

Sistem ieu diperkirakeun maénkeun peran konci dina mertahankeun ngalawan ancaman pikahariwangeun kamampuan nuklir Koréa Kalér.  

Koréa Kidul jeung Jepang cenah bakal ngayakeun rapat déwan kaamanan nasional ngeunaan uji misil Koréa Kalér panganyarna.

Perkembangan misil pesiar sareng balistik ieu ti Koréa Kalér pisan pikahariwangeun, kumaha ogé, skenario anu paling awon nyaéta upami Koréa Kalér ngagaduhan kamampuan pikeun ngungkit misil ieu sareng hulu ledak nuklir. 

Hanjakalna, éta tiasa janten kanyataan…

Bulan kamari agénsi atom PBB nyarios yén Koréa Kalér sigana parantos ngamimitian deui réaktor nuklir anu tiasa ngahasilkeun plutonium pikeun senjata nuklir. 

Badan Énergi Atom Internasional (IAEA) teu gaduh aksés ka Koréa Kalér saprak nagara éta ngusir inspekturna tapi ayeuna ngawas Koréa Kalér ti kajauhan nganggo citra satelit. 

nu ceuk IAEA yén saprak Juli 2021, aya indikasi yén réaktor 5 megawatt di Yongbyon parantos dihidupkeun deui. Aranjeunna mendakan yén réaktor sigana ngaluarkeun cai cooling anu nunjukkeun ayeuna operasional. Ieu mangrupikeun tanda mimiti réaktor anu beroperasi saprak Désémber 2018.

IAEA ogé hariwang ku tanda-tanda pagawéan ngolah ulang anu dilakukeun di laboratorium radiokimia di Yongbyon pikeun misahkeun plutonium tina bahan bakar réaktor béak. 

Laporan éta ngusulkeun durasi karya anu katingali, nyaéta 5 bulan, nunjukkeun yén sakumpulan bahan bakar béak diurus.

Plutonium tiasa pulih tina ngolah deui bahan bakar reaktor normal anu teras tiasa dianggo dina pakarang nuklir. 

Ieu garis handap:

Waktos tés misil Koréa Kalér sareng aktivasina deui pabrik pamrosésan nuklir dina bulan Juli pisan pikasieuneun. Nepi ka ayeuna, Koréa Kalér tetep rélatif sepi, éta begs patarosan, yén meureun Kim Jong-un ngarasa AS téh musuh lemah jeung Biden nu tanggung jawab. 

Éta tiasa hartosna yén éta ngan ukur waktos dugi ka Koréa Kalér gaduh hulu ledak nuklir kalayan kamampuan ngahontal AS sareng Éropa.  

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

balik deui ka warta dunya


Bade NUKLEAR: AS, Inggris sareng Australia Nyandak Cina

pakta AUKUS

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Situs wéb pamaréntah: 2 sumber] [Langsung ti sumberna: 1 sumber]  

16 September 2021 | Ku Richard Ahern AS, Inggris, sareng Australia parantos ngumumkeun pakta kaamanan khusus pikeun ngabagi téknologi pertahanan sareng ngaktifkeun Australia ngawangun kapal selam bertenaga nuklir pikeun kahiji kalina. 

Mindahkeun ieu disangka-sangka pikeun ngaréspon kana hariwang ngeunaan ayana militér Cina anu ngembang di Indo-Pasifik. Sanaos henteu namina nagara khususna, éta karajaan Inggris Perdana menteri Boris Johnson nyarios, "Kemitraan ieu bakal janten langkung penting pikeun ngabéla kapentingan urang di daérah Indo-Pasifik sareng, sacara ekstensi, ngajagaan jalma-jalma di bumi".

Rencana ambisius…

Pakta, anu dingaranan AUKUS, bakal ningali tilu nagara gawé bareng dina téknologi pertahanan sapertos kamampuan siber, intelijen buatan, sareng "kamampuan dasar laut tambahan".

Inisiatif anu munggaran nyaéta ambisi anu sami pikeun ngadukung Australia pikeun meunangkeun kapal selam bertenaga nuklir, anu nyababkeun ngabatalkeun kontrak pertahanan saméméhna nagara éta sareng Perancis.

Biden ngarujuk kana pakta salaku "léngkah bersejarah" sabab éta pertama kalina AS ngabagi téknologi propulsi nuklir sareng sekutu saprak Pasatujuan Pertahanan Reksa AS-Inggris di 1958. 

Pernyataan pamaréntah Inggris maca, "Inggris parantos ngawangun sareng ngoperasikeun kapal selam bertenaga nuklir kelas dunya langkung ti 60 taun. Ku kituna urang bakal mawa kaahlian jero tur pangalaman kana proyék ngaliwatan, contona, karya dilaksanakeun ku Rolls Royce deukeut Derby jeung BAE Systems di Barrow ".

Subs anyar Australia bakal langkung gancang, siluman, sareng langkung salamet ku ningkatkeun téknologi pertahanan Amérika sareng Inggris. 

Ieu sumping dina dinten anu sami dilaporkeun yén Koréa Kalér parantos ngaluncurkeun dua uji misil balistik nuju Laut Jepang, nyababkeun hariwang ngeunaan Kamampuh nuklir Koréa Kalér

Dunya ngaréspon…

Selandia Anyar urang Kabijakan bébas nuklir hartosna yén kapal selam énggal bakal dilarang asup ka cai na Jacinda Ardern negeskeun deui yén ku nyarios, "Posisi Selandia Anyar dina hubunganana sareng larangan kapal-kapal nuklir di cai urang tetep teu robih".

Cina direspon ku juru carios Liu Pengyu ngabejaan Reuters yén nagara-nagara "henteu kedah ngawangun blok-blok éksklusif anu nargétkeun atanapi ngabahayakeun kapentingan pihak katilu. Khususna, aranjeunna kedah ngaleungitkeun méntalitas Perang Tiis sareng prasangka ideologis.

Teu diragukeun yén pengumuman éta ngoyagkeun dunya, sareng sababaraha nagara langkung bahagia tibatan anu sanés ngeunaan aliansi éta. 

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

balik deui ka warta dunya


CHINA: Perang Dunya Ka-3 Bisa Sakedapan Jauh

Perang Dunya 3 Cina Taiwan

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Langsung ti sumberna: 1 sumber] [Situs wéb anu otoritas luhur sareng dipercaya: 1 sumber] 

07 Oktober 2021 | Ku Richard Ahern Cina nyebutkeun yen WWIII bisa micu "iraha wae" nurutkeun maranéhna koran anu didukung nagara.

Dina gerakan anu ngancam, Cina parantos ngapungkeun sajumlah ageung pesawat perang ka ruang udara Taiwan dina sababaraha dinten ka pengker. Sababaraha pesawat tempur ieu gaduh kamampuan nuklir.

Hubungan aya dina titik golak kritis:

Ketegangan antara Cina sareng Taiwan aya dina waktos anu luhur sareng menteri pertahanan Taiwan nyatakeun yén dua nagara éta paling parah dina 40 taun.

Présidén Tsai ti Taiwan nyarios yén pulo alit éta bakal "ngalakukeun naon waé pikeun ngabela diri". Menteri Luar Negeri Joseph Wu nambihan yén "Upami Cina badé ngaluncurkeun perang ngalawan Taiwan, urang bakal tarung dugi ka tungtungna, sareng éta komitmen urang".

Gedong Bodas nyebat gerakan Cina anyar-anyar ieu picilakaeun sareng ngaganggu stabilitas tapi dilaporkeun yén China siap nyokong perang lengkep sareng perang. Amérika Sarikat sareng sekutu na upami aranjeunna ngabela Taiwan.

Taiwan peupeus jauh ti daratan Cina dina 1949 salaku komunis nyita kakawasaan jeung gerakan panganyarna nunjukkeun yén pulo bisa deukeut ka resmi nyatakeun kamerdikaan.

Cina ngaklaim yén pulo timer maréntah téh bagian tina wewengkon sorangan sarta opposes sagala Dursasana internasional.

Cina nyebutkeun yen Taiwan bakal dicokot ku kakuatan lamun perlu.

Upami éta henteu cekap…

Kalayan masalah perang, kaayaan anu parah tiasa nyababkeun ékonomi konsekuensi sakuliah dunya. Taiwan mangrupikeun pamaén anu penting dina industri semikonduktor, sareng perusahaan téknologi ageung sapertos Apple sareng Nvidia outsourcing manufaktur semikonduktor ka Taiwan Semiconductor Manufacturing Company.

Gangguan satuluyna di daérah éta tiasa ngalumpuhkeun industri semikonduktor anu parantos umbul-umbul, nyababkeun panyaluran téknologi kritis ka lirén.  

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

balik deui ka warta dunya


MANDAT Vaksin: 4 Nagara Ieu Bisa Ngungkabkeun Masa Depan Anu Kéngingkeun

Vaksin mandates nagara

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Dokumén resmi pangadilan: 1 sumber] [Statistik resmi: 1 sumber] [Langsung ti sumberna: 3 sumber] [Situs wéb anu otoritas luhur sareng dipercaya: 1 sumber] 

05 Désémber 2021 | Ku Richard Ahern Nu teu kapikir jadi kanyataan. Naha 4 nagara ieu tiasa masihan urang jandela kana masa depan anu tiis tanpa kabebasan?

Amanat vaksin sigana gélo sataun katukang, tapi sababaraha nagara nunjukkeun yén amanat bakal datang. 

Biden nyobian…

Di AS, Amanat vaksin Biden pikeun usaha nampi pushback kuat kalawan a pangadilan banding féderal maréntahkeun amanat pikeun ngareureuhkeun pending review. Amanat anu diusulkeun nyaéta ngagaduhan usaha anu ngagaduhan 100 atanapi langkung karyawan ngagaduhan stafna divaksinasi ku 4 Januari atanapi ngirimkeun tés Covid mingguan pikeun cicing di tempat damel. 

Sanajan kitu, mandat ieu hammered ku pangadilan AS jeung hakim nyebutkeun sarat "fatally cacad" jeung ngangkat "masalah konstitusional serius".

Sanajan kitu, di sakuliah balong, urang ningali hiji carita sagemblengna béda maén kaluar, carita nu bisa chill anjeun nepi ka tulang. 

Di nagara-nagara Éropa, maréntahkeun perusahaan atanapi padamel anu tangtu pikeun divaksinasi sigana biasa, tapi sababaraha nagara hoyong nyandak éta sareng ngalaksanakeun amanat vaksin pikeun sadaya déwasa.

Kapala Komisi Éropa Ursula von der Leyen nyarios yén éta waktuna pikeun nagara-nagara "mikirkeun vaksinasi wajib" salaku kasieunan Varian Omicron tumuh. 

Janten, anu nagara nu mandat kalawan fist beusi? 

Hayu urang tingali ...

Austria

Austria mangrupikeun salah sahiji nagara anu paling ketat ngeunaan mandat vaksin. 

Kanselir, Alexander Schallenberg, ngumumkeun yén ti bulan Pebruari sadaya warga permanén Austria bakal diwajibkeun ku hukum pikeun nyandak vaksin COVID-19. 

Saha waé anu nolak matuh bakal disauran ka otoritas administrasi distrik. Teu malire saman dua kali bakal ngahasilkeun denda €3,600 ($4,074). Upami aranjeunna tetep teu malire pesenan atanapi nempatkeun batur dina "résiko serius" ku henteu divaksinasi, aranjeunna bakal didenda dugi ka € 7,200 ($ 8,148)! 

Tetep teu écés kumaha aranjeunna bakal ngalaksanakeun mandat mertimbangkeun sakitar 35% tina populasi Austria henteu divaksinasi. Hiji usulan nunjukkeun yén saha waé anu teu tiasa ngabuktikeun vaksinasi bakal nampi denda unggal genep bulan.

Pimpinan partai FPÖ anu populis Herbert Kickl ngritik pisan kana hukum anu nyarios, "Austria mangrupikeun diktator ti dinten ayeuna".

Yunani

Yunani ogé nyandak pendekatan anu sami…

nu Pamaréntah Yunani ngumumkeun yén bakal aya denda bulanan pikeun sadaya warga anu umurna langkung ti 60 taun anu nampik vaksin. 

Perdana Menteri Kyriakos Mitsotakis nyatakeun aya kira-kira 580,000 warga Yunani yuswa langkung ti 60 taun anu henteu acan divaksinasi sareng demografi ieu sigana seuseueurna pasien COVID-19 dina perawatan intensif. 

PM ngumumkeun yén dina pertengahan Januari, sadaya warga kelompok umur éta kedah tiasa ngabuktikeun yén aranjeunna ngagaduhan vaksin atanapi gaduh pasini pikeun nyandak vaksin. 

Upami aranjeunna henteu patuh, aranjeunna bakal didenda €100 ($113) unggal bulan!

Indonesia

Henteu ngan ukur Éropa…

Pindah ka Asia, Indonesia parantos nyandak pendekatan anu sesah pikeun amanat.

Indonésia ngawajibkeun vaksin deui dina bulan Pebruari. Aranjeunna ngingetkeun wargana yén saha waé anu nolak divaksinasi tiasa ditolak bantosan sosial sareng jasa pamaréntah atanapi denda. 

Tapi éta henteu hasil…

Sanajan ngalaksanakeun hukum dina bulan Pebruari taun ieu, ngan 36% tina Penduduk Indonésia divaksinasi pinuh, ti Désémber 2021. 

Jérman (ngadeukeutan)

Jérman nuju ngadebatkeun amanat anu lengkep…

Kanselir anu bakal datang, Olaf Scholz, parantos ngumumkeun yén anjeunna bakal ngirimkeun proposal pikeun mandat vaksin ka parlemén. Menteri kaséhatan nyorong deui sanaos nyarios yén anjeunna bakal milih ngalawan mandat vaksinasi. 

Ngarojong mandat éta kaluar rektor Angela Merkel, anu nyebatkeun yén anjeunna bakal ngadukung mandat ngajelaskeun, "Nunjukkeun kaayaan éta, kuring pikir pantes pikeun ngadopsi vaksinasi wajib."

Anjeunna nyatakeun déwan étika Jérman bakal masihan petunjuk resmi ngeunaan amanat, sareng parlemén bakal milih undang-undang éta dina ahir taun. 

Upami disatujuan, undang-undang éta bakal berlaku dina bulan Pebruari 2022.

Naha langkung seueur nagara bakal nuturkeun?

Nagara-nagara di luhur parantos ngalaksanakeun tindakan ekstrim pikeun merangan Covid, kalayan ngorbankeun kabébasan masarakat, tapi masih seueur nagara Éropa anu henteu dugi ka ayeuna. Contona, dina karajaan Inggris jeung Perancis, pagawe kaséhatan diatur pikeun mandated tapi teu sakabeh populasi sawawa. 

Di daérah Éropa anu sanés, sapertos Républik Céko, Walanda, sareng Romania, jalma peryogi bukti vaksinasi ganda pikeun asup ka tempat-tempat sosial sapertos klub, kafe, sareng musium tapi henteu ngalaksanakeun amanat pinuh.

Tapi, nagara-nagara sapertos Austria sareng Yunani nunjukkeun yén mandat vaksin janten kanyataan di démokrasi barat. 

Pikeun nempatkeun dina sudut pandang:

Penting pikeun nyorot yén bahkan pamaréntah otoriter Cina henteu maksakeun mandat vaksin!

Nagara-nagara anu parantos ngalangkungan garis mandat masihan kami sakedapan naon anu tiasa kajantenan dina Amérika Sarikat sareng nagara-nagara sanés, sareng ngingetkeun urang yén kabébasan milih sanés mangrupikeun hal anu urang kedah diémutan deui.

Ieu garis handap:

Tanda ngabejaan-dongéng bakal geura-giru kaungkap naha amanat vaksin bakal dianggo atanapi ngalakukeun sabalikna, atawa ngabalukarkeun hal malah leuwih catastrophic. 

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

balik deui ka warta dunya

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna


Tumbu ka LifeLine Media uncensored warta Patreon

Miluan diskusi!