loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
Selandia Anyar tusuk

Geus dimimitian: Harga Urang Sadayana Mayar pikeun Debacle Afghanistan

Waktos Maca:2 menit, 44 detik

Ngajerit "Allahu akbar!", Lalaki anu dikenal salaku pendukung ISIS, nyerbu ngalangkungan supermarket Selandia Anyar anu nyiksa korban saatos korban.

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Langsung ti sumberna: 2 sumber] [Situs wéb anu otoritas luhur sareng dipercaya: 1 sumber]

Genep jalma luka, tilu kritis sateuacan pulisi sumping sareng nembak tersangka maot di supermarket di Auckland, Selandia Baru. 

Ahamed Samsudeen, 32, asalna ti Sri Lanka éta a dipikawanoh Nagara Islam supporter anu dihukum sataun pangawasan pikeun possessing IS propaganda. 

lalaki éta kasangka teror dipikawanoh tur éta dina 24/7 panjagaan; otoritas panginten anjeunna ngan saukur meunang bahan kadaharan sarta henteu ngarencanakeun serangan teror. Nalika anjeunna ditarik kaluar péso badag tur dimimitian indiscriminately stabbing jalma, pulisi anjog di 60 detik tapi teu cukup gancang pikeun nyegah tatu serius. 

A shopper digambarkeun lalaki éta salaku "lumpat sabudeureun kawas gila" bari stabbing saha di tetempoan. Jalma-jalma ngajerit histeris sareng lumpat kaluar ti toko nalika pulisi anu nyamar anu ngawaskeun panyerang asup pikeun mariksa kaributan.

Nalika ningali tersangka nganggo péso, anjeunna nyarios ka pembeli pikeun nangtung deui nalika anjeunna nembak téroris lima kali, sapertos anu kadéngé dina footage telepon sélulér

Ieu najongna:

Dina sidang saméméhna pikeun ngarencanakeun serangan teror nganggo péso, hakim maréntah yén dina undang-undang ayeuna di Selandia Anyar, ngarencanakeun serangan teror sanés ngalanggar! Anjeunna gantina ngan dibéré hukuman pangawasan sataun.

Lalaki éta geus dipikawanoh ku otoritas saprak 2016, tapi pangadilan teu bisa jail anjeunna handapeun hukum liberal Selandia Anyar; sanajan pulisi ngajéntrékeun anjeunna salaku "kacida bahaya" jeung "kamungkinan pisan ngalaksanakeun serangan".

perdana menteri Selandia Anyar, Jacinda Ardern, dikutuk serangan éta salaku aksi terorisme tapi nuluykeun pikeun ngantebkeun yén "Ieu dilaksanakeun ku hiji individu, lain iman". 

Perdana Menteri sareng pamaréntahan dikritik kusabab henteu ngalakukeun langkung seueur pikeun nyegah serangan éta. Mémang, PM ngaku yén anjeunna parantos diingetkeun sacara pribadi ngeunaan individu éta tapi pamaréntahan parantos béak sadaya jalan hukum pikeun panjara.

Carita ieu nunjukkeun dua masalah anu jelas:


ARTIKEL FEATURED: Veteran anu Peryogikeun: Ngangkat Jilbab dina KRISIS Veteran AS


Kahiji, pamaréntahan sayap kénca Selandia Anyar geus nguciwakeun rahayat Selandia Anyar ku hukum teror liberal maranéhna nu teu ngajaga warga. Pikeun téroris anu dipikawanoh ku otoritas salila lima taun, diaku salaku bahaya pisan, dipikawanoh ka Perdana Mentri salaku anceman, pikeun meunangkeun kasempetan pikeun tusuk genep urang di supermarket hiji utterly ngerakeun. 

Naha nyalahkeun parlemén anu ngadamel undang-undang atanapi pengadilan anu ngalaksanakeunana, boh cara, éta henteu mampuh ku otoritas. 

Kadua…

Ieu mangrupikeun akibat langsung tina naon anu kajantenan di Afghanistan sareng kedah janten peringatan pikeun urang sadayana. 

di handap Joe Biden, AS geus tuntas isin ku Taliban. Taliban geus ngaku meunangna leuwih US sarta moyok aranjeunna dina prosés, nu bakal jadi inspirasi gede pikeun sakabéh extremists sakuliah dunya. 

Extremists kawas ISIS jeung Al Qaeda bakal ningali kaayaan di Apganistan salaku kameunangan badag, bukti yen Kulon bisa keok jeung bakal mere eta rasa renewed motivasi jeung kapercayaan. 

Intina…

Éta parantos ngamimitian sareng ieu mangrupikeun harga anu urang bayar pikeun kasalahan Biden. 

Inget ka ngalanggan ka kami dina YouTube sareng hurungkeun lonceng béwara éta supados anjeun henteu sono kana warta anu nyata sareng henteu disensor.  

Langkung carita warta global.

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

By Richard Ahern - Média LifeLine

kontak: [email dijaga]


ARTIKEL TERKAIT: FOTO Anu Kudu MUNGKAS Kapersidenan Biden

ARTIKEL FEATURED: Haters Liberal: 8 Cara JAAW-DROPPING pikeun Debat hiji Kiri sareng WIN (Gampang)


Rujukan (Jaminan cek kanyataan)

1) Pulisi Selandia Anyar nuturkeun ekstremis anu nembak 6: https://apnews.com/article/police-new-zealand-islamic-state-group-2bbbbc9f3e4249fba2c519dda5e8f05f [Wewengkon luhur sareng dipercaya]

2) Suporter ISIS Dibunuh Saatos Nyerang Di Supermarket Selandia Anyar: https://www.youtube.com/watch?v=zDF2KTqEfKc [Langsung ti sumberna]

3) Konperénsi pers lengkep Jacinda Ardern: https://www.youtube.com/watch?v=P9OJk56d_OI [Langsung ti sumberna]

panulis Bio

Richard Ahern

Richard Ahern nyaéta CEO, pangusaha, investor, sareng komentator pulitik. Anjeunna boga kabeungharan pangalaman dina bisnis, geus ngadegkeun sababaraha pausahaan, sarta rutin ngalakukeun pagawean konsultan pikeun merek global. Anjeunna gaduh pangaweruh anu jero ngeunaan ékonomi, salami mangtaun-taun diajar subjek sareng investasi di pasar dunya. Anjeun biasana bisa manggihan Richard kalawan sirah na dikubur jero jero buku, maca ngeunaan salah sahiji plethora na kapentingan, kaasup pulitik, psikologi, tulisan, semedi, jeung elmu komputer; dina basa sejen, anjeunna nerd a.
bagja
bagja
100 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %
1 komentar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
trackback
1 year ago

turunna jumlah spérma anu signifikan dina lalaki ti Amérika Kalér, Eropa, Australia, sareng Selandia Baru antara 1973 sareng […]