loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
LifeLine Media spanduk warta anu teu disensor

Injeuman Kartu Kredit UK Skyrockets - Pangluhurna Ti saprak 2005

injeuman kartu kiridit UK

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Statistik resmi: 2 sumber] [Langsung ti sumberna: 1 sumber]

[baca_meter]

| Ku Peach Corrigan - Utamina turun ka paningkatan dina biaya hirup, injeuman kartu kiridit di Inggris nyatet angka pangluhurna saprak Oktober 2005.

In fitur dina pamakéan kartu kiridit diantara konsumén Inggris, Kristy Dorsey ngalaporkeun yén injeuman kartu kiridit ngaronjat ku £ 740 juta bulan sanggeus bulan, nu éta 13% leuwih luhur ti taun saméméhna.

Janten dina pikiran éta, tulisan ieu bakal masihan sudut pandang anu jero ngeunaan kumaha injeuman kartu kiridit Inggris ngahontal tingkat luhur sadaya waktos.

Kumaha injeuman kartu kiridit Inggris naék gancang pisan

Individu anu rentan anu nyanghareupan pangangguran atanapi nampi gajih anu henteu cekap mangrupikeun alesan anu penting naha urang terus ningali paménta kiridit. Salaku urang artikel saméméhna ngeunaan warta pulitik di Inggris ngalaporkeun, urut Perdana Menteri Boris Johnson ngajelaskeun kumaha anjeunna nyambungkeun 500,000 warga sareng padamelan ngalangkungan skéma Way to Work. Tapi, numutkeun Kantor Statistik Nasional, ngan 148,000 jalma anu milarian padamelan dina waktos éta. Salaku tambahan, jalma-jalma anu ngagaduhan padamelan henteu ngagaduhan panghasilan anu pas pikeun nyéépkeun biaya hirup, nyababkeun kabutuhan injeuman kartu kiridit.

Kaamanan finansial parantos nyéépkeun halangan pikeun ngagaleuh, sareng pamakean kiridit parantos nyambungkeun konsumen kana tingkat bunga anu naék. Dina fitur anu dirujuk, Dorsey ogé nyatakeun yén pinjaman pribadi sareng overdraft anu teu aman, diawasi ku kiridit konsumen anu langkung lega, ningkat ku 6.9%. Sareng sanaos rumah tangga anu langkung saé langkung prioritas ngawangun tabungan pikeun ngabela krisis ékonomi ayeuna, anu gaduh dana rendah tetep badami. Nyatana, nginjeum dina sadaya bentuk kiridit konsumen parantos dipertahankeun rata-rata £ 1 milyar ti saprak Pebruari 2020.

Faktor séjén anu bolstered luncat dina injeuman?

Inflasi luhur.

Michael Race ngajelaskeun péngkolan nyebar ka kiridit salaku sarana pikeun rumah tangga Cope jeung ongkos inflasi lungkawing. Dina Juni, inflasi Inggris ucul ka 9.4%. Ti saprak éta, harga béngsin naék 18.1 p per liter, sedengkeun produk susu sapertos susu naék 5p dibandingkeun sareng sataun sateuacanna. Kartu kiridit ogé katingali salaku pilihan anu cocog pikeun nyumponan pamayaran dahareun sareng énergi bulanan.

Leuwih ti éta, lolobana establishments ayeuna nawiskeun pilihan pembayaran cashless, sahingga patrons mayar maké kartu. mesin mayar kartu mobile mangrupa sababaraha motivator pangbadagna tur enablers pikeun jalma mayar ngaliwatan kiridit. Salian ti genah mayar nganggo kartu, konsumen ogé milih mayar tanpa kontan pikeun hadiah sareng kasempetan cashback. Daya tarik Cashback dibuktikeun sabab tiasa dianggo pikeun diskon nalika balanja grosir, anu tiasa ngabantosan naékna biaya pikeun warga Inggris dina jangka panjang. Sanajan kitu, lamun teu diurus tur dipariksa, hutang kartu kiridit bisa tumpukan up gancang, accruing ongkos dipikaresep tinggi.

Kusabab paménta pikeun pamakean kiridit, para konsumen ayeuna hariwang ngeunaan sabaraha inflasi bakal aya dina usum tiris anu bakal datang.

Proyéksi ngeunaan pamakean kartu kiridit Inggris

The outlook pikeun kiridit konsumen tetep hipu. Ayeuna, Bank of England (BOE) debats naha atanapi henteu nyorong ngaliwatan a 75 basis-titik kanaékan pikeun suku bunga ngadeg. Tujuan BOE nyaéta mulangkeun kapercayaan investor dina aset Inggris. Tapi upami paningkatan éta dilaksanakeun, rumah tangga sigana bakal mendakan langkung seueur tantangan dina ngalokasikeun belanjana.

Seueur konsumen anu kaseueuran kauangan kedah kéngingkeun hutang pikeun ngatur biaya sadinten-dinten. Salaku conto, langkung seueur rumah tangga bakal dipenta pikeun ngagunakeun langkung énergi dina usum tiis. Dina fitur referenced, Dorsey ngécéskeun yén inflasi diperkirakeun ngaleuwihan 22% mimiti taun hareup sakumaha harga énergi tumuwuh.

Sadaya ieu dianggap, inohong injeuman di Inggris pasti bakal terus naek.

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
100 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x