loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
Depp v Heard vonis

Depp v Heard Putusan

Depp-Heard "JUROR" Nyarioskeun, Tapi naha anjeunna LEGIT?

Depp v Heard juri

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Langsung ti sumberna: 2 sumber] 

[baca_meter]

04 Juni 2022 | Ku Richard Ahern - Hiji dinten saatos putusan Depp v Heard, anu disangka juri nyandak TikTok pikeun ngabagikeun pamikiranana ngeunaan sidang. Anjeunna ayeuna parantos ngahapus akunna, tapi sanés sateuacan urang ningali anu saé!

Lalaki "juror", anu henteu acan ningalikeun wajahna sareng hoyong tetep anonim, masangkeun pidéo teu lami saatos ngantunkeun pengadilan kalayan caption: "Pikiran kuring ngeunaan sidang." Filmed di jero kandaraan jeung kaméra ngarah ka luhur, urang ngadangu anjeunna ngabejaan urang anjeunna salah sahiji tujuh juri anu mutuskeun Depp vs Heard.

Anjeunna henteu nyarios kecap…

Dina pidéo menit-menit anu dipasang ka TikTok, anjeunna nyarioskeun ngeunaan Amber Heard, ngomentaran yén "sagala anu diomongkeunna sumping sapertos bangsat." Anjeunna nyebatkeun putusan anjeunna ngadukung Depp sabab "éta rarasaan peujit kuring."

"Amber Heard, awéwé gélo," pokna.

Juri, anu nganggo nami pangguna "néangan wates, ”ngawartosan pangguna TikTok pikeun masihan koméntar upami aya patarosan.

Gelombang pasang patarosan dituturkeun…

Nalika ditaroskeun naha juri nyangka "Johnny nyiksa anjeunna sacara fisik," anu sakuduna dituju masihan jawaban anu teu konsisten, saurna, "Leres, kami, tapi henteu percanten yén anjeunna mangrupikeun instigator, sareng henteu dugi ka anjeunna nyiksa anjeunna."

Nalika ditaroskeun upami aya waktos dina sidang nalika anjeunna ningali saha "korban anu saleresna", juri anu ngaku diri nyarios Amber Heard "ngingetkeun kuring ka mantan kuring kumaha anjeunna nganggo gaslight. Kuring percanten ka peujit kuring. ”

Hiji pangguna naroskeun naha Amber dilélér salah sahiji klaimna sanaos kaleungitan tilu klaim Depp. Juri ngawaler, "Éta kompromi. Juri kudu unanimous. Abdi sadayana ngadukung Depp 100%.

Nalika ditaros ngeunaan jumlah anu dipasihkeun ku juri ka Depp, anjeunna ngan ukur nyarios, "Juri henteu tiasa satuju kana jumlahna." Anjeunna elaborated salajengna on comment sejen, nyebutkeun aranjeunna kapanggih $ 50 juta hiji "jumlah unrealistic," ngarah "kapanggih hiji sedeng senang" kalawan $ 15 juta ngalawan Ibu Heard.

"Naha sadayana dina juri hate Amber?" hiji pamaké TikTok nanya.

"Henteu hate, tapi seuseueurna henteu empati," jawabna.

Waktu ditanya ngeunaan kontak panon sengit Amber salila kasaksian, éta ngaku juri ngaku yén éta teu ngarareunah pisan yén anjeunna "malah henteu tiasa ningal anjeunna deui." Ieu saluyu sareng ngalaporkeun ti pangacara di galeri, anu ceuk aya jurig jalu anu utamana averse kontak panon jeung Heard.

Janten, naha anjeunna leres-leres juri?

Naha anjeunna, kanyataanna, dina juri teu tiasa dikonfirmasi kusabab postingan anonim na. Nanging, pikeun ngaréspon kana skeptisisme, anjeunna ngirimkeun pidéo ngeunaan "lencana juri" sareng saman.

Tapi éta nyababkeun langkung curiga:

Hiji pamaké getol teu yakin tur yakin badge éta ti pangadilan California, tapi sidang ieu di Virginia. Sasuai, nalika ngabandingkeun pidéo anu anjeunna pasang sareng conto sauran California, aranjeunna katingalina curiga idéntik.

Ieu najongna:

Dikubur dina tumpukan patarosan, anjeunna ngawaler ka hiji pangguna anu nyatakeun yén anjeunna parantos ngalaksanakeun tugas juri sateuacan nalika anjeunna cicing di California. matak pikabitaeun!

Juri anu disangka ieu jelas terang sakedik ngeunaan sidang, tapi éta disiarkeun sacara televisi di sakuliah dunya sareng sensasi internét, sahingga henteu ngabuktikeun nanaon. Hanjakalna, sigana anjeunna henteu masihan inpormasi unik anu ngan ukur ahli juri anu terang.

Pikeun nyarios nanaon ngeunaan inconsistency dina sababaraha waleran na, kayaning nyebutkeun "enya kami ngalakukeun" nalika ditanya lamun juri pernah nganggap Depp abused fisik Heard. Dina cara anu sami, nalika ditaroskeun naha aranjeunna masihan Amber "kameunangan éta," juri anu nyatakeun diri ngawaler, "Teu sadayana juri satuju, éta kompromi." Henteu yakin éta dimaksudkeun pikeun dianggo sapertos kitu nalika nerapkeun hukum pikeun klaim anu misah!

Narikna, dina pidéo terakhirna, anjeunna nyarios yén anjeunna tiasa ngungkabkeun identitasna dina sabulan pikeun ngabuktikeun anjeunna janten juri. Anjeunna oge digambarkeun dirina minangka hiji lalaki Asian, sarta kami nyaho wartawan di galeri geus dikonfirmasi juri diwangun ku sababaraha lalaki Asian. Sanaos kitu, saha waé anu parantos ngalaksanakeun panalungtikan internét dina sidang bakal terang éta.

Ieu garis handap:

Aya bandéra beureum, tapi urang henteu tiasa ngabuktikeun atanapi ngabantah yén pangguna TikTok ieu mangrupikeun anggota juri, janten juri masih kaluar dina éta!

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

Johnny Depp Kéngingkeun Percobaan Fitnah Ngalawan Amber Heard

Depp v Heard vonis

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Langsung ti sumberna: 3 sumber]

[baca_meter]

01 Juni 2022 | Ku Richard Ahern - Sanggeus tilu poé musyawarah, éta juri ngabalikeun putusan di ni'mat Johnny Depp, awarding anjeunna $ 15 juta di karuksakan.

Juri nyatakeun yén Depp parantos nyumponan beban buktina dina sadaya akun sareng yén op-ed 2018 Heard parantos fitnah anjeunna. Singkatna, juri mendakan yén tuduhan Amber Heard henteu tiasa dipercaya.

Depp dileler $ 10 juta dina Karuksakan compensatory sarta $ 5 juta di punitive (dimaksudkeun salaku hukuman) Karuksakan ngalawan Heard. Tapi, Karuksakan punitive bakal capped ku hukum ka $350,000.

Tapi antosan, aya deui…

Juri mendakan yén salah sahiji pernyataan Depp-Waldman mangrupikeun fitnah - ieu mangrupikeun pernyataan ngeunaan réréncangan Heard anu konspirasi sareng anjeunna pikeun ngabingkai Depp. Hasilna, aranjeunna dileler Heard $ 2 juta dina Karuksakan compensatory tapi euweuh Karuksakan punitive.

Amber Heard aya di rohang pangadilan bari vonis dibacakeun sareng nunjukkeun sakedik réaksi lian ti katingal beuki downcast sakumaha waktos na. Bapak Depp teu hadir pikeun vonis alatan headlining hiji acara musik jeung Jeff Beck di Inggris.

Kadua pihak ngaluarkeun pernyataan teu lami saatos…

Johnny Depp ngaluarkeun pernyataan hatur nuhun ka sadayana anu ngadukung, nyarios, "genep taun ti harita, juri masihan kahirupan kuring deui." Kontras pisan, ceuk Amber Heard yén vonis "mangrupa setback" pikeun sakabéh awéwé. “Hanjakal kuring kaleungitan kasus ieu,” pokna.

Ieu garis handap:

Sanajan Heard leutik $ 2 juta kameunangan , ieu jelas meunangna pikeun Johnny Depp. Pamustunganana, juri mutuskeun yén carita Heard henteu leres sareng ngahukum anjeunna ku karusakan punitive.

Diajar langkung seueur ngeunaan uji coba Depp vs Heard...

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
5 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Ucing Edwards
Ucing Edwards
bulan 2 ago

Gaji kuring sahenteuna $ 300 / dinten. Rekan kerja kuring nyarios kuring! Abdi kagum pisan sabab anjeun leres-leres ngabantosan jalma pikeun gaduh ide kumaha kéngingkeun artos. Hatur nuhun pikeun ideu anjeun sareng kuring ngarepkeun anjeun bakal ngahontal langkung seueur sareng nampi langkung seueur berkah. Kuring admire Website anjeun Kuring miharep anjeun bakal perhatikeun kuring & Kuring miharep kuring ogé bisa meunang giveaway paypal Anjeun.

 🇧🇷  http://income7pays022tv24.pages.dev/

Panungtungan diédit 2 bulan ka tukang ku Cat Edwards
Dreda Fairburn
Dreda Fairburn
bulan 3 ago

Kuring nyieun $90 sajam gawe ti imah. Kuring henteu pernah ngabayangkeun yén éta jujur ​​​​kana kahadéan tapi pendamping anu pangdeukeutna kuring kéngingkeun $ 16,000 sabulan ku damel dina laptop, éta leres-leres pikasieuneun pikeun kuring, anjeunna resep pikeun kuring nyobian éta. Sadayana kedah nyobian padamelan ieu ayeuna

ngan nganggo artikel ieu.. http://Www.HomeCash1.Com

Panungtungan diédit 3 bulan ka tukang ku Dreda Fairburn
Maryluther
Maryluther
bulan 4 ago

[ NGAHIJI SARENG KAMI ]
Kusabab kuring ngamimitian bisnis online kuring earn $90 unggal 15 menit. Ieu disada unbelievable tapi anjeun moal ngahampura diri lamun teu pariksa kaluar.
Pikeun leuwih jéntré mangga buka BUKA SITUS INI__________ http://Www.OnlineCash1.com

Becky Thurmond
Becky Thurmond
bulan 4 ago

Kuring ayeuna nyieun leuwih ti 350 dollar per poé ku digawé online ti imah tanpa investasi duit wae. Gabung link ieu posting pakasaban ayeuna tur mimitian earning tanpa investasi atawa ngajual nanaon……. 
SING SALAMET..____ http://Www.HomeCash1.Com

Panungtungan diédit 4 bulan ka tukang ku Becky Thurmond
Lenida
Lenida
bulan 6 ago

Kuring nyieun $92 sajam gawe ti imah. Kuring reuwas pisan dina waktos anu sami sareng tatangga kuring naroskeun yén anjeunna robih janten rata-rata $ salapan puluh lima tapi kuring ningali cara gawéna ayeuna. Kuring ngalaman kabebasan massa ayeuna yén kuring bos non-publik. Éta naon anu kuring lakukeun.. http://www.youwork9.com

Panungtungan diédit 6 bulan ka tukang ku Lenida
5
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x