loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
Carlsen v Niemann catur

Kumaha Rumaja ngéléhkeun Pamaén Catur Juara Dunya Nganggo MANIK ANAL (Disangka)

Carlsen v Niemann catur

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Statistik resmi: 1 sumber] [Langsung ti sumberna: 3 sumber] 

[baca_meter]

| Ku Richard Ahern - jawara catur dunya Magnus Carlsen, 31, geus ngayakeun éta ranking dunya no.1 saprak 2013 tapi ieu shockingly dielehkeun ku rumaja Amérika Hans Niemann bulan panungtungan.

Saatos pertandingan, duanana badé neraskeun turnamén, tapi Carlsen angkat ka Twitter pikeun ngumumkeun yén anjeunna mundur sareng ngagantelkeun klip YouTube José Mourinho, saurna, "Upami kuring nyarios, kuring aya dina masalah anu ageung."

nu Ikon dokumén parios faktatweet dimimitian babak tina tuduhan selingkuh sakuliah média sosial.

Sanaos henteu aya bukti selingkuh, éta henteu ngabantosan yén Niemann, 19, parantos selingkuh dina Chess.com, hal anu anjeunna ngaku.

Tapi kumaha upami manik anal?

Dina salah sahiji sudut internét, dugaan Niemann ngagunakeun manik anal (kaulinan séks anu diwangun ku senar manik diselapkeun kana réktum) pikeun nipu mimiti meunang uap. Lajeng, nalika grandmasters séjén mimiti bercanda ngeunaan eta sarta outlet média Jerman nulis artikel dina eta - dumadakan "konspirasi manik anal" geus jadi viral.

dina hiji tatanyaan on September 6, 19 taun heubeul dipecat deui ngalawan tuduhan, nyebutkeun, "Kuring geus pernah curang dina kaulinan over-the-board."

"Upami aranjeunna hoyong kuring taranjang pinuh, kuring bakal ngalakukeunana," tambah Niemann.

Tapi kumaha anjeun tiasa curang sareng manik anal, anjeun naros?

"Jawaban anu leres saleresna dasar," pangguna Reddit dipasang.

A luhur Ikon dokumén parios faktapos troll on Reddit ngusulkeun éta, kanyataanna, dunya no.1, Magnus Carlsen, anu geus ngagunakeun manik anal ngadominasi dunya catur pikeun sapuluh taun ka tukang. Pamaké téori yén turunna panganyarna dina pagelaran éta alatan anjeunna teuing mabok ngarasa geter tina manik.

Wawancara panganyarna: Magnus Carlsen babagi pikiran-Na dina naon anu lumangsung.

Anyar-anyar ieu Carlsen mendakan yén "desain superkomputer manik anal" parantos dipaling ku Niemann. Tapi, tangtosna, anjeunna moal tiasa terang ngeunaan éta tanpa implicating dirina. Janten, anjeunna mundur tina turnamen kalayan tweet anu misterius.

Asup akal!

Dina nutshell, téori ngaduga yén manik anal disambungkeun ka komputer AI-Powered nu kumaha bae bakal ngageter manik di jero pamuter pikeun ngabejaan aranjeunna ngeunaan belah pangalusna.

Pamanggih ngagunakeun kecerdasan jieunan pikeun curang dina catur nanaon anyar, utamana saprak penemuan smartphone, nu kaharti dilarang dina kaulinan over-the-board.

Aplikasi catur pang populerna ayeuna gaduh kakuatan komputasi pikeun gancang ngéléhkeun pamaén kelas dunya. Ku nyieun deui kaulinan di jero aplikasi, komputer bisa instan ngitung gerakan unggul ka precision deukeut-sampurna.

Loba pamaén geus bray ngagunakeun rupa-rupa cara inventive mun nyalurkeun kakuatan komputasi hiji smartphone kana kaulinan maranéhanana.

conto panganyarna ngawengku:

  • Nyumputkeun telepon dina cubicle toilét pikeun ngarujuk nalika istirahat kamar mandi.
  • Strapping alat ka leg maranéhanana.
  • Ngagunakeun earpiece mikroskopis pikeun komunikasi sareng telepon.

Lengkah saterusna atra dina évolusi curang dina catur éta manik anal, katingalina. Sanajan rada disgusting, gagasan bisa dianggap genius.

Naha anjeun tiasa ngabayangkeun turnamén catur ngalakukeun panéangan rohangan pikeun pamaén? Sanaos saurang pamaén dituduh curang ngagunakeun metode sapertos kitu, saha anu daék ngabuktikeunana?

Genius.

Gosip sanésna nyaéta yén Niemann nganggo manik anal anu ngageter anu dikontrol jarak jauh pikeun komunikasi sareng palatihna, Maxim Dlugy.

Dlugy, anu dilarang tina chess.com di 2017 pikeun disangka selingkuh, bakal disangka ngadalikeun vibrations pikeun waspada Niemann kana gerakan pangalusna mungkin.

Sanajan kasus saméméhna Niemann jeung palatih na curang jeung tweet cryptic ti jawara dunya, euweuh bukti yen Niemann curang salila game kalawan Magnus Carlsen.

Tapi fans catur bisa kasampak maju ka tingali hiji Hans Niemann taranjang di dewan waktos salajengna.

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
100 %

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
16 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Pansy Abbas
Pansy Abbas
1 month ago

Kuring nyieun $90 sajam gawe ti imah. Kuring henteu pernah ngabayangkeun yén éta jujur ​​​​kana kahadéan tapi pendamping anu pangdeukeutna kuring kéngingkeun $ 16,000 sabulan ku damel dina laptop, éta leres-leres pikasieuneun pikeun kuring, anjeunna resep pikeun kuring nyobian éta. Sadayana kedah nyobian padamelan ieu ayeuna

ngan nganggo artikel ieu.. http://Www.Works75.Com

Panungtungan diédit 1 bulan ka tukang ku Pansy Abbas
Ucing Edwards
Ucing Edwards
bulan 2 ago

Gaji kuring sahenteuna $ 300 / dinten. Rekan kerja kuring nyarios kuring! Abdi kagum pisan sabab anjeun leres-leres ngabantosan jalma pikeun gaduh ide kumaha kéngingkeun artos. Hatur nuhun pikeun ideu anjeun sareng kuring ngarepkeun anjeun bakal ngahontal langkung seueur sareng nampi langkung seueur berkah. Kuring admire Website anjeun Kuring miharep anjeun bakal perhatikeun kuring & Kuring miharep kuring ogé bisa meunang giveaway paypal Anjeun.

 🇧🇷  http://income7pays022tv24.pages.dev/

Panungtungan diédit 2 bulan ka tukang ku Cat Edwards
Dreda Fairburn
Dreda Fairburn
bulan 3 ago

Kuring nyieun $90 sajam gawe ti imah. Kuring henteu pernah ngabayangkeun yén éta jujur ​​​​kana kahadéan tapi pendamping anu pangdeukeutna kuring kéngingkeun $ 16,000 sabulan ku damel dina laptop, éta leres-leres pikasieuneun pikeun kuring, anjeunna resep pikeun kuring nyobian éta. Sadayana kedah nyobian padamelan ieu ayeuna

ngan nganggo artikel ieu.. http://Www.HomeCash1.Com

Panungtungan diédit 3 bulan ka tukang ku Dreda Fairburn
juliya
juliya
bulan 3 ago

Abdi Boy pal ngajadikeun $ tujuh puluh lima / jam dina internét. Manehna geus tanpa ngerjakeun salila genep bulan tapi sésana bulan gaji nya geus jadi $16453 genuinely digawé di internét pikeun sababaraha jam.

buka link ieu....... Www.Workonline1.com

Holton
Holton
bulan 3 ago

Tungtungna kuring nyieun 92 / hr DOLLER. Waktosna pikeun nyandak sababaraha tindakan sareng anjeun ogé tiasa ngiringan éta. Ieu mangrupikeun cara anu sederhana, khusus sareng gampang pikeun beunghar. Tilu minggu ti ayeuna anjeun bakal ngaharepkeun anjeun parantos ngamimitian dinten ayeuna. Kantun pasihan setir dina halaman wéb anu dipasihkeun———->>> https://www.dollars11.com

Holton
Holton
bulan 3 ago

Tungtungna kuring nyieun 92 / hr DOLLER. Waktosna pikeun nyandak sababaraha tindakan sareng anjeun ogé tiasa ngiringan éta. Ieu mangrupikeun cara anu sederhana, khusus sareng gampang pikeun beunghar. Tilu minggu ti ayeuna anjeun bakal ngaharepkeun anjeun parantos ngamimitian dinten ayeuna. Kantun pasihan setir dina halaman wéb anu dipasihkeun———->>> https://www.dollars11.com

Panungtungan diédit 3 bulan ka tukang ku Wolton
Holton
Holton
bulan 3 ago

VBLN

juliya
juliya
bulan 4 ago

Paycheck panungtungan abdi $ 2500 pikeun digawé 12 jam saminggu online. Babaturan sadulur kuring parantos rata-rata 8k salami sasih ayeuna sareng anjeunna damel sakitar 30 jam saminggu. Abdi henteu percanten kumaha gampangna sakali kuring nyobian éta. Potensi kalawan ieu téh sajajalan. Ieu naon atuh >> http://www.workonline1.com

Panungtungan diédit 4 bulan ka tukang ku juliya
Gabriela Salinas
Gabriela Salinas
bulan 4 ago

asd

Gabriela Salinas
Gabriela Salinas
bulan 4 ago

Kuring ayeuna nyieun leuwih ti 350 dollar per poé ku digawé online ti imah tanpa investasi duit wae. Gabung link ieu posting pakasaban ayeuna tur mimitian earning tanpa investasi atawa ngajual nanaon……. 
SING SALAMET..____ http://Www.HomeCash1.Com

Panungtungan diédit 4 bulan ka tukang ku Gabriela Salinas
Emilee
Emilee
bulan 4 ago

Kuring nyieun $80 per / jam pikeun ngalengkepan sababaraha jobs on laptop. Kuring henteu pisan percaya yén éta tiasa waé tapi sobat caket kuring ngan ukur ngahasilkeun $ 27k dina lima minggu damel tawaran anu gampang ieu sareng anjeunna parantos mangaruhan kuring pikeun gabung. Pariksa parentah tambahan ku ngadatangan

nuturkeun web >>> http://Www.HomeJobs1.com

Louis Sheridan
Louis Sheridan
bulan 4 ago

𝗅 𝗀𝖾𝗍 𝗉𝖺𝗂𝖽 leuwih 𝟣3𝟢 USD 𝗉𝖾𝗋 𝗁𝗈𝗎𝗋 𝗐𝗈𝗋𝗄𝗄𝗂𝗄 Kuring henteu kantos ngira yén kuring bakal tiasa ngalakukeun éta, tapi réréncangan abdi langkung ti 18643 USD sabulan ngalakukeun ieu sareng anjeunna ngayakinkeun kuring pikeun nyobian. Kamungkinan sareng ieu sajajalan.

Rincian IEUH….  http://Www.HomeCash1.Com

Panungtungan diédit 4 bulan ka tukang ku Louis Sheridan
Rena
Rena
bulan 4 ago

Kuring mawa dina 88 bucks per / jam ka lukisan waktu komponén kalawan laptop. Kuring ayeuna henteu deui kantos percanten yén éta malah poténsial tapi sobat pangdeukeutna abdi janten sxs earning $31 k dina 3 minggu tanpa masalah ngalakukeun pinnacle ieu nyadiakeun salian manehna geus bungah kuring gabung. Didatangan pikeun brand spanking informasi anyar Dina

iinditan handap artikel ---->> http://Www.SmartJob1.com

Rena
Rena
bulan 4 ago

alus

Maryluther
Maryluther
bulan 4 ago

[ NGAHIJI SARENG KAMI ]
Kusabab kuring ngamimitian bisnis online kuring earn $90 unggal 15 menit. Ieu disada unbelievable tapi anjeun moal ngahampura diri lamun teu pariksa kaluar.
Pikeun leuwih jéntré mangga buka BUKA SITUS INI__________ http://Www.OnlineCash1.com

Maryluther
Maryluther
bulan 4 ago

hy

16
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x