loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
rumor Putin

5 PUTIN Gosip Dipeunteun: Ti Autisme ka Roid Rage ka Parkinson

rumor Putin

Peunteun téori kaséhatan méntal Putin anu paling panginten, kalebet laporan intelijen anu sakedik dipikanyaho ngeunaan gangguan pangembangan.

Ngadangukeun! Artikel dibaca ku LifeLine Media AI Darius.
Ngadangukeun! Artikel dibaca ku LifeLine Media AI Emily.

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Peer-reviewed makalah panalungtikan: 3 sumber] [Jurnal akademik / situs wéb: 2 sumber] [Langsung ti sumberna: 2 sumber]

[baca_meter]

22 April 2022 | Ku Richard Ahern - Ti amukan roid ka autisme nepi ka kasakit Parkinson, gosip ngeunaan kaséhatan méntal Vladimir Putin beredar sanggeus invasi irasional na Ukraina.

Tapi aranjeunna ngan éta, gosip?

Kremlin sacara kategorina nolak Putin gering, ngajéntrékeun kaséhatanna salaku "saé pisan," janten henteu aya akun anu dikonfirmasi. Nanging, seueur ahli anu nyarankeun yén masalah kaséhatan méntal sareng fisik anu parah tiasa ngajelaskeun paripolah Putin anu anyar.

Kami bakal nguji kredibilitas rumor anu paling pikaresepeun sareng kadang anéh ngeunaan kaséhatan méntal Putin. Dina artikel ieu, urang bakal difokuskeun husus aspék kaséhatan méntal tapi bakal ngabahas kumaha kasakit fisik bisa mangaruhan judgment présidén Rusia.

Kami bakal ngajalajah sadayana rumor Putin sareng ngira-ngira kamungkinan masing-masing ngagunakeun sistem rating proprietary kami, kalebet laporan intelijen anu teu acan kantos dileupaskeun sababaraha taun ka pengker anu ngaduga ngeunaan karusuhan pangembangan anu mungkin dipimilik Putin.

Hayu urang ngali!

1

Putin aya dina stéroid - Téori ngamuk Putin roid

Téori populér anu beredar nyaéta yén Putin ngagaduhan kanker sareng nuju ngarawat stéroid. Téori kanker malah dijajakeun ku Nancy Pelosi nalika wawancara TV sareng janten langkung kuat nalika muncul laporan yén Putin ngagaduhan seueur kunjungan ti dokter anu khusus dina kanker tiroid.

Hiji laporan nyatakeun yén Putin dilongok 35 kali di tempatna méwah ku Yevgeny Selivanov, dokter spesialis kanker tiroid.

Laporan éta ogé nyatakeun yén Putin dituturkeun sacara agama ku Dr Alexey Shcheglov, spesialis ceuli, irung, sareng tikoro (ENT). Dokter sering katingal dina poto sareng présidén Rusia.

Putin nyanghareupan robah
Parobihan pameunteu Putin - Beurat? Bedah plastik? Kanker?

Putin ogé parantos nunjukkeun minat masarakat kana kanker tiroid nalika anjeunna naroskeun ka dokter ngeunaan pangobatan anu ngagaduhan tingkat pamulihan 95-98%.

Pangobatan standar pikeun kanker nyaéta ngagunakeun stéroid, anu seueur anu yakin yén Putin nyandak kusabab kembung sareng bengkak dina beungeutna. The bloat hasil tina ingetan cai sabab stéroid bisa ngabalukarkeun awak pikeun nahan cairan.

Hayu urang terang ieu:

Alesan yén stéroid ieu nyababkeun "ngamuk roid" dina présidén Rusia rada sesat sabab kanker dirawat ku kortikosteroid, sanés stéroid anabolik. Stéroid anabolik meniru hormon lalaki kawas téstostéron dihasilkeun tina téstés, nu dipikawanoh pikeun ngaronjatkeun agresi, tapi corticosteroids meniru hormon dihasilkeun ku kelenjar adrénal.

Nu keur ceuk, daptar komplikasi tina kortikosteroid teu kaasup agresi, depresi, kabingungan, halusinasi, impairment kognitif, sarta paranoia.

Ieu rating kami pikeun téori ieu:

1) Peunteun probabiliti:
0% 55% 100%

55% - kamungkinan marginal

Kami masihan gosip ieu kamungkinan 55% kusabab aya sababaraha faktor anu ngadorong, sapertos kunjungan dokter sareng kapentingan umum Putin dina kanker tiroid.

Mun Putin éta on corticosteroids pikeun kanker, éta pasti bisa mangaruhan penalaran na sabudeureun Perang Rusia-Ukraina; tapi téori ieu dipikaresep batang ti salah paham yén manéhna téh dina stéroid anabolik dipaké ku bodybuilders.

Sajauh téori Putin nyanghareupan bloat, hiji saran alternatif nyaéta yén Putin téh gemar bedah plastik, sarta fillers kosmetik geus ngabalukarkeun katingal kembung sabudeureun beungeutna.

2

Naha Putin ngagaduhan Parkinson?

Gosip ngeunaan Putin ngagaduhan panyakit Parkinson parantos mangtaun-taun nalika dilaporkeun palsu yén anjeunna mundur tina kapersidenan kusabab diagnosis ieu.

Kremlin nampik klaim ieu, tapi éta henteu ngeureunkeun spekulasi.

Parkinson nya√©ta gangguan sistim saraf progresif anu utamana mangaruhan gerakan. √Čta kajadian nalika neuron dina uteuk anu ngahasilkeun neurotransmitter dopamin eureun berpungsi leres. Neurotransmitter sapertos dopamin ngamungkinkeun neuron dina uteuk pikeun saling komunikasi.

Tanda paling umum tina Parkinson nyaéta tremor, gerakan kalem, sikep cacad, sarta parobahan ucapan.

Gosip ngeunaan Putin gaduh karusuhan ieu asalna tina jalan anu teu biasa, dimana hiji panangan ngayun sapertos anu diharapkeun, tapi anu sanésna tetep tetep sareng kaku di sisina.

Ieu masalah:

T√©ori ieu rada rubuh nalika kapanggih y√©n leumpang ieu diajarkeun ka ag√©n KGB sarta katelah "gait gunslinger". √Čta sigana Putin ngadopsi ieu ti jaman na di KGB. Leumpang ngamungkinkeun draw gancang handgun di sisi lamun diperlukeun.

Masalah kaséhatan méntal nyebar sareng Parkinson, boh langsung tina gangguan atanapi ti pangobatan dipaké pikeun ngubaran eta. Depresi, kahariwang, psikosis, sareng halusinasi sadayana umum aspék psikiatri tina kasakit Parkinson.

Ieu analisa probabiliti kami:

2) Peunteun probabiliti:
0% 30% 100%

30% - teu mungkin

Naha Putin ngagaduhan Parkinson?

Upami Putin ngagaduhan Parkinson, éta tiasa ngajelaskeun paripolah irasionalna, tapi buktina kurang ayeuna urang tiasa nganggap jalan-jalan anu teu biasa asalna tina latihan KGB na.

Naha Putin gering sareng pensiunan?

Gosip ngeunaan Putin pensiunan sigana palsu, sareng sigana anjeunna henteu ngagaduhan niat ninggalkeun kantor iraha waé pas, sabab anjeunna nembé ngarobih undang-undang pikeun ngamungkinkeun anjeunna tetep kakawasaan dugi ka 2036.

√Čta sigana sapertos gerakan anu teu mungkin tina jalma anu ngagaduhan panyakit neurodegenerative.

3

Naha Putin gaduh Asperger? - Téori autistik Putin

Putin salaku murangkalih
Putin salaku murangkalih.

Téori saeutik-dipikawanoh ieu batang tina a 2008 ulikan Pentagon nu ngusulkeun Putin urang "pangwangunan neurologis nyata interrupted di infancy," hasilna sindrom Asperger urang.

Sindrom Asperger mangrupikeun istilah anu luntur sareng ayeuna didiagnosis salaku gangguan spéktrum autistik (ASD). Asperger sacara umum dianggap salaku autis tingkat 1, anu paling parah dina spéktrum.

Autisme mangrupakeun karusuhan developmental ngalibetkeun tantangan jeung interaksi sosial, pamahaman emosi, kapentingan diwatesan, sarta kabiasaan repetitive.

Autisme digambarkeun salaku gangguan spéktrum kusabab rupa-rupa severities. Aya tilu tingkat severity, kalayan hiji anu panghampangna sareng tilu anu paling parah. Contona, batur kalawan autis tingkat 3 bakal ngalaman kasusah diajar, bisa jadi non-verbal, sarta merlukeun rojongan badag.

Jalma kalawan autis tingkat 1 (Asperger urang) bisa jadi kacida calakan kalawan abilities rongkah tapi bajoang dina situasi sosial. Aranjeunna ngartos basa sareng tiasa komunikasi tapi sesah ngartos isyarat sosial sareng ngajaga kontak panon.

Autisme mindeng dicirikeun ku minat diwatesan sarta sengit dina subjék husus. Batur dina spéktrum tiasa pisan obsesip kana hiji subjek sareng terang sadayana ngeunaan éta.

Autisme ogé dipatalikeun sareng réspon émosional anu digedékeun, sapertos amarah ekstrim sareng kamampuan anu goréng ngadalikeun émosi. Jalma dina spéktrum autistic mindeng dicirikeun salaku tiis tur kurang empati, tapi ieu teu kudu pahili jeung psychopathy, nu urang bakal ngajelaskeun handap.

Jalma kalawan autisme mindeng manggihan jalan ka luhur sarta pohara suksés.

Ieu sababaraha conto anu pikaresepeun:

Elon Musk nembé ngumumkeun yén anjeunna gaduh Asperger nalika ngadamel Saturday Night Live (SNL). Seueur tokoh penting anu nyarios yén aranjeunna dina spéktrum, kalebet Anthony Hopkins sareng Courtney Love. Hal ieu ogé loba dipercaya yén jalma kawas Albert Einstein, Steve Jobs, sarta Bill Gates némbongkeun atribut autistic. Sipat minat anu kuat sareng perhatian kana detil kamungkinan nyumbang kana ieu - jalma dina spéktrum tiasa janten master dina subjek anu dipilih.

Laporan 2008 ku Pentagon ngagaduhan para ahli nganalisa tingkah laku Putin sareng nyimpulkeun yén kamungkinan anjeunna ngagaduhan Asperger (autis tingkat 1). Masih, mustahil pikeun ngonfirmasi ieu tanpa aksés ka Putin nyalira, aranjeunna nyatakeun.

Naha Putin ngagaduhan autisme?

Putin ticks sababaraha kotak; anjeunna pasti sigana geus ngembangkeun hiji minat obsesip di sajarah Rusia-Ukraina, dibuktikeun ku karangan 2021 na pidato panganyarna. Anjeunna ogé resep ngasingkeun, nunjukkeun anjeunna langkung milih nyingkahan kaayaan sosial. Saterusna, Putin naek ka luhur kakaisaran Rusia sarta mindeng digambarkeun salaku calakan.

Di dieu janten langkung rumit…

Naha kurangna empati Putin nunjukkeun yén anjeunna tiasa autistik?

Jelas pikeun seueur yén Putin nunjukkeun kurangna empati anu signifikan ka rébuan jalma Ukraina anu sangsara, sareng urang tiasa nyimpulkeun yén ieu mangrupikeun bukti autisme.

Nanging, langkung tepatna, tindakan Putin saluyu sareng batur dina spéktrum psikopat. Panalungtikan némbongkeun yén psychopaths kakurangan afektif empati, némbongkeun saeutik respon emosi ka korban agresi. Di sisi anu sanés, panilitian nunjukkeun yén jalma anu autis ngagaduhan kasusah sareng empati kognitif, berjuang pikeun ngartos sudut pandang batur.

Ieu najongna:

Autisme ngalaman réspon émosional, sapertos karep ka korban kekerasan!

Kumaha kamungkinan Putin ngagaduhan autisme:

3) Peunteun probabiliti:
0% 40% 100%

40% - cukup saperti teu mirip

Kami nganggap téori ieu henteu mungkin kusabab peneliti dina laporan éta henteu pernah ngawawancara Putin, anu penting pikeun ngabentuk diagnosis autisme.

Sabalikna, antara autis sareng psychopathy, kami bakal nyarankeun yén Putin gaduh kacenderungan psikopat langkung seueur tibatan sipat autistik.

Kremlin parantos nampik y√©n Putin ngagaduhan autisme. Juru bicara Putin Dmitry Peskov ngomentaran gosip dina taun 2015, nyarios, "√Čta kabodoan anu henteu pantes dikomentaran."

Kurangna empati dina autisme vs psychopathy

Empati autis vs psychopathy
Naon empati? Jinis empati dina hubungan autisme sareng psychopathy.
4

Putin ngagaduhan kabut otak anu disababkeun ku Covid

Parantos seueur spekulasi yén Putin parantos ngontrak Covid sareng teu acan pulih sapinuhna; dina basa sanés, anjeunna ngagaduhan "Covid panjang."

Pikeun sababaraha urang musibah, Covid-19 inféksi ngabalukarkeun gejala langgeng sababaraha bulan sanggeus inféksi awal leungit. Dipikawanoh salaku "Covid panjang," éta henteu aya hubunganana sareng kumaha parah gejala anjeun nalika anjeun mimiti nampi. Jalma anu boga gejala mimitina hampang bisa ngamekarkeun gejala jangka panjang nu panungtungan bulan na, dina sababaraha kasus, leuwih sataun.

Kami henteu terang upami Putin kantos ngontrak Covid, tapi anjeunna sigana ati-ati pisan, calik dina méja panjang jauh ti jalma sareng sering ngasingkeun dirina.

Puterkeun Pidéo ngeunaan batuk Putin
Naha Vladimir Putin maot, atanapi éta Covid?

Ieu sababaraha bukti kuat:

Aya bukti pidéo ngeunaan Putin ngiringan batuk nalika rapat virtual. Kami ogé terang yén présidén Rusia ngasingkeun diri nalika sababaraha kolega anu caket diuji positip pikeun virus.

Kalayan sigana henteu aya alesan anu rasional dina perang Rusia-Ukraina, seueur anu ngaduga yén Putin tiasa nalangsara tina gejala Covid anu panjang tina "kabut otak."

Penilaian probabiliti urang Putin gaduh kabut otak Covid panjang:

4) Peunteun probabiliti:
0% 80% 100%

80% - kamungkinan pisan

Kami ngira-ngira téori ieu kamungkinan pisan, nganggap urang parantos aya dina pandémik Covid global, sareng urang terang yén bunderan jero Putin parantos katépaan.

kabut otak mangrupikeun salah sahiji gejala anu paling umum dina pasien anu ngawadul tina covid anu panjang. Halimun otak ngawengku masalah memori, konsentrasi, pusing, insomnia, sarta kacapean ekstrim - kabeh gejala nu undoubtedly bisa ngaruksak judgment rasional.

√Člmuwan yakin kabut otak Covid disababkeun ku peradangan dina uteuk disababkeun ku r√©spon imun awak kana coronavirus.

Putin parantos nampik gaduh Covid-19 sareng ngaku anjeunna kaserang tiis saatos aya kahariwang ngurilingan batuk umumna.

Sahenteuna urang terang anjeunna bakal ngaku gaduh tiis!

5

Naha Putin maot sareng teu rugi?

Salah sahiji téori saderhana anu ngajelaskeun kalakuan Putin nyaéta anjeunna maot; naha anjeunna ngagaduhan kanker atanapi sababaraha panyakit terminal sanés henteu relevan, intina nyaéta anjeunna kalakuan siga teu aya anu rugi.

Putin parantos nunjukkeun yén anjeunna puas kalayan ngamungkinkeun Rusia sareng Ukraina sangsara dina biaya naon waé.

invasi ieu teu boga winners.

Panginten masa depan jangka panjang Rusia henteu janten perhatian pikeun Putin sabab anjeunna terminal. Bisa jadi mentalitas "kaluar kalawan bang" - Putin hayang jadi dina buku sajarah salaku présidén nu nyandak Ukraina.

Hiji hal anu pasti:

Gambar mangrupikeun sadayana pikeun présidén Rusia, anu dibuktikeun tina jaman baheula. Naha nunggang kuda topless atawa nangkeup biruang kutub - anjeunna hayang ditempo salaku lalaki hébat sarta pamingpin.

Lalaki sapertos Putin, anu nunjukkeun sipat narsis sareng didorong ku ego, moal sieun henteu langkung ti anu hilap dina sajarah.

Naha invasi Ukraina tiasa didorong ku egois manusa anu kedah émut kalayan ngorbankeun rébuan kahirupan?

Ieu vonis kami:

5) Peunteun probabiliti:
0% 45% 100%

45% - marginally saperti teu mirip

Tempo lampah unfathomable Putin urang, √©ta pasti bisa ngajelaskeun loba, tapi anjeunna teu muncul dina panto maot dumasar kana penampilan. 

Naha Putin maot tina kanker?

Téori Putin gaduh kanker sigana anu paling nyebar ayeuna, tapi penting pikeun dicatet yén teu aya buktina. Gantina, raray bloat kamungkinan bisa jadi gain beurat basajan, sarta dituturkeun ku dokter teu ilahar keur batur urang terang anu hariwang ngeunaan kaséhatan na.

Urang ogé kedah émut yén anjeunna ngagaduhan aksés ka dokter Rusia anu pangsaéna - sanaos Putin nuju gering, sigana anjeunna moal maot iraha waé.

Kremlin negeskeun yén présidén Rusia dina kaayaan kaséhatan anu saé sareng henteu maot.

Intina - naha Putin gering?

Téori anu urang bahas sadayana gaduh sababaraha bukti anu ngadukung, tapi urang moal pernah terang tanpa aksés ka Putin. Salaku geus kami ditémbongkeun, éta sadayana ngeunaan probabiliti dina titik ieu!

Sababaraha téori langkung masuk akal tibatan anu sanés. Salaku conto, présidén Rusia kaserang Covid-19 salami pandémik kamungkinan pisan, tapi kanker sareng gosip Parkinson kirang ngayakinkeun.

Dina ahir poé:

Hal anu terakhir anu bakal dilakukeun Putin nyaéta ngaku aya anu lepat sareng anjeunna, anu tiasa nunjukkeun kalemahan, sareng sakumaha anu urang nyarios sateuacanna, gambar mangrupikeun sadayana pikeun Vladimir Putin.

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
67 %
nelangsa
nelangsa
33 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
13 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Pansy Abbas
Pansy Abbas
1 month ago

Kuring nyieun $90 sajam gawe ti imah. Kuring henteu pernah ngabayangkeun y√©n √©ta jujur ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äčkana kahad√©an tapi pendamping anu pangdeukeutna kuring k√©ngingkeun $ 16,000 sabulan ku damel dina laptop, √©ta leres-leres pikasieuneun pikeun kuring, anjeunna resep pikeun kuring nyobian √©ta. Sadayana kedah nyobian padamelan ieu ayeuna ku ngan ukur nganggo tulisan ieu. http://Www.Works75.Com

Panungtungan diédit 1 bulan ka tukang ku Pansy Abbas
Ucing Edwards
Ucing Edwards
bulan 2 ago

Gaji kuring sahenteuna $ 300 / dinten. Rekan kerja kuring nyarios kuring! Abdi kagum pisan sabab anjeun leres-leres ngabantosan jalma pikeun gaduh ide kumaha kéngingkeun artos. Hatur nuhun pikeun ideu anjeun sareng kuring ngarepkeun anjeun bakal ngahontal langkung seueur sareng nampi langkung seueur berkah. Kuring admire Website anjeun Kuring miharep anjeun bakal perhatikeun kuring & Kuring miharep kuring ogé bisa meunang giveaway paypal Anjeun.

 ūüáßūüá∑  http://income7pays022tv24.pages.dev/

Panungtungan diédit 2 bulan ka tukang ku Cat Edwards
Dreda Fairburn
Dreda Fairburn
bulan 3 ago

Kuring nyieun $90 sajam gawe ti imah. Kuring henteu pernah ngabayangkeun y√©n √©ta jujur ‚Äč‚Äč‚Äč‚Äčkana kahad√©an tapi pendamping anu pangdeukeutna kuring k√©ngingkeun $ 16,000 sabulan ku damel dina laptop, √©ta leres-leres pikasieuneun pikeun kuring, anjeunna resep pikeun kuring nyobian √©ta. Sadayana kedah nyobian padamelan ieu ayeuna ku ngan ukur nganggo tulisan ieu. http://Www.HomeCash1.Com

Panungtungan diédit 3 bulan ka tukang ku Dreda Fairburn
juliya
juliya
bulan 3 ago

Abdi Boy pal ngajadikeun $ tujuh puluh lima / jam dina internét. Manehna geus tanpa ngerjakeun salila genep bulan tapi sésana bulan gaji nya geus jadi $16453 genuinely digawé di internét pikeun sababaraha jam.

buka link ieu....... Www.Workonline1.com

juliya
juliya
bulan 3 ago

fdsghfdh

Holton
Holton
bulan 3 ago

Ngahasilkeun penghasilan tambahan unggal bulan ti bumi langkung ti $ 26k pasti kalayan sumber daya anu dianggo pikeun ngalakukeun r√©plika lancar sareng t√©mp√©l sapertos bunga online. Sabenerna kuring parantos nampi $18636 tina kapentingan bumi bersih ieu. 

http://Www.Dollars11.Com

Panungtungan diédit 3 bulan ka tukang ku Wolton
Holton
Holton
bulan 3 ago

Abdi dibayar langkung ti $190 per jam damel ti bumi sareng 2 murangkalih di bumi. Kuring henteu kantos ngira yén kuring tiasa ngalakukeun éta tapi réréncangan kuring earn langkung ti 15k sabulan ngalakukeun ieu sareng anjeunna ngayakinkeun kuring pikeun nyobian. Potensi ieu teu aya watesna…, <(“)
ūüôā SARENG WILUJENG. :)
IEUH ‚Üí‚Üí https://www.dollars11.com

Holton
Holton
bulan 3 ago

Abdi dibayar langkung ti $190 per jam damel ti bumi sareng 2 murangkalih di bumi. Kuring henteu kantos ngira yén kuring tiasa ngalakukeun éta tapi réréncangan kuring earn langkung ti 15k sabulan ngalakukeun ieu sareng anjeunna ngayakinkeun kuring pikeun nyobian. Potensi ieu teu aya watesna…, <(“)
ūüôā SARENG WILUJENG. :)
IEUH ‚Üí‚Üí https://www.dollars11.com

Panungtungan diédit 3 bulan ka tukang ku Wolton
juliya
juliya
bulan 4 ago

Paycheck panungtungan abdi $ 2500 pikeun digawé 12 jam saminggu online. Babaturan sadulur kuring parantos rata-rata 8k salami sasih ayeuna sareng anjeunna damel sakitar 30 jam saminggu. Abdi henteu percanten kumaha gampangna sakali kuring nyobian éta. Potensi kalawan ieu téh sajajalan. Ieu naon atuh >> http://www.workonline1.com

juliya
juliya
bulan 4 ago

sdgdsg

Maryluther
Maryluther
bulan 4 ago

[ NGAHIJI SARENG KAMI ]
Kusabab kuring ngamimitian bisnis online kuring earn $90 unggal 15 menit. Ieu disada unbelievable tapi anjeun moal ngahampura diri lamun teu pariksa kaluar.
Pikeun leuwih jéntré mangga buka BUKA SITUS INI__________ http://Www.OnlineCash1.com

Becky Thurmond
Becky Thurmond
bulan 4 ago

Kuring ayeuna nyieun leuwih ti 350 dollar per po√© ku digaw√© online ti imah tanpa investasi duit wae. Gabung link ieu posting pakasaban ayeuna tur mimitian earning tanpa investasi atawa ngajual nanaon‚Ķ‚Ķ. 
SING SALAMET..____ http://Www.HomeCash1.Com

Panungtungan diédit 4 bulan ka tukang ku Becky Thurmond
jasmin loutra loura
jasmin loutra loura
bulan 4 ago

Ngahasilkeun penghasilan tambahan unggal bulan ti bumi langkung ti $ 26k pasti kalayan sumber daya anu dianggo pikeun ngalakukeun r√©plika lancar sareng t√©mp√©l sapertos bunga online. Sabenerna kuring parantos nampi $18636 tina kapentingan bumi bersih ieu. https://salarybaar234.blogspot.com

13
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x