loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar

GEORGIA Runoff: Ieu naon Media do ka Hideung Republicans

pamilihan runoff Géorgia

Ékspérimén pamikiran: Bayangkeun jeritan ngamuk rasisme ti kénca upami peranna dibalikkeun ...

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [ramatloka pamaréntah: 1 sumber] [Langsung ti sumberna: 2 sumber] 

| Ku Richard Ahern - Pamilihan runoff pikeun korsi Sénat Géorgia parantos kami, tapi urang naroskeun ka diri urang, naha média nekat atanapi ngan ukur depraved dina pengobatan calon GOP Herschel Walker?

Saatos jalan satapak kampanye sengit tina serangan pribadi sareng skandal, rahayat Georgia parantos siap-siap milih dina runoff Sénat. pamilihan patengahan antara nangtang Republik Herschel Walker jeung Sénator Démokrat Raphael Warnock.

di handap Hukum Georgia, calon kudu ménta mayoritas sahenteuna 50% tina sora pikeun meunang outright dina babak kahiji; disebutkeun, pamilu runoff dijadwalkeun antara dua calon luhur ti babak hiji.

Dina 8 Nopémber, babak kahiji nempo Sénator Warnock ngarebut 49.4% tina sora, heureut dihareupeun Republican Walker kalawan 48.5%, sarta 2.1% bade calon Partéi Libertarian Chase Oliver. Kusabab balapan éta ketat pisan, calon Libertarian ngagaduhan sora anu cukup pikeun nyegah Warnock sareng Walker nyetak mayoritas.

Kalawan runoff approaching, nu sihungan pait ngan inténsif jeung tuduhan kekerasan rumah tangga, teu mayar nafkah anak, sarta mayar hiji awéwé pikeun aborsi keur dialungkeun sabudeureun.

Hanjakal, média amplified unggal gosip négatip sabudeureun Republik Walker. Salila ngawawancara sareng debat, langkung seueur fokus kana ngolesan karakter Walker, hubungan baheula, sareng kaséhatan méntal tinimbang naroskeun kabijakanana.

Dina wawancara ekslusif sajam sareng NBC, ngawawancara sababaraha kali naroskeun ka urut pamaén bal ngeunaan gosip yén anjeunna mayar awéwé pikeun aborsi. Walker negeskeun deui yén tuduhan éta henteu leres, tapi Kristen Welker Néglasari rada obsessed sareng masalah éta, anjeunna teras nyobian nunjukkeun ka Walker "kuitansi" pikeun aborsi sareng cek acak anu disangka anjeunna ngabuktikeun yén anjeunna bohong.

Wawancara toksik: Wawancara Herschel Walker sareng Néglasari.

Walker malah ngaku yén cék éta mangrupikeun salah sahiji na tapi anjeunna nyerat seueur cék pikeun awéwé ieu kusabab aranjeunna dina hubungan sareng gaduh anak babarengan. Cék éta henteu ngabuktikeun nanaon tapi NBC dijalankeun sareng judulna sadayana wawancara ekslusif dina YouTube kalayan "Leres, Éta Cék Kuring."

Sakabeh wawancara éta nyeri kagok, kalayan fokus kontinyu dina discrediting karakter na. Kristen Welker commented yén putra Walker urang ceuk bapana telenges. Teras anjeunna condong nargétkeun masalah anu baheula sareng kaséhatan méntal, nunjukkeun yén kusabab anjeunna pulih sareng henteu dirawat, anjeunna résiko kambuh.

MSNBC "Morning Joe" nyandak shot di Republik ku ditayangkan Raphael Warnock iklan kampanye, satuju sareng éta, sareng nyarios yén Herschel Walker "malah henteu ngartos naon anu anjeunna nyarioskeun."

Sareng teras maot…

Dina 5 Désémber, ngan sapoé saméméh runoff, NBC nyokot ayunan final dina Walker by ngawawancara awéwé anu ujug-ujug kaluar tuduh anjeunna kekerasan domestik. Wanoja éta dilaporkeun dina hubungan lima taun sareng anjeunna sareng ayeuna kedah nyarioskeun ka urang Amérika ngeunaan Herschel anu anjeunna "nyaho" anu disangka nyobian ninju anjeunna di 2005, tapi nabrak témbok.

Boh média mainstream anu sieun pisan yén Republik bakal meunang korsi Sénat Géorgia, atanapi aranjeunna parantos nyetél bar moralitas dina waktos anu rendah (sanaos pikeun aranjeunna). Kusabab cara média nargétkeun tilas NFL ngajalankeun deui dina ngajalankeun pamilihan Sénat ngan ukur tiasa diibaratkeun kumaha aranjeunna dirawat. presiden Trump.

Boh média anu curiga kameunangan beureum di Géorgia sareng narik sadaya lirén pikeun nyalametkeun Démokrat sareng incumbent Sénator Raphael Warnock- atanapi "sindrom derangement Trump" na parantos parah pisan dugi ka sadayana Republik ayeuna.

Ieu najongna:

Sajarah nuju dilakukeun di Georgia taun ieu kusabab duanana calon Sénat nyaéta Afrika-Amérika, hal anu anjeun ngarepkeun liberal sareng média janten gumbira. Tapi, kaleresan éta sanés ngeunaan ras - éta ngan ukur hudang sareng progresif upami aranjeunna hideung sareng Démokrat.

Diuk média di hareup hiji jalma hideung ngarojong nilai konservatif; ujug-ujug, aranjeunna buta warna! Bayangkeun huru-hara upami média nyerang calon Demokrat hideung dina cara anu sami.

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x