loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
shooting Plymouth

Plymouth Shooting COVER-UP: Kumaha Média TWISTED Carita

Waktos Maca:4 menit, 14 detik

Média geus melengkung tur twisted carita sabenerna tragis pikeun skor titik pulitik ...

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Situs wéb akademik: 1 sumber] [Situs wéb pamaréntah: 1 sumber] [Langsung ti sumberna: 2 sumber] [Situs wéb anu otoritas luhur sareng dipercaya: 2 sumber]

Rahasia média mainstream politik Agenda hartosna yén masalah anu aya dina carita ieu parantos ditutupan. The shooting Plymouth bisa jadi palajaran berharga pikeun pamaréntah jeung masarakat sabab highlights masalah dahsyat jeung masarakat.

Ieu shooting massal awon di Inggris dina leuwih 10 taun, dimana deranged Jake Davison, 22, maéhan lima urang saméméh ngahurungkeun shotgun pompa-aksi kana dirina. 

Korban kahiji nyaéta indung Davison, anu anjeunna ditémbak di bumina, anjeunna teras ka luar dimana anjeunna nembak saurang lalaki sareng budak awéwé tilu taun. Anjeunna teras angkat ka taman lokal dimana anjeunna teras-terasan nembak, nelasan dua jalma deui sareng nyiderakeun sababaraha anu ngaliwat. Anjeunna mungkas jalur disgusting na karuksakan nalika anjeunna ngahurungkeun gun dina dirina. 

Média gancang nunjukkeun yén Davison mangrupikeun anggota 'incel' komunitas, singketan tina 'celibate involuntary'. Incels ngajelaskeun dirina salaku jalma anu teu bisa manggihan pasangan romantis sanajan desiring hiji. 

Media langsung ngabengkokkeun carita…

Kaseueuran toko média mainstream nyandak sudut yén incels mangrupikeun bagian tina beulah katuhu, nyekel ideologi konservatif anu ekstrim. Hiji headline outlet nyarios, "Disangka Penembak Massa Inggris Nyarios Anjeunna Amérika, Perawan Ngadukung Trump".

sumber séjén ogé nyandak delight di mentioning Davison éta a Trump supporter sarta yén anjeunna dituturkeun barudak Trump urang dina média sosial. Éta ogé sigana niat ngagambarkeun kajadian ieu salaku kalakuan misogyny, anu aranjeunna nyarios kedah digolongkeun salaku térorisme, sanaos Davison maéhan lalaki sareng awéwé salami spree na. 

Ieu bebeneran anu teu disensor:

Kanyataan yén Davison mangrupikeun pendukung Trump henteu relevan, nganggap Trump sanés penembak massal nyalira sareng tangtosna sanés incel! Pikeun ngagunakeun shooting massa tragis ieu salaku cara nyetak politik titik ngalawan konservatif rasa pisan goréng; eta cet kabeh ngarojong Trump jeung konservatif salaku jelema nu nembak teu brukbrak massal. 

Incels henteu politik…

Incels henteu tebih-katuhu atawa konservatif, aranjeunna henteu a grup pulitik sabab teu ngajengkeun parobahan kawijakan. Incels mangrupikeun parawan kagok sosial klasik anjeun anu cicing di ruangan bawah tanah indungna anu ngambek ka awéwé kusabab hubungan interpersonal anu gagal. 

Ngabogaan ambek-ambekan ka lawan jenis boro ngajadikeun aranjeunna organisasi teror, teu langkung ti féminis ekstrim janten grup teror. Téma umum tina grup incel nyaéta aranjeunna teu damang mental sareng peryogi bantosan. 

Éta henteu sadayana monster telenges, kalolobaanana henteu pernah kaluar ti bumi atanapi gaduh kontak sosial anu ngamungkinkeun aranjeunna ngabahayakeun batur. 


BREAKING: Boom atanapi Bust!? Waktos KRITIS pikeun Crypto Investor


Média ogé nyalahkeun hukum senjata api (tangtu)…

Média nyatakeun masalahna nyaéta bedil, nyarioskeun ngeunaan Davison nuturkeun seueur saluran bedil dina YouTube. Éta sabab anjeunna kabetot dina pakarang salaku hobi, kawas loba lalaki (jeung awéwé!), Nya éta alesan anjeunna maéhan lima urang. 

Kaleresan ieu sanés argumen pikeun hukum senjata api, éta UK boga sababaraha strictest hukum senjata api di dunya, acan ieu masih lumangsung.

Média mainstream dasarna nyalahkeun tilu hal pikeun némbak massal ieu: Trump, incels, sareng bedil. 

Aranjeunna ngahaja nyumputkeun panyabab saleresna penembakan…

kaséhatan méntal!

Aya inpormasi penting anu teu disebatkeun ku seueur média mainstream. 

Tétéla Davison ngalaman masalah kaséhatan méntal sapanjang hirupna. Dijelaskeun ku réréncangan kulawarga salaku 'jiwa anu kaganggu,' kaséhatan méntal Davison parantos parah langkung parah nalika kakandungan. 

Indung sareng kulawarga Davison parantos nyuhunkeun bantosan ka NHS sareng pulisi pikeun kaséhatan méntalna, kalebet nyobian kéngingkeun bantosan profésional kalayan ADHD sareng cek karaharjaan ku pulisi. 

Sadayana murag kana ceuli pireu…

Babaturan kulawarga nyarios, "NHS dasarna nyarios yén aranjeunna pondok-staf sareng éta." 

Kurangna perawatan kaséhatan méntal di Inggris umumna. Royal College of Psychiatrists nyebutkeun éta dua perlima pasien ngantosan perawatan kaséhatan méntal kapaksa Resort ka darurat atawa layanan krisis.

Sorotan utama carita ieu nyaéta jalma anu gering méntal anu henteu dipasihan bantosan anu diperyogikeun, anu kaséhatan méntalna parah ku lockdowns pamaréntah. 

Upami otoritas nalungtik kaséhatan méntalna leres, aranjeunna bakal terang yén éta henteu aman pikeun anjeunna gaduh lisénsi bedil. Upami NHS sareng pulisi nyandak kaséhatan méntal sacara serius, aranjeunna bakal ngaleungitkeun senjatana sareng masihan anjeunna perawatan anu diperyogikeun. 

Sakabeh kajadian bisa dicegah lamun otoritas geus nyokot kaséhatan méntal serius. 

Pendukung Trump sayap katuhu henteu maéhan jalma. Kalolobaan incels teu maéhan jalma. Senjata henteu maéhan jalma. 

Jalma gering méntal jeung pakarang maéhan jalma. 

Kaséhatan méntal kudu leuwih serius, utamana kaséhatan méntal lalaki nu mindeng disregarded alatan stigma.

Pikeun ngajagi batur sareng dirina, jalma anu gering mental teu kedah diidinan bedil, tapi pikeun ngalaksanakeun aturan éta urang mimiti kedah ngaidentipikasi kaséhatan méntal salaku masalah anu serius. 

Gugah!

Carita ieu kedah janten panggero hudang pikeun pamaréntah, NHS, pulisi, sareng masarakat! 

Pangrojong kaséhatan méntal sareng perawatan penting pisan, henteu ngan ukur pikeun anu sangsara tapi ogé pikeun jalma anu tiasa cilaka.

Inget ka ngalanggan ka kami dina YouTube sareng hurungkeun lonceng béwara éta supados anjeun henteu sono kana warta anu nyata sareng henteu disensor.  

Langkung carita warta global.

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

By Richard Ahern - Média LifeLine

kontak: [email dijaga]


ARTIKEL PAKAI: Pandémik Kaséhatan Méntal BISA Dieureunkeun. Covid TEU BISA!

ARTIKEL: Twitter Ngaréaksikeun Pengumuman WHO Kalayan RAGE (Liberal LOSE It)


Rujukan (Jaminan cek kanyataan)

1) Pulisi ngajelaskeun timeline shooting Plymouth: https://www.youtube.com/watch?v=CCWEl1Lf_f4 [Langsung tina sumber]

2) Wikipédia Incel: https://en.wikipedia.org/wiki/Incel [Wewengkon luhur sareng dipercaya]

3) Disangka Penembak Massal Inggris Nyarios Anjeunna Amérika, Parawan Ngadukung Trump: https://www.thedailybeast.com/jake-davison-suspected-mass-shooter-said-he-was-an-american-trump-supporting-virgin [Langsung tina sumber]

4) Kelompok pulitik: https://www.encyclopedia.com/international/encyclopedias-almanacs-transcripts-and-maps/political-groups [Wewengkon luhur sareng dipercaya]

5) Senjata api: https://www.gov.uk/government/collections/firearms [Situs web pamaréntah]

6) Dua perlima pasien ngantosan perawatan kaséhatan méntal kapaksa nganggo jasa darurat atanapi krisis: https://www.rcpsych.ac.uk/news-and-features/latest-news/detail/2020/10/06/two-fifths-of-patients-waiting-for-mental-health-treatment-forced-to-resort-to-emergency-or-crisis-services [Situs web akademik]

deui kana pamadegan

panulis Bio

Richard Ahern

Richard Ahern nyaéta CEO, pangusaha, investor, sareng komentator pulitik. Anjeunna boga kabeungharan pangalaman dina bisnis, geus ngadegkeun sababaraha pausahaan, sarta rutin ngalakukeun pagawean konsultan pikeun merek global. Anjeunna gaduh pangaweruh anu jero ngeunaan ékonomi, salami mangtaun-taun diajar subjek sareng investasi di pasar dunya. Anjeun biasana bisa manggihan Richard kalawan sirah na dikubur jero jero buku, maca ngeunaan salah sahiji plethora na kapentingan, kaasup pulitik, psikologi, tulisan, semedi, jeung elmu komputer; dina basa sejen, anjeunna nerd a.
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %
1 komentar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Gaya rambut
bulan 11 ago

Wah, perenah weblog anu luar biasa! Sabaraha lami anjeun ngajalankeun blog? Anjeun nyieun ngajalankeun blog katingal gampang. The sakabéh glance situs anjeun megah, sumawona eusi!