loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
Priti Patel 888

Pendapat UNPOPULAR: Inggris Ngaluncurkeun Layanan Telepon Darurat DIVISIVE

Waktos Maca:2 menit, 6 detik

Sekretaris bumi Inggris Priti Patel parantos nyokong rencana pikeun nomer telepon darurat énggal, sami sareng 911 di AS, tapi aya…

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Situs wéb pamaréntah: 1 sumber] [Langsung ti sumberna: 2 sumber] 

Anjeun ningali éta henteu sami sareng 911 sapertos anu anjeun pikirkeun, henteu sadayana tiasa nganggo éta…

Ladenan 888 ngagaduhan tujuan anu khusus, ditujukeun pikeun sakumpulan jalma anu khusus:

jasa bakal éksklusif pikeun awéwé leumpang ka imah. 

Ieu asalna sanggeus pembunuhan Sarah Everard ku urut pulisi Wayne Couzens. jasa éta, dikembangkeun ku CEO BT Philip Jansen, ngamungkinkeun awéwé pikeun nelepon atawa téks 888 atawa ngagunakeun aplikasi mobile anu nyimpen alamat imah maranéhanana sarta ngalacak aranjeunna via GPS di jalan ka imah. 

Palayanan bakal ngitung waktos perjalananna sareng pesen bakal dikirim ka aranjeunna nalika aranjeunna diperkirakeun dugi ka bumi - upami aranjeunna henteu ngaréspon, kontak daruratna bakal ditelepon, sareng pulisi bakal dibéjaan. 

Tujuanana nyaéta pikeun ngatasi masalah ayeuna ngeunaan kasalametan awéwé leumpang ka bumi nyalira, naha ti damel atanapi wengi. Sanajan kitu, sababaraha geus dikritik move pikeun saukur "nempatkeun moyok a" dina masalah nyata. 

Masalah nyata nyaéta kekerasan lalaki ka awéwé…

Nazir Afzal, urut lulugu jaksa di Inggris, tweeted, "Sakur strategi anu merlukeun calon korban awéwé bisa tagged tinimbang palaku lalaki telenges bakal gagal".

Dina komentar anu panas dina tweetna, anjeunna nambihan, "Salaku sababaraha awéwé nyarios yén 888 App Priti Patel bakal ngabantosan urang mendakan awakna".

Di sisi séjén koin:

Sanajan kritik, sarta nempatkeun kumisan masalah privasi pamaké, sistem disada kawas solusi santun ngajaga jalma rentan leumpang nyalira peuting di jalan bahaya - tekenan kana "jalma". 

Kuring bakal ngajawab yén masalah sigana geus dibajak ku extremists woke kalawan obsessions leuwih gender; sabab kabeneran masalah éta duanana genders ngarasa, sarta mangrupakeun, rentan leumpang imah nyalira! 

Teu ragu, awéwé leuwih rentan, tapi salaku 6'1 "lalaki sorangan, anu geus bodybuilder pikeun sapuluh taun, Abdi ngarasa geulis hariwang leumpang di jalan London peuting jeung nyalira (meureun kuring ngan hiji pu. **y?)!

Ieu patarosan…

Iraha lalaki eureun jadi korban kekerasan jalanan?! 

Langkung seueur carita warta Inggris.

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

By Richard Ahern - Média LifeLine

kontak: [email dijaga]

BREAKING WARTA: CHINA: Perang Dunya 3 Bisa jadi MOMENTS jauh

ARTIKEL FEATURED: Veteran anu Peryogikeun: Ngangkat Jilbab dina KRISIS Veteran AS


Rujukan (Jaminan cek kanyataan) 

1) Wayne Couzens dihukum saumur hirup pikeun nyulik, perkosa sareng pembunuhan Sarah Everard: https://www.cps.gov.uk/cps/news/wayne-couzens-sentenced-whole-life-term-kidnap-rape-and-murder-sarah-everard [Situs web pamaréntah]

2) Kapala Eksekutif BT PHILIP JANSEN: Hayu urang mungkas hariwang pikeun jalma anu urang dipikacinta saatos pembunuhan Sarah Everard sareng Sabina Nessa: https://www.dailymail.co.uk/news/article-10074277/BT-plans-888-number-worried-women.html [Langsung tina sumber]

3) Nazir Afzal tweet: https://twitter.com/nazirafzal/status/1446754362676633601 [Langsung tina sumber]

panulis Bio

Richard Ahern

Richard Ahern nyaéta CEO, pangusaha, investor, sareng komentator pulitik. Anjeunna boga kabeungharan pangalaman dina bisnis, geus ngadegkeun sababaraha pausahaan, sarta rutin ngalakukeun pagawean konsultan pikeun merek global. Anjeunna gaduh pangaweruh anu jero ngeunaan ékonomi, salami mangtaun-taun diajar subjek sareng investasi di pasar dunya. Anjeun biasana bisa manggihan Richard kalawan sirah na dikubur jero jero buku, maca ngeunaan salah sahiji plethora na kapentingan, kaasup pulitik, psikologi, tulisan, semedi, jeung elmu komputer; dina basa sejen, anjeunna nerd a.
bagja
bagja
50 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
50 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %