loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
RT Sputnik dilarang

Kunaon Larangan Média Rusia Ngajadikeun Kuring Hariwang

Waktos Maca:3 menit, 44 detik

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Langsung ti sumberna: 1 sumber] [ramatloka pamaréntah: 2 sumber] 

10 Maret 2022 | Ku Richard Ahern - Saatos invasi Ukraina, toko média anu dikawasa ku nagara Rusia parantos dilarang di nagara-nagara barat pikeun "disinformasi".

Serangan dina média Rusia parantos éksténsif datang ti pamaréntah sareng korporasi sami.

média Rusia RT na Sputnik geus ngalarang di sakabeh 27 nagara di Uni Éropa. Sanksi éta hartosna yén sadaya penyiar EU dilarang nunjukkeun eusi RT sareng Sputnik.

nu karajaan Inggris mirrored pendekatan ieu. Saatos invasi Ukraina, RT, baheulana disebut Russia Today, dihapus tina sadaya platform siaran Inggris. Ofcom, otoritas pangaturan anu disatujuan ku pamaréntah Inggris pikeun siaran parantos diluncurkeun 27 panalungtikan kana RT alatan "impariality of news programmes".

Big Tech ngiringan…

Google, anu gaduh YouTube, parantos ngablokir sadaya saluran YouTube RT sareng Sputnik di Éropa. Microsoft ngaleungitkeun RT tina toko aplikasi global na sareng situs web RT sareng Sputnik de-rengking dina Bing. Meta (perusahaan induk Facebook) ngalarang sadaya pangguna pikeun ngaksés kontén RT sareng Sputnik di Éropa sareng ngeureunkeun toko-toko pikeun nampi pendapatan iklan.

RT commented on larangan nyebutkeun, "fasad pers bébas di Éropa tungtungna crumbled."

dina Amérika Sarikat, ayeuna teh dilaporkeun yén RT America geus ceased Productions sarta PHK staf na sanggeus turun ku operator satelit na DirecTV alatan invasi Ukraina.

Gemblengna, urang ningali pendekatan shotgun ku pamaréntah barat sareng korporasi pikeun nyensor média Rusia.

Di sisi séjén dunya…

Teu heran, Rusia nyandak pendekatan anu sami, ngalarang sadaya toko média barat di nagarana. Kremlin ogé ngalarang Facebook sareng ngabatesan aksés Twitter di Rusia.

Urang ogé nempo bubuka anyar Putin urang hukum "berita palsu"..

Dina hukum anyar, wartawan di Rusia bisa nyanghareupan nepi ka 15 taun panjara lamun aranjeunna kapanggih nyebarkeun naon pamaréntah Rusia deems warta palsu ngeunaan invasi Ukraina. Kantun ngarujuk kana "operasi militér khusus" salaku perang tiasa nahan anjeun panjara. Ieu nyababkeun toko média barat nutup kantorna di Rusia kusabab sieun wartawanna ditangkep.

Media mangrupikeun kakuatan…

Putin hoyong ngajaga cengkraman anu kuat dina naon anu ditingali ku warga Rusia dina warta, mastikeun aranjeunna ngan ukur ningali propaganda anu didukung nagara. Pikeun Putin, média mangrupikeun kakuatan, sareng mastikeun warga Rusia ngan ukur ningali kontén anu disatujuan ku nagara mastikeun dukungan politikna tetep kuat saprak anjeunna ngatur narasi. Sacara basajan, pamaréntah Rusia henteu percanten ka rahayatna pikeun ngamungkinkeun aranjeunna gaduh aksés saimbang kana sadaya sudut pandang ngeunaan warta.

Ieu munafik:


ARTIKEL TERKAIT: Perang Ukraina-Rusia: Skenario KASUS PALING awon (sareng Kasus Pangalusna)

ARTIKEL FEATURED: Veteran anu Peryogikeun: Ngangkat Jilbab dina KRISIS Veteran AS


Saatos ngalarang média Rusia, kumaha nagara Éropa sareng AS tiasa ngaku langkung saé? Naha urang kedah percanten yén ngan ukur média Rusia anu bias?

Flash warta:

Sadaya média anu bias!

Tingali kana kontras anu jelas antara CNN sareng Fox News sareng anjeun bakal ningali kumaha unggal perusahaan média gaduh spin sorangan dina "fakta". Pikeun pamaréntah barat pura-pura sapertos perusahaan média Rusia mangrupikeun hiji-hijina anu gaduh sudut pandang anu bias ngahina ka intelijen urang.

Hayu urang nyanghareupan bebeneran:

Abdi ngabantah yén ampir teu mungkin pikeun perusahaan média janten teu kaditu teu kadieu sareng obyektif sabab wartawan mangrupikeun manusa - sadayana anu urang tulis dipangaruhan ku kapercayaan urang, sacara sadar sareng teu sadar. Nyaéta, RT sareng Sputnik dibiayaan ku pamaréntah Rusia, tapi média barat sami-sami dipangaruhan ku investor anu condong politik.

Masarakat parantos hudang kanyataan yén média mainstream bias. Dina taun-taun ayeuna urang parantos ningali migrasi ageung jalma-jalma anu ninggalkeun média arus utama pikeun milih sumber média anu mandiri, sapertos urang di Média LifeLine.

Tapi ulah salah sangka…

RT sareng Sputnik condong condong kana Putin, tapi naha aranjeunna béda pisan sareng jaringan sapertos CNN anu nyéépkeun opat taun fitnah. presiden Trump?

Ku censoring média, pamaréntah urang moal bisa ngaku leuwih hadé ti pamaréntah Rusia dina masalah ieu. Sapertos Rusia, aranjeunna nyarios yén urang henteu tiasa dipercaya pikeun ngagaduhan aksés ka sadaya sudut pandang sareng ngajantenkeun pikiran urang sorangan.

Kecap "kabebasan" sakuduna ditujukeun pikeun bangsa barat. Kabébasan nyarios sareng kabébasan pers mangrupikeun musuh Putin, sanés urang. Urang Ukraina berjuang pikeun kabébasan éta nalika urang nyarios!

Urang kedah ngantepkeun urang Éropa sareng Amérika Serikat ningali mesin propaganda Rusia pikeun naon éta, tinimbang nyensor éta, anu sacara kontraproduktif nyababkeun rasa panasaran naha eusi ieu ujug-ujug dilarang. Ningali bohong jalma-jalma Rusia anu disuap ku médiana mangrupikeun hal anu urang sadayana kedah dididik.

Censoring outlet média Rusia mangrupakeun kasalahan sarta pisan munafik tempo kaayaan di Rusia.

Jigana pamingpin urang teu nyangka urang cukup pinter pikeun manggihan bebeneran.

Putin sieun rahayatna bakal ngahurungkeun anjeunna upami aranjeunna gaduh aksés ka média barat.

Naha pamaréntah urang sieun urang gaduh aksés ka média Rusia?

Langkung carita warta dunya.

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

By Richard Ahern - Média LifeLine

kontak: [email dijaga]


ARTIKEL PAKAI: DI DALAM Kepala Putin: KENAPA Rusia Nyerbu Ukraina?

ARTIKEL FEATURED: Big Pharma EXPOSED: Kaleresan MATA-BUKA Ngeunaan Uji Narkoba anu Anjeun Peryogikeun Nyaho


Rujukan (Jaminan cek kanyataan)

  1. EU maksakeun sanksi ka toko milik nagara RT/Russia Today sareng siaran Sputnik di EU: https://www.consilium.europa.eu/en/press/press-releases/2022/03/02/eu-imposes-sanctions-on-state-owned-outlets-rt-russia-today-and-sputnik-s-broadcasting-in-the-eu/ [Situs web pamaréntah]

  2. Ofcom ngaluncurkeun panilitian langkung seueur kana RT: https://www.ofcom.org.uk/news-centre/2022/ofcom-launches-a-further-12-investigations-into-rt?utm_source=twitter&utm_medium=social [Situs web pamaréntah]

  3. Duma Rusia Ngaluluskeun Undang-Undang ngeunaan 'Berita Palsu': https://www.themoscowtimes.com/2022/03/04/russia-duma-passes-law-on-fake-news-a76754 [Langsung tina sumber]

panulis Bio

Richard Ahern

Richard Ahern nyaéta CEO, pangusaha, investor, sareng komentator pulitik. Anjeunna boga kabeungharan pangalaman dina bisnis, geus ngadegkeun sababaraha pausahaan, sarta rutin ngalakukeun pagawean konsultan pikeun merek global. Anjeunna gaduh pangaweruh anu jero ngeunaan ékonomi, salami mangtaun-taun diajar subjek sareng investasi di pasar dunya. Anjeun biasana bisa manggihan Richard kalawan sirah na dikubur jero jero buku, maca ngeunaan salah sahiji plethora na kapentingan, kaasup pulitik, psikologi, tulisan, semedi, jeung elmu komputer; dina basa sejen, anjeunna nerd a.
bagja
bagja
0 %
nelangsa
nelangsa
0 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %