loading . . . DITANGGUNG
LifeLine loading bar
Kacilakaan Crypto 2022

Investor CRYPTO: Naha anjeun tungtungna diajar palajaran anjeun?

Kacilakaan Crypto 2022

JAMINAN FACT-CHECK (Rujukan): [Statistik resmi: 2 sumber] [Otoritas luhur sareng situs wéb anu dipercaya: 1 sumber]

[baca_meter]

18 Méi 2022 | Ku Richard Ahern - Pasar cryptocurrency nabrak. Milyaran dollar geus ngejat. Tapi aya palajaran berharga investor crypto tiasa diajar tina ieu.

Sakabeh pasar crypto geus ngalaman hiji ekstrim ngajual-off, kalawan Bitcoin (BTC) handap sabudeureun 10% keur saminggu na ampir 25% keur bulan. Dipirig ku Ethereum (ETH) sareng Cardano (ADA), anu turun 30% sareng 37% masing-masing bulan.

Éta langkung parah:

Sagala hal dianggap, investor maranéhanana éta arguably untung dibandingkeun sababaraha padagang crypto anu sacara harfiah leungit sakabéh investasi maranéhanana! The koin paling hina dina saminggu éta undoubtedly Terra (Bulan), dirojong ku UST stablecoin na, nu plummeted 99.99% dina hiji minggu, dasarna jadi sia.

Ngaranna nunjukkeun, stablecoins dirancang pikeun ngajawab masalah volatility umum di pasar crypto ku pegging token digital kana mata uang fiat biasa kawas dollar. Pasar Crypto dipikanyaho pikeun volatility galakna, sedengkeun mata uang standar tetep stabil, didukung ku bank sentral sareng pamaréntahan anu ngaluarkeunana.

Janten, naon anu kajantenan ka Terra?

Blockchain Terra ngandelkeun stablecoin UST na ngajaga harga hiji dolar AS. Masih, dina Senén, 9 Méi, UST depegged tina dollar, ngirim sakabéh ékosistem Terra kana ragrag bébas.

The Terra (LUNA) koin indit ti sabudeureun $90 ka fraksi cent dina hitungan poé.

Ieu tragis:

"Kuring leungit tabungan hirup abdi,"Saurang investor Terra commented dina forum a, jeung nu lianna bersuara takwa maranéhna pikeun jadi homeless sanggeus bet jumlah vast duit dina koin.

Koin nabrak gancang pisan sahingga seueur séntral crypto ngeureunkeun dagang, hartosna sababaraha investor ngan ukur tiasa ningali dina asa nalika tabunganna ngejat sateuacan aranjeunna.

Salaku hasil tina sieun nyebar dina spasi crypto, sakabéh pasar mata uang digital indit kana pabaliwer panik-ngajual. Milyaran dollar dina cryptocurrency geus erased.

Hayu urang nempatkeun dina sudut pandang…

Dina awal Méi, éta total pasar cryptocurrency éta patut ampir $1.8 triliun; ku 12 Méi, éta ngan patut $ 1.2 triliun. Éta sigana mémori anu jauh ti Nopémber 2021 nalika pasar crypto ngiringan tanda $ 3 triliun.

Unggal bencana gaduh palajaran penting:

Palajaran kedah jelas ka sadaya investor: waktos anu saé henteu salamina di pasar finansial. Nalika sadayana di cooler cai nyarioskeun ngeunaan investasi dina aset khusus, éta mangrupikeun sinyal anu kuat pikeun dijual sabab pasar sigana topping.

Leuwih husus, pikeun investor crypto, pesen téh nyaring tur jelas: pasar ieu volatile!

Téknologi masih di infancy na, sarta aya loba wrinkles beusi kaluar. Hiji hal anu pasti nyaéta ngan kusabab koin didadarkeun salaku "stabil" henteu hartosna éta! Ngan naroskeun ka komunitas Terra ngeunaan naon anu lumangsung nalika stablecoin dipisahkeun tina titik stabilitasna.

Kadua, investor kedah diajar yén crypto mangrupikeun salah sahiji aset anu langkung résiko di luar sana sabab dumasar kana téknologi virtual sareng sanés naon waé fisik.

Bandingkeun crypto sareng kelas aset anu sanés:

komoditi (emas, pérak, minyak, jeung sajabana) jeung real estate nu sagala hal fisik anjeun bisa noel, tur euweuh urusan naon kajadian, anjeun bisa jadi yakin kana yen nilai maranéhna moal turun ka enol.

Sarua, owning a dibagikeun dina hiji pausahaan masihan anjeun sapotong bisnis éta - usaha anu gaduh aset dunya nyata sareng ngahasilkeun aliran kas. Janten, sanaos perusahaan bangkrut, anu henteu mungkin, para pemegang saham biasana masih bakal nampi deui nalika aset bisnis éta dijual.

Kontras pisan sareng cryptocurrency, mata uang fiat dirojong ku bank sentral sareng pamaréntah kalayan sajumlah alat anu kuat pikeun ngajaga mata uang éta stabil. Janten pondok tina runtuhna pamaréntahan lengkep tina hal sapertos perang, anjeun sigana moal kaleungitan sadaya artos anjeun ku investasi dina mata uang fiat.

Cryptocurrencies bisa jadi utterly hargana dina poé lamun téhnologi kaayaan balik koin ngarecah; ngan nanya ka investor Terra. Teu kawas komoditi real-dunya kawas emas, koin crypto maya bisa boga suplai taya; jeung ku hukum suplai jeung paménta, nanaon dina jumlah taya moal nahan loba nilai.

Ieu garis handap:

Kalayan sagala anu nyarios, résiko ageung tiasa sumping kalayan ganjaran anu ageung. Pasar Cryptocurrency bisa nyadiakeun mulih astronomi yén pasar séjén ngan bisa impian - dina sisi flip tina koin, anjeun bisa leungit 100% investasi Anjeun.

Diajar!?

Kami peryogi bantosan anjeun! Kami mawa anjeun warta uncensored pikeun FREE, Tapi urang ngan bisa ngalakukeun ieu berkat rojongan ti pamiarsa satia kawas Anjeun! Upami anjeun percanten kana pidato gratis sareng nikmati warta nyata, punten pertimbangkeun ngadukung misi kami ku janten patron atawa ku nyieun a sumbangan hiji-off di dieu. 20% tina ALL dana disumbangkeun ka veterans!

Artikel ieu ngan mungkin berkat kami sponsor sareng patron!

Naon Réaksi anjeun?
bagja
bagja
50 %
nelangsa
nelangsa
50 %
Bungah
Bungah
0 %
Tunduh
Tunduh
0 %
ambek
ambek
0 %
reuwas
reuwas
0 %

pulitik

Warta anu teu disensor panganyarna sareng pendapat konservatif di AS, Inggris, sareng politik global.

meunang panganyarna

bisnis

Warta bisnis nyata sareng teu disensor ti sakumna dunya.

meunang panganyarna

ngabiayaan

Warta kauangan alternatif kalayan fakta anu teu disensor sareng pendapat anu teu bias.

meunang panganyarna

hukum

Analisis hukum anu jero ngeunaan uji coba panganyarna sareng carita kajahatan ti sakumna dunya.

meunang panganyarna
Miluan diskusi!

Pikeun langkung seueur diskusi, gabung ekslusif kami forum dieu!

ngalanggan
ngabéjaan tina
tatamu
4 koméntar
newest
pangkolotna Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
Ucing Edwards
Ucing Edwards
bulan 2 ago

Gaji kuring sahenteuna $ 300 / dinten. Rekan kerja kuring nyarios kuring! Abdi kagum pisan sabab anjeun leres-leres ngabantosan jalma pikeun gaduh ide kumaha kéngingkeun artos. Hatur nuhun pikeun ideu anjeun sareng kuring ngarepkeun anjeun bakal ngahontal langkung seueur sareng nampi langkung seueur berkah. Kuring admire Website anjeun Kuring miharep anjeun bakal perhatikeun kuring & Kuring miharep kuring ogé bisa meunang giveaway paypal Anjeun.

 🇧🇷  http://income7pays022tv24.pages.dev/

Panungtungan diédit 2 bulan ka tukang ku Cat Edwards
Maryluther
Maryluther
bulan 4 ago

[ NGAHIJI SARENG KAMI ]
Kusabab kuring ngamimitian bisnis online kuring earn $90 unggal 15 menit. Ieu disada unbelievable tapi anjeun moal ngahampura diri lamun teu pariksa kaluar.
Pikeun leuwih jéntré mangga buka BUKA SITUS INI__________ http://Www.OnlineCash1.com

Becky Thurmond
Becky Thurmond
bulan 4 ago

Kuring ayeuna nyieun leuwih ti 350 dollar per poé ku digawé online ti imah tanpa investasi duit wae. Gabung link ieu posting pakasaban ayeuna tur mimitian earning tanpa investasi atawa ngajual nanaon……. 
SING SALAMET..____ http://Www.HomeCash1.Com

Panungtungan diédit 4 bulan ka tukang ku Becky Thurmond
jasmin loutra loura
jasmin loutra loura
bulan 4 ago

Ngahasilkeun penghasilan tambahan unggal bulan ti bumi langkung ti $ 26k pasti kalayan sumber daya anu dianggo pikeun ngalakukeun réplika lancar sareng témpél sapertos bunga online. Sabenerna kuring nampi $18636 tina kapentingan bumi bersih ieu. https://onlinemoney00000.blogspot.com/

4
0
Bakal mikanyaah pikir anjeun, punten mairan.x
()
x